|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
10.6.2010 16:33:47   
Ursi2
Živjo!

Čestitke MUMU  za Titauser posted image user posted image user posted image user posted image !Mi ej prav nerodno, ampak n isem še uspela vam čestitat!Upam, da uživate!

Prav tako Gaya24, čestitke za user posted image !user posted image user posted image Res lepa noica!kako pa ste kaj?

Dinki, super za Grčijo!Joj, kaj ste fajni, jz bi tudi!Mi pa še tud ne vemo, kam gremo letos niti kdaj. Najprej smo mislili it v Ameriko k svaku, pa nam finančno ne shodi. No, meni je to kar všeč, ker si prav želim biti malo z mojim dragim in Lukanom in Juretom, pa nekak ne pridemo do tega. Mislim, da smo nazadnje bili cel dan skupaj, ko je bil še na očetovskem. Zdej sem pa lahk vesela, če ga vidim 2 uri na dan!Ponavadi pa ga vidim, ko dam mala dva spat in pridem dol pa že spi na kavču!user posted image user posted image user posted image  

No, v Ameriko bi šli pa s tastom in taščo, kar pa potem sigurno ni dopust!Sem že marca izpuščaje dobivala, ko sem sam pomislila na to! user posted image user posted image

Zdej pa gledava in se odločava ali hotel ali apartma. Meni bi pasalo en teden ne kuhat, ampak če pa bi nas pol cenej prišlo v apartmaju, bom pa tudi kuhala, če bo treba. '
A imate kako idejo, da je ugodno, pa da je fajn za otrokePredvsem bi rada, da je plaža nekje tako da se da peš in ni treba vsakič z avtom pa da je plaža mivka ali droben pesek, da se bo lahko Luka tudi igral, ker to je itak zakon!user posted image user posted image

čESTITKE VSAKEMU POSEBEJ ZA TO, DA NIMATE PLENIČK. Pri nas se mi zdi, da še dolgo ne bo šlo. Bomo vidli, ker noče niti v bani lulat tako dolgo, dokler da ni lulek v vodi in šele potem lula. Niti vsest se noče na kahljico ali školjo ali na pručko stopit zraven školjke. Sam vodo bi rad potegoval ves čas. Pa sem mu rekla ko bo šel sam lulat, bo pa lahko.
Sej tudi pri previjanju oz umivanju se sploh ne smemo luleka in jajčk dotaknit!Eh, enkrat bo že!

Drgač pa čakamo na odgovor iz vrtca ali je LUka sprejet septembra ali ne. Sem hotla tudi Jureta vpisat z marcem, pa mi je rekla, da naj prinesem vpisnico en mesec prej in če bo prostor bo sprejet, drgač pa ne. user posted image

No, Lukana pa tk občasno pripravljam na to, da bo šel septembra v vrtec. Pa mi reče mami, ti (Luka). Pa rečem, da ne,sda jz ga bom peljala pa prišla iskat, tam se bo pa igral z otroci,..........Pasploh noče slišat in se začne kr jokat.
No ja, mogoč me bo pa imel do septembra že poln kufer in bo vesel,ko bo šel!user posted image user posted image

Smo pa bili danes malo pri bici in je tako užival in bil ful priden.  In prvič po zeeeeeelllloooooooo dolgem času se je zgodilo, da je šel z bico za 5 min mal klavir igrat in se z njo igrat. Ker drgač sploh ni šans. Pa tud s kom drugim se ne. Edin kar velja je ati, da se kopata. Če je moj slučajno doma. To delata tako v kopalnici, da ju je ful veselje poslušat. user posted image user posted image Men je pa tud fajn, da imam potem vsaj 20 min z Juretom v miru.

Jure pa je tudi priden, pravi dobrovoljček, to se prav na glas smeji in vriska.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
11.6.2010 8:14:12   
Lona76
Dober dan. Evo pa je težko pričakovani petek. Ta teden sem pa tko neki zmatrana da ne vem kaj je to. No bo že bolje, upam, da se čez vikend malo naspim in bo.

Hvala vsem za lepe želje za Tajo. Res je že dobra. No ene 5 krat na dan še zakašlja pa sem pa ke ma še smrkuček ampak načeloma taki otroci hodijo v vrtec, Tajo pa imam kar doma ker imam možnost. Pa še ko sem klicala v vrtec je rekla vzgojiteljica da so vsi prehlajeni in sem si rekla nič naj se orenk pozdravi, da ne dobi še kaj novega takoj.
Zofy čestitke da ste dobili vrtecuser posted image user posted image user posted image .

Dinki mal ti zavidam Grčijo. Mi se odpravljamo tja že ene 5 let, pa še zdej nismo do tja prišliuser posted image . Mogoče pa drugo leto če nam ne bo zneslo it v Ameriko.

Ursi fino da je jure tako priden, Luka bo pa že šel iz pleničk ko bo pripravljen. Kakršno je mel s temle svojim lulčkom ni čudno, da ne pusti da se ga dotikate. Revček mali. Sej bo. Mogoče bo poleti ugotovil ko bo nagec, da je fino brez plenic pa bo. Sicer pa imajo še čas.

Joži fino da je Ema tako pridna in upam, da se  Juš kmalu čisto privadi vrtcu.

San a vaš Izidor tudi uživa na morju. Naši so bili lani v Savudriji, letos pa so v Špadičih. Da vam povem, da vsako jutro nestrpno čakam na internetni strani vrtca kdaj se bodo javili. Vsak da staršem napišejo kaj bodo počeli in kakšna je bila noč. No vedno napišejo da je noč superuser posted image . Učeri me je pa že prav stisnilo in danes komaj čakam, da škrat pardon gusar pride domov in ga stisnem. Je pa imela tudi Tajka malo krize ker ni bratca doma. Je prve dni kar jokala Tiiiiiliiiiiii, Tiiiiliiiii. Mami kje je Tiliuser posted image . No ja mislim da ene pol ure se bosta stiskala pa lupčkala, pol bo pa verjetno že en jokuuser posted image .

Tko zdej grem pa delat, dons ni šefov in je miiiiiiruser posted image

Lep vikend vsem

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
11.6.2010 14:03:09   
Zofy
Lona76, lepo, da je Tajka ok. Ja, v vrtcu pravijo, da vsi smrkajo, ma prav vsi. No, tokrat je Julija za razliko zdrava. Nič ne smrka in nič ne kašlja. Pa upam, da bo ta uroinfekt tudi pozdravljen, ko bomo nasl. teden spet nesli urin na pregled.
Aja, a v tem našem vrtcu tudi portfoljote naredijo za otroke? Naša vzgojiteljica je še čisto zelena in se bojim, da ne bomo nič dobili, ker ni nič omenila user posted image

Urši2, lepo, da je Jure tako priden. Matej pa je prestopil v 5 mesec in kot je bilo že pri Juliji, se je lepo spanje nehalo. Zvečer nič več ne zaspi ob 20.30, če ga samo bv posteljo odložim budnega. Konec veselja. Pa tudi Julija ga biksa za spanje, sploh noče v posteljo. Včeraj smo bili na otvoritvi ene razstave na Bledu in smo prišli ob 21h šele domov in je šla ob 21.30 v posteljo, pa ni zaspala do 22h.... Matej pa tudi ne!!! joj, konec večernih svobodnih uric user posted image . Upam, da bo kmalu spet zaspana zvečer ratala. Ona se mi zdi, da misli, da bo ne vem kaj zamudila, če bo šla spat. Pa očke si menca in pravi, dani zaspana. A hitro mine ta faza??

Aja urši2, ti, ti, ti, da nisi ič prišla v Afriko tisti dan. ts, ts, ts. JAz sem pa mislila, da te bom končno spoznala!!!!

Joži79, ja bogi tvoj Juš. SAmo, da je ok. Ja, s temi otročki človeku res ni dolgčas. Pa še o kaki novi bolezni se izobrazi... Drugače pa je bila tudi dinki s svojim varstvom za Titka zadovoljna, tako da če nisi dobila vrtca, naj ti še dinki informacije posreduje. Jaz sem ti na ZS odgovorila.

Mumu, jaz lahko prevzamem tele tvoje oblekice. Upam, da nisi zapakirala lanskih kratkih hlač, ker bojo ziher Tii skoraj vse prav še letos. Pa kakšna kratka majčka tudi in kakšno oblekico se da ko tuniko ponucat letosuser posted image . Drugače pa mi javi kam lahko pridem po paket oz. kako se zmenimo za prevzem. Jaz sem sicer v Šiški, ma če bo treba, bom imela avto ins e tudi kam zapeljala.

Ok, zdaj pa grem še malo nepremičninske oglase gledat. Sej vem, da bom spet slabe volje, ker ni nič pametnega. PO moje bomo jeseni v podnajem spokali . v nekaj večjega.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
11.6.2010 15:06:50   
Dinki
ma sem se razpisala k nora in me potem ven vrže user posted image , sem šla back in nič ne pomaga user posted image  zdej pa nimam več volje, niti veselja user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
11.6.2010 15:14:02   
Dinki
bom napisala še enkrat na hitrco, pol pa pičim po titka v vrtec.

jaz sem od včeraj naprej doma. sem prehlajna - zabasan nos, glavobol, zelen kašelj in ker ne smem jesti zdravil in ker tega nihče ne ceni v službi, sem šla k zdravnici in me je dala na bolniško, da se lepo pozdravim. Je rekla, da bom videla kako se bom počutila čez en teden. kako zelo je bila prijazna do nosečke user posted image user posted image
No, jutri nas zaradi tega ne bo na luninem festivalu, ker ne bi zgledalo da bi koga iz službe tam srečala. Se opravičujem vsem tistim, ki boste šle in ste računale tudi name. Meni je kar malo žal, ker bo zagotovo super.

Mi smo drugače super, naj vam povem, da Tit po ta novem tako zelo uživa v vrtcu, da ko pridem ponj noče iti sploh domov user posted image . Že dva dni mu je bilo prav hudo ko sem prišla ponj. Smo pa imeli v sredo roditeljski sestanek in sta obe - vzgojiteljica in pomočnica ful pohvalili skopino, da so res super družba, da ni nobenih kreganj v smislu ščipanja, grizenja, da se vsi dobro razumejo. sedaj so cele dneve zunaj ker imajo za vrtcem ogromen park z naravno senčko in gredo notri le jesti in spati potem pa spet ven. Pa itak imajo tudi živali in to je potem Titu cel žur. Aja pa danes me je mož poklical, da ko ga je zjutraj oddal je tit stekel k eni punčki in jo objel, tko da zdej ga imamo še na sumu, da je padla prva simpatija in itak ga potem vleče bit v vrtcu user posted image . Ah ta moj sinko, še bo pestro vidim user posted image .

Glede dopusta....ja se tudi mi že zelo veselimo, tudi Tit, ki vsem razlaga, da gre na morje z avionom. Mislim, da bo to njemu pika na i celega dopusta. Če bi lahko šli z bagrom, bi mu bilo verjetno še bolje user posted image . letos sva se še odločila za grčijo, le da tokrat za 14 dni, ker smo bili lani en teden in je bilo res premalo. Že lani je tit ful užival, letos mu bo pa verjetno še bolje. No naslednje leto pa planirava nekaj v smislu ala Lona76, ker bomo že 4 in tamauček bo star šele pol leta....no bomo še videli.

Joži79, lepo da si se malce oglasila. sem te že pogrešala in se spomnila nate ko sem urejala seznamček nosečk in ugotovila, da si res edina, ki imaš punčko. Upam, da Juš ustane zdrav user posted image user posted image .

ursi2, tebe je pa itak lepo brati po dooolgem času. Krasne slikice iz krsta user posted image  in res imaš lepa fantiča. Ostanite zdravi in odmislite user posted image  (beri taščo user posted image ).

Pomlad08....joj to pa je želja tvoje sestrice user posted image . tebi želim, da ostaneš do takrat v enem kosu le če se boš res dobro počutila user posted image

Zofy, bravo za vrtec, super user posted image . zdej pa še eno luštno stanovanje zvohaš pa ste zmagali user posted image  in vidim, da ste se le uspeli zmeniti za krst. je res mož vse zrihtal? user posted image

San, super da se tako lepo rihtate in Bani, da je že tak možakarček postal user posted image . jaz sem drugače kul, hvala. Trebušček pa sedaj vidno haja, vsak dan bolj. Zdej smo pa že skoraj na polovički in čez 14 dni imam že morfologijo user posted image  jo bom imela malce prej ker nas v tistem terminu ko bi bilo najbolje ni, smo na dopustu.
Aja pa morem vam povedat, da zdej pa tudi jaz čutim......METULJČKI!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo vsem za lepe zaključke v vrtcu user posted image . Mi bomo imeli uraden zaključek z otroci in starši 18. junija. me zanima kaj bodo kaj pripravili. smo se pa zmenili, da mapic letos še ne dobimo, ker ne kateri nimajo še kaj dosti, ampak da zagotovo pa naslednje leto ko zaključijo z jasli.

iiiii Lona kako lepo, da sestrica pogreša bratca/gusarja user posted image  user posted image

Ok, zdej pa šibam.....
želim vam en super duper krasen vikend!!!!!!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 11.6.2010 15:31:05 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
11.6.2010 15:32:18   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Joži79 Drugače pa je bila tudi dinki s svojim varstvom za Titka zadovoljna, tako da če nisi dobila vrtca, naj ti še dinki informacije posreduje. Jaz sem ti na ZS odgovorila.

tole bi pa rade volje kaj pomagala pa ne vem zakaj gre.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
11.6.2010 22:16:12   
Naša črtica koraka

Ok, zdaj pa grem še malo nepremičninske oglase gledat. Sej vem, da bom spet slabe volje, ker ni nič pametnega. PO moje bomo jeseni v podnajem spokali . v nekaj večjega.

to počnem tudi jaz in prav tako kot tebe, tudi mene spravijo ti ogledi v slabo voljo user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.6.2010 22:38:37   
tina50
moje marčevke,......

Spoloh ne vem kaj naj napišem, ker bi imela toliko za napisatuser posted image
Včasih pridem pokukat tu gor, sam se ne spravim pisat, ker se mi ponavadi takrat vedno Jon zbudi, potem pa nimam veselja pisat.
Brat vas pa enostavno nimam časa. Tako, da če kaj nujnega izpusitm, se opravičujem.

Danes sem bila sam z obema cel dan, pa je bilo super,... najbolj me je bilo strah kako bom Lana dala spat, ker mu beremo pravljice pol ure, pa je blo čisto kul. Jon je bil zraven naju in je bil priden,...
Lanu sem vzela pleničko takrat, ko sva se z Zofy dobile in je bil bolj kot 14 dni kar velikokrat polulan, sedaj je pa že 4 dni ful priden, je cel dan suh.

Lan je bil prejšni teden bolan, tako, da je zamudil eno poroko in en krst. Imel je Laringitis, tako, da sva hodila na inhalacije.
Mi pa smo imeli krst 6.6. in smo se imeli lepo. Nimam še slik na računalniku, da bi kakšno pokazala. Sploh ne vem, če sem že katero sliko od Jona tu dala goruser posted image
Jutri bi pa naj imeli piknik pri nam še za Lanov rojstni dan, ker ga takrat nismo mogli imet,...se meni ni dalo s tako mejhnim dojenčkom. Upam, da bo vreme zdržalo. Drugače pa tako imamo velik strehe, sam zaradi otrok je boljše biti zunaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Zdej pa gledava in se odločava ali hotel ali apartma. Meni bi pasalo en teden ne kuhat, ampak če pa bi nas pol cenej prišlo v apartmaju, bom pa tudi kuhala, če bo treba. '
A imate kako idejo, da je ugodno, pa da je fajn za otrokePredvsem bi rada, da je plaža nekje tako da se da peš in ni treba vsakič z avtom pa da je plaža mivka ali droben pesek, da se bo lahko Luka tudi igral, ker to je itak zakon!

mi gremo v Medulin. Pa vsi pravijo, da tam je zakon za otroke. Tud na agenciji so nam tako priporočali.
Menda je voda dolgo nizka. Gremo pa v hotel, pa ni preveč drago,...plaža je blizu. Jaz pravim, da vsaj letos si pa lahko privoščim, da ne bom kuhala, (saj ponavadi sem jaz tečna, da bom kuhala na morju), pa še upam, da se bo Jon samo dojil,... sam gremo, pa samo za 4 nočitve.

Gaya24 user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image . Takšne novice so vedno dobrodošle.

Upam, da ste drugače vsi lepo zdravi

Sedaj mi pa že oči skupaj vleče, se pozna, da sem bila sama z njima, čeprav je bilo lepo,....user posted image

Lahko noč, pa lep vikend še naprej

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
14.6.2010 11:00:30   
terida
Živjo, punce!

Sem si končno vzela minutko za vas user posted image Mi se imamo res lepo. Primož se je iz ene male sitnobice (mi je žal, da mu tako rečem, samo je bilo res!) prelevil v prav luštnega in dobrovoljnega dojenčka, ki se zna lepo sam zamotit in po novem tudi zaspat brez joška v ustih. Ta prvo je prišlo bolj ali manj samo s tem, ker je že večji in sam sedi, za ta drugo smo se pa morali kar potrudit. Pri tem sem imela ogroooooomno pomoč moža, saj ga je na začetku on dajal spat (brez joška), ker meni verjetno ne bi uspelo. In ker se nismo odločili za tisto varianto, da ga pustiš jokat, je bilo kar nekaj dela s tem user posted image Zdaj tudi nama laufa brez večjih težav in ne znam vam povedat koliko lažje je moje življenje! Ponoči se manjkrat zbuja - navadno le enkrat (prej se je vsaj trikrat, ker se je dojil po 15-krat dnevno in po moje sploh ni nikoli v redu pojedel ampak je samo malical), čez dan pa smo ujeli en fajn ritem, da ga imam zdaj kar preštudiranega in vem kaj mu kdaj fali (ali je zaspan ali lačen - včasih je za eno in drugo dobil joško). Tudi zvečer ga dajemo spat najkasneje ob 20h in tako imava z možem zdaj nekaj časa tudi zase (da o tem, da imava spet celo posteljo zase niti ne govorim - Primož je prej čisto celo noč pri nama prespal, zdaj pa lepo spi v svoji posteljici, ki je zraven najine). Edini "problem" je to, da mi čez dan še vedno spi samo po pol ure (no, včasih tudi malo potegne, a redko) in potem nimam kaj dosti časa za vas. Pa sem si ga zdaj vseeno vzela, ker če ne, bi čisto pozabile name user posted image

Tudi Erika je fajn. Zdaj jo imamo cel dan brez plenic in čeprav ji kdaj pa kdaj uide, se mi zdi, da nam gre dobro. Edina težava je z njenim kakanjem, ker čisto brez izjeme vedno pokaka v pleničko (ko jo dobi zvečer pred spanjem) ali pa kar v hlačke. Ne moremo je prepričat, da bi šla tudi kakat na kahlico. Jaz ji nočem preveč težit s tem, ker vem, da znajo potem celo zadrževat blato, samo tako tudi ni ravno ok... Ne vem kaj naredit - ima katera kako idejo? Aja, pa mislim, da je problem v tem, da ne zna kakat sede - ona namreč že kako leto brez izjeme kaka samo stoje. In po moje jo to matra...

Sicer pa je luštna za pojest, in take poka, da se ji samo čudim. Prejšnji teden je prvič povedala vic (moram varuško nujno vprašat kje ga je staknila). Kar na lepem me je vprašala zakaj je šla banana k zdravniku. Jaz sem jo samo čudno pogledala in rekla, da ne vem. In mi je rekla, da zato, ker je bila vsa olupljena user posted image user posted image user posted image Sem mislila, da bom s klopce padla user posted image Pa Primoža ima res rada in tako lepo ju je videt skupaj. Za vikend smo bili v Gorici in sem ju prvič kopala skupaj v isti banji (pri nas to žal ne gre, ker imamo samo tuš user posted image ). In sta oba tako uživala! On je čofotal kot nor, ona mu je pa igračke podajala in se jezila, ker ni z njimi delal to kar bi ona rada user posted image Mi je bilo prav hudo, ker nisem imela fotoaparata s sabo, da bi ju poslikala in posnela. Naslednjič ga bom vzela dol samo zaradi tega.

Meni je že večkrat rekla, da me ima rada, na en tak hecen način, moram spet varuško vprašat, če je to kje tam pobrala... Ker ima prav eno foro: me prime za glavo in potegne blizu k sebi, da bi se lahko z nosom dotikali. In mi reče: ti si moj lubi, mi da ljubčka in mi reče: rada te imam user posted image Tale "lubi" mi je sumljiv, ker pri nas tega nikoli ne govorimo - zato moram videt, če ji varuška tako reče user posted image

Drugače me pa malo skrbi za Primoža, ker je že dva tedna non-stop prehlajen, da mu zjutraj zelene smrklje iz nosa vlečem in pogosto pokašljuje. Nisem hotela hodit k zdravniku, ker se mi je zdelo, da je pač prehlajen, zdaj pa me kar malo skrbi, ker že toliko časa traja. V sredo imamo sistematski in cepljenje, tako da ga bo zdravnica videla in me prav zanima kaj bo rekla. No, če ne bo čisto zdrav, ga ne bom pustila cepit, ker sem postala čisto paranoična glede teh stvari.

Aja, pa še to: Primožu uvajam GH in to je vsakič pravi podvig! Ne mara ničesar, ne zelenjave ne sadja. Danes sva poskusila banano in tudi te ni maral. Eh, ja, saj vem, da se bo obrnilo, a dokler se ne, je to eno malo mučenje (zame, njemu ni hudega, ker si itak ne pusti komandirat).

No, zdaj pa mislim, da sem obdelala vse novice z naših logov. Računam, da bom v tem mesecu imela kaj več časa za vas (da vas še kaj pokomentiram) zvečer, ko moj buli v TV in bom lahko jaz brez slabe vesti visela na RR user posted image

Pa pa

< Sporočilo je popravil terida -- 14.6.2010 11:04:49 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
14.6.2010 14:22:43   
pomlad08
Živjo vse, kako ste?

Jaz že odštevam dni user posted image Ta vikend sem končno zrihtala oblačilca, tko da zdej grem loh rodit. To je bilo pa tud enga jokcanja user posted image , ko sem se pri vsakem bivšem Jobovem bodiju spomnila, kako je bilo pred dvemi leti, kdo je kakšno majčko prinesel ipd. Predvsem se pa čudim, kakšne tini-mini majčke pa hlačke so to v primerjavi s tistimi od našga dvoletnika! Noro! user posted image Joj, komaj čakam, da spoznam Ivota (sej že veste, da mu bo ime Ivo, a ne?). Jutri grem kupit še par drobnarij, pa smo.

Drugač smo super, počutim se še čist kul, sam mal nam je vroče, tako da moramo (upam, da še pred porodom) nabavit kakšne žaluzije, ker mamo kar pregret stanovanje popoldne, ko nam nažiga v jedilnico/dnevno sobo. Job pa uživa v poletju, sem mu inštalirala tisto plastično banjo na balkon in polovico dneva tam notri čofota pa avtočke pomiva user posted image

San, tenks za nasvet glede slačenja za lulanje in kakanje ... Bom probala Joba malo spodbudit, da se bi sam slekel. Bomo vidli, če bo šlo, se mi zdi, da je vaš Urban fuuul bolj spreten, Job je po men en tak štorček user posted image

Terida, ful lepo je brat o tvojih dveh otročičkih. Iii, pa Erika zna takole lepo mamico razveselit? Job je tud en cuker. Sicer ne reče "rad te imam", ampak me pa tako lepo poboža, da čist isto velja. Skupnega kopanja Joba in Ivota se pa jaz veselim že zdej, se je pri sestri in svakinji tud super obneslo.

Dinki, upam, da si že zdrava! Drž se, so-nosečka! Drugač si kul? Ma ne morm verjet, da greš glihkar že na morfologijo, ej!

Zdej grem se bo pa Job kmal zbudil, moram it hitro nekaj skuhat ...

Lepo bodte!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
14.6.2010 15:16:22   
mumu
Zofy imaš ZS.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
14.6.2010 22:14:26   
Naša črtica koraka
pozdravljene,

sem na bolniški za anjo. Ima neko čudno izpuščajasto virozo - pika pri pikici, povsod: na podplatih, na uhljih, po obrazu, lasišču ... skratka ni, da ni. NA srečo jo pike ne srbijo, ali kako drugače motijo. Je pa rekla zdravnica, da je to pač en virus, da to ni 5. ali 6. bolezen ... Vse se je pa začelo že prejšnji teden, zelo počasi so se pojavljale te pike, pa v gruči so bile, kot da so mozolji ... v soboto je prišla še vročina, potem pa je bila v nedeljo brez vročine, na novo pa je dobila le 3 pike na licu , take bolj razpuščene in rdeče (kot po komarju po nekaj dneh od pika), no, danes jo pa zjutraj dvignem iz postelje in je bila pa že čisto pikapolončasta ... spet ene druge vrste pike, take drobne po okončinah in take velike po trupu. Skratka, prvič vidim tole reč tudi jaz, zdravnici je bilo tudi čudnouser posted image . Pa od kod zadnje čase ti vesoljski virusi?? Saj ne vem, morda pa so že prej bili, pa nisem bila pozorna.
Uf, sem se razpisala o temle user posted image , no, morda pa je katera že imela tega virusa ... no, toliko da ve, kje je zdaj njen bivši user posted image .

Sicer pa se imamo krasno! Top novica tedna je, da je anja od 6.6. 2010 od 8.25 ure dalje brez pleničk. Tudi ponoči. Brez problema pove za kakat in lulat. user posted image user posted image   Doma nimamo kahlice, le WC in zdaj je tudi v vrtcu začela uporabljat WC user posted image . Se sama sleče, prinese pručko in zleze na školjko. Še vedno pa govori na fanta in v zvezi s tem prihaja do smešnih pomot: mi reče "kakav bom" in seveda jo takoj odpeljem na WC, kjer ona že čisto jezno reče: "ne, kakav, kakav bom!" user posted image  Pila namreč. No, zdaj do teh pomot ne prihaja več, ker gre kar sama na WC in se uredi.

pomlad, JUHEJ, user posted image user posted image Ivouser posted image user posted image , mi te tudi komaj čakamo! kAKO je šlo pa na izpitu tvoje sestre? Je Ivo dajal takt? user posted image

Taja, pridna puncauser posted image

TERIDA, lepo ste uredili to s Primoževim joškanjem, bravo! user posted image  Vem, da boste tudi glede erike našli kakšno varianto (pred kakanjem so ponavadi vetrovi, morda bi sledila temu in eriko že prej posedala na kahlo).

TINA, super, da se imate tako lepo!!!

Mi pa sicer nakupujemo potrebne šolske stvari za našega šolarja in ravno danes sva ostala spet brez šolske torbe, z motivom BEN10 za cca. 50€ jih imajo v Merkatorju, če jih katera opazi, bi bila veselaaaaaaaaaaa, če me obvesti ...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
14.6.2010 22:21:25   
Naša črtica koraka
http://www.bojanke.rs/bojanke/ben10_1024x768.jpg

to je ta "BENTEN", kot mu reče naš tamav-kakav. Saj, če povem po resnici user posted image user posted image  je meni ta motiv veliko bolj prisrčen, kot pa tisi Bakuganski bojevniki (kičasti in patetični do konca) ... Matiji je pa vseeno, on bi bil zadovoljen z vsako torbo, ki mu jo pokažem ...  user posted image user posted image user posted image   Tko da ... boste, če najdete kje v merkatorju te torbe za 50€ osrečile tudi mene user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 14.6.2010 22:25:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 4138
15.6.2010 9:08:16   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

to je ta "BENTEN", kot mu reče naš tamav-kakav. Saj, če povem po resnici user posted image user posted image  je meni ta motiv veliko bolj prisrčen, kot pa tisi Bakuganski bojevniki (kičasti in patetični do konca) ... Matiji je pa vseeno, on bi bil zadovoljen z vsako torbo, ki mu jo pokažem ...  user posted image user posted image user posted image   Tko da ... boste, če najdete kje v merkatorju te torbe za 50€ osrečile tudi mene user posted image

Sem med zajtrkom malo surfala po netu in našla naslednji Ben 10 nahrbtnik: http://cgi.ebay.co.uk/BEN-10-TEN-ALIEN-FORCE-BACKPACK-RUCKSACK-SCHOOL-BAG-/140411418801?cmd=ViewItem&pt=UK_SportingGoods_BackpacksRucksacks_Bags_EH&hash=item20b12c38b1
Glede na to, da ta pride samo kakih 20 EUR vključno s poštnino, je verjetno manjši od tistega, ki si ga vi želite, ne?
Bom držala pesti, da ga uspete dobit (v Mercatorjih bom pa imela oči na pecljih user posted image )!

Neposredna povezava do sporočila: 4139
15.6.2010 10:14:32   
Lona76
Dobro jutro!

Evo pri nas vse po starem, no ja Tajka je spet v vrtcu, pri Tilnu imamo danes zaključek, tudi malo sladkarij smo mogli prinest in sok. Bomo videli kako bo. Mi je pa čudno, da niso nič organizirali za darilo za vzgojiteljici user posted image . Menda se jima bo kaj kupilo glede na to da odhajajo otroci v šolo. No če bi bili od začetka skupaj potem bi se že mogoče jaz angažirala, tako pa se mi zdi da bi lahko eden od tistih ki ima ti dve vzgojiteljici že od začetka. Mah bo kar bo, v primeru da ne bo skupnega darila jima bom jaz kaj nesla konec junija ko bom Tilna in Tajo ven uzela za en mesec.

Dinki, upam, da si se že pozdravila, na lunin festival tudi mi nismo šli, smo končno peljali Tilna k dinozavrom, ja kako je bilo obema všeč. Blazno veselje. Itak da je Taja skoraj pri vseh ograjo preplezala pa se hotla slikat z njimi in plezat po njih, ob priliki pripopam kakšno slikco.

NČK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Anjo, kakšno čudno virozo ma to. Upam, da bo kmalu dobro.

Terida super da Primož že sam zaspi, glede kakanja ti ne znam pomagat. Težave pri nas je imel Tilen. Mislim da je do več kot tretjega leta kakal samo v pleničko, če ni bilo pleničke ni kakal in posledica je bil klistir. Revček še po prvem klistirju ni kakal. No potem po drugem je. In potem smo mu mogli svečke dajat kadar se ni hotel. Na koncu sem ga prepričala z bonboni. Takrat so ravno ven prišli juicy fruet in jih je hotel. In sem rekla ko greš na stranišče ali pa na kahlico kakat jih dobiš. In je šel in potem mu je bila to nagrada. Vsakič ko je šel je dobil bonbončke. No da vam povem, da sedaj ko je bil v gusarski deželi in je prišel v petek domov je šel v petek doma trikrat kakat in ga vprašam a pa si na morju kaj kakal in je rekel da ne. Sem rekla ja zakaj pa ne? In je rekel ker mi je nerodno user posted image . In potem smo imeli spet pogovore. Mah upam, da bo.

Aha Taja pa po ta novem hodi tudi na stranišče. Sem bila sita pucanja kahlce in sem ji rekla kaj pa če bi ti na stranišče hodila in sedaj gre z veseljem. Slaba stran stranišča je edino to, ker jo morm dvignit da gor spleza. Sem probala s pručko pa imamo prenizko al pa školjko previsoko user posted image . No ampak raje to, kot pa pucanje kahle. Se pa sama sleče in obleče za na stranipče. Prej je vse sama uredila ko je šla na kahlo, samo spucat sem jo mogla jaz.

Nič dovolj od mene za enkrat, grem delat, nisem še nič naredila pa že full je ura.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
15.6.2010 10:25:42   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: terida

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Sem med zajtrkom malo surfala po netu in našla naslednji Ben 10 nahrbtnik: http://cgi.ebay.co.uk/BEN-10-TEN-ALIEN-FORCE-BACKPACK-RUCKSACK-SCHOOL-BAG-/140411418801?cmd=ViewItem&pt=UK_SportingGoods_BackpacksRucksacks_Bags_EH&hash=item20b12c38b1
Glede na to, da ta pride samo kakih 20 EUR vključno s poštnino, je verjetno manjši od tistega, ki si ga vi želite, ne?
Bom držala pesti, da ga uspete dobit (v Mercatorjih bom pa imela oči na pecljih user posted image )!

žal ni ta. Mi iščemo tisto torbo-nahrbtnik za nekaj manj kot 50€. Sem iskala sliko po i-straneh  merkatorja, pa ne najdem nobene slikice ... je bila pa v katalogu enih 14dni nazaj ...

Morda, če bo katera šla v Šentvid, v tisti megalomanski merkator, tam bi morda lahko bil ... user posted image

Hvala, terida!!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
15.6.2010 10:48:04   
Dinki
hej mamice,
en lep pozdravček vsem skupaj.
jst sem še kar doma, ampak pridna, sem vsako jutro za računalnikom in delam za službo. ma res sem neprecenljiv delavc user posted image . Morm podelat, ker delam samo še naslednji teden in pol DOPUST! pa še to je kratek teden ker je v petek praznik.
Najprej hura, slovenija je zmagala user posted image . Zdej pa še anglijo in ameriko nabutamo pa bo (mal smešno optimistično se tole sliši, ampak upanje umre zadnje user posted image )

Tina50, upam, da ste uspeli praznovati ta vikend in da je Lanček zdrav! lepo je brati vse mamice, ki lepo shajate z malimi dojenčki in marčevci user posted image  me kr nč ni strah ob prebiranju kako bo z nami pa itak že komi čakam, da dobimo še novega člana v naš domek user posted image .
Pomlad08, te čist zastopim in vidim, da je veliko pričakovanje tudi pri vas že. Go Ivo, go mami! user posted image  Jaz sem super. trenutno dnevno uživam v prijetnih brcikah našega pingiča in dnevnih vragolijah našega Titka user posted image .

terida, jaz nimam nobene pametne ideje glede kakanja, razen to, da poznam ogromno otrok, ki še dolgo niso hoteli kakati drugam kot v pleničko. Sej bo sčasoma, še vsak je enkrat začel kakat v kahlico/WC. Pa kako lepo ti Erika reče, da te ima rada user posted image  pa sej ne morem verjet! meni tega še ne reče, je pa podobno kot pri Pomlad, mi da vse vedeti s tem kako me pogleda, me objame, me poboža, da lubčka in potem zraven govori mami, mami, mami user posted image .
Ma kaj pa Anja? Faca mala, ona je suha tudi že ponoči???? user posted image  bravo mala user posted image  To pa je pohvale vredno! Pa pošiljam user posted image user posted image user posted image , da vse pikice hitro zginejo!
NČK, upam, da najdete torbo. Ti pa svetujem, da mogoče prej pokličeš v kakšen bližnji mercator če imajo torbo, preden se odpraviš tja.

Lona76, super da je tajka spet v vrtcu user posted image . Mi še zmeraj ne radi hodimo domov iz vrtca, tudi včeraj ko sva ga oba z možem dvignila, je prišel do naju čist u izi, včasih je pa kar skočil od veselja. ma važn, da se majo luštn, sej so tam itak večina dneva. Ampak ni pa nič solzic pa tudi ko pride domov je potem čist kul.
Smo pa ta vikend napolnili bazenček pred hišo in otroci so noro užival v vodnih vragolijah user posted image

Nč, zdej grem pa še poližnice naštimat na klik pa je dost računalnika za dons.
lepo se mejte!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
16.6.2010 9:48:28   
aleži
Dober dan

kako ste? Po deževni noči, je posijalno sonce. Ja, krasno vreme iamjo...spet so se zmotili

NČK tukaj imaš
http://www.ringaraja.net/forum/%C5%A1olski_nahrbtnik_ben10/m_4252133/tm.htm
http://shop.ebay.it/i.html?LH_AvailTo=101&_nkw=ben+10+school&_arm=1&_armm=63&_ruu=http://shop.ebay.it/i.html%3F_nkw%3Dben%2B10%2Bschool%26_arr%3D1&_rdc=1
http://www.alibaba.com/showroom/ben-10-schoolbag.html

Zofy se vidimo.

Mumu user posted image user posted image  hvala user posted image user posted image

Pomlad joj, čestitke za izbrano ime...še malo

sem preveč iskala za NČK, tako,da grem zdaj še kaj delat

< Sporočilo je popravil aleži -- 16.6.2010 9:49:20 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
16.6.2010 10:57:54   
Zofy
NČK, Ben10 nahrbtnike imajo v LECLERCU, SO PO 44€ in pol dobiš še okoli 10€ popusta v obliki bona. Akcija je začela danes, tako da bi morali še bit. Tu imaš link do kataloga: http://www.e-leclerc.si/default-100.html?StartList=0 Ne vem na pamet na kateri strani je tale torba, ne morem pa odpret, ker delam v Linuxu in mi ne odpre tega pdf-jauser posted image

Pa čestitke za tako uspešno odvajanje od plenicuser posted image user posted image user posted image . MI smo še daleč od tega, da bi bila ponoči suha, ker ponoči toliko lula, da je zadnjič še plenica prepustila...Ampak se ne sekiram, ker raje plenica kot pa da bi mogla ponoči otroka zbujat in ga dajat na wc. Ma bo že do šole enkrat... upamuser posted image Moja mama je mojega brata še v 4. razredu ponoči okoli 1h zbujala za na wc, ker je če ne sam odtaval in običajno falil vrata in se v špajzo polulal kar na tlauser posted image Ja, malo ga je tudi luna nosilauser posted image

Dinki, ti si pa ena res pridna mravljica, da še od doma delaš, ko si na bolniški. Itak tega ne znajo cenit, a ne?
Pa super slikice na FB, dobro ste navijali. Dajte tudi v petek tako, hehe. Ma ste končno prišle na svoj račun mamice fantkov. ZDaj lahko ve vaše fantiče v drese oblačite, nam pa pocukrane oblekice ostajajouser posted image
Aja, imam ime za tvojega še nerojenega sinka - Urh. Meni se dopade, ni pogosto, pa ni neko moderno 3 črkovno ampak mogočno (Ulrich) in še h Titu zelo skupaj paše. No, pač en predloguser posted image . Sva zadnjič z možem ugotovila, da bi Mateju pasalo to ime, ker je tak krepki in veliki dečko. Zdaj je že okoli 68-69cm velik...

Polmad08, zdaj pa še na tvojo novičko čakamo. Pa super za Ivotauser posted image user posted image

Lona76, pri nas je glede kahlice isto. Je bila super, ker se je Julija sama slekla in nazaj oblekla, pa še zlivat je začela na wc sama (sej tega se nisem preveč veselila...), račka pa je kul, ker ne rabiš tistega fuj drekca iz kahlice pucat. Samo pol pa jo morem tudi jaz dvignit na wc, ker tusi s pručko še ne doseže. Ma sej se sama naštima - da račko na wc, se sleče in me pokliče, da jo pridem dvignit. Pol ap je itak 15min gor - se je po atu vzela. prelista vse revije, ki so na wcju (kot Tit na tisti slikici na FBuser posted image ).. Enkrat mi pa je v Izoli na kahlici s Pickotom in Packotom na kolenih zaspalauser posted image user posted image user posted image

Tina50, super za krst. SLikice pa le prilimaj gor, ko utegneš. Pa me veseli, da ste zdravi. Kako tale laringitis sploh zgleda, kako veš, da ga otrok ima? In bravo za pleničke oz. za brezpleničkeuser posted image

joj, zdaj se pa matej že ornk pritožuje... šibam, čau!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
16.6.2010 12:45:34   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dober dan

kako ste? Po deževni noči, je posijalno sonce. Ja, krasno vreme iamjo...spet so se zmotili

NČK tukaj imaš
http://www.ringaraja.net/forum/%C5%A1olski_nahrbtnik_ben10/m_4252133/tm.htm
http://shop.ebay.it/i.html?LH_AvailTo=101&_nkw=ben+10+school&_arm=1&_armm=63&_ruu=http://shop.ebay.it/i.html%3F_nkw%3Dben%2B10%2Bschool%26_arr%3D1&_rdc=1
http://www.alibaba.com/showroom/ben-10-schoolbag.html

Zofy se vidimo.

Mumu user posted image user posted image  hvala user posted image user posted image

Pomlad joj, čestitke za izbrano ime...še malo

sem preveč iskala za NČK, tako,da grem zdaj še kaj delat

user posted image user posted image user posted image  HVALA ALEŽI!!!user posted image user posted image

POMOJE bodo letos vsi fantki imeli ben10 torbe user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
16.6.2010 15:23:09   
Lona76
Tilen ne bo mel Ben10 ker mu jo je babica za RDkupila. Sam so pa eni roboti gor user posted image . Je bil pa lani sploh problem s temi torbami ker jih niso dobili do srede avgusta baje user posted image . No važno da bojo otroci zadovoljni okrog hodili in seveda da bojo z veliko žlico zajemali znanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.6.2010 9:40:55   
Dinki
hej punce,
kako ste?
sem malo gledala tele benten nahrbtnike o katerih se zanima NČK in ne morem verjeti, da so take razlike v cenah. Te naši strgovci pa res mastno služijo na maržah pa še se pritožujejo, da jim upada promet in nam znižujejo plače user posted image .

Zofy, ti pa si prijazna user posted image . Tvoj predlog za ime mi je pravzaprav všeč, hvala! In to glede moje službe je odgovor: Ne, ne znajo cenit oz. cenijo ampak ne v finančnem smislu user posted image .
Tit je tudi ponoči še zelo moker. Mogoče zdej kakšnih 14 dni, da opažam, da ni več toliko napihnjena plenica kot prej kljub temu, da spije še zmeraj kar dosti pred spanjem. Prej nam je pa vsak drug dan znala zjutraj malo spustiti plenička, tko da ne duha ne sluha o kakšni suhosti ponoči. Ma na morju vem, da ga bom imela čez dan itak skoz brez plenice, sem ga imela že lani in če bo kakšen efekt bomo nadaljevali tudi potem ko pridemo domov.

račka pa je kul, ker ne rabiš tistega fuj drekca iz kahlice pucat. Samo pol pa jo morem tudi jaz dvignit na wc, ker tusi s pručko še ne doseže. Ma sej se sama naštima - da račko na wc, se sleče in me pokliče, da jo pridem dvignit. Pol ap je itak 15min gor - se je po atu vzela. prelista vse revije, ki so na wcju (kot Tit na tisti slikici na FBuser posted image ).. Enkrat mi pa je v Izoli na kahlici s Pickotom in Packotom na kolenih zaspalauser posted image user posted image user posted image

ma jaz sem tudi že razmišljala o rački, ker mi gre najbolj na živce pucanje dreka iz kahle. pri nas je ravno obratno kot pri Teridi. če smo le doma potem Tit pride do mene ko ga kakat in gre z veseljem na kahlo opravit to opravilo in pol pucanje ko se vse prime user posted image . Sam se mi zdi, da bi ga begalo ker v vrtcu jih pa dajejo samo na kahle. Že tko hoče lulat skoz v stoje ker vidi tako očija (imamo doma pisuar) in ga itak posnema v vsem in mu ni čist jasno zakaj on ne bi tudi stal tako kot oči. Ma sem že zatežila mojmu, da je to zaj.... in da naj kr še enga malega pisuarčka montira pod njegovega user posted image
ma tole, da Julija kar zaspi pa ne morem verjet, faca! user posted image  se spomnim že tvojega filmčka ko je znala med večerjo zaspat user posted image ....pri nas do takih stvari ne prihaja.

Da vam še to povem, da sta včeraj prišla iz morja 2 titova prijatelja, bratca, ki sta soseda in kako se ju je razveselil user posted image  prav vidi se, da ima že svoje prijatelje. No in pol so se celo popoldne v crocsah igrali v veliki luži z bagri in karjolami in lopatkami. Tita je oči 3-krat preoblekel ker je bil čisto moker....ampak jih je blo tak užitek gledat user posted image ....tako da tudi dež je kul!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.6.2010 11:48:09   
san
se na hitro javim, ker naš voranc je sedaj čez dan že kar precej buden in želi aktivno posvečanje mamiceuser posted image
sva imela prvi pregled v ponedeljek in je mali pridobil 1730 g in zrasel 9 cmuser posted image , sej sem rekla, da mlekarne delajouser posted image . no, zdej je 5 kilski in 60 dolg. drugače je tudi vse ok. naš bibi je pa 13 kg težek in 90 cm velik - bolj pri tamaučkih jeuser posted image . no, je bil pa zelo pohvaljen. govor je že res super, sej se mu še mal fecla kdaj jeziček, ampak se ga lepo razume, spreten je pa tudi zelo. si je pa na toboganu pridobil šlivo na učku, ker je preveč norel, ampak je sedaj že ok.

včeraj smo imeli v vrtcu zaključek in je blo prav luštno, v jeseni gre pa v večjo skupino. bom kar mal pogrešala tole vzgojiteljico, mi je bila zelo všeč.

dinki, upam, da se hitro pozdraviš, le pazi nase. si pa res pridna, da še od doma delaš! user posted image in že čutiš user posted image user posted image

user posted image user posted image , me kar primeuser posted image , to je tako lep občutekuser posted image
hehe, titek je pa res pravi navijač. mi smo tudi navijali in urban je itak vse posnemal in je poskakoval pred tv-jem in vpil bravo naši in ploskal, pa dejmo gol, dejmo gol. ko so dali gol je pa vpil jeeee goluser posted image . pa itak da bom tut anglijo in ameriko zmagal, upanje umre zadnjeuser posted image

tina, čestitke za krst in super, da se imate tako finouser posted image

ursi, pa čestitke tudi za krst juretauser posted image upam, da je tašča že kaj k sebi prišla. glede izpadov lukca pa se ne sekiraj, to je pač obdobje, ki bo kmalu minilo. sej naš urban ga tud kdaj sračka, izidor pa to še bolj obvladauser posted image

kakanje.. hm terida, veš, da nimam pametne ideje. jaz je ne bi silila, bo že sama začela, ko bo čutila, tudi v kahlo ali wc kakat.
naš urban uporablja vse od kahle, do nastavka do wc-ja. pač na kar prej naletiuser posted image
pa super, da ste urihtal tole z dojenjem in spanjem, bravo primož, za uspešno sodelovanjeuser posted image
joj, sem se nasmejala vicu o bananiuser posted image , pa res ti lepo pokaže, da te ima rada.
moj bani meni reče samo moja mami in me tako polupka in stisne, da mi kar solze na oči stopijo. pol pa pride še izidor pa reče, pa moja je tudi, pa še od nejga dobim poljubček in je sploh krasno in posledično urban zdej vsem razlaga na dolgo to je moja mami, pa od izidorja mami, pa od izabele, pa od voranca, pa od očija tudiuser posted image .

šolska torba,naš izidor bo imel pa walle-ja, si ga je že za božič zaželel in dobil

pomlad, a do nastopa boš zdržala?user posted image super, da si pripravila vse za ivota, pa čist razumem, da je blo tud mal jokcanja vmes, pri meni je bilo istouser posted image
jst tud banjo na balkon dam, pa škaf za perilo in potem veselo čofotajo in špricajo in namakajo riteuser posted image

nčk, ja ti boga anja, ma to je pa res en čudn virus user posted image , kar naj se hitr v vesolje vrneuser posted image . pa bravo za uspešen prehod na wcuser posted image . za torbe nimam pojma, mi jo hb že mamo.
a veš, da naš urban pa sicer govori na fanta, ampak kadar je veliko z izabelo, pa začne govort na punco - izidor je dolgo na punco govoril in so ga potem v vrtcu odvadiliuser posted image .
je imel pa naš fante danes predšolski pregled, pa cepljenje in je velik 122 cm, pa težek 22 kguser posted image in barvno slep je. sej se mi je zdelo, no pa imam še potrjeno. osnovne barve sicer vidi, odtenkov pa niti ne. sploh odtenki zelene ga begajo in je pri globinskem vidu določene št. brez problema videl in jih povedal, določenih pa sploh ne in jih je potem moral s prstom narisat, pa je narisal čisto drugače. no je rekla, da to ni panike, sam pilot pa ne bo mogu bit.

lona, bravo taji za wcuser posted image

joži, pikepoke za jušauser posted image in lepo da si se oglasila

ali kdo ve kako je kaj z margetko in filipom? veliko mislim na njiju...

to je bilo sedaj že čist na hitro, ker me mali moj že kliče

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.6.2010 13:17:08   
pomlad08
živjo!
kako ste? jaz took lažje živim, odkar je dež! zakon! user posted image
včeri sem imela pregled, pa se še čist čist nič ne dogaja, Ivo kar uživa na varnem v trebuhu. je pa drugač vse kul, pravilno se je naštimal (prejšnjič je bil neki čudno obrnjen), pa baje ni preveč velik, kar me veseli user posted image (glede na to, da je bil Job velikan in da je praviloma naslednji otrok še večji, sem bila res vesela, ko smo ga izmeril in je med povprečnimi al pa še mal manjši).

IZVIRNO SPOROČILO: san

pomlad, a do nastopa boš zdržala?user posted image

ja, zaenkrat dobr kaže user posted image še 10 dni morm zdržat!

aja, san, a veš, da ima Job iste mere kot Urban. u, pa čestitke za mega dojenje! Job je tud prve mesec rastel 100/h, zdej je pa tak pišek-mišek, zanimiv ... dojenje jim res paše user posted image

Dinki, pri nas so tud te dni luže totalen špon! Job tud navleče notri bagre in avtočke pa kamne in je čist srečen. res je fajn, tale poletni dež sploh ni ovira, ker je itak toplo, tko da jaz mu kar pustim da čofota ...

Zdej pa moram dat Joba spat, je že fejst zmatran ...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.6.2010 8:18:06   
ek76
Pozdravljene!

Moram pogvaliti našo Mio, punca se je poNedeljek odločila, da ne bi imela več plenic in je že od ponedeljka suha (seveda je ne tem delala babica, zato bravo babiuser posted image ). Praktično se je pri nas to zgodilo čez noč, no včeraj je pa tudi že kakala na kahlico. Kadar lula sama potem zlije v WC in se obriše s papirjem, tako da se je poraba WC papirja pri nas povečala za 5x, se je teba dobro obrisatuser posted image .

Včeraj sem imela morfologijo, vse se vidi, sicer je spet manjši, ma tud Mia je bila skoz manjša, ni nič rekel da da kaj ni ok. No spol se ni dal točno videti, ker je imel popkovino med nogami, ampak je rekel da se mu zdi da je punčka, vendar naj to vzamem z rezervo. No saj jaz sem si želela, da bi bila punčka, upam daj ji ne bo zrastel lulček. No in v labolatoriju ko sem dala kri se mi je odpel gumb na elastiki, od nosečniških hlač in mi zlezel v pas, hlače so mi zlezle pa dol. Lahko si samo predstavljate kako so me potem v čakalnici vsi gledali, kako sem  si vlekla elastiko ven, da sem si jih lahko nazaj zapelauser posted image .

Ko pa sem vprašala ginekologa, če grem lahko na dopust (sevada sem pričakovala pozitiven odgovor), me je začel spraševati kam, pa da se moram izogibati soncu in vročini, da če se bom kopala si moram takoj preobleči kopalke, da ne bo kakšnih infektov. Ko sem mu rekla, da mislimo na slovenslo obalo, je rekel, da Izola je bilzu in upa da bo vse OK. Tako, da sedaj pa res ne vem kaj narediti, že lani nismo šli na morje zaradi mojega zdravstvenega stanja. Ma jaz mislim, da mi 5 dni lenarjenja na obali pa res ne more škoditi, saj sedaj hodim v službo in potem še doma vse postorim, tam bi pa počivala. Ma res ne vem kaj storiti. Sem takoj pomislila nate Dinki, ko praviš da greste v Grčijo, in kolegica, ki ima rok oktobra gre za 14 dni v Grčijo.
Bomo o dopusti še malo razmislili.
Vsako vaše mnenje bi mi prišlo prav.

lp in navijajte danes

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?