Ursi2
|
Pozdravljene, punce! Ma, tale forum je pa res čist obstal!No, zdej so spet slabši dnevi, bo pa mogoč spet mal zaživel! MI smo ok, trebušček raste, sam mene že kak mesec skoz matra slabost in driska. Ampak bom že, ni neke panike, dokler ne zagrabi še Lukana al pa Jureta. No, kak dan kateri bolj rahlo kaka, ampak ni zaskrbljujoče. Ko je pa mojga dragega zagrablo, tist pa tk veste, kk je. Najbolj bogi ;) Luka in Jure sta večinoma pridna, prava cukrčka, potem pride kak izpad trme, pa se potem nekak zmenimo in mine. Pač, vse kar spada zraven. Najbolj me razjezi, ker hoče Luka imet vse: npr: se z Lego kockami igra in itak rabi vse in glih tisto, ko jo ima Jure v roki, nujno rabi. Pa se zmenimo in potem se lepo skupaj igrata. Velikokrat pa sploh ni problema, se kr zaigrata pa skupaj gradita, rišeta,.... Luka rad Juretu pomaga, če je treba mu kako kocko skup dat, da mu nagaja al pa kak avto priklopit. Spet drugič se pa cufata za isto igračo. Jure se zna zlo postavit za sebe, tak da sta prava ravsarja. Po drugi strani pa ful nežne duše. Rada se crtlata, Luka bi kr naprej se stiskal k mojmu trebuščku, pa ga zanima vse v zvezi z Žiganom, pa zakaj še ne more prit,....Kr naprej ga boža, lubčka, ..... Jure pa je itak en mali cartlček. To se tk rad stiska in lubčka. Je res posrečen. Pa ko v kaki knjigici koga, ko spi, mu začne pet Nina nana in se zraven ziba. Jz pa čist mehka zraven. Oba zelo rada pojeta in Jure tudi zeeelooo rad riše in ko mu jz kaj narišem, mu morem vedno nekaj zapet zraven: npr če narišem metuljčka mu zraven zapojem Metuljček cekinček,.... Luka ima zdej obdobje, ko ga zanimajo ladje, rešilni obroči, pirati, vesolje, planeti, pa tudi da se igramo trgovino, mu je ful fajn. Aja, pa skoz bi Rad kaj kuhal ali pekel. Tudi risannke so mu zdej zanimive, Jure pa mal pogleda, se vsede z Lukanomin si kaj razlagata, kaj se dogaja pri risanki, potem pa gre vstran. Drgač pa imamo spet vse narobe v hiši. Ne vem, kk je to, da moremo vedno kak mesec ali dva, preden grem rodit, vedno neki delat. No, zdej sma prenovila še zadnjo kopalnico v hiši in smo vsaj glede tega rešeni. Čepav je trajalo vse skupi skor 3 tedne, da sem imela že res dost. Vse je blo prah v hiši, pa razdjano, ker se je po celi hiši noslo ven. Poleg tega je kot nalašč glih takrat LUka fasal drisko in sem ga po 5x na noč nosla po stopnicah gor in dol na stranišče, ker je bil čist adijo, pa napol spal in ,.... sej vete, kk je. Pa ga tuširat pa preoblačit ponoč. Mojga en teden ni blo doma, pa itak.... No, pa smo s kopalnico zaključili, sem od vrha do tal vse spucala, parkrat globinsko posesala, vse oprala (posteljnina, zavese,...) okna sčistila, ker je bilo vse prašno in smo ful kašljali ponoči. Potem pa prideta njegova dva, da bi pa zdej še stopnišče po celi hiši prenovili (zapli čist, dali vse novo) Kar pomeni, da je spet vse umazano po hiši, ker je bil na stenah les, ki smo ga sedaj dol, saj je star in prece temen, spodaj so bile pa še 20 let stare tapete, ki jih je bilo treba dol spravit. Jutri boma hodnik zbelila, da bo za prvo silo, drug teden se lotima otroških sob in prestavljanja omar in oblek, potem konc novembra pa pride stopnice zmontirat. Jure in Luka sicer zdej že spita skupaj v sobi, da se navadita in da se ne zbujata več ponoči oz precej manj, sam obleke pa ima Jure še v stari sobi, ker ni prostora tukaj. Ampak glavn, da se dogaja in Luka in Jure uživata, ko lahk pomagata. Je pa zgleda tak čuden čas, ker z moim sma pa ful v krizi in sploh ne vem, kk naprej. Vse, kar nardim je narobe, očita mi, da zaspim zvečer zraven tamalih (seveda ni nič narobe, da on zaspi na kavču zvečer pa čez vikend popoldan zravn tamalih dveh) Čeprav 99% z vstajam ponoči za tamala dva, vstanem tud mal pred 6-sto tk ko on, grem v službo in potem popoldan s tamalima dvema na polno, kosilo kuham, pospravljam, pomivam, perem, likam,.....Rihtam okrog hiše edin, kar je res dedi prevzel košnjo, ker je doma in mu je mal dolgčas. Sej tud moj se ukvarja s tamalima dvema, sam ko se on odloči, da bo za rač, ga ne spraviš vstran,.... Zdej je tud priden in pridno dela, da bo čimprej končano. Ampak skor ne goborima, še tist je včasih bolš, da ne bi. nA POLNO SE KREGAMAzaradi šihta, ker sma zdej skupi oz dela on pri mojih in je težko. Ga zastopim in mi je zlo žal, da smo prišli tako daleč, vendar pa se ne morem strinjat z njegovim načinom in odnosom do mojih. Poleg tega je jezen na Lukana, ker še kaka v hlačke in je potem cel popoldan slabe volje. Pa sem ga vprašala, kaj bo nardil, ko bomo šli spet na operacijo in bo spet problem tudi z lulanjem. Pa mi sam kaj nazaj zabrusi. Ne vem, bomo že pregurali, pač upam, da je sam obdobje in bo minilo. Čeprav mislim, da dokler bo delal tuki, ne bo kaj boljš. Sam če gre pa vstran, lahk se pa podjetje zapre. Eh, se opravičujem ,ekr sem zatežila. Mal sem mogla ven dat, ker se z nobenim ne morem pogovorit. Z mojim itak ne gre, z domačimi tud ne morem, ker je vse tako čudno ozračje, zdej sem se pa tud tk odaljila od kolegic, da ni katere. Če pa je že ima, pa tud ona ful probleme in je nočem še s svojimi morit. Hvala ker ste me poslušale. Nič, grem še kaj nardit, pa malco pripravit!Upam res, da bo forum zaživel spet malo! In Dinki, super, da ste dobili vrtec!!!!!!!!!!!!!Držim pesti, da bo tudi Urban vzljubil okolje, vzgojiteljice,.... Ti pa verjamem, meni je še sedaj težko, če je slučajn kako juto bolj tako čudno. In pametno za skrajšan delovnik. Se ful pozna, jz komi čakam, da bo januar, da bom doma.
|