|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
24.6.2010 9:16:07   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Zofy, a vi ste dali Mateja cepit proti Rota virusu? MI smo LUkana dali, za Jureta se pa nekak nisma odločla. Kaj vem, mislim, da če bi še enkrat lahk niti Lukana ne bi! Ne vem.
Ja, upam, da naslednjič, ko boš v Polzeli pa res uspem prit!!!!!

Ja, mi smo ga dali. In tudi Julijo in mi res ni žal. Do sedaj ni še niti 1x fasala neke ornk trebušne viroze. Edino 1x je imela eno malo driskico...
ZA MAteja pa sva vzela tisto drugo cepivo, ki ga daš 3x, ker za to, ki ga daš 2x (Rotarix, če se ne motim) je bilo rečeno, da neki ni kul - se ne spomnim točno kaj, ma sem pol raje tega drugega vzela, čeprav je dražji. Ma Matej gre s februarjem v vrtec in zato nisem niti oklevala in ga dala cepit. Ne bi rada na kakšni infuziji pristajala kot boga Tajka in še marsi kdo drug.
Drugače pa ne vem kaj naj ti rečem. Ti si wonder woman!!! 2 otroka in še vse postoriš okoli bajte? Ma kaj si čarovnica in začaraš, da ima dan več kot 24 ur??user posted image Bravo, no user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
24.6.2010 11:18:40   
aleži
user posted image  danes sem postala ponosna teta mali princeski Majiuser posted image ....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
24.6.2010 11:56:09   
san
pri nas imamo res pestro ta teden, pa ni časa za javljanje
zato vas samo na hitro pozdravim predno odrinemo na morje, gemo za par dni pred pravim dopustom. se slišimo prihodnji teden

dinki, pikcepokce za titka, pa upam, da je bilo vse super na morfologiji

aleži čestitke!
luštna fotkauser posted image

pomlad, če se kaj začne dogajat srečno, no, ampak upam, da spelješ prej še vse svoje načrteuser posted image

zofy, ful luštna fotka, čestikte za krstuser posted image

ek, men je izola tud bolj všeč zaradi dogajanja, debeli rtič je mal odmaknjen

lona, super, da je bolje, glede kil pa, moja izabela jih je imela še pri 5-ih letih 12user posted image , no pol je pa k se prišlauser posted image

ursi, krasno, da uživate in user posted image da si se nehala obremenjevat s taščo, le tako naprejuser posted image

nck, si dobila torbo?

mumu, lepo da se iamte finouser posted image so pa zgleda zdej vsi mal prehlajeni, no, pri nas so tudi

nogomet, naši so vseeno cari!!!!user posted image user posted image
morm pa priznat, da sva z izabelo kar mal jokcaleuser posted image , nama je blo hudo, so se trudili in bi si zaslužil prit naprej!

tko, to je blo na brzino

lep vikend!user posted image

aja, sm pa zrasla od včeri na dons za par metrov, moram prav pohvalit tole mojo punco, ker ima tako krasno spričevalo in jo je tršička zelooo pohvalila. je rekla, da je zelo vesela in ponosna, da ima tako puco v razreduuser posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
24.6.2010 12:00:10   
Lona76
Aleži čestitke za Majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dinki javi kako je bilo na pregledu

Zofy naša Tajka res ni cepljena proti rota virusu, ker ko je bil čas za cepljenje je imela zdravila za srček in je nisem upala, ko pa so poslali izvid da se lahko cepi pa mislim da je bilo prepozno. Je pa res, da je pred kratkim prišlo ven da  naj bi bil v tem cepivu ki ga ti omenjaš Rotarix) prisoten prašičji virus je pa vprašanje koliko  je res.
A pol praviš da v vrtcu kar kosi tale trebušna viroza. No potem očtino taja tudi v ponedeljek ne bo šla  v vrtec, ker se bojim da ga bo spet fasala, s 1.7. pa imam itak rezervacijo za oba. Upam, da bojo lahko babice malo popazile. Aja glede kg. pa ne vem Taji so v pasu dostkrat hlače preširoke, pa ene  dvoje ma k bi mogle bit kao mal oprijete, pa ji visijo k ptičjemu strašilu user posted image . Ampak k se je treba pa stepst se pa ne vid da bi jo blo kej manj v hlačah user posted image . Mah sej se ne sekiram, važno da je princesa začela včeraj jest in je ni blo za nahranit. Kot un ptiček je bila je imela skos odprt kljunček user posted image

Terida a u Nodiju je fora z bananami. Joj glupača očitno ga ne poslušam. ker se mi zdi da mamo vse dele doma user posted image
Ursi jst res ne vem kako tebi tole znese ti si res en fenomen. No jst priznam da ko sem še doma stanovala sem bila brez otrok pa me živ bog ni pripravu da bi živo mejo strigla user posted image . Kosila pa sem samo enkrat pa je rekel brat da bi bilo bolje če bi ovce pogrizleuser posted image . Od takrat se nisem tut kosilnice dotaknila ne.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
24.6.2010 12:02:40   
Lona76
o San čestike za tako pridno punco. Verjamem da si zrasla če so jo tako lepo pohvalili.

Pa sej taja ni kost ampak jo vidim da je mal bolj drobna. Ma važno da je zdrava. Je pa res, da če ne prej bo pri 30-ih vse not dobila user posted image . Drugače pa proti naši Anji je verjetno ornk baba.

Uživajte na morju.

< Sporočilo je popravil Lona76 -- 24.6.2010 12:04:34 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
24.6.2010 16:05:50   
Zofy
Aleži, čestitke za Majouser posted image user posted image user posted image

San, jaz bom tudi en meter višja, če bo Julija prihajala domov z lepim spričevalom. Seveda tudi, če bo matej. Upam, da bosta oba user posted image . ČEstitke za tako pridno punco!

Nekaj sem se spomnila in bi vas rada vprašala. Ali ste že kaj gledale oz. naštudirale avtosedeže za od 15kg naprej? Jaz sem gledala Kiddy Discovery in pa Maxi Cosy Rodi. Cena pa je okoli 150€.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
24.6.2010 16:14:15   
Ursi2
Zofy, sam na hiter!

Mi sicer še nismo ga kupili, ampak skoraj 100% boma kerga od tehla:
http://www.soncek.si/si/avtosedezi/od-9-do-36-kg-g2564.shtml

So pa Recaro in Stornhermueller (al kk se že napiše) ista stvar, sam da je ta drugo mal cenej. Oboje isti izdelujejo, sam pod drugim imenom.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
24.6.2010 16:47:08   
Ursi2
Aja, so pa to sedeži od 9-36kg, sam men so boljši, ker imajo še pasove na sedežih in je pripet z njimi, ko pa so večji, pa se odstrani en del in je pripet z pasom od avta. No, pri nas ga ima brat za oba otroka in sestra za enega in so vsi ful zadovoljni. Pa v LJ nekje je trgovina z njihovimi sedeži in ti še svetujejo. Pa men so tile Storchenmuehlerjevi boljš, ker mi je bolj všeč njihovo blago in tudi barve.

No, mi smo bli danes pri bici in so se otroci naigrali, jz pa sem tud kr utrujena, ko sem skoz mogla vseh pet oz kasnej vse7 gledat in pazit in seveda vsem naenkrat odgovarjat. NO, najbolj se jm je pa fajn zdelo, ko sem plezala na češnjo in jo obirala, sem pa bla prava faca in ne sam tečna teta!user posted image user posted image user posted image No, sicer so rekli, da sem bolj eni opici podobna, pa naj jim bo!user posted image user posted image

San, uživajte na preddopustniškem dopustu!!!!user posted image  Pa čestitke IZabeli za lepo spričevalo!Prav, da si zrastla za par metrov!!!!!!!Pridna punca!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Naš LUka je imel v bolnici zadnjič, ko so ga sprejeli 14,5kg in 93 cm. Sploh ne vem, a je to velik al ne, pač govorijo, da je močen inkr velik.

Zofy, hvala za odgovor glede cepljenja. Sam to glede tega cepiva pa sploh nisem nič slišala.

Lona. sem se ful nasmejala unmu, da bi še ovce boljš pojedle travo!No, jz pa to ful rada ddelam, veeeeliiik rajš kot pa kuham al pa pečem. Luka pa itak uživa, ko režema živo mejo.n ima svoje male škarjice in lepo reže jz pa s škarjami za živo mejo in sm kr hiter konc. no, košenje je pa itak 1A.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
24.6.2010 22:37:17   
Dinki
Živjo,
evo še eno moje javljanje pred spanjem.
najprej novice iz naših koncev. Lona76, si imela prav, Tit ima slinavko. Kje jo je fasal ne vemo, ker ko sem klicala v vrtec, da sem sporočila, so rekli da ne vedo za nobenega drugega, ki bi jo imel, je pa res, da ne javijo vsi starši zakaj manjka otrok. Sem ga danes peljala k P kljub temu, da so mi po telefonu rekli, da ni zdravila, da potrebujemo le čas in je rekla, da gre vse skupaj že na bolje, da smo najhuje dali že skoz. HB! Je pa kr revček v smislu, da vidim, da hoče jest pa ne more user posted image . Ma sej bo, mi je rekla P, da obstajajo mnogo hujše oblike, da ne samo da ne jejo, tudi pijejo ne in pogosto zaradi tega pristanejo v bolnici na infuziji. Je bil pa tko priden pri P, ga moram prav pohvalit, ga sploh nisem prepoznala ker je tko lepo sodeloval, sam odprl ustka....user posted image  niti pisnil ni.
No dobra novica pa je, da sem od danes naprej na dopustu user posted image user posted image user posted image  v službo se vračam šele 14.7. user posted image
V ponedeljek letimo na dopust in upam, da bo do takrat že vse za nami. za piko na i pa je danes še mene heksnšus zagrabil v vrat user posted image .

včeraj sem imela morfologijo in videla mojega fantička. ja zdej je potrjeno, da bom v življenju blažena med samimi fanti user posted image . moj pingič mi je nekaj povedal - ne morem verjeti, da je 2-krat odprl ustka in mi nato pomahal z rokico user posted image . Kej takega še nisem doživela pri Titku, se je še G smejala user posted image . Je pa vse OK in zaenkrat mere niso več nadpovprečne user posted image . je pa po vseh meritvah datum PDPja 11.11. Je rekla, da mi bo na naslednjem pregledu določila en uraden datum, ker zdaj jih imam že 3 user posted image . Drugače pa hvala vsem za lepe želje. Sem pa seveda jokala na pregledu, so mi kr solze tekle user posted image user posted image

Ursi2, lepo da si spet z nami. držim pesti, da lukec jeseni dobi vrtec user posted image  in čestitke za rezerviran dopust user posted image . vam bo pasalo boš videla user posted image . Bravo Luka za prespano noč user posted image . res vam želim, da se ti vsaj noči umirijo, ker če tega ni.....ampak vidim, da si ti kljub temu čist naspidirana, te tudi slab spanec ne zaustavi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Terida, ne se sekirat glede umskih sposobnosti. Ko boš enkrat spet v službi, boš hitr padla nazaj not, zdej pa je logično, da si mal raztresena in ven iz vsega tega. Sicer pa, dokler, da ne živiš v dvosobni garsonjeri in te ne boli koleno na nogi(izjave Cimerotičauser posted image ), dokler se nimaš kaj sekirat.user posted image user posted image

user posted image  faca! evo Terida pa te je Ursi potolažila! user posted image

Ek76, lepo da si se odločila za dopust, uživaj in počivaj kolikor se pač da ob naših živahnežih user posted image !

uau Aleži tetica, čestitam user posted image user posted image user posted image

san, uživajte na predpočitnicah in čestitke tvojemu ponosu za tak lep uspeh, pridna punca user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.6.2010 22:42:42 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
24.6.2010 22:41:07   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Nekaj sem se spomnila in bi vas rada vprašala. Ali ste že kaj gledale oz. naštudirale avtosedeže za od 15kg naprej? Jaz sem gledala Kiddy Discovery in pa Maxi Cosy Rodi. Cena pa je okoli 150€.

Mi imamo Romer Kidfix, ki je v tretji skupini najbolje ocenjen. Smo ga pa kupili enkrat v BC preko spletne trgovine, so imeli akcijo in sva dobila 2 za ceno 280 € kar je super cena.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
26.6.2010 17:10:57   
Zofy
Urši, DInki, hvala za odgovore. Jaz ga po moje z Isofixom ne bom vzela, tudi tega sedaj nimam z isofixom.
Sem pa ravno po BC strani surfala in vidla, da je Cybex Solution v akciji za 40% ceneje: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=207270

A ga kdo pozna? Ga kdo ima? Kje se pa še lahko pogleda te avto teste? Ker AMZS naredi samo za par sedežev teste user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
27.6.2010 14:43:05   
Dinki
Dan mamičke,
čist na hitrco se javljam, ker bo jutri zmanjkalo časa. Mož je že spakiran, jaz tudi že skoraj, Titek revček še nič user posted image  ampak ga bom tudi zdaj ko je šel na popoldanski počitek. Jutri odrinemo na težko pričakovan dopustek v Grčijo na Zakintos user posted image . Vse vas lepo pozdravljam, vrnem se čez 14 dni, do takrat bodite pridne in kej načvekajte, da bom imela čtivo ko pridem nazaj v službo user posted image .

Pomlad08, tebi pa želim en krasen porod, bodi močna in nasmejana tako kot prvič in vse bo OK. Že zdej se veselim novičke o Ivu ko pridem nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodite zdrave in v cvetju user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
27.6.2010 20:14:45   
Lona76
Se samo na hitro javim, ker grem potem za službo delat, ker čez vikend nisem nič. Smo bili na dolenjskem. Morali bi iti že v četrtek, pa mi je Tilen zakuhal, je imel 38 vročine, no in potem smo čakali še do petka popoldne kako bo in ker je bil brez vročine, smo potem šli. Imeli smo se super, otroci so bili veliko na zraku. No ja pojedli so mi kar nekaj živcev. Tilen je v nekem čudnem obdobju. Prav preizkuša do kam lahko gre. Jezika, ko mu kaj rečem dela kontra, ne oboga nič, dokler ne znorim, potem se pa čudi kaj se derem. Prav sita sem tega. Upam, da je samo obdobje, ker ne vem kaj bo drugače, seveda pa je tudi naša Tajčica v obdboju ne bom...... Pa zjutraj prideta oba po meni plezati in rečem Taji pojdi k očitu mi pa reče ne oči spi. Skratka pri nas moram jaz vstati, g. očka pa lahko spi. Grrrrrrrrruser posted image . Ma sej vem da se kmalu ne bosta več hotela crkljati, ampak bi pa kakšen dan pasal da bi po očku plezala pa bi mamico malo spati pustila. Mahg bo že.

Skratka Dinki uživajte na dopustu!!!!!!!!

Zdej pa šibam delat!!1

Uživajte

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
28.6.2010 9:09:25   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Pomlad08, tebi pa želim en krasen porod, bodi močna in nasmejana tako kot prvič in vse bo OK. Že zdej se veselim novičke o Ivu ko pridem nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tenks Dinki, vi pa uživajte na dopustu. Vau, sem že pozabila, da mate letos 14dnevno rundo, srečkoti! Lepo bodte!

Pri nas se še nič ne dogaja, zdele grem na sprejemce, tko da zaenkrat še vse according to plan user posted image Sem pa dons toook slabo spala, da bi šla najraj takoj rodit - celo noč eno samo premetavanje sem pa tja, pa enkrat mi je vroče, enkrat zebe, enkrat se Job zbudu, pol začne čivkat nečakov papagaj, ki ga imamo v varstvu user posted image Disaster!

Ajde, laufam

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
28.6.2010 9:11:14   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: san

pomlad, če se kaj začne dogajat srečno, no, ampak upam, da spelješ prej še vse svoje načrteuser posted image

hvala!
vi tud že počitnikujete, blagor! upam, da uživaš v družbi 4ih razgrajačkov user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
28.6.2010 11:44:23   
Naša črtica koraka
aH, mi je vse zbrisalo, nisem kliknila copy ... user posted image  
mah, ne bom nič pisala, sem čist down zaradi službe, mamo tudi mi mobing, žal.

cAu

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
30.6.2010 8:38:44   
Lona76
Dober dan mamice!

Kaj ste že vse na dopustu? Nobena se nič ne javi.

Pri nas je vse po starem, Taja navihana, Tilen še bolj user posted image . Kar je novega je to, da smo za našega prvošolčka včeraj že kupili delavne zvezke user posted image user posted image user posted image user posted image . Pridna jaz, samo še ostali material in potem čakamo 1. september. "Knjig" je bil pa tako vesel, da jih je mogel že pregledat (upam, da se  ga bo vnema držala tudi skozi šolsko letouser posted image . Sej vem upanje umre zadnje user posted image ) in jih je potem pridno pospravil v torbico.

Mergetka v teh dneh pa mislim nate in na Filipa in držim pesti da ga operirajo. Pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa delat, dopust se bliža v službi pa ......

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
30.6.2010 12:40:15   
san
sam dve stvari, ker ni časa
margetka, upam da je že za vami in da je operacija uspelauser posted image user posted image

lona, ma kot bi izidorja in urbana opisovala, pri nas imamo isto fazouser posted image
upam, da kmalu mineuser posted image

pa še

ursi, luka je večji od našga banija

pomlad kako kaže danes?

dnki, uživajte

aleži, čestitam user posted image

nčk, user posted image

thats ituser posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
30.6.2010 12:42:07   
san
aja zofy mi imamoevolva 123 od britax-a al romer-ja al kaj jst vemuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
30.6.2010 15:57:27   
pomlad08
helou,
čist na hitro, ker ima mož dons rd in z jobom tamle na hitro eno torto ustvarjava user posted image

sem bila dons na pregledu, odprta sem že 3-4 cm, ampak mal čakamo, da bojo kakšni popadki. jupi! user posted image

morm it, drugač bo vsa smetana zginla, še preden jo namažem na torto.
ajd!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
1.7.2010 21:33:18   
mergetka
Ojla, mamice!

Sam na hitro, ker sem fuuul utrujena.....

Operacija je uspela in danes je že sam zadihaluser posted image user posted image user posted image . Zdj sva že 1 mesec v pediatrični in upam, da greva cez kak teden pa res domov in zaživimo kot 4-ćlanska družina!

HVALA, ker mislite na mojega sončka in držite pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
LEP pozdrav.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
1.7.2010 22:49:52   
Lona76
Mergetka kako lepa novica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti da gresta čimprej domov in boste vsi skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.7.2010 23:32:55   
Naša črtica koraka
MERGETKA: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je pa čudovito čudovita novica!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kRASNO!! Superca, juhu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Eno goro pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok in da se boste čimprej doma pocrkljali, pa za Filipa, junaka, da je vse to prenesel, oooo ti maček mali,  zdaj ima pa kar 2 rojstna dneva user posted image user posted image user posted image user posted image , pa ti mergetka tudi!

Lep, lepo se naj vse zaceli,

Tole je pa za Filipovega dohtarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
3.7.2010 5:13:47   
pomlad08
Mergetka, krasno! user posted image Kakšna lepa novica, res sem vesela, da je operacija uspela in da kmalu pokata domov. Si sploh ne predstavljam, kako močni ste morali biti vsi 4je te mesece ... Upam, da kmalu začnete uživati v domačem brlogu! Drž se!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
3.7.2010 12:09:42   
Zofy
Margetka, super novicauser posted image user posted image user posted image . Filip je pravi borec! Si ne morem predstavljat kakšen kamen se ti je odvalil iz srca. In kako je moralo biti hudo tudi zaradi tega, ker sta bila s Fiipom ločena od ostal družine. user posted image user posted image user posted image user posted image Za čimhitrejše okrevanje in da boste kmalu doma in se vsi 4 lepo crkljali.

Mi pa smo bili v termah Ptuj, smo šli na krajše počitnice (od nedelje do četrtka). Kaj naj rečem, Julija je uživala 100/h pa še več. Cel dan je samo gor pa dol po toboganu letala in ima noge tako potočene, kot bi bila na kakšni frontiuser posted image . Tudi Matej je dobil prve plavalske izkušnje in je tudi on zelo užival v vodi. 2. teden v Juliju pa gremo spet za 1 teden v Izolo na morje in upam, da bo še vedno tako toplo, da se bo tudi Matej kopal. Pa da ne bo preveč razburkano, ker Julija ne mara valov. Ko smo bili na Ptuju, je vedno pobegnila iz tistega bazena z valovi, ko so valovi pričeli, vsi ostali pa not leteliuser posted image , Je rekla, da Julija ne maja vajouuser posted image . Pa "v" se je naučila rečt, tako da je sedaj končno voda in ne doda. In volj je sedaj vok in ne jokuser posted image .
Drugače pa tudi Matejček lepo raste in se razvija, samo tečkan postaja čedalje bolj. Se mi zdi, da bi on že sedel, pa hodil, pa ne vemše kaj počel (tej fantki imajo res črve v riti), pa še ne more in po piska tako, da je še bolj anojing kot če bi jokal. Ma sej bo. Upam, da bo do konca avgusta že sedel, da bomo šli spet za 1 teden v Kr. Goro in bomo lahko malo v hribe hodili oz. na krajše peš izlete.

Zdaj pa šibam po Julijo, ki je ostala na Polzeli pri babici na podaljšanih počitnicah.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?