|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
24.3.2010 10:25:46   
Katiandi
Ojla!
Mi smo dali praznovanje rojstnega dne skozi. Dobil je veliko igrač, sladkarij ....
Smo delali torto iz karona: jo okrasili z nalepkami, štempiljkami in prstnimi barvami. Pa na koncu smo dali še eno veliko svečko gor, da smo imeli mali ognjemet. Torto sem sama spekla, nutelina in bananina je bila. Zgledala je sicer bolj tako tako, je bila pa dobra. Ko smo jo razrezali9, je Jaka protestiral: ne Toma rezat!
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Joži79: držim pesti za hiter in malo boleč porod. Glede tašče se pa poskusi manj sekirat, itak  tem starim kokam ne smeš nč rečt, so takoj užaljene ali pa preslišijo. Verjamem da te moti, sam pri nas tudi nič ne zaležejo moje basede, je naslednji dan spet vse po starem.
terida: lepega metuljčka si naredilauser posted image , si dobra, da sploh kaj narediš ob majhnem Primužu in Eriki. Jaka je dobil tudi poganjalca za RD. Sva ga naročila prek spleta na igrariji, 12", pa mu je bil malo velik. Mu ga je pa ati malo popravil in zdaj je ok. Sicer velike želje zanj še ni pokazal, se ga hitro naveliča.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
24.3.2010 14:01:43   
tina50
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA VAM SPOROČIM VESELO NOVICO!!!
SEDAJLE SEM GOVORILA Z URSI2 IN JE V PONEDELJEK POVILA JURETA!!!
3890g in 53cm
(upam, da sem si prav zapomnila, če ne me bo pa potem popravla Ursi)

Še enkrat čestitke Ursi za takega korenjaka, želim vama zdravja, velik cartanja in velik prespanih noči!!! Luku pa člestitke, ker je postal starejši bratec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursi vas vse lepo pozdravlja!!!

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
24.3.2010 14:07:17   
tina50
Jaz vas, pa tudi vse lepo na hitro pozdravljam.
ker imam oba fanta, res ne morem pisat. ni cajta. imamo se vredu. sicer je Jon bolj zahteven dojenček kot je bil Lan, ampak pomembno je da je zdrav.
Lan ni nič ljubosumen, prav super je.
Sedaj se je pa Lan zbudil

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
24.3.2010 14:08:06   
san
joj, to je pa prečudovita novičkauser posted image user posted image user posted image ! hvala tina, ker si sporočila!!!

draga ursi, bravo in čestitam za super fantička jureta! naj ga sreča boža po ličkih in naj vam bo skupaj vedno lepo in toplo pri srčku. čestitke tudi lukcu, ki je sedaj pravi veliki brat in seveda tudi ponosnemu očku!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
24.3.2010 14:18:41   
aleži
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Česstitke za sinčka Jureta....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
24.3.2010 14:39:58   
san
no, tina, krasno, da se imate super in bravo za lana, da je jona tako lepo sprejeluser posted image

katiandi super slikice in super tortiuser posted image . sej čist verjamem, da mu je bilo hudo, ker ste tapravo razrezali

dinki, u, to je super, da tit ne mara čokolade, jst jo moram že skoraj skrivat, ker si jo urban zbaše celo v usta, izidor ni pa nič boljši. no, sej tud izabela je nora na čokolado, pa ata in mama tudiuser posted image .
je pa izabela ni maralo do šole, v bistvu je do prvega razreda sploh ni jedla, ji je bila zanič, šele v šoli je potem postala čokomanijak.
glede nabritosti naših fantov, se kar pridružujem klubu. včeraj je še tršička v vrtc rekla, da je tako nabrit in živahen, da je joj. ga je treba met skoz na očeh in še govor se mu je odprl in tko kot tvoj tit tudi urban non stop nekaj razlaga in se pači, pa smeje in štose poka - res je smešen, pa hkrati tako srčkan, za pojest. se mu sam režimo kaj vse se spomni....
naporen je pa tud ja, pa vse hoče sam, skoz se dere, sam bom, ne ti, jst bomuser posted image , pa mu gre res dobr. se skoraj sam obleče, pa sam si naredi kosmiče al pa čokolino in natoči za pit, pa zapne v vozičku... no sej bi lahko do jutri naštevala, res je posrečen. upam, da ga ta pridnost ne mineuser posted image

pa še na pilates hodiš, ja bravo. joj, jst sploh ne vem kdaj sem se nazadnje kaj razmigala.. me je kar sram. le tako naprej, kolikor ti bo zneslouser posted image

aleži, hehe sara je pa prava frajerka, da takole okomandira sovrtičkarje in bratcauser posted image . in krasni slikci, za torto pa no panic, če se je začela topit, sam da je bla dobrauser posted image
pri nas je tudi sem pa tja malo sonček, no včeraj je bilo prekrasno, zdele se sicer nekaj oblači, ampak važno da je pomladuser posted image . res je čisto drugo vzdušje

in vse najboljše tvojemu žigcuuser posted image user posted image user posted image , veliko zdravja in čudovitih skupnih trenutkov z vami mu želim!
za kile se pa sploh ne sekiraj, čist lep poba zgleda!!!
pa še to holesterol imajo tudi suhci lahko zelo povišan in sploh ni odvisen od kil.

zofy, no naš urban je isti, pa ne samo on in poetem se jaz na skrivaj bašem s čokolado, da se oni ne biuser posted image pa naj vas tale smola hitro zausti in se že neha tole čudno obdobje! in upam, da se počutiš že veliko bolje!!!user posted image

terida, sej bo, še kakšen mesec, pa bo vse drugače, ko bodo toplejši dnevi, pa bosta lahko zunaj in bo verjetno malo lažje. bo od svežega zraka spal. sling ti pa priporočam, da ga kar uporabi, mene je ful reševaluser posted image
torta je fenomenalna, bravo, res si lahko ponosnauser posted image
ušesnik pa jaz tudi uporabljam, po moje ga doktorji ne svetujejo preveč kot prvo ker je naravnouser posted image , kot drugo pa zaradi uporabe, ker ga je treba mal pogret prej in se lahko prec popečeš, če je prevroč.
vreme je bilo pa res bolj slabo, ampak sej ni bil mraz, pa je blo čist ok. pa ko se je tekma končala ni deževalo in smo celo uspeli iti en kroguser posted image

margetka glede poganjalca res nimam pojma. sem jih pa že po mestu videla, tko da so verjetno čist ok, pejta ga sprobat

dinki, kateri inhalator si nabavila?

ursi, naš urban je kakor kdaj, enkrat je ful štorast, spet drugič nič - verjetno odvisno od tega koliko je utrujen, lačen... recimo izidor mi je pa precej padal in se udarjal v predmete in se je izkazalo, da je slabše videl.

vilma, ja res imaš že krasno princesko domauser posted image in lepo da si nas malo obiskalauser posted image . pa bravo za tortiuser posted image .
jaz tudi že komaj čakam kuhinjo, da bom lahko sama spackala torte skupajuser posted image
drugače pa je moj trebuh že kar ogromen, ne samo velikuser posted image . rok imam pa maja meseca, ampak pri meni se nikoli ne ve, lahko tudi junija rodimuser posted image - ampak močno upam da ne!

joži kot prvo upam, da je juš že boljeuser posted image . glede tašče s pa sedaj poskusi čim manj sekirat! držim pesti, da bo porod gladko stekel in da boš kmalu držala svojo štručkico v naročjuuser posted image

katalogi, jah ti so tudi pri nas zakon in jih samo zarad otrok gor prinesem, drugače bi jih prec v koš dala. se po uro zamotijo, tooolikoooo zanimivih stvari je notriuser posted image

pomladuser posted image , te kar vidim, kako se veseliš in pripravljaš za jobov rd. in super za traktor, to bo veseluser posted image

tko, pa sem vas prebrala na hitrco. zdej pa šibam nazaj v stanovanje. včeraj smo dobili vse aparatke in sva z dragim med drugim tudi večino kar sva imela za sestavit sedaj tudi sestavila, danes so pa prišli še vse omare, ki sva jih dala delat zmonitrat, tko da sam še kuhinja, pa bo. sem že začela mal težit, no pa je rekel, da upa, da bo pa res prihodnji teden... ja jaz tut!!!

uživajteuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
24.3.2010 14:42:20   
Dinki
aaaaa sem vedela, sem vedela user posted image user posted image

Ursi2, iskrene čestitke ob najlepšem dogodku user posted image
Jurčku želim dobrodošlico, mamici, Lukcu in očiju pa čestitam user posted image
Želim vam vse lepo in predvsem zdravo!

Jupiiiiiiiii user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.3.2010 14:44:24 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
24.3.2010 15:03:42   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, kateri inhalator si nabavila?

http://www.ceneje.si/lepota-in-zdravje/aparati-za-zdravje/ostalo-za-zdravje/medikoel-ultrazvocni-inhalator-me120_-_CX000E89EC

San, če ga boste kdaj kupovali - priporočam! Tudi približno si nisem mislila, da obstajajo tudi tako tihi inhalatorji. Pa tako kot je enkrat pisala Zofy, je ultrazvočen res zakon, čisto drugače "razbije" fiziološko. Smo imeli pred tem sposojenega čez vikend od sosede, ki ni bil ultrazvočen in ni primerjave. Šele zdaj sem dejansko lahko videla razliko, ki pa ni zanemarljiva.
Jupiiiii še malo pa boste preseljeni user posted image user posted image user posted image  držim pesti za kuhinjo!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
24.3.2010 19:57:57   
mergetka
Vilma, tvoja Julija je že prava puncA!user posted image

Jagoga, Terida in San, hvala za informacije za biciklček. Na žalost ga še nisem uspela dobiti, ampak upam, da bodo še prišli....

Terida, Aleži pa Katiandi, user posted image user posted image za torte in slikice so ful lepe!!! Tko ste me navdušile za domače torte, da sem se odločla, da jo tudi sama naredim ta vikend.

Aleži in KAtiandi, kakšni slikci sta dali na torto, iz česa so?

Čokolada je Maticu tudi zelo všeč - kar ni nič čudnega, glede na to, da sem jo vsak dan jedla, ko sem bila user posted image , in tudi pri tej nosečnosti ni nič drugače... sam v glavnem je 70%, tko da me ne skrbi zaradi cukra.

Urši2, čestitke ob rojstvu 2. sinka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, moj trebuh je tudi ogromen. Če ga gledam dol, se mi še ne zdi tak velik, sam ko se pa vidim v ogledalu, je pa jojuser posted image . PA super za stanovanje, naj bo res naslednji teden!!!

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
24.3.2010 20:20:49   
mumu
Ursi2, iskrene čestitke, veliko zdravja,vam želim vsem skupaj.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
24.3.2010 22:13:14   
jagoga
Ursi,
k sebi stisni svojega novorojenca  in pri tem mu zaželi najlepšo življenjsko pot, ki jo bo mogel prehoditi in s svojo materinsko ljubeznijo mu jo boš položila v zibelko.
ČESTITKE

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
25.3.2010 7:38:48   
Katiandi
user posted image Ursi, čestike ob pridobitvi novega člana!user posted image  Pa imamo še enega marčevca - ti so res pravi zakladkiuser posted image .
DA bi se imeli zelo lepo, vsi štirje skupaj.

Margetka: jaz sem sliko (i riževega papirja) naročila prek e-baya, je bila okrog 5 €. Lahko jo pa tudi v Sloveniji v kakšni slaščičarni dobiš verjetno, samo za cene ne vem.

Glede čokolade: Jaka jo ima ful rad, si jo kar celo v usta nabaše. Sladkarije mo sploh zelo gredo v slast, tako da moram bit zraven, da se preveč ne nafila, ker se potem kar davi zraven. 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
25.3.2010 8:05:48   
Lona76
Dobro jutro!

Najprej Ursi čestitke ob rojstvu Jureta. Bodite vsi skupaj zdravi in veseli. In čestitke velikemu bratcu Lukatu!user posted image user posted image user posted image

Ek76 čestitke za plusekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vse ki ste same pekle torte krasne ste naredile. Jaz se pa ne spravim in jo kar naročim user posted image . Se mi zdi da bi taka polomija ratala da je jojuser posted image . No mogoče se jo kdaj spravim.

Vsi marčevčki so taki lepotci in prav veliki so že. Človek sploh nebi rekel da so "šele" dve leti stari. Se mi zdi da Tajka prav majhna zgleda proti drugim. Sploh s svojo frizuro, še vedno ma tok mal lasuser posted image . Čeprav vsi pravijo kako je že velika. No je pa res da pri svojem kasneje opaziš kako je zrastel

Joži upam, da tudi ti že stiskaš svoj zakladek k sebi.

Čokolado taja obožuje, prav tako vse kar je iz čokolade. Ona pravi mami prosim kakalado

Navihana je 100/h tako kot Titek prav smešnice zanalašč zganja in nas zabava. Res je posrečena.

Je pa od ponedeljka v vrtcu in itak da že smrka in nekaj pokašljuje. Upam da bo samo to. In komaj čakam ta pravo pomlad in upam, da bo potem konec s temi prehladi.

Sem bila pa danes kar vesela ko sva s Tajo zjutraj prišli v vrtec in jo je čez okno videl en "sošolček" in je začel vriskat in kričat Taja je. No vidim da jo imajo radi kljub temu da je ni nič v vrtcu. Sta jo pa tudi ta dežurni vzgojiteljici (ta jutranja in popoldanska) pohvalili da je tako pridna. Mal sem pa važna ratalauser posted image .

Nič šibam zdej delat ker  je kar gužvica.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
25.3.2010 8:06:53   
Lona76
PA ŠE VSEM EN PRELEP MATERINSKI DAN ŽELIM!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
25.3.2010 8:30:58   
aleži
Dober dan,

Najprej eno dišečo kavico!!!! in eno dobro čokolado za danes!!!!

San: Včeraj sem klicala za rezultate in so bili ok, samo povišane malo levkocite ima v urinu. Tako,da drugi teden ponovimo. Razlog ne vemuser posted image . Mogoče katera ve! Bolan ni bil, res pa da je, da mu je na sistematskem (malomarnost moja) kožico povlekla na luleku, ker je nisem prav negovala. Potem je imel še 3 dni izcedek rumeno zelen na hlačkah...verjetno lojnica...user posted image  
Katiandi tvoje slikice in prekrasna torta iz kartona so fenomenalne.
Margetka: jaz sem kupila na Obali v slastičarni in je narejeno iz hostje. Samo malo navlažiš in pripokaš na torto. Stalo je 4, €. Pa še torta od Žigca.
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

PA ŠE VSEM EN PRELEP MATERINSKI DAN ŽELIM!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala enkako tudi tebi in vsem prekrasnim mamicam. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 25.3.2010 8:32:48 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
25.3.2010 10:07:39   
mumu
Najboljšim mamicam, najboljših otrok želim en čudovit materinski dan!

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mumu -- 25.3.2010 10:08:19 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
26.3.2010 6:48:08   
san
drage mamcice, upam da ste preživele prelep materinski danuser posted image .
jaz vam želim, da ostanete še naprej tako zlate kot ste bile doslejuser posted image

moj dan je bil prečudovit, mal sem celo pojokcala, ker mi je bilo tako toplo pri srčku. izabela mi je že dan prej dala prečudovito čestiko, ki jo je sama naredila v šoli, potem pa sem dobila od nje včeraj še eno, ker so jih delali še vsi skupaj. res je prava umetnica, tale moja hčiuser posted image user posted image , pa tako lepo mi je sama notri napisala in potem doma še zapela in zaigrala eno pesem o mamiciuser posted image . od izidorja sem dobila prekrasen tulipanček iz papirja v lični vazici in gor je sam lepo napisal moji mamici izidor, pa narisal mi je risbico na kateri sem bila jaz in vzoiteljica je dopisala njegove besede: mojo mamico imam rad, ker je moja ljubezen, ker je nekaj več kot drugi, ker zame nekaj naredi, ker mi kuha in ker mi na morju kdaj kuha palačinkeuser posted image user posted image . pri urbančku so pa otroci sami poprstkali in porisali karton s pomladnimi barvami in tovarišici sta iz tega naredili škatlico. na dno sta nalepili njegovo slikico, ki sta jo posneli v vrtcu, na notranjo stran pokrovčka pa nalepili pesmico od neže maurer: mamici. ma res ganljvouser posted image . in potem ni čudno, da sem bila vsa solzna. pa izidor se je še sam spomnil, da mi je naredil medaljo s tulipanomuser posted image .

v gavnem res prelepo. moram pa priznat, da mi tavelika dva velikokrat tudi kar tako kaj narišeta in prineseta - mam med drugim že celo zbirko kamenčkov v obliki srčkov ali pa rečeta kaj tako presunljivea, da sem čist pafuser posted image . sej pol sploh ni čudno, da mi je tako fino imet toliko otrokuser posted image .

aleži, jaz bi rekla, da je verjetno od tega vleka kožice. ker če ni bil nič bolan in njegov urin ni smrdeč, potem so ledvice gotovo ok, za kakšen refluks bi pa gotovo že prej opazili. ponavadi so pri tejle kožici kar občutljivi fantki, če se jim na hitro dol potegne in zna nekaj časa tudi malo pečt in tudi vnetje takrat ni izvzeto. tako, da držim pesti, da bo prihodnji teden vse okuser posted image
uuu in žiga je imel tudi lepo torticouser posted image

ja, lona, tuji res vedn zgledajo nekako starejši, men se tudi vedno zdi, kako drugi dvoletniki odraslo delujejo.
upam, da se taji zopet kaj ne razije in da zdrži v vrtcu še nekaj časauser posted image .
je pa to res lepo, ko se je vrtičkarji razveselijo. mi smo pred dvemi dnevi na sprehodu srečali prijateljčka iz vrtca in je bilo tako prisrčno, ker sta se kar objelauser posted image in potem sta se še pol ure oslavljala in si mahala, pa poljubčke pošiljala.
pa zdej imajo eno 11 mesečnico na novo v skupini in pravi tovarišica, da jo bani tko pedena in ji pomaga, pa kliče jo mikiuser posted image

margetka, jaz sem tudi vedno temno čoklado jedla med nosečnostjo, razen pri izabeli ne, ker mi ni pasala, tko da res ni čudno da imata fanta tako potrebo. in ja obožujeta temno čokolado, ker tudi mama brez nje ne moreuser posted image

dinki, hvala za link. koliko pa ta zadeva stane?

včeraj sem bila pa na cukr testu - malo pozno sicer, no, pa je bilo itak vse okuser posted image , danes imam pa pregled in bom spet vidla mojega mimija, se že prav veselimuser posted image

lepo se imejte

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
26.3.2010 6:54:18   
san
pa še čestitke:

zala, nataša in neja vse najboljše vam želim za vaš 2. rojstni dan. bodite vedno zdrave in nasmejanih ličk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
26.3.2010 7:53:54   
Dinki
FEBRUARSKI MARČEVCI 2008

Ursi2: Luka - 19.2.2008                  user posted image  user posted image
Azzurra: Daša - 21.2.2008              user posted image   user posted image
miska_32: Nejc - 24.2.2008           user posted image   user posted image
miska_32: Neva - 24.2.2008           user posted image   user posted image
Arabela: Sergej - 25.2.2008            user posted image   user posted image
Aleži: Sara - 27.2.2008                    user posted image   user posted image
Ursi84: Nejc - 28.02.2008               user posted image   user posted image
MARČEVCI 2008

katj: Rok - 2. 3. 2008                           user posted image   user posted image
Joži79: Juš - 2.3.2008                         user posted image   user posted image
lucalu: Tai - 3. 3. 2008                          user posted image   user posted image
Nasy : Maša - 4.3.2008                         user posted image   user posted image
Lona 76: Taja - 4.3.2008                      user posted image   user posted image
jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008                   user posted image   user posted image
Čakajoča: Nik - 7.3.2008                      user posted image   user posted image
Mumu: Tia - 8.3.2008                            user posted image   user posted image
Timoty: Timotej - 8.3.2008                   user posted image   user posted image
Tina50: Lan - 9. 3. 2008                       user posted image   user posted image
Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008            user posted image   user posted image
Špela100: Maks - 11.3.2008               user posted image   user posted image
Ek76: Mia - 12.3.2008                          user posted image   user posted image
*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008          user posted image   user posted image
Terida: Erika - 16. 3. 2008                    user posted image   user posted image
paola: Vesna - 17. 3. 2008                    user posted image   user posted image
Zofy: Julija - 18. 3. 2008                       user posted image user posted image
medica: Anis - 20. 3. 2008                     user posted image user posted image
Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008                  user posted image user posted image
Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008                    user posted image user posted image
san: Urban - 21. 3. 2008                      user posted image user posted image
Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008          user posted image user posted image
Vilma: Julija - 22.3.2008                      user posted image user posted image
Zala:Zala- 23.3.2008                            user posted image user posted image
Violica_23: Nataša - 24.03.2008          user posted image user posted image
perp: Neja - 25.3.2008                         user posted image user posted image

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008

APRILČEVSKI MARČEVCI 2008 

Katy13: Taja - 4. 4. 2008

Dinki: Tit - 7.4.2008

< Sporočilo je popravil Dinki -- 26.3.2010 8:00:11 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
26.3.2010 7:58:19   
Dinki

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo      rodila ime

Terida 2.12.2009                      5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010                        2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010                          21.2.2010 Jon
Joži79 14.3.2010 
Ursi2 23.3.2010                       22.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Pomlad08 1.7.2010

Dinki 14.11.2010 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
26.3.2010 8:44:11   
ek76
SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo      rodila ime

Terida 2.12.2009                      5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010                        2.2.2010 Matej
Tina 4.3.2010                          21.2.2010 Jon
Joži79 14.3.2010 
Ursi2 23.3.2010                       22.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Pomlad08 1.7.2010

ek76 06.11.2010
Dinki 14.11.2010 

Sem se na seznam dodala tudi jaz. Moje počutje je grozno, poleg tega je pa še Mia zadnje čase tako naporna, da se komaj še vlečem sem in tja. Velikokrat sanjam o tem, da imam lahko 24 ur samo za sebe in bi samo spala, še jedla bi v posteljiuser posted image . Ma upam, da se bo počutje po 11 tednu spremenilo. Napihnjena sem pa tako, se mi zdi da sem bila v prvi nosečnosti taka v 5 mesecu.

No še eno vprašanje ali imajo vaši zakladki že vse zobe, Mia nima še nobene 3 in nobene 5-ke, ma je prov smešna.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
26.3.2010 9:21:54   
Dinki
Dan mamičke 
petek je jupiiiii user posted image
Mergetka, krasen nov avatarček imaš in si me prav vzpodbudila, da sem si ga tudi jaz zamenjala user posted image
. Sem imela še slikico dojenčka kar pa ne gre več zdej ko postajamo dvo letniki.

Ek76, super, da si se dodala, edino pravilno user posted image
. Sem te že enkrat spraševala kdaj imaš rok, no zdaj vem. To glede napihnjenosti pa ne govori. Meni se je v prvo trebušček poznal, da si mu rekel trebušček, šele v 6. mesecu....zdej sem pa že napihnjena in mi je prav bedno, ker še noben ne ve v službi. No sej še malo počakam na 1. pregled pol pa kar povem. Počutim se pa tudi jaz bolj kot ena krpa, sploh popoldne sem že zmatrana pa zvečer utrujena do kosti, ampak se tolažim, da bo to obdobje kmalu mimo. Se tudi jaz velikokrat spomnim kako je bilo v 1. ko sem lahko počivala čist kadar mi je zapasalo, zdej so pa to le še pobožne želje ob takem nabritem fantku kot je Tit user posted image .

San, še mene so ganile umetnine tvojih otrok user posted image  
kako ne bodo potem tebe. Res lepo user posted image ! Ob prebiranju takih postov kot je tvoj zgornji, človek popolnoma razume, da imaš toliko otrok in si prava vzpodbuda za vse nas, ki nekaj cincamo pri enem ali dveh.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 26.3.2010 9:24:33 >

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
26.3.2010 9:35:11   
Dinki
še nekaj sem pozabila....

Ek76, mi imamo že vse zobe razen petke niso še zunaj, no vsaj zdi se mi tako. Moram malo preverit če mu kakšna že ven rine.

San, inhalator je bil 62 €, kar je zelo, zelo ugodno. Take vrste inhalatorji stanejo v lekarnah od 100 € dalje. Najcenejšega sva našla v eni lekarni za 85 €. Sva jih gledala tudi na eBayu pa naju s poštnino ne bi prišlo ceneje.

Čokolada.....naj samo pripomnim, da sem tudi jaz en veeeelik čokomaniak in da to lastnost Tit nima po meni! Iskreno, meni ne mine dan brez čokolade pa bila noseča ali ne. Mogoče sem jo pa preveč pojedla v user posted image  pri Titku pa se mu je malo zamerila user posted image . Ima pa Tit gozno rad smoki - za to bi ubijal pa kokice tudi in ker tega praktično nikoli nimamo doma, navali kot nor na to ko kam pridemo, je cela skleda njegova user posted image .

materinski dan - tudi nam so v vrtcu naredili malo pozornost, no bolj vzgojitelljici kot otroci, ampak dal mi je pa Tit. So pa mal smotkoti pri nas v vrtcu, so rekle, da pri nas oba starša enako častijo in je narejeno in napisano za oba user posted image  hmmmmm, to pa je enakopravnost, še praznik, ki je namenjen nam so nam zj.... user posted image

No, zdej pa grem....
lepo se mejte čez vikend! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
26.3.2010 11:28:04   
san
ooo, dinki in margetka, mata pa res luštna škratkauser posted image user posted image
sej jaz bi tut lahko že mal zamenjala počas

no, na pregledu je bilo vse ok, moj fantiček je že na glavi - sej sem predvidevala po gibih, pridelala sem le 1,5 g, kar je zame res malo. pa g je rekla, da mam mali trebuhuser posted image . kolk mi je to smešno, ker toliko različnih mnenj glede mojega trebuha kot ga imajo pa v tej nosečnosti ljudje okoli mene, pa še neuser posted image
je pa bučko ravno prav velik za svoje tedne, ampak njegova glava, ja ta pa prehiteva za skoraj tri tedneuser posted image - joj, mam same velikoglavce. no, če bo ozka kot pri urbanu pol ne bo krize

dinki, hvala za infouser posted image
in tele vaše vzgojiteljice pa so ene, sej fotkoti majo dan mučenikov, pa naj jim takrat kej nardijouser posted image

in uau, kolk nas je nosečk, supercauser posted image

ek in dinki, upam, da bo vajino počutje kamlu ok in brez slabostiuser posted image

zdej morm pa šibat...

lep dan

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
26.3.2010 11:35:13   
aleži
Dober dan,

San ja hvala, saj po mojem je tudi to krivo. No, upam,da bo ok....čeprav mi vsak večer z jokom skoraj reče: "kaj danes ne boš lulčka vlekla"...joj, me kar stisne notri. Ne vem kaj, ma včeraj je bilo v zraku nekaj čudno, da sva kar oba jokala.
Pri nas v vrtcu nismo nič dobile user posted image  mame. Lepo od vaših vzgojiteljic in škratov,da so se spomnile/i na mamice!!
Sem vesela, da se je že obrnil z glavico in prehiteva!!!Koliko kg pa si se do sedaj zredila?

Urši...ogali se ko imaš čas?

Joži ti pa verjetno tudi že cartaš princesko...javi se!

Kako vi vidite avantarje, ker meni se ne pokažejo ko sem na strani marčevk...samo na desni strani ko je kdo kaj objavil??user posted image

lp

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......