|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
19.3.2010 14:41:54   
Zofy
Dan!
Samo na hitro: najprej hvala za čestitke in Ek76, čestitke za plusek, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ok, Julijin prstek je vsak dan boljši. Imamo malo sranja, ker smo v Izoli in me noče noben zdravnik vzet, ma ga zato kar sama previjam in vidim, da lepo napreduje. Matejček pa je tudi ok, se mi zdi, da je že čisto zdrav.

Zdaj pa Julija kliče, se je ravno zbudila....

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
19.3.2010 19:46:25   
san

IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Najpej hvala za čestike.

Dolg  ERIKA, JULIJA VSE NAJBOLJŠE ZA VAJIN 2. ROJSTNI DAN

No da vam povem, včeraj sem videla našo malo pikico in njen srček, ki je delal bum,bum....user posted image

Kaj naj rečem, po vseh ginekoloških težavah, ki sem jih imela (nisem sploh več upala da bom še kadaj user posted image  po naravni poti) nam je uspelouser posted image .

ek, ma se spet cmerim, sem presrečna zateuser posted image user posted image ! super lepo nosečnost tudi tebi! bosta z dinki skupaj novemberki?
no, čestitke v glavnemuser posted image

pa upam da se ostale srečke nosečke tudi ok počutite, če se pa kateri od dveh dotičnih že kaj dogaja pa srečnouser posted image

zofy in super da je prstek bolje, sej včasih gre nam bolje kot sestram to od rok

o, margetka, super, da matic takole sodeluje in razume. sej urban tudi kadar je pri volji, kadar pa ni, takrat je pa cel halo

lona, krasno, da je taja že okuser posted image ! za izrastek pa upam, da bo kar sam izginiluser posted image

evo, titro javljanje

lep vikend vam želim punceuser posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.3.2010 17:48:35   
Lona76
URBAN VSE NAJBOLJŠE ZA DRUGI ROJSTNI DAN!

BODI ZDRAV, VESEL IN ŠE NAPREJ PRIJAZEN BRATEC

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA IN LONA76

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.3.2010 21:10:25   
pomlad08
Dragi Urbanček,
z Jobom ti želiva vse najlepše! Uživaj ob svoji sestrici, bratcu, ta novem bratcu, pa mamici privošči kakšno minuto počitka v naslednjem letu ( ...wishful thinking ... user posted image ).
Lepo bodi!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
22.3.2010 8:16:50   
aleži
user posted image user posted image  Urban vse naj naj za tvojo 2 svečkico. Lepo praznovanje in bodi še naprej nasmejan,
vesel, igriva in imej bratca ter sestrico rad.user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
22.3.2010 8:42:33   
mergetka
Urban, vse najboljše ob tvojem 2. rojstnem dnevu!
Bodi zdrav, igriv in še naprej tak športnik!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, super mami San, čestitke tudi tebi! Naj te Bani uboga, pa čim lepši zadnji mesec!
Sej Matic ima kdaj tudi svoje fore, da se kr vrže po tleh na sprehodu, ko še noče npr. domov. Sam največkrat gre ati z nama in pol je lažje...

EK, čestitke za user posted image !!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEp dan vsem!

< Sporočilo je popravil mergetka -- 22.3.2010 8:44:10 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
22.3.2010 9:32:05   
san
hvala vam vsem za tako lepe želje, tudi tiste na fb-juuser posted image

praznovanje je bilo uspešno, torta je bila kar iz osmih ježkov in je bil urban super navdušen nad njo, pa še sam si je svečke zapičil in prižgal in pihal je kar trikrat, ker je bil tak žur. nad kolesom je bil tudi navdušen, pa tudi sprobal ga je že in celo hodil z njim, ampak se usede naštango in ne na sedežuser posted image

včeraj smo bili pa v novi gorici, pa je prav užival tudi urban na sabljaškem turnirju in potem smo šli še na sladoled in smo mu zapel in je bil tako vesel, pa za kosilo smo jedli lazanjo in je mislil, da je tortauser posted image .
in da še pohvalim izabelo, je dosegla na svoji prvi tekmi tretje mestouser posted image

no, to je bilo na hitro, več pa kasneje

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
22.3.2010 9:36:47   
san
pa še čestitam

draga julija, vse najlepše in najslajše ti želim, pa seveda polni zdravja, smeha in prijetnih dogodivščinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in kristjanu želim tudi vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
22.3.2010 12:25:58   
Dinki
Dan mamice user posted image
da vas pozdravim! Mamo kr pestro tale mesec ko naši user posted image  praznujejo. Dejte no kakšne slikice iz praznovanj pokazat, da vidim naše marčevce pri dveh letih. Nekatere od njih nismo že doooolgo videli.

Ek76, uau, bravo user posted image user posted image user posted image  res čestitam, sploh če je bilo res popolnoma nepričakovano user posted image . Želim ti eno krasno user posted image ! Pa kar pregled si že imela? Uf, do mojega je še več kot 14 dni user posted image . Kdaj imaš pa PDP? user posted image

Še tukaj čestitka našemu
smučarju Urbanu....
vse najboljše mali mož!
Bodi zdrav, nasmejan in super atlet še naprej
in čestitke tudi mamici user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa tole sem se res nasmejala:
IZVIRNO SPOROČILO: san

nad kolesom je bil tudi navdušen, pa tudi sprobal ga je že in celo hodil z njim, ampak se usede naštango in ne na sedežuser posted image

user posted image user posted image user posted image

bravo tudi Izabeli za izvrstno uvrstitev user posted image

pa še čestitka današnji slavljenki:
Julija, vse najboljše za user posted image user posted image  rojstni dan!
Bodi zdrava in nasmejana deklica še naprej
pa mamico mal na RR pošlji user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo praznujte!

Terida, sem ti pozabila sporočiti, da smo že dobili inhalator in da smo super duper zadovoljni user posted image . A je vaš tudi tolk tih? Sploh ne morem verjeti - "radi a ne čuje se" user posted image .

Ursi2 in Joži79 mislim na vaju!!!!!! sigurno se pri kateri že kej dogaja  user posted image

No toliko od mene.
Lepo bodite user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 22.3.2010 12:28:18 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
22.3.2010 13:53:00   
pomlad08
živjo punce, kako ste kaj, žurate s svojimi marčevčki? user posted image

jaz sem ravno iz šopinga - Job je prejšnji teden pri stari mami odkril prospekt z igračami (muller) in se je tok zapičil v en mega bager, da sem mu ga šla res kupit in bo zdaj kar to darilo za rd, ker se itak še nisem dost poglobila v kolesa (bo pač kolo dobil kar tako ali pa za god, ki ga ima na začetku maja ...). mi bomo meli žurko v nedeljo in ne vem, kdo se bolj veseli, jaz ali Job user posted image sem nabavla ful balonov, okraskov, in ga že kar vidim kako bo komaj k seb prišel od vseh presenečenj user posted image
ja, ja, mene tud zanimajo fotkice iz vaših praznovanj!!! če se da kteri kakšno prilimat ...

aja, vau, še novo nosečko mamo, super, čestitam, ek76! kako se počutiš?

pa ti, Dinki, vse kul? se veseliš pregleda, a ne? jaz tudi zmeri odštevam dni, za ta prvi pregled pa sploh! drž se!

Urši in Joži, a so že kakšne novice? firbec firbec ...če sta še doma, pa srečno, kadarkol pač bo akcija!!! 

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 22.3.2010 13:54:02 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
22.3.2010 14:19:22   
san
evo, naše fotke, niso vse uspele... sej ko imam pa fotkič, pa le ta crkne user posted image , no baterija se sprazni in pol je treba spet uporabit telefonuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 22.3.2010 14:21:15 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
22.3.2010 14:23:52   
san
no, sem tut tekst naškljocala zraven, pa ga ni, mogoče če greš z miško na slikco, kdo bi veduuser posted image ...

dinki, hvalauser posted image

in ja joži ima po moje že kar akcijo, sej ursi je pa tud rekla, da gre danes rodit, če še ne bo nič, ane?
no, držim pesti za vaju punci, da bo vse kot mora bit!

lep dan

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
22.3.2010 14:33:15   
Zofy
Dan,
z zamudo želim Urbanu vse naju naj za 2. rojstni dan. Bodi zdar in vesel in v ponos mamici, atiju, bratcu in sestrici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav tako želim vse najlepše in najboljše Juliji. Tudi tebi želim kup zdravja in da bo vesel nasmeh vsak dan na tvojem obrazeku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naše praznovanje je bilo bolj ali manj v družinskem krogu v Izoli, prišla sta še 2 moja prijatelja in se vidi, da imata še dojenčke doma, ker sta prišla ob uri, ki je za spanje z darilom in ČOKOLADO!!! Non stop govorim kako m i gre na živce, da Juliji čokolado ljudje kupujejo in da ona poje 1 košček, ostalo pa jaz, pa jo še kar nosijo. Da ne govorim o moji mami...

Torto sem delala sama, samo ni najbolj uspela. Zgleda, da je marca nek črn oblak nad nami, vse gre narobe. Je pa zato uspela toliko lepša na izgled - da bo vsaj lepa na slikah, ko bo julija čez 10 let gledalauser posted image . Tort itak ne mara, tako da je njej vseeno... Bom tudi jaz fotke prilepila, ko jih končno dam na računalnik.
Včeraj smo prišli iz Izole in danes sem bila že pri zdravniku... sem fasala angino!! In seveda zgubila kartico zdravstvenega zavarovanja, tako da sem ospen morala sama plačat, zdravnica pa je zamižala na eno oko. Joooj, kdaj bo tega enkrat konec. Še HB nimam vročine, ker če ne res ne bi zmogla z Julijo in Matejem sama. TA teden jih imam doma oba, le v četrtek pride babica, ker imam jaz pregled pri ginekologinji. In kot imam smolo, bo spet kaj narobe (pri Juliji je ugotovila, da se mi maternica ni lepo sčistil ain sem dobila neke kapljice za krčenje in če ne bi delovale, bi šla na čiščenje).

Drugače pa navijam za Ursi2 in Joži79, dajmo punciuser posted image

user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
22.3.2010 14:41:22   
Dinki
iiiiiii kolk je fajn k prideš mal na RR in te pričakajo take luštkane fotke  user posted image . To sem hotla vidt user posted image . Ma Bani je pa res cotek, res je prav mali mož user posted image . In bicikl je čist carski user posted image . Pa ježki so tud kjut. Od Tita prababica mu bo tudi letos naredila torto -2 ježka. Ta velik bo z bodicami - mandlji - za nas odrasle, ta mali pa brez - ta bo za titka user posted image . Aja pa Izabela ma ful hude copate user posted image

Pomlad08, hvala za vprašanje! Jst sem kul, hepi user posted image , edin kar je, je to da mi je za razliko od prvič velikokrat slabo. Vam nisem povedala, da sem bila v petek doma, ker sem bruhala, sem bla čist adijo. pa itak mi je blo že cel prejšnji teden....mam prav hude intervale slabosti. V službi pa nočem nič govort vsaj do prvega pregleda ne, pol pa povem, da me začnejo mal bolj šparat user posted image .
Pa Job je tak maher kot Tit na bagre in traktorje user posted image . Mi se peljemo v avtu in govori "taktor!....te en traktor.....te en".....(še en) pa to vsakič ko kakšnega vidi je tako navdušenje kot da ga nebi videl že en teden, ne pa pred minuto user posted image . Pa te kataloge (muler, pikapoka, baby center) in nasplošno vse trgovske, Tit ful rad lista in jih natančno preučuje, vse slike...je tko luštkan in pol prbije: "titi čita" user posted image  

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
22.3.2010 14:57:25   
Dinki
Zofy, tebi pa želim, da tale črni oblak, za katerega imaš občutek, da je nad vami, odpihne! user posted image  pa user posted image user posted image user posted image  da boš kmalu zdrava kot user posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
22.3.2010 19:39:38   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: san

evo, naše fotke, niso vse uspele... sej ko imam pa fotkič, pa le ta crkne user posted image , no baterija se sprazni in pol je treba spet uporabit telefonuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Joj, San, kak lušn dečko je ta vaš Bani!!!!! Pa bicikl je tudi ful frajerski! Super, da si dala slikce goruser posted image user posted image user posted image !
Dejte še ostale kaj več gor... Al dajete na fb vse?

Dinki, men je bilo v tej nosečnosti tudi fuuul slabo in sem še v 30. tednu bruhala. Sam to so "dobri" hormoni  (vsaj tko sem se jaz tolažila, ker sem bila čist fuč še 2 dni po dnevu z bruhanjem). Sam zdaj je pa že 3 tedne okuser posted image in je res lažje, pa še trtica me je nehala boleti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image , da ti bo vseeno čimmanjkrat slabo!

Punce, a mislite, da je ta biciklček ok? A že ima katera kakega podobnega?

Je pa na 7 strani:
http://www.mueller.si/pdf/prospekt/spielwaren1001_si/mprosp_spielwaren1001_si.pdf

Zofy, tisoč user posted image zate, da posije sonce še pred koncem meseca...

Kaj je zdaj z našima skorajšnjima ne-user posted image ???

Pa te kataloge (muler, pikapoka, baby center) in nasplošno vse trgovske, Tit ful rad lista in jih natančno preučuje, vse slike...je tko luštkan in pol prbije: "titi čita" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Matic jih tudi rad prebira in pol kaže na traktorje, pa bagerje, pa avtobuse in reče: "Kaj je pa toooooo?" in pol si tak lepo odgovoriuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
22.3.2010 19:56:32   
Vilma
Punce živjo,
hvala vam za čestitke, veliko mi pomeni, da se spomnite še Julije in mene, čeprav se več ne oglašam na ringaraji. Čisto po pravici pa povem, da mi je danes med prvimi čestitala naša Špela in da sem bila zelo ganjena. Špela na tem mestu še enkrat hvala. user posted image
Ja, naši zakladki so stari dve leti, eni so že bili, drugi še bodo. Tistim, ki so že upihnili dve svečki želim vse najboljše, tistim, ki pa še niso, pa želim, da ta dan pride čim prej, ker je tako finooooo user posted image Mi smo žurali v soboto, nedeljo in še danes user posted image Zdaj pa se mi zdi, da imamo dovolj, bomo kar pavzo naredili. NO do nedelje, ko Julija praznuje še s cimro in cimrom iz porodnišnice. Se dobimo pri meni, takrat bo pa spet ena torta padla. user posted image Jaz sems e to leto kar potrudila, sem naredila dve torti, eno čokoladno in eno mascarpone, obe za prste obliznit.
Evo bom pripopala še dve fotki od Julije, na eni se torta celo malo vidi:

user posted image

user posted image

Julija je kot vidite prava mala gospodična, trmasta da mi se zna dan začet prav na otro, po drugi strani pa prisrčna, da ni za povedat. Rada ima glasbo, rada igra na inštrumente, rada se igra z avtomobilčki, najraje pa riše.
Berem Dinki, da si noseča. Čestitke, naj ti minejo tile prvi trije meseci s čim manj slabostmi, do konca pa čim bolj mirno.
San kako tvoj trebušček? Saj imaš rok junija, sem si prav zapomnila ane?
Bom morala počasi nehat, moram dat otroke spat. V službi nimam dostopa do RR, zato se tudi ne oglašam, doma pa non stop akcija, da mi ne rata. Punce drage, lepo se mejte, še vas bom brala. user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
22.3.2010 20:33:45   
jagoga
JULIJA, URBAN in JULIJA vse najboljše, želim vam čim manj trme in staršem pa čim več potrpežljivosti.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
22.3.2010 20:41:47   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Punce, a mislite, da je ta biciklček ok? A že ima katera kakega podobnega?

Je pa na 7 strani:
http://www.mueller.si/pdf/prospekt/spielwaren1001_si/mprosp_spielwaren1001_si.pdf

Mergetka mi ga imamo in smo z njim zadovoljni, najprej ga je imel taveliki, zdaj ko se pa že zna voziti, ga bo pa tamali dobil. Smo pa za njega dali kar enkrat več, pred 2 leti.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
22.3.2010 22:29:46   
Joži79
Jaka, Urban in Julija VSE NAJBOLJŠE!!!

Ek
, čestitke še z moje strani

Se na hitro javim, da sporočim, da pri nas še ni akcije. Danes sem bila pri svoji G na pregledu in pravida se sicer nekaj dogaja, vendar se očitno pika noter dobro počuti. Še vedno je na glavi, postavljena lepo za porod, plodovnice imam dovolj, tako da... Imam pa MV še dober 1 cm dolg, tako da je rekla da mogoče se v četrtek pa vseeno ne vidiva več. Upam da bo do takrat res že.

Juš nekaj kašlja, zato ni v vrtcu, temp. se mu giblje skos ok. 37°C. Zato imam probleme z varstvom ko hodim na te preglede. Je pršla dons tašča... Sem ji rekla (kar sem naročila že svojmu da ji prosim lepo pove, pa itak da ni k nima jajc), da naj se začne z Jušem normalno pogovarjat, ker zdaj vse ponavlja in razvija govor, da je blo mogoče to srčkano ko je bil dojenček. Ona pa ko pride se sliši nekaj cvilečega: "Živijo Jušek, sem ti prinesla štrudelček, da boš lahko papcal", s tem da noben o šumnikov ni normalno izgovorjen pa še ni besede, ki ne bi bla pomanjševalnica. Zdej doma skos govori da ma tovornjaček, pa džipek in podobno. In seveda ženska takoj v bran, da itak tok malkrat sliši njene šumnike, češ da ga tako malo vidi... Ma vidi ga min. 1x/teden. In potem me še zbada "A si slišal Juš, ti si zdej odrasel človek, nisi več dojenček...". user posted image Pa čist lepo sem jo prosla...

Zofy drži se!

Pokomentirat vas pa itak nimam cajta user posted image .

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
23.3.2010 0:18:19   
terida
Dober večer, punce!

Otroka spita pa imam en trenutek za vas. Današnji dan je bil k''r neki - Primož čez dan spi samo tako, da je priklopljen name. Tako sva bila danes od 11h do 14h kar v postelji, preostanek časa pa sem ga bolj ali manj okrog nosila. Moram enkrat spet sprobat sling (odkar ga nosim pokonci, ga še nisem dala noter), samo imam občutek, da ga ne bo maral in se sploh ne spravim. Jaz ne vem, res, ta otrok je vsak dan bolj naporen... Še dobro, da je drugi, sicer nikoli ne bi prišla do dveh otrok user posted image

Sicer pa je Erika preživela svoje prvo vnetje ušesa. V noči iz petka na soboto je celo noč prejokala, mi smo se pa samo spogledovali kot eni čuki in sploh nismo pogruntali kaj ji je! Še zdaj, ko pomislim, sem jezna nase. No, potem sem jo v soboto kopala in ko sem ji hotela umiti ušesa, je začela stokat. Pozdravili smo jo kar z ušnikom oz. uhovnikom in morem priznat, da si nisem mislila, da bo res delovalo, a je bilo kmalu bolje in od takrat je ne boli nič več! Moram se malo pozanimat zakaj imajo zdravniki toliko proti temu... A katera ve?

Čez smo dali že dve praznovanji in zdaj nas čaka še tretje. Tokrat imam v planu torto v obliki pikapolonice. Bomo videli kako bo ta izpadla...

Torta metuljček:
user posted image

Erika na svojem novem poganjalcu:
user posted image
user posted image

Malo zaostajam s čestitkami...
Vse najboljše obema Julijama, Jaki in Urbanu!
Bodite še naprej taki sončki!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, pa sem že čez polnoč in lahko čestitam še Zali! Reci mamici, naj se nam kaj javi!

Joži, Ursi, držim pesti in komaj čakam na lepe novice!!
Pa še novo nosečko imamo, Ek76, čestitke!!! Super, res! Ma to letošnje leto je res čudežno - baje je nosečih veliko žensk, ki so imele težave in so se prej matrale dolga leta.

San, berem, da ste bili v nedeljo v mojem domačem kraju. Mi je žal, da vam nismo postregli z lepšim vremenom. Pa drugič, upam user posted image Saj bi ti rekla, da se dejmo kaj zmenit, da se vidimo, a kaj ko imamo mi vrh glave dela že sami s sabo. Smo en čas pri eni familiji, pa potem pri drugi, pa komaj sebe dohajamo, res. Upam, da bo kaj bolje, ko bo Primož večji. Čestitke Izabeli za uspeh!

Ursi, vidim, da je Luka v zadnjem času res imel veliko "bližnjih srečanj s trdimi predmeti". Kup user posted image user posted image user posted image , da je bilo to to. Erika je dokaj previdna - je malo boječa glede kakšnih vragolij, tako da smo bili do zdaj še kar ok glede tega. Je pa prav danes zvečer padla s postelje, ko je skakala po njej, tako da se bojim, da je ne hvalim prehitro. Glede idej za ustvarjanje... Kaj vem, kar dosti si že sama omenila, mogoče samo to: Erika obožuje lepljenje nalepk in sem v knjigarni našla eno tako luštno knjižico s 150 nalepkami, ki ji je res všeč. Zdaj pa bo moj itak kupil album z nalepkami za SP v nogometu, tako da bo lahko še to lepila (če ji bo pustil user posted image ).

Mergetka, super, da so ledvičke v redu! Glede poganjalcev pa je po moje edini dober nasvet ta, da ga mora otrok sprobat, da mu ni prevelik. Kvaliteto pa tudi v živo najbolje presodiš, tako da kar pojdi pogledat z Maticem, če te kateri mika (tega, ki te zanima, ne poznam).

Dinki, lepo, da ste zadovoljni z inhalatorjem. Jaz sem ga ravno spravila pa zgleda, da ga bo spet treba ven potegnit. Naj se že konča ta sezona prehladov!!! Kup user posted image user posted image user posted image , da slabosti kmalu minejo!

San in Vilma, super, da sta dali gor slikce (in hvala, ker jih dajete tudi na RR, ne samo na FB user posted image )! Lepo je videt vaša malčka - oba sta taka cukra, res. Urban je prav navihan videt, Julija pa prava gospodična! Meni se zdita že tako "odrasla" - sta se kar fejst spremenila odkar sem ju zadnjič videla na kakšni sliki oz. v živo. Še ostale, dejmo! user posted image Vilma, upam, da se nam boš kaj pogosteje javila. Saj ni treba romanov pisat, samo malo nam sporoči kako ste.

Zofy, a Julija res ne mara čokolade?! Erika bi non-stop čokolado jedla in se večkrat jezim na mojo mamo, ker ji jo ponudi tudi ko se ona ne spomni nanjo. Potem pa me ona nazaj krega, da kaj sem taka, da ji ne privoščim, jaz pa jo jem vsak dan (ko me Erika ne vidi, seveda). Ne vem, no, mogoče sem res prestroga (sploh ker jaz res dosti čokolade pojem), a ta male moraš kar brzdat, ker oni bi ves čas samo cukr jedli... Pa da ne boste narobe razumele - Erika vseeno je čokolado skoraj vsak dan!
Sicer pa user posted image user posted image user posted image za angino in ginekološki pregled. Pa da ne boš mislila, da edina izgubljaš dokumente - jaz sem zadnjič pustila plačilno kartico v POS terminalu samopostrežne blagajne! Sem imela več sreče kot pameti, ker so mi jo shranili in je ni nihče ukradel...

Joži, kaj je to? A res še kar nič ni? Držim pesti, da bo kmalu in da bo hitro in čim manj boleče! Mogoče pa je fajn, da te tašča spravi zdaj na obrate - ti bo sprožila porod user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
23.3.2010 11:48:34   
aleži
Pozdravljene,

meglo smo pregnali stran in je posijal sonček.
Kako smo mamice ne noseče in noseče? Upam, da ste v redu, zdrave in zdaj bodo lepa vrema, da bi tudi se lahko kaj dobile? A ste za?

Zofy: ne obupat....user posted image user posted image user posted image user posted image  pozdravi se. Samo,da se je lepo rešlil prstek in srečno za četrtek. Ko prideš spet kaj dol in če bo vreme, se lahko dobiva,da gremo malo na igrali ali pa k morju. Velja?

San: ej, krasne slikice. Pravi fantič!!!!

Vilma:
user posted image user posted image   Julija vse naj naj za tvojo 2 svečkico. Lepo praznovanje in bodi še naprej nasmejan,
vesel, igriva in imej bratca ter sestrico rad.user posted image user posted image

tudi tebi pohvale za torto in lepa je že postala Julija, prava pupika.

Joži: a še nič???!!user posted image  Navijam zate, da bo vse ok...pa sporoči
Kar se pa tašče tiče, ni kaj...potpljenje pa bo.

Urši: ti si verjteno že rodila ali pa si v porodni??? Tina, sporoči če bo kaj!!!user posted image

Terida: tudi tvoja Erika je že pridno zrasla in krasna torta. A si jo sama naredila?
Ooooo, si pa res iemla srečo!!!!! joj, koliko šoldov bi lahko kdo zapraviluser posted image

Jaz bom tudi dala kakšno slikico gor, samo čas si morem vzet.

V nedeljo smo praznovali še Žigijev 5. rojstni dan (isti dan kot Urbanuser posted image ) in sem tudi njemu spela sadno torto. Povabili smo samo domače, prijatelje pa čez 2 tedna, ker bosta skupaj praznovala RD.
Zjutraj je tako lepo zapela mu pesmico in potem dodala še "to you", ga poljubčkala...user posted image

Prejšnji teden sem pa imela non stop neki opravkov: sistematski pregled pri 5 letih in ker naš fantič ni tako velik  (103 in 20 kg) nas je dala še poleg vode in krvi pogledat še holesterol (baje vsem 5 letnikom pogledajo), ker ima preveč kg za njegovo višino user posted image user posted image  Mah, itak se ne sekiram, dokler vem, da je zdrav in da je dokaj zdravo hrano z vmesnimi čokoladicami in bomboni, sem mirna. V petek pa sva šla na pregled žrelnice, ker je lani celo pomlad in poletje kihal in šmrcal, je pa tudi Ok. Očitno je nekaj alergičen, samo mu ne pokaže.user posted image

Sara je pa vsak dan kokica. Tudi ona zelo rada pleše na glasbo "ne grem na kolena", atomic harmonik, ribič pepe... rada riše, ustrvarja in pomaga ostalim otrokom v vrtcu kar jo je spet pohvalila kako lepo pomaga vsem sošolcem: oblečt, obut, sezut...kot prava pomočnicauser posted image
Zelo rada pomaga bratu, ga sezuva, obova, mu nosi kapo....kot mama mu je user posted image user posted image  Jaz se pa vedno smejem in Žigo kregam, da namesto,da bi on njo, mora one njega user posted image

Danes sem si dala duška.....se beremo...pa na novice čakam..

< Sporočilo je popravil aleži -- 23.3.2010 11:50:42 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
23.3.2010 15:13:01   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: terida
Zofy, a Julija res ne mara čokolade?! Erika bi non-stop čokolado jedla in se večkrat jezim na mojo mamo, ker ji jo ponudi tudi ko se ona ne spomni nanjo. Potem pa me ona nazaj krega, da kaj sem taka, da ji ne privoščim, jaz pa jo jem vsak dan (ko me Erika ne vidi, seveda). Ne vem, no, mogoče sem res prestroga (sploh ker jaz res dosti čokolade pojem), a ta male moraš kar brzdat, ker oni bi ves čas samo cukr jedli... Pa da ne boste narobe razumele - Erika vseeno je čokolado skoraj vsak dan!
Sicer pa user posted image user posted image user posted image za angino in ginekološki pregled. Pa da ne boš mislila, da edina izgubljaš dokumente - jaz sem zadnjič pustila plačilno kartico v POS terminalu samopostrežne blagajne! Sem imela več sreče kot pameti, ker so mi jo shranili in je ni nihče ukradel...

Ne, ne, si narobe razumela ali pa sem narobe napisala. Julija bi lahko živela od čokolade, zato ne maram, da ji jo ljudje nosijo. Ko vidi, da je dobila čokolado (kinder ponavadi), ji dam eno tablico, ostalo pa spravim in pojem jaz. Ker res ne maram, da se s tem poka. Sej ji dam kakšno sadno ali pa žitno rezino in ona temu pravi čokoladka in je s tem prav tako zelo zadovoljna. Jaz pa mam tudi bolj mirno vest, če ji dam kakšno bolj zdravo sladkarijo (npr. od Alnature tablice iz DMa ali kaj v tem stilu).

Čudovito torto si naredila, bravouser posted image user posted image user posted image

Evo, več časa nimam trenutno... kot veste sem sama z obema doma. Terida, sočustvujem s tabo - Matej hb ni tako naporen, le črviči ga pogosto in se zato malo več joče kak dan. Samo če pa grem znjim ven, pa je super. Malo potarna, če ga res matra, samo mu sprehodi blagodejno delujejo...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
24.3.2010 9:25:37   
aleži
Dober dan zaspanke....kje ste??
Vzunaj je sonček!!! Njaraje bi šla na sprehod, pa treba delat so rekli!user posted image

Kot obljubljeno:
user posted image
naša pupika manekenka stil hello kitty

user posted image
ko je imela praznovanje, moja umetnina ....smo imeli črepnjo in je bilo preveč vroče, da se je smetana začela topituser posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 24.3.2010 9:32:06 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
24.3.2010 10:08:26   
Dinki
Dan mamice user posted image ,
kako ste? joj, teli lepi sončni dnevi, zmeraj težje nam bo v službi. Bi človek šel kar ven pa ne more. Je pa res zmaga ko pridem domov, skočim gor, smuknem v trenirko in smo lahko še dobro uro zunaj na sončku user posted image . ta vikend se pa še ura spremeni in bo še bolje user posted image .
Pri nas imamo pestro, Tit je čist nabrit, sploh ga ni za zaustavit. Ne zna bit več tiho user posted image . Res non stop čeblja in poje pa prav namenoma je humoren, naju zmeraj namenoma v smeh spravlja. Cuker mali, ampak naporen še pa još. Popoldne me tko zmatra, da kar škilim zvečer. No ampak zaenkrat sem še pridna in še zmeraj 2-krat na teden hodim na pilates.

Ursi2, verjetno zdej že stiskaš k sebi svojega Jurčka in ga vohaš kako lepo diši, a ne? user posted image  Te mam kar na sumu, da je to že za tabo. Javi se nam kaj ko boš lahko. Sem ti pa pozabila odgovort glede bušk in nerodnosti. Kaj pa vem, jaz tega pri Titku niti ne opažam, oz. ne bi izpostavila. Se sem pa ke kej zgodi, da pade, da se zaleti, ampak ni hudega. Se je pa začel zadnje čase kar nekaj afnat in mi hodi po prstih user posted image . In ga opozorim in še bolj začne. Me je prav strah, da mu ne pride to v kri. Pa zdej se je naučil v rikverc hodit in pol kroži doma in hodi rikverc user posted image  ma ni da ni, ne vem kje jih sploh pobira  user posted image .

Vilma, kako lepo, da si se nam oglasila user posted image  in nas razveselila s fotkami svoje lepotičke user posted image . res je Julija postala že prava mala gospodična.

Joži79, a pri tebi pa še nič akcije....kako me to spominja name, ko sem čakala in čakala, ste že vse rodile, samo jaz ne user posted image . Sej bo, še malo!

Terida, krasne slikice in kakšna prekrasno torto si naredila, uau user posted image . Ušesnik - meni je ta zadeva super in ne vem zakaj se nebi raje pozdravili z naravo kot pa s kemijo. verjetno zaradi tega zdravniki tega ne zagovarjajo. Ampak nam je ta ušesnik že velikokrat pomagal, Tit pa (že trkam) še ni imel nikoli vnetih ušesk, ampak bi ga tudi njemu dala, če bi bila potreba. Edino kar sem enkrat slišala, da je treba kapnit v oba ušesa, kljub temu, da se zdravi samo enega.
jaaaa, nalepke so pa tudi pri nas zakon. Imamo eno otroško revijo, ki je imela poleg nalepke in mu to da dela še pa još. Pa še zdej imamo en kupček lumpijevih nalepk in jih ima prav rad. Jih razvršča, kakšno nalepi, preučuje slikice - tam kjer je torta gor piha svečke in se dela potem kot da je torto in da potem še meni in očiju to nalepkico in morava še midva pojest torto user posted image .

Čokolada - pri nas je pa čokolada res trenutno neaktualna. Ponavadi mu vsi prinesejo tiste Kinder ali pa kinder jajček in mu sploh ne gredo. Imam že kakšnih 7 škatlic doma in mu jo kdaj prav ponudim in mi reče ne user posted image . To po meni nima! user posted image  Pa kinder jajček obožuje, da ga odvije in potem vzame igračko iz jajčka, ampak čokolado reče pa "na mami".....res je čuden user posted image . Pa je imel že obdobje ko jo je ful jedel, tudi Nutello, zdej mu pa kar ne gre.

Aleži, jaz tudi mislim, da bo zdaj spomladi res pravi čas, da bi se spet malce dobile. Upam, da nam bo uspelo! Hvala za slikice, res imaš dva sončka doma user posted image . Pa pridna Sarica, da tako lepo pomaga v vrtcu user posted image user posted image .

No tko, zdej sem se pa razčvekala.
Grem še malo delat.
Lepo se imejte, javite se kaj! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.3.2010 10:17:48 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......