san
|
se na hitro javim, ker naš voranc je sedaj čez dan že kar precej buden in želi aktivno posvečanje mamice sva imela prvi pregled v ponedeljek in je mali pridobil 1730 g in zrasel 9 cm , sej sem rekla, da mlekarne delajo . no, zdej je 5 kilski in 60 dolg. drugače je tudi vse ok. naš bibi je pa 13 kg težek in 90 cm velik - bolj pri tamaučkih je . no, je bil pa zelo pohvaljen. govor je že res super, sej se mu še mal fecla kdaj jeziček, ampak se ga lepo razume, spreten je pa tudi zelo. si je pa na toboganu pridobil šlivo na učku, ker je preveč norel, ampak je sedaj že ok. včeraj smo imeli v vrtcu zaključek in je blo prav luštno, v jeseni gre pa v večjo skupino. bom kar mal pogrešala tole vzgojiteljico, mi je bila zelo všeč. dinki, upam, da se hitro pozdraviš, le pazi nase. si pa res pridna, da še od doma delaš! in že čutiš , me kar prime , to je tako lep občutek hehe, titek je pa res pravi navijač. mi smo tudi navijali in urban je itak vse posnemal in je poskakoval pred tv-jem in vpil bravo naši in ploskal, pa dejmo gol, dejmo gol. ko so dali gol je pa vpil jeeee gol . pa itak da bom tut anglijo in ameriko zmagal, upanje umre zadnje tina, čestitke za krst in super, da se imate tako fino ursi, pa čestitke tudi za krst jureta upam, da je tašča že kaj k sebi prišla. glede izpadov lukca pa se ne sekiraj, to je pač obdobje, ki bo kmalu minilo. sej naš urban ga tud kdaj sračka, izidor pa to še bolj obvlada kakanje.. hm terida, veš, da nimam pametne ideje. jaz je ne bi silila, bo že sama začela, ko bo čutila, tudi v kahlo ali wc kakat. naš urban uporablja vse od kahle, do nastavka do wc-ja. pač na kar prej naleti pa super, da ste urihtal tole z dojenjem in spanjem, bravo primož, za uspešno sodelovanje joj, sem se nasmejala vicu o banani , pa res ti lepo pokaže, da te ima rada. moj bani meni reče samo moja mami in me tako polupka in stisne, da mi kar solze na oči stopijo. pol pa pride še izidor pa reče, pa moja je tudi, pa še od nejga dobim poljubček in je sploh krasno in posledično urban zdej vsem razlaga na dolgo to je moja mami, pa od izidorja mami, pa od izabele, pa od voranca, pa od očija tudi . šolska torba,naš izidor bo imel pa walle-ja, si ga je že za božič zaželel in dobil pomlad, a do nastopa boš zdržala? super, da si pripravila vse za ivota, pa čist razumem, da je blo tud mal jokcanja vmes, pri meni je bilo isto jst tud banjo na balkon dam, pa škaf za perilo in potem veselo čofotajo in špricajo in namakajo rite nčk, ja ti boga anja, ma to je pa res en čudn virus , kar naj se hitr v vesolje vrne . pa bravo za uspešen prehod na wc . za torbe nimam pojma, mi jo hb že mamo. a veš, da naš urban pa sicer govori na fanta, ampak kadar je veliko z izabelo, pa začne govort na punco - izidor je dolgo na punco govoril in so ga potem v vrtcu odvadili . je imel pa naš fante danes predšolski pregled, pa cepljenje in je velik 122 cm, pa težek 22 kg in barvno slep je. sej se mi je zdelo, no pa imam še potrjeno. osnovne barve sicer vidi, odtenkov pa niti ne. sploh odtenki zelene ga begajo in je pri globinskem vidu določene št. brez problema videl in jih povedal, določenih pa sploh ne in jih je potem moral s prstom narisat, pa je narisal čisto drugače. no je rekla, da to ni panike, sam pilot pa ne bo mogu bit. lona, bravo taji za wc joži, pikepoke za juša in lepo da si se oglasila ali kdo ve kako je kaj z margetko in filipom? veliko mislim na njiju... to je bilo sedaj že čist na hitro, ker me mali moj že kliče
|