Dinki
|
Živjo, evo še eno moje javljanje pred spanjem. najprej novice iz naših koncev. Lona76, si imela prav, Tit ima slinavko. Kje jo je fasal ne vemo, ker ko sem klicala v vrtec, da sem sporočila, so rekli da ne vedo za nobenega drugega, ki bi jo imel, je pa res, da ne javijo vsi starši zakaj manjka otrok. Sem ga danes peljala k P kljub temu, da so mi po telefonu rekli, da ni zdravila, da potrebujemo le čas in je rekla, da gre vse skupaj že na bolje, da smo najhuje dali že skoz. HB! Je pa kr revček v smislu, da vidim, da hoče jest pa ne more . Ma sej bo, mi je rekla P, da obstajajo mnogo hujše oblike, da ne samo da ne jejo, tudi pijejo ne in pogosto zaradi tega pristanejo v bolnici na infuziji. Je bil pa tko priden pri P, ga moram prav pohvalit, ga sploh nisem prepoznala ker je tko lepo sodeloval, sam odprl ustka.... niti pisnil ni. No dobra novica pa je, da sem od danes naprej na dopustu v službo se vračam šele 14.7. V ponedeljek letimo na dopust in upam, da bo do takrat že vse za nami. za piko na i pa je danes še mene heksnšus zagrabil v vrat . včeraj sem imela morfologijo in videla mojega fantička. ja zdej je potrjeno, da bom v življenju blažena med samimi fanti . moj pingič mi je nekaj povedal - ne morem verjeti, da je 2-krat odprl ustka in mi nato pomahal z rokico . Kej takega še nisem doživela pri Titku, se je še G smejala . Je pa vse OK in zaenkrat mere niso več nadpovprečne . je pa po vseh meritvah datum PDPja 11.11. Je rekla, da mi bo na naslednjem pregledu določila en uraden datum, ker zdaj jih imam že 3 . Drugače pa hvala vsem za lepe želje. Sem pa seveda jokala na pregledu, so mi kr solze tekle Ursi2, lepo da si spet z nami. držim pesti, da lukec jeseni dobi vrtec in čestitke za rezerviran dopust . vam bo pasalo boš videla . Bravo Luka za prespano noč . res vam želim, da se ti vsaj noči umirijo, ker če tega ni.....ampak vidim, da si ti kljub temu čist naspidirana, te tudi slab spanec ne zaustavi IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Terida, ne se sekirat glede umskih sposobnosti. Ko boš enkrat spet v službi, boš hitr padla nazaj not, zdej pa je logično, da si mal raztresena in ven iz vsega tega. Sicer pa, dokler, da ne živiš v dvosobni garsonjeri in te ne boli koleno na nogi(izjave Cimerotiča ), dokler se nimaš kaj sekirat. faca! evo Terida pa te je Ursi potolažila! Ek76, lepo da si se odločila za dopust, uživaj in počivaj kolikor se pač da ob naših živahnežih ! uau Aleži tetica, čestitam san, uživajte na predpočitnicah in čestitke tvojemu ponosu za tak lep uspeh, pridna punca
< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.6.2010 22:42:42 >