terida
|
Dobro jutro, punce! Joj, skoraj mesec je minil od mojega zadnjega javljanja... Bom poskusila malo nadoknadit. Mi potem sploh nismo praznovali Erikinega RD po planu, ker je mene neka alergija zdelala. No, vsaj mislim, da je bila alergija - grlo me je bolelo, oko sem imela vneto in jezik otečen. K'r neki, res! No, jaz imam itak kar nekaj težav z zdravjem zadnje čase in zdaj sem se končno spravila k eni ženski, ki zdravi z bioresonanco Bomo videli kako bo - vam bom poročala o napredkih (če sploh bodo ). Tako smo potem praznovanje prestavili, a Erika sploh ni bila nič žalostna - saj sem vedno vedela, da bolj hudo meni kot njej. Ker je že dolgo minilo odkar sem vam zadnjič kakšno slikco mojih žužkov pripopala, bom zdaj eno dala: In seveda še eno s torto - zgoraj je bila čokoladna po receptu od pomladi (še enkrat hvala za napotke!), spodaj pa noter borovnice (jaz kar zmiksam zmrznjene borovnice in ne dajem nič drugega zraven - le malo sladkorja, če so prekisle), čez pa smetana. Aja, to naj bi bila gobica, če se slučajno ne vidi Nimam pa nobene slike samo z Eriko in torto - so bili vedno še drugi otroci zraven in jih nočem na internet dajat... Praznovanje je bilo drugače super - mi nismo imeli prehude gneče, je bilo 10 odraslih in 6 otrok. V bistvu najožji prijatelji in tako otroci kot gostitelji smo se imeli prav fino. Drugače pa kaj vem, vse je po starem - Primož je en teden bolan en teden zdrav, Erika je zaenkrat zelo zdrava (že trkam...), v službi polno dela, doma pa smo zadnje čase bolj malo (no, vsaj ko je Primož zdrav), ker skušamo bit čim več zunaj na zraku in sončku. Ta teden je imel Primož neko virozo z zelo visoko vročino (40 stopinj), ki kar ni hotela pasti, tako da je bilo na začetku tedna prav pestro. Zdaj je že veliko bolje in ga ima moja mama. Razmišljam, da bi ga dala spet za dva tedna k varuški, da mi ne zboli ravno za prvomajske, ko bi radi šli kam pohajat. Aleži, hvala ker si dala slikco s Saro in torto tudi na RR! Bravo za zajčka, sploh si ne predstavljam kako si ga naredila! A to je bila prej okrogla torta ali pravokotna? san, sem vedela, sem vedela Zelo zelo sem vesela za vas! Super tudi, da je punčka (čeprav to res ni najbolj važno) - končno spet ena Eno krasno nosečnost ti želim! In še vse najboljše za rojstni dan!!! Aja, pa vse najboljše tudi vsem triletnikom, ki so praznovali ta čas (praktično vsi...)! Ne, čakajte, Tit praznuje ravno danes! Pa še dva šestletnika sta bila vmes... No, saj vem, da sem pozna, a vseeno: vsem želim veliko zdravja, igranja s prijateljčki in ljubeče starše (to itak imajo, a ne škodi poudarit )! Lona, tale tvoja hello Kitty torta mi je tako všeč! Resno razmišljam, da bi za drugo leto tudi jaz kaj podobnega naredila Eriki. Pa otroka sta cukra, super ste vsi na slikci skupaj! Dinki, zdaj pa tvojega Urbana gledam in je res en lušten poba. Da ne govorimo o tem, da zgleda 6 mesecev star, ne 4... Je pa drugačen od Tita, se mi zdi... Mu ni zelo podoben, a? Dinki in Zofy (pa seveda tudi druge zainteresirane), ja dejmo se dobit en dan. Jaz ravno v sredo ne morem, ker imam zobozdravnika, lahko bi pa v torek (govorim o naslednjem tednu). Teden kasneje pa lahko tudi na sredo. Povejte! pomlad, meni so tvoje torte vedno tako všeč, ker uspeš tako domiselno skombinirati sladke okraske s pravimi igračami. Super res! Ti mi pa daješ ideje za torte za Primoža Pa Joba je tako lepo videt, ko kar žari od sreče pri taki fajn torti Dinki, a veš, da se sem tudi jaz naučila izklopiti zunanjost? Mislim, da vsako leto bolj. Dejansko se ne ukvarjam z nekimi slabimi novicami, na katere nimam vpliva. To ne pomeni ravno, da ignoriram kaj se dogaja po svetu, a si ne dovolim bit slabe volje zaradi tega oz. se ne obremenjujem preveč. Pa tu ne gre samo za neke jedrske katastrofe, tudi z idiotskimi ljudmi se ne ukvarjam več. Kar malo v svojem svetu živim, če dobro pomislim, ker imam okrog sebe samo krasne ljudi, s katerimi hočem bit. In ne zgubljam energije s tistimi, ki si tega ne zaslužijo. Dobro, saj 100% časa nikoli ne more bit tako, ampak nekje 95% pa res je. Mogoče izpadem zdaj premalo občutljiva ali kaj vem kaj, a se mi zdi, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljal za neumnosti. Saj ne rečem, če bi bile to stvari, na katere imaš vpliv. A zaradi tistih reči (in ljudi), kjer se lahko tudi na glavo postaviš, pa ne bo nič bolje, se pa res nima smisla sekirat... Ok, zdaj pa moram še kaj naredit Lepo se imejte in izkoristite ta lep vikend, ki je pred nami!
|