san
|
no, tina, krasno, da se imate super in bravo za lana, da je jona tako lepo sprejel katiandi super slikice in super torti . sej čist verjamem, da mu je bilo hudo, ker ste tapravo razrezali dinki, u, to je super, da tit ne mara čokolade, jst jo moram že skoraj skrivat, ker si jo urban zbaše celo v usta, izidor ni pa nič boljši. no, sej tud izabela je nora na čokolado, pa ata in mama tudi . je pa izabela ni maralo do šole, v bistvu je do prvega razreda sploh ni jedla, ji je bila zanič, šele v šoli je potem postala čokomanijak. glede nabritosti naših fantov, se kar pridružujem klubu. včeraj je še tršička v vrtc rekla, da je tako nabrit in živahen, da je joj. ga je treba met skoz na očeh in še govor se mu je odprl in tko kot tvoj tit tudi urban non stop nekaj razlaga in se pači, pa smeje in štose poka - res je smešen, pa hkrati tako srčkan, za pojest. se mu sam režimo kaj vse se spomni.... naporen je pa tud ja, pa vse hoče sam, skoz se dere, sam bom, ne ti, jst bom , pa mu gre res dobr. se skoraj sam obleče, pa sam si naredi kosmiče al pa čokolino in natoči za pit, pa zapne v vozičku... no sej bi lahko do jutri naštevala, res je posrečen. upam, da ga ta pridnost ne mine pa še na pilates hodiš, ja bravo. joj, jst sploh ne vem kdaj sem se nazadnje kaj razmigala.. me je kar sram. le tako naprej, kolikor ti bo zneslo aleži, hehe sara je pa prava frajerka, da takole okomandira sovrtičkarje in bratca . in krasni slikci, za torto pa no panic, če se je začela topit, sam da je bla dobra pri nas je tudi sem pa tja malo sonček, no včeraj je bilo prekrasno, zdele se sicer nekaj oblači, ampak važno da je pomlad . res je čisto drugo vzdušje in vse najboljše tvojemu žigcu , veliko zdravja in čudovitih skupnih trenutkov z vami mu želim! za kile se pa sploh ne sekiraj, čist lep poba zgleda!!! pa še to holesterol imajo tudi suhci lahko zelo povišan in sploh ni odvisen od kil. zofy, no naš urban je isti, pa ne samo on in poetem se jaz na skrivaj bašem s čokolado, da se oni ne bi pa naj vas tale smola hitro zausti in se že neha tole čudno obdobje! in upam, da se počutiš že veliko bolje!!! terida, sej bo, še kakšen mesec, pa bo vse drugače, ko bodo toplejši dnevi, pa bosta lahko zunaj in bo verjetno malo lažje. bo od svežega zraka spal. sling ti pa priporočam, da ga kar uporabi, mene je ful reševal torta je fenomenalna, bravo, res si lahko ponosna ušesnik pa jaz tudi uporabljam, po moje ga doktorji ne svetujejo preveč kot prvo ker je naravno , kot drugo pa zaradi uporabe, ker ga je treba mal pogret prej in se lahko prec popečeš, če je prevroč. vreme je bilo pa res bolj slabo, ampak sej ni bil mraz, pa je blo čist ok. pa ko se je tekma končala ni deževalo in smo celo uspeli iti en krog margetka glede poganjalca res nimam pojma. sem jih pa že po mestu videla, tko da so verjetno čist ok, pejta ga sprobat dinki, kateri inhalator si nabavila? ursi, naš urban je kakor kdaj, enkrat je ful štorast, spet drugič nič - verjetno odvisno od tega koliko je utrujen, lačen... recimo izidor mi je pa precej padal in se udarjal v predmete in se je izkazalo, da je slabše videl. vilma, ja res imaš že krasno princesko doma in lepo da si nas malo obiskala . pa bravo za torti . jaz tudi že komaj čakam kuhinjo, da bom lahko sama spackala torte skupaj drugače pa je moj trebuh že kar ogromen, ne samo velik . rok imam pa maja meseca, ampak pri meni se nikoli ne ve, lahko tudi junija rodim - ampak močno upam da ne! joži kot prvo upam, da je juš že bolje . glede tašče s pa sedaj poskusi čim manj sekirat! držim pesti, da bo porod gladko stekel in da boš kmalu držala svojo štručkico v naročju katalogi, jah ti so tudi pri nas zakon in jih samo zarad otrok gor prinesem, drugače bi jih prec v koš dala. se po uro zamotijo, tooolikoooo zanimivih stvari je notri pomlad , te kar vidim, kako se veseliš in pripravljaš za jobov rd. in super za traktor, to bo vesel tko, pa sem vas prebrala na hitrco. zdej pa šibam nazaj v stanovanje. včeraj smo dobili vse aparatke in sva z dragim med drugim tudi večino kar sva imela za sestavit sedaj tudi sestavila, danes so pa prišli še vse omare, ki sva jih dala delat zmonitrat, tko da sam še kuhinja, pa bo. sem že začela mal težit, no pa je rekel, da upa, da bo pa res prihodnji teden... ja jaz tut!!! uživajte
|