Ursi2
|
Živjo, punce!¨ Najprej Špela, čestitke! Super, da je šlo vse ok in da ste zdravi, pa sploh, da se tako fajn rihtate!Ja, super brateca ima, res. Vedno rada berem, kake špiči Maks! ;))))))))) Lepo se rihtajte pa es si vzemi čas za počitek, al!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, veš meni tudi čisto nič ne potegne, da bi se pridružila marčevkam 2010 ali zdej januarkam 2012. No, punce! Hvala vsem za čestitke. Ful ste fajne!Ja, tudi mi čakammo Žigana ali Marušo. Drug teden imam spet pregled, potem pa še Nuhalno. Pričakujemo pa nekje sredi januarja. Po mojih izračunih bi naj nekje 18.1.2012. Bomo vidli. Luka je ful vesel, pa govori, da bi rad še brateca pa še sestrico. Tako da bomo še imeli pestro doma. No, pa sej itak meni še ni, da bi bil to zadnji. Sem mojmu rekla, da če misli, da je to zadnji, da mi mora povedat, da se jz na to pripravim, pa me je potolažil, da ne, da še vsaj eden ali dva. Sej vem, bomo vidli, kaj bo, ko bojo trije. Drgač pa se kr vredu počutim, utrujena sem sicer zvečer ful, pa ponavadi mi je zvečer slabo, ampak bo že, ni panike, ni prehudo. Bolj smešno je, ko mi sladko ne paše, pol pa mi Luka ponudi kaj, jz pa res ne morem jest in misli, da sem bolana. :) Kaj naj rečem, imamo se fajn, skoz je pestro in se nekaj dogaja, v četrtek imamo spet pregled za Lukana na urologiji, pa najbrž potem še poleti ali najkasneje septembra operacija. Pa še za srčka morma na kontrolo, da vidimo, ali se mu je luknjica zarasla, če ne pa potem nekje na spomlad še ena operacija. Me ful jezi in me je kr groza, kaj bo sedaj rekel. Ker jz kr odlašam, pa upam, da pa mogoč le ne bo treba, čepravvem, da je to čist neumno. Eh, bo že. Sem pa bila dans čist adijo, ko sem ju peljala v vrtec. Luka se še vedno vsako jutro joče in noče v vrtec in imamo pregovarjanja in nič mu ni prav, pa nič ni prav, kar je treba oblečt, pa ne zobk umit, pa ne grem v avto,..... potem pa v garderobi spet jok in se me drži in ne spusti, tk da ga komi spravim v učilnico in sam upam, da bom še hlače imela na sebi, ko bom šla, po drugi stani morem pazit, da mi Jure ne ugre not, ker on bi pa kar šel. In v petek je njegova vzgojiteljica lepo sedela in kavico pila in gledla, kk sem se jz tam bodla z njim in ga not spravljala, pa Jureta držala, pa poskušala vrata zapret, da ne bi ušel. Sem bila res jezna. Sam ko sem popoldan prišla je ni bilo več, tako da ji nisem še nič rekla, sam res se mi je zdelo brez veze. Sej vem, da ima dost tega in da ji gre že živce. Sej tud meni ni fajn, sam lahk bi vsaj stopla, pa ga primla, da bi lahk jz zaprla vrata. In danes sta se zjutraj nekaj čez zbudila, smo se imeli pav fajn, se igrali pa hecali, moj je bil še doma, potem pa je okorg 6.30 šel in sem ju jz mogla začet spravljat za vrtec, se je pa začelo dretje. IN do vrtca skoz, tam pa itak spet. Na srečo vsaj Jure ad gre in se mu vidi, da ful uživa in ima res rad vzgojiteljico in ona ga je tudi vedno vesela in si vzame čas, da ga lepo vzame in se kaj hecata, tako da res grem z lahkim srcem v službo. Ampak potem sem se celo pot do službo jokala na polno zarad Lukana. Sploh ne vem več, kaj nadit. Itak sem jz najbolj smotana, ko ga silim v vrtec, ko je moj doma, se lepo igrata, pol se pa mormo spravit, da nismo pozni. Počutim se ko tahujš diktator. Pa vedno poskušam, da gre skoz igro vse, pa da se zravn pogovarjama, kaj je kaj sanjal, kaj bojo fajnega počeli v vrcu, pa če je gasilec ali strojevodja in kaj delajo, da bi ga ja zamotla, pa ne gre. Ma sej bo, se vidi da homroni mal bolj delajo. Zofy, pojma nimam kaj naj ti rečem ali predlagam za mamo. Nikoli nisem mogla zastopit ljudi, ki tako v nič dajejo svoje partnerje. Mogoče bi se res mogla pogovorit z očetom, pa glede na situacijo, da slabš skor ne more bit, bi ji jz na tvojem mestu povedala, da ti ni vseeno, oz naj imajo za vse iste kriterije. In da gre za njune vnuke. Sej ne mislim, da bi jih mogla imet, sam ne zastopim, da sploh lahk reče ne. Zastopim, če je zdravje vmes, to je drugo, čeprav vseen boli. No, jz tudi tašči nočem več v varstvo dat. Še zadnjič, ko smo imeli zaključek v vrtcu, pa je rekla, vzgojiteljica, če se da, da je fajn, da je JUre doma, ina da pridemo sami z Lukanom. Sem vedla, da pač po torkih tak čas moja mama nima časa in da bi mogla taščo prosit. Pa sem prej še LUkana vprašala, če bi želel, da gremo sami al da gre Jure zraven, pa me j etk čudno pogledal in rkel, da itak gremo skupi in da tudi Jure gre. Sem bila zlo vesela. Je pa tudi meni težko, ker bota večinoma skoz v vrtcu. Sicer sem zdej nekak skombinirala varstva pa nekaj bom jz doma, tk da bota vsaj neki doma. Zofy, držim pesti, da se uspete pogovorit. Ampak najbolj važno je, da veš, da imate drug drugega in to je največ. Terida, a pa ni druge poti, kot operacija? Kaj pa to, ko je San govorila o homeopatiji. SEj ne vem, jz še nisem nikoli poskusila nič v tej smeri,sam mogoč pa če ima ohnaful pozitivnih izkušenj poskusiš še prej? Aleži, super da je uspel piknik in zaključek z vrtec. Pa upam, da se tole s klopi ne pokaže kot kaj hujšega. sAN, ZA TEBE PA ITAK vsa čast!Dobra si!!!!!!!!! Kako daleč si že? Oprosti, mal mi je že iz glave ušlo! Nič,zdej pa es morem it spet delat, sem si mal baterij nafilala, ko sem vas brala.
|