tina50
|
Pozdravljene,... vedno, ko se javim si rečem, da zdej bom pa vsak dan sledila in komentirala,...pa poglejte me kako se držim je pač, več dela z dvema, sam nič ni težko za moja dva sončka, se pač morš odrečt potem nekaterim stvarem,.. Jon je že zdej že pravi moj dec , pa kako se smeje ta moj fant, prou na glas,...res se imamo lepo. Ponavadi je tečko, če težko zaspi ali, pa če ne kaka kakšen dan in potem ga malo matra. Lan je pa že velik dečko, govori že vse,seveda še pride kakšna kitajščina vmes, ki jo ne zastopim, drugač pa šumnike vse reče, pa tudi R že v velik besedah reče. Mi jo na morje mahnemo drugo soboto. Gremo, pa v Medulin. Sam samo za 5 dni. Pa za letos bo že dovolj,.... Upam, da, pa vse, ki že namakate rit , uživate na polno. Dinki v Grčiji (tja bi tud jaz enkrat šla), NČK pa v kampu(kar pa me tudi vleče). Boš NČK povedala kako je kaj kampirat.meni se zdi za otroke to idealno,.... Azzura, Lona76, Špela100,...Uživajte!!!!!!!! Pomlad08 uživajte sedaj doma, cartajte se,.....šivi se bodo, pa že zacelili!!!! Lepa slikica z Ivotom(na FB) Mumu lahko pride vročina tudi od lubosumja(psihično). Otroci želijo pozornost in res nekako vročino "izsilijo" oz. "načarajo", kot si napisala. Lahko, pa je tudi kakšna viroza,.... Lepo, da uživate vsi štirje. Joj, ta cd, tud jaz sem ga iskala pri Lanu, pa nisem nič našla . Sem, pa sedaj Jonu kupila šušpavanke, ki pa mi niso preveč všeč. Gor je posnet sesalec, fen,tuš,.....ni mi všeč in ga tudi nismo prevečkrat vrteli. Lepa sta tvoja dva na slikici Špela100 Maks je prava mala faca!! Terida upam, da tudi vi uživate na morju,... sem se prov nasmejala tvoji Eriki, kako je odreagirala, ko si ji govorila,..... mene kdaj kar stisne, ko vidim soseda, pa nečaka, ko sta že v puberteti, kakšni so ti mulci,....joj,.....sam pol si, pa mislim, da morem hitro uživat z njima, ko sta zdej tak luštna.,....a še nam bodo skakali po živcih (takrat verjetno, ne bo smešno!!!) Zofy a si že kupila avto sedež? Mi imamo za Lana kiddya 9-36, pa se mi res zdi varen, pa tud Lana mizica nič ne moti. Mislim, da bomo tudi jonu kupili kiddya. IZVIRNO SPOROČILO: mergetka Ojla, mamice! Sam na hitro, ker sem fuuul utrujena..... Operacija je uspela in danes je že sam zadihal . Zdj sva že 1 mesec v pediatrični in upam, da greva cez kak teden pa res domov in zaživimo kot 4-ćlanska družina! HVALA, ker mislite na mojega sončka in držite pesti!!! LEP pozdrav. Lepa novica!! Upam, da sta že doma in se cartate doma!! Toliko od mene, upam, da se še javim kaj ta teden,.... lepo se imejte,....
|