|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
25.5.2011 8:15:59   
terida
Punce, izgleda, da se vidimo jutri!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
25.5.2011 12:55:18   
Dinki
o a res? torej jutri ob 17h pri igrišču? a tistem pri parkirišču, kjer smo se že enkrat dobile, ne?
San, pridiiiiiii, da te vidimo z bušijem in vse tvoje sončke user posted image  pomlad08, prileti tudi ti s svojima fantoma!!!
javite se, da ne bom jutri tam sama user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
25.5.2011 13:42:37   
san
no, superca, bom prišla z mojo četicouser posted image .
dinki, mojga trebuha tokrat ni za zgrešit, sem prava slončicauser posted image , pa še apetit mat tak, kot da trojčke nosim.
se vidimo.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
25.5.2011 14:37:50   
Dinki
San user posted image user posted image  tebe že zaradi tvoje četice ne bomo zgrešile user posted image
jst si pa zdejle malo plan delam v mislih....a mogoče katera lahko kej prej pride? jaz bom itak z obema, boste še mojega urbančka spoznale. Mogoče Pomlad08?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
25.5.2011 14:40:44   
Zofy
Dinki, jaz pridem morda malo prej (ene 20min), ker bi pol tudi prej šla, saj moram spakirat še vse za v IZolo, ker grem v petek takoj direkt iz službe. Zvečer pa grem na no večerjo, tako da bom pakirala vmesuser posted image .

Se vidimo!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
25.5.2011 14:46:15   
Dinki
Zofy, no pa pridi, super! Mogoče še katera lahko kaj prej? kaj pa horse, a še zmeraj pade? user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
25.5.2011 15:24:43   
terida
Super, končno smo se zmenile! user posted image

Jaz ne morem priti prej, verjetno bom še kakšno minuto zamudila, a pridem gotovo.
Se vidimo jutri!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
28.5.2011 11:59:15   
perp
Punce živjo;

Naj vam sporočim lepo novičko, v nedeljo ob 02:29 ponoči sem rodila zdravo prečudovito hčerkico, ki smo ji dali ime TRINA. Rodila sem v 4 urah, ful hitro, sicer boleče ampak je bilo res ekspresno. Najprej mi je odtekla voda, nato so se takoj začeli popadki in prišla je ven punčka z dolgimi črnimi laski :) Trina je imela 3245g in 50cm, rodila pa sem 9 dni pred rokom. Vse skupaj se mi zdi v drugo zelo lažje. Sestrica Neja je zelo ponosna, da ima končno tudi ona družbo :)

Vidim tudi, da je san ponovno noseča, bravo user posted image user posted image , kar ne morem verjeti, zelo pogumno. Mene še vedno zelo mika, da bi imeli čim prej še enega otročka, potem pa konec :) Je še katera srečka nosečka? :)user posted image

Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
28.5.2011 19:16:30   
Lona76
Perp čestitke ob rojstvu Trine!!!! Veliko zdravja in čimmanj neprespanih noči. Neji pa želiva, da jo bo sestrica ubogala user posted image .

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
29.5.2011 23:27:59   
san
juhuhu perp, to je pa res krasna novička!!! čestitke za princesko trino vsem trem in naj jo sreča boža po ličkih :)

ooo, lona, ja kje si se pa ti zgubila?

no, mi smo jo pobegnili na morček, pa je hitro minilo in smo že nazaj. danes smo se celo na hitro okopali, jeeee, prav pasalooo jeuser posted image !

uživajte!

kako je pa špelca, 2v1, ali pa tudi že ona pestuje malo štručkico?

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
30.5.2011 10:30:08   
Zofy
Perp, čestitke za malo Trinouser posted image user posted image !! Lepo se rihtajte, crkljajte in naj bodo noči čim bolj mirne. 

Lona76, sej res, kje si se pa ti zgubila?

Mi smo bili tudi na morju in še na poroki. Otroke sem pri mojih pustila in itak sploh niso opazili, da me ni. No, za Julijo je to normalno, Matej pa me je zato toliko bolj presenetil. On biprej opazil, če Julije ne bi bilo. Tako pa je ona bila, pa še na okolje je zelo navajen, saj sem skoraj 1/4 porodniške dol preživela user posted image Tudi mi smo se pozno vrnili, pa mi je tudi uspelo ju oba skopat in glavo umit, ker sta bila tako prešvicana, da je bilo to NUJNO!
Aja, to sem vas hotela vprašat: kako pogosto poleti perete otrokom glavo? Se mi zdi, da Juliji že kar hitro zasmrdi, tudi Mateju, čeprav ima 9/10 manj las od Julije. Ampak 2x na teden ne vem če bo šlo, ne bojo pustili...
Pa še to. Matej ima po glavi male mozoljčke. Kaj bi to bilo? Pa dosti se praska, verjetno ga srbiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
1.6.2011 8:56:14   
Lona76
Dobro jutro mamice!

Evo se malo javim user posted image . Mi smo super. Moram povedati, da prebrati mi je še kaj ratalo, pisati pa ne. Pa sem se en dan spravila pa mi je vmes ven internet vrglo, potem pa se mi ni ljubilo več. Skratka v službi mam gužvo, popoldne mam gužvo, zvečer pa še za službo delam. Ta teden bo še naporen zvečer, potem pa mir. Za povrh vsega sem se pa spravila še v ponedeljek marmelado iz češenj kuhat (jih je imela tašča za izvoz) in sem se seveda s tisto vrelo marmelado popekla, ker mi je en kozarc počil. No sivkino eterično olje dejansko dela čudeže, učeraj je bil samo mehur, peklo ali bolelo pa me ni nič. Ja včeraj pa sem še jagodno kuhala, ta pa mi na telesu ni pustila znamenj user posted image .

Skratka Tajka je doma, je začela kašljat in smrkat, se mi je zdelo da je malo hitreje dihala in je šel mož z njo k P in so bila pljučka HB čista, seturacija tudi ok, da vam povem da sem skakala od veselja ko mi je to povedal. Upam, da smo iz teh bronhiolitisov, ker sedaj ga pa od oktobra ni imela. Upam, da ga zdej ne faše, ko jo tako lepo hvalim. Drugače pa je Taja en navihanec in nagajivec. Povsod jo je polno, Tilnu skos nagaja, kar bi Tilen bi tudi ona, skratka pri nas je skos eno vreščanje in dretje. Tilen pa je tudi en mali vražiček, zanalašč ji govori da je tamala, njej se pa sname takrat in to je non stop dretje. Ma upam, da bo to obdobje minilo. No mogoče tudi ne bo tako hitro če se spomnim mene in mojega brata user posted image .

Tilen je en zadovoljen šolarček, sicer komaj čaka da bo konec šolskega leta, ker gremo takoj že na morje.
Zadnjič je imel zadnjo tekmo v judu in je zasedel drugo mesto. Ma da bi ve vidle to veselje v otroških očeh. Tako veselega se ne spomnim. Prav iskrice so mu sijale v učkah. Mi je šlo od ponosa in od tega k sem ga vidla tako zadovoljnega kar na jok user posted image . Drugače smo mislili, koliko ga bosta pazili babici med počitnicami, no na koncu pa bo v več kot dveh mesecih samo tri tedne pri babicah. Ker gremo mi za več kot tri tedne na dopust, najprej morje potem pa v avgustu še Avstrija in Bled, pa vpisala sem ga v šolo nogometa za en teden in na neke športne dneve za en teden in počitnic bo konec. user posted image

Tako dovolj od mene, sedaj pa delat, me že priganjajo.

Aja kako je bilo na srečanju? Pri nas ima Tilen ob četrtkih treninge, mož pa tenis, tako da mi niti pod razno ni uspelo priti.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
2.6.2011 14:40:22   
terida
Živjo!

Perp, čestitke za hčerkico! Vse dobro vam želim!

San, a mi lahko na ZS pošlješ kontaktne podatke za tvojo homeopatinjo? Komaj sem dobro prebolela angino (in seveda 10 dnevne antibiotike), pa me že spet nekaj ščipa po grlu. Sita sem že tega, da je skozi nekaj narobe z mano in bi rada poskusila z alternativo.

Srečanje je bilo prav luštno. Prišle smo san, Dinki, Zofy, Mergetka in terida. Jaz sem bila res vesela, da sem vas videla po dolgem času. Mi je prav žal, da nisem več na porodniški, ker bi se večkrat lahko tako dobivale dopoldne. Je pa res, da sta hodila moja otroka precej po svoje, tako da se nisem naklepetala toliko kot bi se rada user posted image Pa drugič, jaz upam, da se enkrat jeseni še kaj zmenimo.

Toliko na hitro, imam polno stvari še za naredit preden grem po otroke v vrtec!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
2.6.2011 14:54:04   
Zofy
Terida, tvoja dva sta bila čisto pridna napram mojima user posted image
Matej je na vsak način hotel v tisto lužo dol v praznem ribniku, Julija hotla plezat na kamnito ribo na drugi strani igrišča. In pol jok, pa 4 ure spanja ponoči.. jaz sem bila čisto hin. Prav nič kaj prijetno mi ni bilo. Bi bilo boljše, če bi samo z Julijo prišlauser posted image
Drugače so pa bili ZELO pridni na horse burgerju. Kupila sem en mini hot horse za njiju, midva pa klasiko horsa in smo vsi 4je sedeli za mizo in pridno jedli.
Naslednjič torej se zorganiziram in pridem sama z J.user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
3.6.2011 22:24:43   
Dinki
Čer punce, da vas malo pozdravim preden grem spat, imam glih čas ker sem sama, mojega ni doma.
najprej Perp, čestitke tudi tukaj za princesko Trino. Želim vam vse lepo, sploh zdej ko ste v 4 in domujete v novi hiški user posted image

srečanje....meni je bilo super. Prav luštno smo se imele, tolk, da smo mogli mene in San na koncu mal na silo narazen zvlečt ker je bila ura že čez sedmo user posted image . Zofy, ni panike, bo pa drugič boljš. Vem kako ti je, sem ponavadi jaz lovila Tita po parku, zadnjič je bil pa prav priden, no sej je zdej kar v večini vedno od kar imamo še urbana. res lepo je bilo videti tudi mergetko in njenega Filipa user posted image in seveda San s tvojo celotno četico. Krasne otročičke imaš, kako lepo so sedeli z nami na dekici user posted image

Pomlad08, upam, da je z Ivotom vse ok, javi se nam! in pa upam,da nam uspe srečanje še s tabo naslednji teden...no najprej počakajmo na zdravje, seveda.

Lona, pa kje si ti res. super, da so tajina plučka ok, da so močnejša user posted image in bravo Tilnu za 2. mesto v judu user posted image

umivanje las...mi titu umijemo lase enkrat na teden, se mi zdi čist dovolj. Mogoče mu bomo zdaj poleti kaj večkrat če se bo pokazala potreba.

terida, kako tvoje grlo? upam, da se ti je uspelo zmazat in da nisi ponovno zbolela.

No naša Špela100 je še vedno v enem kosu, vsaj danes dopoldne je še bila, se mi je javila na fbju.

No kot nekatere že veste smo bili zavrnjeni za urbanov vrtec. Ko sem včeraj to prebrala sem najprej jokala?! halo a ne?? user posted image no potem sem pa bila tok jezna, da bi kar grizla. Danes sem ves svoj bes zlila na list papirja in seveda napisala ugovor. Ne vem če bo pomagalo, verjetno nič, ampak če ne drugega se vsaj jaz bolje počutim. Aja, smo pa 6. v čakalni vrsti, tko da nismo čist brezupen primer. Ima katera kaj izkušenj? je bila katera kdaj že zavrnjena pa je potem naknadno dobila vrtec?

drugače se pa počasi pripravljamo na naš glavni dopust. na morje se odpravimo že čez 14 dni in se z možem predvsem ukvarjava z logistiko kako vse stvari, ki si jih želiva spakirati s sabo. Midva bi imela kolo pa 2 ležalnika pa sedežek za na kolo od tita pa poganjalčka pa voziček,...user posted image ah bo že...sva nabavila prtljažnik, zdej pa morava kupit še montano pa bomo neki že skombiniral.

No tko, toliko zaenkrat od mene,
uživajte čez vikend!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 3.6.2011 22:40:21 >

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
5.6.2011 21:00:35   
Zofy
Dinki, samo na hitrco... na amzsju sposojajo montano in pride cca 4€ na dan, člani pa imajo še 20% popusta...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
6.6.2011 9:35:39   
Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dinki, samo na hitrco... na amzsju sposojajo montano in pride cca 4€ na dan, člani pa imajo še 20% popusta...

ej Zofy, tenks! sej sva tudi to varianto preštudirala ampak jo že letos skoraj en mesec rabimo pa itak pol še neki časa glede na to, da so mali otroci v igri pa jo imava pol že hitr pokrito z nakupom. So pa kr drage tele zadevce. Sva jo hotela kupiti preko bolhe pa iščeva zlo specifično širino, ker bova imela poleg montane na strehi avtomobila še najina kolesa (ja vem kuča putujuča user posted image ) in ne sme biti širša od 60cm. No in kot nalašč za naju ima Petrol v svojem katalogu sedaj montano za 180 eur user posted image tko da bomo kr to nabavli pa bo pol mir.

Pomlad08, kako ste? je Ivo že ok?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
7.6.2011 8:56:09   
Dinki
jupiiiiiiiiiii sem zasledila na fb, da je naša špela100 že rodila in mislim, da ima tokrat deklico. Draga špela100 iskrene čestitke celotni družinici, uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
7.6.2011 8:59:22   
Zofy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke špela100. Želim vam dosti zdravja in veselja z novo malo pikicouser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

jupiiiiiiiiiii sem zasledila na fb, da je naša špela100 že rodila in mislim, da ima tokrat deklico. Draga špela100 iskrene čestitke celotni družinici, uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
7.6.2011 9:15:33   
terida
Kako lepa novica! Špela, čestitke še od mene!!! Lepo se crkljajte in sporoči nam kaj kako je bilo in kako se imate!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
7.6.2011 9:18:56   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

ej Zofy, tenks! sej sva tudi to varianto preštudirala ampak jo že letos skoraj en mesec rabimo pa itak pol še neki časa glede na to, da so mali otroci v igri pa jo imava pol že hitr pokrito z nakupom. So pa kr drage tele zadevce. Sva jo hotela kupiti preko bolhe pa iščeva zlo specifično širino, ker bova imela poleg montane na strehi avtomobila še najina kolesa (ja vem kuča putujuča user posted image ) in ne sme biti širša od 60cm. No in kot nalašč za naju ima Petrol v svojem katalogu sedaj montano za 180 eur user posted image tko da bomo kr to nabavli pa bo pol mir.

Pomlad08, kako ste? je Ivo že ok?

Ja, za 180€ se ga pol res ne splača najemat. Sicer se ne spoznam na tele montane, samo a niso ene po 500€? Za nas bi bil v vsakem primeru bolj primeren najem, ker je pol nimava kam dat, čez celo leto pa si je ne želim met na strehi, ker že tako avto dovolj pije :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
7.6.2011 9:20:38   
Zofy
Roomba - tiste, ki jo imate. Kaj je treba gledat pri nakupu, na podlagi česa se odločiš za nek model?
Dinki, ti si preko eBaya naročila, če se ne motim? Kateri model si vzela in kako je z garancijo? Si dobila seller waranty ali international warranty? Pa Joži79 je tudi kupila Roombo, če se ne motim...
Mi se morda selimo v podnajem en štuk nižje in če se, bom definitivno kupila Roombo, ker se mi res ne da 2x na dan pometat user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
7.6.2011 11:10:18   
san
ooo, krasna novička!! čestitke špela za punčico, lepo se crkljajte, pa sreča naj jo boža po ličkihuser posted image

ooo, mi bi tudi montano rabili, sam uno tavelko, čez celo streho, tiste majo kr navite cene. je treba pri nakupu pazit edino, da se jo čim lažje in hitro zmontira, ker za kakšne se porabi tudi ura in več (te so ponavadi cenejše)

tole glede roombe bojo pa tud zame dobrodole info. jst jo že pol leta kupujemuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
8.6.2011 9:47:53   
terida
Roomba vas zanima, kaj? To ste me pa najdle user posted image
Jaz sem tako zadovoljna s tole našo žverco, da vam ne znam povedat. Lahko samo rečem, da jo kupite čim prej, ne bo vam žal!

Mi imamo model 555, je pa letos (vsaj v Ameriki) prišla ven nova generacija, serija 700. Samo kolikor vidim, jih v Sloveniji še ni...
Roombe iz posamezne serije se (tako je meni prodajalka razlagala) razlikujejo samo v "dodatni opremi" - ne v samem sesalcu in inteligenci, ki jo uporablja za premikanje po prostoru. Zato moraš pri izbiri modela znotraj ene serije gledati samo to, katero dodatno opremo ima. Po mojih izkušnjah je nepogrešljivo, da ima timer. Ostalo je pa bolj stvar okusa. Imaš virtualne zidove (delujejo kot zid, preko katerega Roomba ne gre) in virtualne svetilnike (omogočajo, da Roomba najprej do konca počisti en prostor in gre šele nato čistit naslednjega) - kaj ti pride prav je najbolj odvisno od tlorisa stanovanja. Pazi samo to: Roombe, ki v originalu nimajo svetilnikov zraven, niso kompatibilne s svetilniki - ne moreš računat, da boš lahko svetilnike za tako Roombo kupil enkrat kasneje! Imaš potem tudi različne rezervne dele, ki se jih pa po potrebi da dokupit, tako da to ni bistveno pri prvem nakupu. Imaš pa tudi PET verzije za lastnike domačih živali - imajo večje predalčke za smeti (oz. za dlako). Meni je prodajalka rekla, da če imaš doma eno samo žival, to ni ravno nujno imet. Itak Roombo laufaš vsak dan - toliko dlak se pa spet ne nabere, da ne bi šle v navadno posodico.

Naš model 555 ima zraven en virtualni zid, ki sem ga do zdaj uporabljala recimo 5x - čisto lahko bi preživela brez njega. Virtualni svetilniki se mi slišijo precej bolj uporabni, ker dejansko pomagajo Roombi in skrajšajo čas čiščenja. Samo pri dveh malih otrocih doma je malo verjetno, da bi pustili tiste svetilnike pri miru (to so ene take škatlice, ki se jih da na na prag od vrat). Ne da se mi pa vsak dan še svetilnikov postavljat po stanovanju. Zato se za Roombo s svetilniki nisem odločila (je tudi precej dražja od takšne, ki tega nima). Modelov je kar nekaj, cene so pa seveda primerne glede na dodatno opremo.

Obstaja tudi precej robotskih sesalcev, ki niso od iRobot-a (mislim, da ima enega precej dragega Electrolux, pa Mercator je zadnjič enega drugega, cenejšega ponujal, a se ne spomnim firme...). Samo za te žal ne znam nič povedat, ker jih nisem še nikoli videla od blizu.

Čisto po pravici, če bi še enkrat kupovala, bi spet vzela Roombo in to model 555. No, mogoče malo lažem - če bi še enkrat kupovala, bi poskušala dobit Roombo iz serije 700, ki ima tako dodatno opremo kot naša 555-ka. Tale serija 700 me namreč precej mika... Tudi Scooba me mika, a to je že druga zgodba user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
8.6.2011 9:50:32   
terida
san, ponovni poziv zate:
IZVIRNO SPOROČILO: terida
San, a mi lahko na ZS pošlješ kontaktne podatke za tvojo homeopatinjo? Komaj sem dobro prebolela angino (in seveda 10 dnevne antibiotike), pa me že spet nekaj ščipa po grlu. Sita sem že tega, da je skozi nekaj narobe z mano in bi rada poskusila z alternativo.

Ne mi zamerit, če sem sitna, a si mislim, da si mogoče spregledala...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!