san
|
hehe, dinki, no da vam ne bo preveč rita zrasla, ker men bo itak, pa še kaj druzga , vam pa morm povedat. in aleži ne vlečem vas za nos, res je ,terida ima prav - hvala za tako lepe besede. septembra (mogoče se pa zavleče v oktober, upam pa da ne) bomo spet zibali . tokrat vsi navijamo za punco, ampak tut fanta se ne bomo branil in ga bomo isto veseli . zdej sem v 12-tem tednu. sem pa kar neki časa rabila, da sem pogruntala, da sem noseča, pišuka pa že 5-tič je . no, v bistvu se mi je zdelo malo verjetno in tko nisem pomislila na to opcijo. M itak še niti nisem dobila. sem se pa počutila obupno slabo, sploh zvečer, pa vsa hrana mi je smrdela, no to dvoje me še zdej matra, me je bolj pozno začelo, ravno tisti teden, ko smo šli na smučanje. pa glava me je bolela za umret, pa še mozolji so mi ven butnili in da o nihanju razpoloženja ne govorim. sem pa imela težavo z enim zobom in mi ga je zobarca zdravla, pa sem mislila, da je to to, ker me je tud zob noro bolel. no, kapnilo mi je šele, ko sem poguntala, da sem začela čudežno redit in sem na smučanji komaj zapela svoje hlače . mam dolgo lajtungo . in po pravici sem bla čist v stresu, sicer zelo hepi, ampak me je skoz glodal kako bomo. me je pa presenetil moj dragi, ker je s takim navdušenjem sprejel novico in je čist hepi, da sem se od njega nalezla in je še mene nehal skrbet. ker 5 je pa res že velik, tud s finančnega pogleda, pol ko bodo večji. pa voranc bo še čisto mali - no sej to me še najbolj matra. no, otroci so tud že zvedel, je pogruntala izabela, ko je naštela 5 materinskih in so se zelo razveselil. sploh slikce. no, evo, zdej mormo pa še otalim povedat, po pravici, mi je to najbolj zoprno, ker bo spet polno pripomb, ne pred nama, ampak vse se zve. a veste, da mi je tut prvič mal panika mami povedat, čeprav jo vidim, da me že ima na sumu . no, sej bo, sam pogum zberem . naj povem še to, da že par dni sanjam o taščinem golažu, se mi prav sline cedijo po njem, pa mesa drugače sploh ne jem. sem pa postala pred tremi tedni drugič teta in imam sedaj že drugo prečudovito nečakinjo pomlad, jst bom pa urbana letos še kar na poganjalcu pustila, baje je itak boljš za kaj jst vem kaj . enkrat mi je en nevrokirurg otroški to razlagu, pa sem že pozabila, za kaj vse je to kolo odlično. rd in 19 otrok, ja sej na začetki naj bi jih blo sam 9, pol je pa na 19 naraslo , ampak jih je šlo večino ven se igrat, pa vmes so pršl jest, pa šli spet ven, pol zvečer so se pa kartal in so bli res zlati. edino otroško sobo so razmetali, pa sta imela izabela in izidor potem še ves teden dela s pospravljanjem, ampak sej jo sami tudi itak razmečejo. no, mi smo tudi ta teden velik zunaj pohajal, čeprav kao ne bi smeli, ampak vreme je bilo prekrasno in bi blo res škoda notri čepet. smo se pa izogibal drugim otrokom in je čist ratal, ker dopoldne je naš park čist prazen. aleži, a torto si sama delala? bravo , moje ne zgledajo tako lepe, so vedno samo okrogle, bom mogla še na tem področju mal naštudirat. sara je pa itak krasna deklica. ojej, terida, tud jst upam, da je heksnšus že popustil. domišljija pa pri nas tud dela 100 na uro, vse možno so (urban najraje žival) in potem ima vsak od nas svojo vlogo, no sam tolk kot je pri izabeli delala in še dela, je pa noben fant ne prekaša. mamo pa mi zdej obdobje živalskih knjig, se jih ne more nagledat urban in pol z izidorjem listata in listata sprašujeta. zadnjič ga je čist fascinirla pršica . ursi, jst se kar podpišem pod pomlad, jst te tud občudujem, da vse to sfolgaš in res vam privoščim, da boste končno lažje zadihal in se vam to obdobje bolezni in drugih težav na tem področju konča. in pomladina ideja res ni slaba. jst tud moji mami direkt potarnam . no, naj še povem, da je bila zadnjič en večer spet taščica pri nas , sicer na hitro, ampak je bila . je bla v trstu, pa nam je prinelsa polno dobrot . no, sem bla vesela, je za ene pol ure notr pršla in je blo kul. no, tast me pa itak vsak dan pokliče, pa pred vrtcem čaka, vedno preveri kdaj bom prišla , ob nedeljah pa naokol prleti na čaj. no, je zadnjič tašča rekla, da je verjetno čist nadležen, ampak da si da prav stol h oknu in čaka kdaj me bo zagledu, ko se pripeljem, pol pa dol leti. in da nič ne pomaga, če mu teži. sem ji rekla, da ni panike, da verjamem, da mu je dolgčas zdej k nas ni. sej potrpim, to je vsak dan 5, 10 minut, pol pa iak gremo naprej, prej mi je pa bil naporen ja. ga vidm, da mu je res dolgcajt, revežu, zdej nima nobenga, ki bu mu lahko razlagal, pa še v hiši so vsi skregani, odkar so fasado obnavljal . sam še to, ker me že kličejo. terida, mi bomo tudi en dan prej praznovali rd od urbana, ker nam čez teden zarad vseh dejavnosti ne bi uspelo, naslednji vikend pa imamo že druge reči v planu. v pon bo pa sam zvečer ena mini družinska žurka. lan, maks in mia vsem trem želim vse najboljše uživajte
< Sporočilo je popravil san -- 12.3.2011 10:20:43 >
|