Ursi2
|
Živjo, punce!Končno tudi od mene spet malo glasu! :9 SEm nardila za službo vse, pa bi sicer mogla še pečt, pa se mi ne da in raje malo vam kaj napišem! Mi smo super!Sicer smo Luka, Jure in jz večinoma sami, ampak uživamo 100000/h! Končno sem se skulirala, ne sekiram se več za besede , tudi Luka ima zelo malo izpadov, pa še ti so bolj pogosti, če smo skupaj, ko p ače sem sama z njima. Drgač pa nas je povsod polno, malo se potepamo, delamo okrog hiše, kosimo, obrezujemo, se igramo, plejemo, kopljemo, se igramo,..... Še vedno čakamo na odgovor iz vrtca in me kr mal stiska, ali bo sprejet ali ne!No, sej bomo že vidli, ko bomo dobli pošto pa se bomo potem ukvarjali s tem! Vesela sem tudi, ker smo šli v petek rezervirat dopust, tako da čez 14 dni gremo, če bo vse ok.JUPI,KOMI ČAKAM!!!!Pa ati, LUka in Jure tudi!:))))) Sem se pa spomnila, da Jure še nima osebne in smo včeraj rihtali osebno in ker je moj pozabil zrihtat otroške dodatke, čeprav je rekel, da jih bo, smo potem še zaradi tega okrog skakali. Sam morem rečt, da so bli zlo prijazni, sploh ko sem jz z obema skakala tam okrog ene in druge pa rihtala papirje:) Danes pa je imel Jure posvetovalnico pri 3 mesecih! Smo šli LUka, JUre in jz skupi. Me je mal skrbelo, kako bo, ko bo Luka zdravnico videl, pa sem mu doma vse razložila, kk bo, pa da gabodo zmerili, stehtali, srčka poslušali,... da pa ne bo nič hudega in da ne bo Jureta nič bolelo. Pa je blo potem vse ok in sta bila oba zeeloooooo pridna.Jure je bil ful dobre volje in se je smejal in govoril na veliko, potem pa je bil tdi Luka bolj sproščen. EDino, ko je bil Jure cepljen in se je zajokal, ko je dobil inekcijo, se je začel Luka jokat, ko da bi on jo dobil in potem je grdo gledal sestro in tolažil Jureta in govoril: ne jokatSta bila prav posrečena!Pa potem doma mu je skoz obkladek gor deval, pa mi govoril, da Juret a boli nogica, pa ga božal in crtljal! No, jUre se ni potem kaj dolgo sekiral in je bil spet dobrovoljček. Je pa kar velik in težek. Ima 7210g in 64 cm.Tudi močen je zelo in zelo lepo in doooolgo kravice pase, prejšnji teden (14.6) pa se je celo prvič obrnil s trebuščka na hrbet. SEm bila ful vesela in sem mu ploskala in vriskala, da me je LUka čist čudno gledal. Pa sem mu razložila, da je z anjega to ful velik uspeh in da se more še vse to naučit in potem je začel še LUka ploskat! Res je lepo. In res poskušamo uživat kolikor se da. Še vedno mi je malo težko, ker se mi zdi, da je Jure mal bolj na strani, ampak ga poskušam takrat ko je buden zraven v igro vključevat in ko se pogovarjamo, da se skupaj. Pa da se tako igramo, da Jure leži zraven naju in naju gleda pa se zraven igra s svojimi igračami. Je pa odvisno od dneva. Kka dan veliko spi, kak dan pa zelo malo.Ponoči pa se zbudi nekje 2-4x. Smo pa imeli kr nore noči, saj se je tisti trenutek, ko se je zbudil JUre zbudil tudi Luka in optem je hotel, da pridem k njemu in je zlezel iz postelje in prišel v JUretovo sobo in se jokal in kregal in govoril NJAM NJAM NE!Pa je lahk to trajalo tudi 1h ali več. Po parkrta na noč. Moj ni niti pod razno veljal, tako da je spal naprej, če je lahko, seveda, ali pa je zaprl vrata in spal, jz pa z obema tako da sem JUreta dojila, Lukana sem vzela v naročje in ga crtljala, da je zaspal na meni. Sem bila res že čist neprespana. POtem pa sem se odloila, da bom dala une palce v stranico postelje nazaj not in da ne bo več mogel ponoči ven. Pa je bila spet kriza, ker je hotel k meni pa se crtljat pa sem mu povedala, da ne, da se ponoči spi in da crtljamo zvečer preden gre spat in zjutraj, ko vstane pa čez dan, da ponoči se pa spi in to vsak v svoji postelji. No, včeraj je bila končno prva noč, ko jo je spet po dooooooooolgem času prespal! Je prav pasalo. Drgač pa je LUka ful smešen!Itak je čist zmešan na traktorje, viličarje, bagerje, vlake,....Mormo samo to risat in s kredami na cesti rišemo vlak in vagonov tolko, da je čez celo ulico. No, zdej si je pa vpičil v glavo, da je zakon rdeč traktor in da hoče imet vse rdečo.Rdeč čaj oz sok, rdeč puding, rdeče majice, nogavice, kratke hlače,.......................Je imel eno samo rdečo majico in je bil potem vedno jok, ko je bila tako umazana, da smo jo mogli dat v pranje. Sem se odločila in kupila še nekaj rdečih majic, ker jih je itak rabil in sedaj nimamo več problemov. Pa še sebi sem kupila jih, da nimamo kreganja glede tega. Res je smešen. Ker se tako joče, ko da je konc sveta. Pa se mi zdi brez veze, če je itak rabil majice, sem mu pač kupila rdeče. Pa sej mu ful pašejo. dRGAČ PA GOVORI ŠE VEDNO NE KAJ VELIKO, OBVLADA BARVE, tudi večino črk pozna, kr nekaj številk, tudi pesmice so mu končno zanimive postale!Predvsem sem pa ponosna, ker se je nekak v zadnjih 14 dneh precej spremenil, kar se igranja tiče in se kr rad igra tudi z drugimi. Prej se sploh ni hotel igrat s kom drugim kot z mano niti ni hotel posodit igrač No, pa smo se lepo zmenili in sedaj je pa kr priden in večinoma ni problemov. Za vse bolančke en kup za vse ki ste brez pleničk za vse nosečke pa , lepo se imejte,pazite se, predvsem pa uživajte in naj vam tile dnevi lepo počasi minevajo!!!! Margetka, držim pesti!!!!!!!!! Terida, čestitke za uvajanje goste hrane !A tako daleč ste že!????Kako mine!Meni sploh ni jasno, kdaj so tile trije meseci minili!Me je kr stisnalo danes, kk gre hitro. Mene pa predvsem matra, da sem zgubljena v dnevih in sploh ne vem, a je teden ali vikend. Moj večinoma skoz dela ali kaj drugega skače okorg, tako da se niti ne sekiram preveč Drgač pa sem jz ravno včeraj razmišlkjala, kolk majn kompliciram pri JUretu in da velik manj sekiram!rES SEM se mogla prav nasmejat sama sebi, čeprav v kaki stvari znam pa še vedno zlo zakomlicirat! Ja, jz tud ful navijam za fusbal, moj pa pol more, ker sem jz skoz na tekočem. Sicer bolj malo katero tekmo uspem pogledat, sem pa na tekočem z rezultati in ta glavnimi deli tekme. V petek, ko so naši špilali, smo pa bli s sosedo in njeno na cesti in smo se igrali, njen je pa gledal fuzbal in hodil poročat ven. Če pa je slučaj n pozabil prit povedat, kaj se dogaja, smo bli pa tk glasni, da je rajš hitr priletel poročat! :))) Terida, ne se sekirat glede umskih sposobnosti. Ko boš enkrat spet v službi, boš hitr padla nazaj not, zdej pa je logično, da si mal raztresena in ven iz vsega tega. Sicer pa, dokler, da ne živiš v dvosobni garsonjeri in te ne boli koleno na nogi(izjave Cimerotiča ), dokler se nimaš kaj sekirat. Pomlad, ti pa imaš pestro!No, upam, da ti uspe dat še vse to skoz, če ne pa bo Ivo šel zraven! ;) Res si dobra!In ful lepe slike, prava faca je tvoj mali zaklad, ti pa si tudi prava srečka nosečka, kr žariš!!!!!!!! Dinki, upam, da bo tale malo manjši, ko je bil Tit,no pa da je punčka! Pa pikapoke za Tita, da ni kaj hudega, sploh pa ne zdej pred dopustom!!!!!!!!!! Pazite se!!!! Pri nas je sosed dobil punčko Ulo in so jo v petek zapili. Tako res konkretno zapili, da so vsi pobi iz ulice celo soboto bili čist adijo in so imeli takega mačka. So prišli šele ob 6-ih zjutraj domov. Moj je rekel, da ob 4-ih se še nekaj spomne, kaj se je dogajalo, pol pa ne več! No, smo bli malo žleht in smo potem otroke poslali pod okno z vuvuzelami piskat!!!! Nič, grem spat, mam še komi učke odprte! Lepo se imejte pa se še beremo kaj!
|