|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
31.3.2010 12:23:29   
Dinki
pa poskusimo srečo še enkrat.....
Pomlad08, slikica od Joba je res user posted image . Super tortico si naredila in ti moram povedat, da ti bom verjetno ukradla idejo glede bagra oz. traktorja na torti, da se bodo tudi Titku tako lepo zasvetile učke ob pogledu na svojo tortico user posted image .

Aleži, si imela pa res neko čudno nastavitev naštimano, da nisi videla nobenega avatarja user posted image . No, vidim, da ti je uspelo. Super je tvoj avatarček user posted image .

Vidim, da sta za srečanje odgovorili le ti in San. Pa dejmo rečt 24.4.2010. Sej pomojem je najbolje kar določit in pol če nas bo vsaj nekaj, se bomo dobile, drugače pač ne.

Super za dobre izvide od Žigca  user posted image

glede pirhov....Aleži, a sploh ne jeste jajčk doma? Tit ima pa rad jajček na oko, pa jaz jem kuhana jajca npr. zdej z regratom ali pa z motovilcem, pa jajčka s šparglji mam rada...mmmmmmm....tko da absolutno padejo pirhi user posted image . Jaz pa takle čas komaj čakam na šunko in hren, tako kot pusta na krofe. Mi jih bomo barvali že kar v petek ker je v soboto zaenkrat napovedano lepo vreme in bomo raje zunaj. Najprej jih bom skuhala in jih nato dala Titku, da jih poriševa z voščenkami, potem pa še barva. Upam, da bo užival. Imamo pa že vse kupljeno.
Mergetka, super slikici user posted image  in bravo za tortico. Hvala za recept, sem si ga tudi jaz spravila, da jo bom kdaj naredila user posted image .

Ursi2, upam, da se doma lepo rihtate user posted image

San, a vi mate pa skejtarča doma? user posted image user posted image  si kar predstavljam kakšno živo srebro je Urban user posted image . Jaz sem tudi bila prepričana, da bo šel poganjalček skozi pa ni šel. Pa mogoče naslednje leto.

Mumu, samo še par dni službe? user posted image  uau, komi čakam tudi jaz user posted image . letos bom tudi jaz prej zaključila v službi ker bom mogla dopust še celega letošnjega izkoristit, pa trenutno imam še lanskoletnega.....
glede vožnje v vozičku...a veš, da pri nas tudi ni voziček že kar nekaj časa aktualen. Ubistvu se sploh ne spomnim kdaj sem imela Titka nazadnje v vozičku....par mesecev nazaj user posted image . Smo ga že pospravili v klet user posted image .
Aja, pa hvala za info glede vlažilca! user posted image

Zofy, kakšna dva pridna sončka imaš user posted image  kar tako naprej! Upam, da bodo tudi mene taki sprehodi doletel user posted image .

No tko, zdej sem vas pa pokomentirala.
Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 31.3.2010 12:28:23 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
31.3.2010 13:22:41   
san
no, še naša zadnja marčevska marčica slavi danes svoj 2. rd. anja vse najboljše ti želim, pa kamion zdravja in čudovitih prigod ter nasmejanih dni, tednov, let s tvojimi najdražjimi.user posted image user posted image user posted image user posted image
mama, tudi tebi želim vse najlepšeuser posted image , pa glej da si vzameš vsaj minutko za nas sem pa tja
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
31.3.2010 13:29:52   
san
aleži, res super za izvideuser posted image user posted image

pirhi, mi jih z veseljem barvamo in pojemouser posted image . jih pa skuhamo v čebuli in okrasimo s cvetličnimi vzorčki (v nogavicah z listki iz travnika) - taki so meni najlepšiuser posted image

zofy, super, da sta otročka tako zlatauser posted image , upam, da bo naš bani tudi takole lepo sodeloval

zdej pa šibam naprej

uživajteuser posted image

aja, pa še maju želim vse najboljše za njegov 2. rd in veliko zdravjauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
31.3.2010 14:26:59   
mergetka
Ojla, mamice, končno imam čas, da še jaz svoj piskrček pristavim user posted image !

V glavnem , najprej

Čestitke Jobu, Maju in Anji in za 2. svečko! Naj vama bo to tretje leto zdravo, igrivo in cartljivo!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zofy, tvoja torta je pa tako lepa in ji sploh ni videt, da bi dala tolko skoz user posted image . Prav vidi se, da si že stručko. PA kako lepa družinica steuser posted image user posted image user posted image !

Ja, glede recepta za kinder pingvin, je pa res enostaven in zelo okusen. Uspeh zagotovljen...
Hvala vsem za pohvaleuser posted image user posted image !Mi bomo ta vikend praznovali še 1x in ga bom spet spekla. A ima katera idejo, kje se dobijo kakšne barve za pisanje, ki se ne stopijo?

user posted image user posted image Eriki in Titu za pesmice! Res so face te naši "talenti"! (BTW, a gledate Slo. ima talen? )Matic jih tudi zelo rad poje in ima kr fajn posluh. Pa tko je hecen, ko skloni glavo in ene pesmice s ful nizkim tonom zapoje. Drugače pa najraje poje Prihaja Nodi, Mojster Miha in Katarina-Barbara. Imamo v avtu en cd z ljudskimi (joj, sam tega vrtimo, je že počasi čas za novega...), kao še karaoke verzija zraven. Pa včasih si ful poje dele pesmic iz MAčka Murija. Sedaj je obvezno čtivo pred spanjem, drugega nočeuser posted image .

Ursi2, krasne slikce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Fajn se rihtajete. Pa Pomlad, super si se spomnila za okrasitev torte, navdušenje je očitnouser posted image user posted image user posted image !

Jaz tudi pogrešam NČK!! Kje si, javi se....

< Sporočilo je popravil mergetka -- 31.3.2010 14:29:07 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
31.3.2010 14:39:11   
Ursi2
žIVJO!

JOB, ANJA in MAJ, VSE NAJBOLJŠE ZA 2. ROJSTNI DAN!BODITE PRIDNI, VESELI, RAZIGRANI IN PREDVSEM ZDRAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
31.3.2010 15:42:21   
Ursi2
No, moja dav mišeka spita, jz imam kosilo pripravljeno, ko moj pride, kavco sem spila, ker sem še komaj gledala. Pa sem razmišljala, kaj naj grem, v posteljo in se malo dol vležem, ali vas mal prebrat!Pa sem se kr velik raje pdločla za RR. Pa če ležim, potem imam preveč časa za razmišljanje, kar pa sedaj ni najbolj priporočljivo. Sem čisto hormonska. Me obe nosečnosti nista tako zdelali, kar se tiče hormonov. Vsak dan se vsaj enkrat zjočem, potem sem pa spet cela nasmejana in v akciji, pa čez nekaj časa spet čist adijo, ker se mi zdi, da vse narobe delam.

Tako je čudno. Ful uživam z LUkanom in Juretom ampak vsako jutro me je kr malo strah, kk bo!Pa imamo ful fajn nareto, da Luka vstane okrog 7-7.30, se malo pocrtlama, poigrama, preoblečema in umijema, potem pa grema Jureta zbudit in se LUka malo sam igra, dokler da jz Jureta umijem in preoblečem in to, pa se mal pocrtlama, pa poigrama. Pa pride LUka zraven in se še on igra zraven. Pa vmes se z LUkanom pogovarjam, pa še mal poigram. POtem pa gremo dol in imamo zajtrk in se najemo, potem pa se LUka igra, jz pospravim,pomijem, potem pa se skupaj igramo (rišemo, barvamo, sestavljamo, z vlakom,...)POtem Jure zaspi in se z Lukanom spet igrava,....Potem pa ko dam LUkana spat se čez nekaj časa Jure zbudi in se midva igrava in crtljava,.... okorg 5-ih pride moj in imamo kosilo, pa še kaj nardimo, se skupi igramo,... zvečer dam Lukana in Jureta spat in je ura 22-23 zvečer! Odvisno, kdaj Jure zaspi. In večino časa, ko smo sami, sploh ni problema, in ni nekega trmarjenja in cviljenja. Ga ne pustim in se poskušam z Lukanom pogovorit, pa ga umirit in preusmerit.

Ampak zadnjič so bili obiski (sestra s svojimi tremi) in je nečak 4 mesece starejši ko LUka in se nista mogla. Luka je hotel imet en traktor s prikolico iz Legic, ki je njegov in vedno se igra samo s tistim, no nečak ga je pa nalašč imel, čeprav se sploh ni igral z njim, sam zraven sebe ga je imel, ko je risal. Luka se je drl ko bi ga iz kože jemali in ni nič pomagalo. 20 min je bilo tako dretje, da adijo. Potem so prišli še moj brat s s vojima dvema in spet cviljenje, ker si je brat obul copate od mojga. Mislim, čist brez veze. No, včeri mi pa moj reče, da jz ful Lukanu popuščam in mu pustim preveč izbire (pa da ni prav, da mu rečem, če mi gre pomagat kavo kuhat npr, da naj grem in naj se ne oziram na njega) Men je pa to čisto mimo, če je prej vedno lahko, zdej pa kr naenkrat ne bi smel. No, danes ponoči sta pa imela Jure in LUka svoje ure od 1-3. Najprej se je Luka ful v joku zbudil in klical mene. Pa sem šla k njemu in sem ej držal ko cek. pA SE JE UMIRIL, SEM GA DALA NAZAJ V POSTELJO, pokrila, rekla, da grem in da sem zraven v sobi, da ne grem nikamor. nO, V TEM SE JE jURE ZBUDIL, KER JE BIL LAČEN, sem ga podojila in je zaspal nazaj. Ko sem ga odložla v posteljo, se je Luka spet zbudil in klical mene in potem mami ni, mami ni, mami ne tja,..... Pa je šel moj k njemu in je LUka še bolj znorel in me je moj poklical, da naj jz pridem in ves jezen rekel, da upa, da bom zdržala vse to. No, potem se je spet Jure zbudil od Lukanovega jokA in tako do 3 zjutraj. Sem hodla samo iz ene sobe v drugo. Moj pa nič. Niti ne vem, a je spal ali ni hotel prit al kako. No, ob 4-ih se je spet Jure zbudil, ker je bil lačen. Ob 6-ih pa spet LUka na polno v jok. Ob 6.30 se je spet zbudil Jure, da je jedel in potem je bil 6.50 LUka pokonci, ker je danes sreda in čas za smetarski tovornjakuser posted image user posted image user posted image .

Sploh ne vem, ali ej moj jezen ali ne, zjutraj je šel v službo in bom vidla, kk bo, ko bo prišel domov. Potem pa sem hotla prej ravno dat LUkana spat, ker je bil že ob 11.30 čist adijo, tk je bil utrujen. Pa sta prišla tast pa tašča gor, da bi prišel malo k njima. Pa ga nista mogla dol spravit, jz pa sem tud rekla, da more it spat, ker je utrujen.
No, pa sta ga potem nesla vseeno dol, dokler da sem jz Jureta previla, pa je hotla babica tudi LUkana spodaj previt in je mali spet v jok in cviljenje, da ne, da ga morem jz in je letel k meni gor. In potem je še babica znorela, da ga ima dost, da tako ne gre, da jo je užalil in da se ona ne gre več in da ga ne bo nikoli več povabla dol. Če bo sam prišel, lahko, da ona pa ne misli več se z njim ubadat. No in na koncu je bila ura 14, ko sta oba zaspala, da sem ju umirila, pa da smo potem še malo knjigice skupi pogledali, da se je Luka umiril, da je lahk zaspal.

Tk sem zmedena. Res se imamo lepo, ko smo sami in se fajn rihtamo, sam jz pač res ne silim LUkana v stvari, če mu niso. Vsak dan ga vprašam, če gre k dediju in babici, pa če gre z dedijem ven. Pa vedno vpraša Mami? in jz rečem,da ne, da ne smem, ker sem bila v bolnici, pa reče ne, ne grem in se potem igramo naprej. Ne vem, a bi ga mogla oblečt pa obut pa ga nest dol k dediju in naj grejo ali je prav, da pač ga poslušam, če reče ne!Meni ni, da bi ga silila. Sej bo že šel.

Eh, brez veze!Zdej se pa s takimi obremenjujem, namesto, da bi uživala. Mal me tud jezi, moj pride ob 17-ih domov, pa smo potem še ene 3 ure skupi, od tega, da gre on še kaj rihtat v center ali pa na pevske in da ga itak ni zvečer doma, pol pa mi govori.

Upam, da bo vsaj v petek in ponedeljek doma, pa bomo vidli, kk bo kaj!

Če pa odmislim vse to, mi je pa ful fajn, in uživam z mojima dvema zakladoma!Res sta posrečena. Luka me vsak dan s čim preseneti, Jure pa je tudi tak cuker in je res priden. Spi, potem ko se zbudi, bi jedel in potem samo gleda okrog in posluša in se čudi!Pa tako je luškan in taka mala štručka je. Bi ga kr skoz crtlala. Pa ful rad ima, če mu pojem in plešem z njim. POtem pa skupaj plešemo z Lukanom in se obema ful fajn zdi. Pa lUka ta prvo, ko pride dol prižge radio in vedno velja samo en cd. Prav čaka, če je taprava pesmica ta prva, pokima in se lahk gre igrat.

Pa v pon me je prav presenetil. Se neki pogovarjama, pa mi pokaže, da bi špagete jedel, pa sem rekla, da danes ne, da v sredo bojo špageti za kosilo. Pa me pogleda in začne kazat, da bo v sredo smetarski tovornjak. Pa mu nisem cel dan nič kaj omenjala, da bo.Sem sam gledala. Res ful zastopi in ve. Pa skoz ima ušesa našpičena in posluša, če bo slišal vlak ali viličarja ali poštarja in potem kr naenkrat vstane in leti in ga morem dat na pult ali okensko polico, da lahk gleda ven in maha!:)user posted image user posted image

Komi čakam, da bomo lahko šli malo ven!Sem mislila, da bi mogoč v petek šli, ker mislilm, da je lepo napovedano. Kaj mislite, da bi bilo prehitro?

Je bila v pon patronažna tuki, pa je rekla, da morem bit jz 14 dni not. PA SE MI zdi to čist preveč . No, pa sej sem bila že v nedeljo malo z LUkanom zunaj. Sem rabla mal zraka.
Drgač pa se JUre redi, sej je tudi pridno, pa popek je že odpadel v nedeljo.Tako da računam, da po praznikih se bomo prvič kopali!JUpi. Komi čakam!

pETJE: Pri nas Luka nič ne poje. No, pa sej tud govori čist minimalno. Ima pa zelo rad, če mu pojemo. IN to prav samo določene pesmi. V avtu veljajo ene pesmi, na kitaro čist druge, za plesanje spet čist tretje. Pa z babico npr bo čist druge pesmi hotel, ko p az mano ali z atijem. Pa zlo rad ima, da je skoz glasba zraven. Takoj opazi, ko je konec CD-ja.

Ustvarjanje z malimi: jz sem izrezala iz tršega papirja jajce in sma jih danes z vodenimi barvicami pobarvala, pa enkrat sem kupila v Lidlu tako pobarvanko s čez 300 nalepkami za veliko noč in sma potem še na nekaj jajčk nalepila tiste nalepke in bomo sedaj to obesili dol z lustra. POzimi smo imeli sneženega moža, zdej bojo pa jajčke. Pa mogoč , če se mi bo dalo, bom še kakega zvončka pa zajčka izrezala, pa da boma zlepila in pobarvala. Zunaj pred vhodom bomo imeli malo velikonočne dekoracije.
Barvanje pirhov:Drgač bomo pa v soboto barvali jajčke. Jz jih ene 20 barvam v čebuli, pa še ene 20 v barvah. Jih pa vedno tam med 30-50 pobarvamo. Midva sma botra vsem 5-im nečakom, pa še odraslim nesemo kao pisanko (pirh, pa kaka čokolada in pomaranča), tako da jih potem 10 takoj gre. Nekaj jih nesemo k žegnu, pa še tako jih damo, ko kdo pride z otroki, da mu damo kak pirh pa čokoladico in pomarančo. Itak pa jih tud drgač še pojemo. No, jz bi jih pobarvala tud 100, če bi jih imela kam zdevat, ker ful uživam v tem. Pa še posebej z unimi v čebuli, ko poskušaš vse mogoče trave gor, inpotem kera res super izpade.
Pa morem rečt mojmu, da naj kupi še kake plastične ali take jajčke, da boma lahko z LUkanom jih barvala. Itak jih bo zraven barval prave, sam vseen, se bo lahko pri teh bolj izživljal, pa ne bo treba tako pazit.user posted image

VSEM ČESTITKE ZA LEPE TORTE IN USPELA PRAZNOVANJA!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Res ste face, da se lotite teh tort. Meni je kr nerodno. Za nečakinjo in nečaka sem vedno jz spekla torte. Enkrat je bila pikapolonca, enkrat čebelica, pa avto,pa ....., zdej za LUkana pa jo dam naročit. No,mogoč mu jo bom pa za god spekla. Ste mi dale ful idej.

POGANJALEC: Midva ga bova kupila LUkanu zdej za pisanko. No, v bistvu sma rekla, da naj botra data ene 10 €-20€ zraven, ostalo pa boma midva zravn dala. Sma ga vidla zadnjič v Direndaju in mu je bil skor čist prav pa ful je bil navdušen nad njim. Se je skor kr ven odpelal z njim!user posted image user posted image
Prej sma rekla, da bi ga jeseni za god, sam potem sma razmišljala, da raje sedaj, ko je potem pomlad in poletje in se bo lahko učil in norel, pa bo za god samo kako malenkost dobil.

Mergetka, tale Kinder pingvin pa imam jz skoz recept nekje pri roki, sam nikoli se ga ne spravim delat, ker se mi zdi, da mi ne bo uspel. Pa ima moj ful rad originalni Kinder pingvin. A je to kaj podobnega po okusu?

Ne, jz ne gledam teoddaje Slovenija ima talent. Ker je ura taka, da me ziher ni pred tv-jem. Bi znal bit zanimiv. Rada pogledam na nemškem DSDS!

Dinki, tudi meni je tale čas obvezno da more bit regrat in pa jajčke pa hren (solata) sam že kake 3 leta tega nisem jedla(zaradi dojenja). Tako da si bom čez ene par let (10?), ko bomo nardili vse otroke in ne bom več dojila, si definitivno dala duška :)))))))))))))user posted image user posted image user posted image
HVALA za super idejo, da se najprej pobarvajo jačke z voščenkami in potem v barvo. Sama se ne bi sploh ne spomnila!user posted image
Aja, še odgovor na to, kolko je bil Jure velik in težek: 3890g in 53cm. KOlk je bil pa Tit?

Zofy, super, da se tako lepo rihtate in da je JUlija tako pridna!Res lepo!Pa da ste zdravi!Kako pa prstek?

Terida, fajn, da ERika uživa v vrtcu!Pa kaka frajerka, da tako lepo že govori in zna toliko pesmic!Res pridna!!
Pa user posted image user posted image user posted image , da ne bi bilo več kakega prehlada, vsaj zeeeelooo dolgo ne!!!!!!!

Tal eideja za ZOO, je super. To mislim tako za rsečanje kot tudi kar tako z aizlet!Jo bomo kmalu uporabili. Če ne bo imel moj časa, bomo šli pa mi sami. Ker moj začne zdej s torkom delat na polno in še najbrž vsaj sobote. No, jz pa bom tudi spet začela delat vsaj polovico tistega, kar sem prej, ker je brat zdej tako zasut s papirji , ponudbami in naročili, da se ven ne vidid. NJegova pa je noseča in je tud kr kriza, pa more počivat, kar pa je ob dveh malih kr težko.
Sem ravno danes spet poslala meil okrog, da naj se zdej spet na mene obračajo, kar se ponudb tiče. No, prejšnji pon pa sem jim poslala, da zaradi porodniške na j kontaktirajo mojega brata. Le kaj si mislijo!?????user posted image
Aja, kar se tiče srečanja, bom jz imela v glavi in računala na 24.4. Sicer nič ne obljubim, ampak potrudila se pa bom, da bomo prišli vsaj mi 3-je.

Nič, toliko zaenkrat od mene, grem še eno kavo spit, potem pa se bota počasi moja dva korenjaka zbudila!!!!user posted image user posted image
Smešno, čeprav mal paše, ko spita, mi je pa po drugi strani prav dolgčas, ko je tak mir!!!!user posted image user posted image

Lepo se imejte in hvala vam, da si lahk dam mal duška. Sem kr boljši volje in spet bolj pozitivno gledam, ko vas mal berem. Res ste fajne!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
31.3.2010 20:57:10   
Vilma
Da se še jaz malo oglasim. Vidim, da se pogovarjate o veliki noči. Tudi mi bomo barvali jajčka, kaj da ne, ko imam dva huda jajcojedca doma. JUlija je nora na vse vrste jajc, kuhana, pečena, umešana, vse poje z veseljem. Zdaj ji ga ne ponujam več, ker skoraj vsak drugi dan reče jajčka jedla in potem če ji ga ne naredim, je cel kažin v hiši. Me je prav strah, ker se mi zdi, da jih preveč poje. Po drugi strani pa si mislim, da jih očitno rabi, če jih ima tako rada. Itak imajo obdobja, se spomnim Dominika, je bil star približno leto in pol pa je na dan spil minimalno pol litra jogurta. user posted image Bomo pa barvali z barvami, pa v teranu in v čebulnih olupkih. Kupila sem tudi par stiropornih, da bosta otroka s flomastri risala po njih.

Pesmice... Dinki tale tututu po cesti je pri nas glavna! Pa še v vrtcu so jim izdelali tako "tapravo" avtobusno vozovnico, ki jo da okoli vratu, na eni strani je narisan avtobus, na drugi pa ta pesmica. Itak pa Julija za vsako vozilo pravi, da je avtobus. Avto, traktor, bager, vse je avtobus. No razen vlak je vlak haha user posted image Ima pa tudi ona posluh in moram rečt, da tud pleše rada. Zdej ne vem, a je to kej v ženskih genih, ampak ona ima že prave predstave. Se da na prste, se vrti v krogu in potem dviguje eno roko v loku, pa drugo. In potem naredi lastovko in se zvrne in pade na rit. Ampak ni konec. Nadaljuje na tleh, se prime za obe noge in se premetava in boka na bok. Najljubša ji je pesem "love story". Ko pridemo k noni, gre takoj iskat neko staro glasbeno skrinjico, ki se jo navije in potem špila ta muzika. In ko zasliši to pesem, potem je ona ko ena mala balerina.
Ko pa poje... user posted image Joj punce jaz se ji tko smejim. Ne da poje, ona poje naglas! Ko bi jo slišale za rojstni dan! Za mizo devet otrok, pred mizo pa osem odraslih... Vsi pojemo vse najboljše zate, sliši pa se najbolj Julijo. user posted image

Zofy torta zgleda odlično! Ste pa ena krasna familija, meni je tko lepo pogledat eno tako družino, ko vidiš, kako ste zadovoljni user posted image

Ursy tudi vas je prelepo videt takole v "štiroje" :) Boš prav uživala med svojimi tremi moškimi user posted image

POmlad; Mergetka vajini torti sta tudi vav, fenomenalni. VIdim, da smo se letos kar potrudile s tortami. :)

Danes pa praznuje Anja od NČK? Čestitke za dve upihnjeni svečki! A NČK se še kaj oglasi? Njo in njen humor pa včasih kar pogrešam, sem jo rada brala.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
1.4.2010 11:50:18   
Joži79
Se na hitro javim. Sporočam, da sem v četrtek, ravno na materinski dan rodila punčko Emo, težko 3560g in dolgo 52cm. Porod je bil hiter in brez problemov. Zaenkrat je vse OK, tudi Ema je zelo pridna. Juš je doma, malo ima svoje izpade, kar je razumljivo, ampak drugače je pa kar priden. Tudi jaz se že kar dobro počutim (iz P sem itak prišla ko rožca) - prihod domov me je utrudil. Upam da tako stanje ostane. Se še kaj javim.

Vsem slavljencem VSE NAJBOLJŠE ostalim pa še veliko pirhov (tistim, ki niso nanje alergičniuser posted image ).

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
1.4.2010 12:09:34   
aleži
user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke za punčko Emouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
1.4.2010 12:29:20   
Zofy
Dan,
otroci so spravljeni spat, čeprav Julija še ne spi, jaz pa se na hitrco javim.

najprej Anji naši manekenski vse naj naj za drugo svečko. Julija, Matej in jaz ti želimo, da bi bila zdrava, vesela in da boš pridno ubogala mamico in atija.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa mamica naj se javi tu pa tam, tudi jaz jo že pogrešam.

Potem Joži79, iskrene čestitke za punčko EMo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Me veseli, da porod ni bil težak, čeprav je tvoja punca kar konkretna. Naš Matej zgleda, da je bil še največji suhec, pa me he G tako straila, da kako je že debel in velikuser posted image . Lepo se rihtajte še naprej in lepo okrevaj po porodu. Meje je tudi zdelal prihod domov, sem čustila prav tako globinsko utrujenost. Je pa dobro, da tokrat nisem bila nič depresivna kot pri Juliji, saj sedaj za take stvari enostavno ni časauser posted image user posted image .

Hvala za pohvale torte in naše družinice. Včasih pomislim, da bi imela kar 3 otročke. Če bi živela npr v Izoli blizu mojih in imela rešen stanovanjski problem, bi se mogoče res še za 3. odločila. No, nikoli se ne ve user posted image . Čeprav sem ravno prejšnji teden prišla domov z napotnico za mirenouser posted image .
Drugače pa ima Matej spet zabasan nos, ampak zadaj in ga nikakor ne moremo sčistit. Ne pomaga fiziološka, ne inhalacije in tudi z aspiratorjem se ne da ven potegnit. Danes sem ga zato h P peljala,pa so mu tam nos spucali, ampak nič kaj bolj uspešno kot sem ga že samauser posted image . A ima kdo kakšno idejo kaj naj naredim? Ponoči je zelo slabo spal, ker ni mogel dihat, zato tudi jaz in mož nisva kaj dosti spala, saj naju je skrbelo. Joooj, kdaj bo že enkrat mir s tem noskom!!!

Terida, tvoja Eriak je pa res že ful napredna, da zna toliko pesmic na pamet. Bravouser posted image user posted image . Pa kakor se spomnem iz zadnjega obiska, udi zelo lepo govori, dosti bolj razločno kot Julija. Julija tudi rada poje in pleše, samo nima lih ful posluha. Upam, da ni šla po atijuuser posted image .
Drugače pa se je Juliji govor ful odprl. Non stop čveka in non stpo sprašuje "kaj je to?" " kaj tu piše?", " kaj je tu not?", "Kaj dela stric?"... Skratka, go grem z njo in Matejem na sprehod, sploh ne rabim družbe, ker me non stop nekaj sprašuje. Včeraj sem šla kar po dežju ven z otroki in sem šla v bližnjo kavarno na kavico. Sedela sem zunaj, za mizo, jUlija pa nasproti mene in smo se imeli prav lepo. Še na kavo grem lahko s svojimi zlatimi otročkiuser posted image .

Pirhi: ne vem, če jih bomo barvali. Meni je pravzaprav vseeno, ker nisem iz krščanske družine in mi zato Velika noč nič ne pomeni. Z možem greva vsako leto h njegovim sorodnikom na zajtrk (žegen) in kosilo, samo letos ne vem, če bom šla, ker itak večine ne smem jest, pa še nočem, da bo spet okoli mojih otrok bolna oz. prehlajena tašča skakala.

Hm, najbrž je bilo še kaj za pokomentirat, pas em pozabila. Pa kasnejeuser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
1.4.2010 13:03:15   
pomlad08
Joži, čestitke za punčko!!! user posted image Naj bo zdrava in vesela, pa uživajte v skupnih dogodivščinah user posted image Upam, da se že dobro počutiš. Pa kakšen lep rojstni datum, super!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Pomlad08, slikica od Joba je res user posted image . Super tortico si naredila in ti moram povedat, da ti bom verjetno ukradla idejo glede bagra oz. traktorja na torti, da se bodo tudi Titku tako lepo zasvetile učke ob pogledu na svojo tortico user posted image .

hvala Dinki za pohvale našega škrateljna user posted image
ja, tole foro z igračkami na torti sem pa jaz že večkrat uporabila in je super. če bi kupovala kakšno drugo okrasje (za pojest), bi prav tako vrgla par evrov, ampak prav z veseljem gledam Joba, ko že cel teden hodi naokoli s temi traktorčki in vsakemu razlaga, da jih je dobil na torti user posted image
pa ko Job pride do računalnika, mu moram obvezno slike s praznovanja pokazat - a vaši otroci tud tok radi gledajo slike? če me zaloti na fejsbuku, potem morava pregledat vse slike od nas, pa moje sestre, brata ... in ful uživa.

Zofy, prav lepo te je brat, kako se maš fino s svojima 2 otročičkoma, bravo! vidim, da super furate! upam, da bo tudi pri nas tako. se mi zdi kar fino, da poleti rodim, ker računam, da bomo lahko takoj veliko zunaj in bo bolj kratkočasno za vse 3.

Ursi, ti si pa tud frajerka, par dni po porodu že čist back on track!!! jaz se spomnim, da sem bila pri Jobu kakšen mesec kar fejst zmatrana in depresivna user posted image upam, da bom tokrat hitreje zalaufala. sej verjetno bom prisiljena, ker me bo pač Job rabil in ne bom mogla samo nemočno poležavat, al kako ... no bomo vidli. počas me že mal dajejo skrbi, ampak bomo že. aja, drugač pa mislim, da delaš čisto prav, ko upoštevaš lukata in njegove želje glede obiskovanja babice itn. Meni tudi ne bi bilo všeč, če bi morala na silo nekam na obisk in podobne fore. Super si!

San, Urban že skejta al kaj? bravo!

Mergetka, jaz sem si tudi že spravila recept za kinder-pingvin in komaj čakam, da ga sprobam, njamsi! ena varianta za risanje po torti je, da narediš beljakov led (beljak+ful cukra v prahu), ga pobarvaš z barvami za živila, potem pa s tem narišeš sliko na peki papir in ko se slika čist posuši, jo prestaviš na torto.

Mi smo kul, komaj čakamo veliko noč!!! Z Jobom imava že pripravljene barve za pirhe, on že načrtuje, kako bova gor risala avte in bagre, tako da bo zabavno. Jaz jih bom, tako kot Dinki, najprej skuhala, potem bova pa risala in barvala. Pa potico bova pekla, sem se za božič prvič opogumila in je bla slastna user posted image Jaz imam sicer čez praznike par obveznosti z zborom, ampak sej moža pa Joba kar sabo vlečem, da bomo vseeno skupaj user posted image

no tok sem uspela pokomentirat, lepo bodte vse!

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 1.4.2010 13:04:53 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
1.4.2010 21:36:29   
Lona76
AAAAAAA vse sem pokomentirala in potem se mi je računalnik ugasnu user posted image user posted image user posted image . Zdej se mi pa ne ljubi vse še enrkat. Bom malo na hitro.

Skratka JOži čestitke za punčko.

Vsem slavljencem želim vse najboljše in veliko zdravja in veselja.

Ursi faca si da si že takole v polnem teku. Ampak daj še ti malo počivaj.

Zofy supre da sta oba tako pridna da vse urediš

Terida ERika je prava faca da zna toliko pesmic.

Novi avatarji so super. Teli marčevčki so pravi lepotci

Torte ste vse super naredile.

Pirhe bomo tudi mi delali ampak bolj malo, ker jih je samo mož. Jaz pojem en jajček pri zajtrku (tega imamo pri moji mamici). Se bojo pa kregali letos mož, Taja in Tilen kdo bo več pobarval, ker mož prav uživa v barvanju jajčk, otroci pa itakuser posted image . Jaz sem se pa še odločila da bom spekla potratno potico, orehovo bomo pa itak pri mamici in tašči jedli. Mi je pa potratna stokrat boljša in malo za posladkati bo super.

V soboto smo bili na smučanju. Je imel Tilen tekmo. Zasedel je tretje mesto od štirih tekmovalcev user posted image . No potem je jokal ker ni bil drugi. Je pa ob moji tolažbi hitro našel izgovore zakaj ni bil drugi. Prvi je bil ta da sem jaz kriva, ker na Rogli nisem z njim trenirala, drugi pa je bil ta da ga je sidro udarilo po nogi in ga je noga bolelauser posted image . Ta bo taprav, takoj najde izgovor za "neuspeh"  No drugače sama smuka je bila pa zanič. Absolutno pretoplo je bilo in je bil težek sneg, vreme pa je bilo od snega, dežja do sonca.

Taja je v redu. Malo smrka drugače je ok. Upam, da še malo zdržimo in nas ne dobi kakšna viroza, ker zdaj baje spet veselo razsajajo. Še april preguramo, maja pa mislim da bo že super.
Taja drugače tudi zan kar nekaj pesmic in potem stopi na stol in ima nastop user posted image . Poje k zmešana. Če pa ji rečem daj zapleši pa stopi na prstke, dvigne rokice in se vrti v krogu in pravi da pleše balet user posted image .

Aha za materinski dan sem od obeh dobila darilo. Pri Taji so vzgojiteljice naredile rože.(steblo je bil tulc od papirnatih brisačk, gor pa izrezan cvet. No na cvetu pa so bili odtisi tajine rokice.
Tilen pa mi je na ploščico narisal rožico, potem pa mi je naredil še čestitko. Na prvi strani je narisal naju pa srček in rožice, notri pa napisal mami rad te imam user posted image . Res sem bila vesela teh daril. To so mi najlepša darila. Da ti otrok nekaj naredi. Seveda sem jokala kot dežuser posted image .

No pa sem se še enkrat razpisala. user posted image

Zdej grem pa še pod tuš in spat, tale ura nas je use zmatrala, zjutraj sploh ne mormo vstati. No sigurno bosta lumpa v soboto že ob šestih pokonc.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
2.4.2010 8:38:36   
Dinki
Dan mamičke user posted image
no pa smo dočakali petek pa podaljšan vikend, zame pa sploh ker sem doma še v torek in sredo user posted image . V torek imam prvi pregled, komaj čakam, v sredo pa moj mali muc 2 leti user posted image . No, da vam ne govorim kako zelo komi čakam ta prvi pregled, da dobim potrditev, da je vse OK in da lahko potem tudi v službi povem. No in me včeraj pokliče sestra od G in mi pove, da je G zbolela. Men je šlo kr na jok....in da ne ve koliko časa je ne bo, ker ima še neke preiskave, torej ne gre za nek prehlad....sem imela pa res gromozansko srečo, da mi je prijateljica dala tel. št. od njene G in sem poskusila, razložila in me bodo vzeli prav tako že v torek user posted image  sploh ne morem verjet, da obstajajo še tako prijazne sestre pa ko imajo res vsi G take vrste, da sploh ne jemljejo nobenega novega. Skratka v torek ostaja moj 1. pregled le da bo ta pri drugi G, je pa dr. Colja, a jo ima mogoče katera od vas Lj.?

Ursi2....ma dobra si res. Super, da vse zmoreš in da si tako močna, ampak jaz ti vseeno polagam na srce, da moraš tudi počivati vmes. To obdobje po porodu ti zna pustiti posledice če se ne boš vsaj malo pazila, jaz pač verjamem v to, ker roditi otroka res ni mačji kašelj za telo. Čuvaj se in ko lahko prosi tudi moža za pomoč. Je pa normalno, da Lukec zdaj hrepeni po tebi, ga je strah, da ne bi še enkrat šla nekam za par dni, ampak sej se bo počasi vse uredilo.
Tudi jaz upoštevam Tita in če noče iti k babici, ga nikoli na silo ne peljem. Zame so tudi oni ljudje in ne vem kje piše, da morajo delati tako kot je naša volja.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Aja, še odgovor na to, kolko je bil Jure velik in težek: 3890g in 53cm. KOlk je bil pa Tit?

uau, super dečko user posted image . Sem brala na fb-ju kakšna razlika je bila med Juretom in Lukatom....ojej, upam, da ne bo tako tudi pri meni user posted image . Je pa Tit imel 4235 g in 58 cm.

Vilma.....helooooouuuu user posted image . jaz tudi tako razmišljam kot ti, ker ima tudi Tit pri nas obdobja ko hoče jest cel teden samo eno stvar in si mislim, da pač to rabi, se mi zdi brezveze ga neki silit.

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Ima pa tudi ona posluh in moram rečt, da tud pleše rada. Zdej ne vem, a je to kej v ženskih genih, ampak ona ima že prave predstave. Se da na prste, se vrti v krogu in potem dviguje eno roko v loku, pa drugo. In potem naredi lastovko in se zvrne in pade na rit. Ampak ni konec. Nadaljuje na tleh, se prime za obe noge in se premetava in boka na bok. Najljubša ji je pesem "love story". Ko pridemo k noni, gre takoj iskat neko staro glasbeno skrinjico, ki se jo navije in potem špila ta muzika. In ko zasliši to pesem, potem je ona ko ena mala balerina.
Ko pa poje... user posted image Joj punce jaz se ji tko smejim. Ne da poje, ona poje naglas! Ko bi jo slišale za rojstni dan! Za mizo devet otrok, pred mizo pa osem odraslih... Vsi pojemo vse najboljše zate, sliši pa se najbolj Julijo. user posted image

ma kako si jo lepo opisala, sem si jo čist zaprestavljala user posted image . Pa ko pade na tla - to še ni konec, še nadaljuje user posted image . Bravo Julija user posted image

Joži79, bravo user posted image . Čestitke mamici za lahek porod in bratcu Jušu za sestrico Emo user posted image . celi tvoji družinici želim zdravje in veliko crkljanja user posted image user posted image user posted image  

Zofy, pridna otročička imaš, res user posted image . Kar uživaj lepo na porodniški, imaš čas da razmišljaš če bi si dejansko vstavila tisto mireno ali ne user posted image . Glede pirhov...tudi jaz nisem iz krščanske družine in še nikoli nisem bila pri žegnu. Jajčka barvamo čist tko iz luštnega user posted image , pojemo jih pa tud radi, ker itak vsi trije radi jemo user posted image .

Lona76, bravo Tilen za osvojeno tretje mesto user posted image . Sej je vseeno mami koliko jih je sodelovalo, ti morš pa tud vse povedat, no user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Zdej grem pa še pod tuš in spat, tale ura nas je use zmatrala, zjutraj sploh ne mormo vstati. No sigurno bosta lumpa v soboto že ob šestih pokonc.

joj tole mi je pa znano user posted image . Titka mož čez teden budi malo pred pol osmo in je še čist zalepljen ker bi še spal, med vikendom je pa na 100% power že mal čez 6. user posted image .

Dragice moje, lepo se imejte čez praznik, pridne bodite pa upam, da nas kej sonček obišče user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 2.4.2010 8:48:54 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
2.4.2010 9:50:48   
Dinki
aha pa naša San
ti, ti, ti, si se nam skoraj skrila....user posted image

Vse najboljše draga San user posted image !
Bodi zdrava, močna, nasmejana in super mamica še naprej!
Želim ti same sončne trenutke s tvojo družinico v novem domeku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
2.4.2010 11:58:52   
aleži

user posted image San vse najboljše za tvojih 23 letuser posted image
bodi še naprej zlata mamica in dobra žena možu.
user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
2.4.2010 12:04:19   
aleži

Dober dan,

Jaz še eno urco delam in potem domov...končamo prej

Želim vsem lepe velikonočne praznike in same dobrote!
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Mergetka, jaz sem si tudi že spravila recept za kinder-pingvin in komaj čakam, da ga sprobam, njamsi! ena varianta za risanje po torti je, da narediš beljakov led (beljak+ful cukra v prahu), ga pobarvaš z barvami za živila, potem pa s tem narišeš sliko na peki papir in ko se slika čist posuši, jo prestaviš na torto.

a tako se dela slika??? hvala za nasvet!!!! A to daš na smetanovo podlago....??? mi razložiš!

Dinki: mi jajc ne barvamo, ker jih nobeden ne je'...jemo pa seveda z šprovgami.......

Urši: samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
2.4.2010 13:25:42   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
V torek imam prvi pregled, komaj čakam, v sredo pa moj mali muc 2 leti user posted image .

o, maš pa res same lepe dneve pred sabo!!!
super, da si našla G za pregled (vidim, da imamo pri nas to kar kul pošlihtan - kadar je moja G na bolniški, je tam zmeri kakšna nadomestna, tako da mi nikoli ne odpade pregled). k Colji hodi moja sestra in je zelo zadovoljna (je dala že 5 nosečnosti skozi pri njej). jaz mam tud v torek pregled, komaj čakam. za ta prvič v novi nosečnosti si pa sploh neučakan, vem! drž se!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
2.4.2010 13:30:52   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

a tako se dela slika??? hvala za nasvet!!!! A to daš na smetanovo podlago....??? mi razložiš!

ja, jaz sem že večkrat kaj na ta način narisala. narediš res gost beljakov led (v lončku samo z vilicami zmešaš in beljak in kakšne 20 dag cukra v prahu), ga pobarvaš, daš v vrečkico z majhno luknjo in potem rišeš po peki papirju. v parih urah je čist suho&trdo. če boš dajala na smetanovo podlago, ti priporočam, da potem to slikico preložiš na torto šele pred žurko (recimo nekaj ur preden boste torto rezali), ker če daš sliko gor že en dan prej, se počasi ta beljak namoči in razpaca.

good luck!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
2.4.2010 17:33:18   
Azzurra
TOČKA 1. Vse najboljše vsem in vsakemu posebej, da na kratko a iz srca voščim vsem, katerim doslej nisem uspela.

TOČKA 2. Dinki vso srečo na pregledu, jaz rečem, da sta 2 user posted image Imam filing....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
2.4.2010 23:26:41   
mergetka
Najprej Čestitke:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joži79, user posted image user posted image user posted image user posted image celi družinici za Emo!!!!! Uživajte, bodite zdravi in čimbolj naspani!

San, VSE NAJBOLJŠE super mami!!!!! Pa najlepši maj Ti želim, majčica!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2
Mergetka, tale Kinder pingvin pa imam jz skoz recept nekje pri roki, sam nikoli se ga ne spravim delat, ker se mi zdi, da mi ne bo uspel. Pa ima moj ful rad originalni Kinder pingvin. A je to kaj podobnega po okusu?

Ja, mislim, da je podobno. Sam je že tolk dolgo od tega, odkar sem jedla originalnega, da se ne spomnim čist. Je pa zelo dober, tak bolj lahek, svež.

Ursi2, po mojem je prav, da ne siliš Lukana ven, če noče. Pa user posted image user posted image user posted image za takega korenjaka in za toliko energije in res, kot je že ena marčevka zapisala, dej si vzam tudi čas za počitek...user posted image user posted image user posted image

Hvala, Pomladuser posted image user posted image !

Drugače pa se je Juliji govor ful odprl. Non stop čveka in non stpo sprašuje "kaj je to?" " kaj tu piše?", " kaj je tu not?", "Kaj dela stric?"... Skratka, go grem z njo in Matejem na sprehod, sploh ne rabim družbe, ker me non stop nekaj sprašuje. Včeraj sem šla kar po dežju ven z otroki in sem šla v bližnjo kavarno na kavico. Sedela sem zunaj, za mizo, jUlija pa nasproti mene in smo se imeli prav lepo. Še na kavo grem lahko s svojimi zlatimi otročkiuser posted image .

Zofy, res user posted image ! PA to je res lepo in bravo Juliji za govor. Upam, da se bomo mi tudi tak lepo rihtali... Za nosek ne vem, kaj naredit, razen tega:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da mu to čimprej mine...

Regrat je pa res njami!! Jaz ga že pa dni jem, zraven pa motovilec in fižol....mmmm

Dinki, user posted image za naslednji teden. Se spomnim, kako nestrpno sem sama čakala na 1. pregled...  Zdaj mi je tko fajn, ko so pregledi na 1 teden!!!

Neki sem še hotela komentirat, pa sem pozabila...user posted image ...hormoni....

Uživajte v praznikih!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
3.4.2010 0:46:51   
terida
Dober večer, punce!

Se javljam pred odhodom v Gorico - jutri gremo in potem bom spet en teden odrezana do interneta in vas ne bom mogla nič brat user posted image Moj ima grozno gužvo v službi pa še obe noni komaj čakata, da pocrljata naša sončka, tako da smo se kar odločili, da ostanem naslednji teden dol. Tudi meni to pride prav, bom vsaj pojedla kakšno normalno kosilo. Upam, da bo vreme fajn in da bomo lahko cele dneve zunaj!

Primoža sem končno pogruntala - on je prej zelo zelo malo spal čez dan in bil zaradi tega pogosto nejevoljen. Zdaj smo to rešili, a na kak način - jaz moram spat z njim, potem spi, sicer pa ne. Kaj naj rečem, naspana sem, to že, samo nič ni narejeno doma! On rabi človeško bližino non-stop in se začne zelo hitro puntat, če ima občutek, da je nekje sam. Tako da jaz čez dan ne naredim praktično nič (izjema je bil današnji dan, ker je res dosti spal), kosilo moram ene 3-krat prekinit, pa še tako ga potem pojem na hitro, medtem ko se on pritožuje. Ma k'r neki je ta naš fant... En mali scrkljanček je, skozi ga nosimo po rokah, dude tudi videt ne more... Sicer pa je zmeraj bolj luštno z njim, ker zdaj res že vse spremlja, pa na glas se smeje (joj, kako je to lepo!!!), pa igračke prijemlje. Eriko gleda z velikimi očki, ko se podi okrog njega ali pa skače po postelji. Rad jo ima že zdaj. Edini problem je, da ga vsaka stvar zmoti med dojenjem in moram it proč od Erike, ko ga dojim, sicer se samo okrog obrača in nič ne poje. Erika pa se je ravno navadila, da pride zraven, ko dojim in še ona doji svojega medota. Zdaj bomo pa morali to ukinit, upam, da ne bo preveč razočarana...

Aha, to sem vas hotela vprašat: a ve dovolite vašim malčkom, da vam skačejo po postelji? Eriki dovolimo (a samo po najini zakonski postelji, po kavču ali njeni postelji pa ne) in pri tem tako uživa, da jo je veselje gledat. Njena sestrična jo je zadnjič naučila prevale delat in zdaj samo skače in prevale dela. Je pa treba kar pazit, ker je začela noret in se vedno bojim, da bi padla in se kam udarila. Samo kaj, ko tako uživa, madona, kakšno veselje jim je pa tudi treba pustit, a ne? Se mi zdi, da ima zadnje čase neke divje ideje (ona je sicer bolj previdna oseba, tako da ji to ni podobno) - poganjalec vozi brez rok, hrano je miže (poskuša ciljat v usta miže) in take. Ne vem kje jih pobira. Pa semaforji so jo čisto obsedli - zdaj je največji štos to, da gremo čez cesto pri semaforju. Čisto paf je, ko jih zagleda, zadnjič je kar sama od sebe rekla, da jih ima rada. Da ne bo pomote s tistim od pesmic - večino pesmic, ki jih zna Erika, niso za pet, so za deklamirat (Mehurčki, Pedenjped ipd.). Tudi ona ima rada Bitenčevo Tu tu tu po cesti... in pa Na okno tok tok je dežek potrkal... Ma kaj ona, še jaz jih imam rada in si jih non-stop prepevam. So prav nalezljive user posted image

Pa še druga Erikina torta:
user posted image
Tokrat smo praznovali skupaj rojstni dan od Erike in prijateljičine hčerke. Zdaj je pa res konec s praznovanji. Še dobro, ker sem te torte delala z veliko veselja, a počasi jih imam vseeno zadosti user posted image

Ena dodatna ideja za slike na tortah - Mergetka, kaj pa če bi risala s smetano, ki jo prej obarvaš s temi jedilnimi barvami? Potem se ti ni treba bat, da se kaj stopi in razmaže... Nisem še poskusila, samo po moje bi šlo. Sem pa to pikapoko naredila tako, da sem smetano obarvala z rdečo barvo. Edini problem je bil, da sem je imela zelo malo (barve), zato je nekam preveč roza ratala. A se niso pritoževali user posted image Aja, pa hvala za recept, bom sigurno enkrat sprobala.

Da poravnam dolg za nazaj: vse najboljše Anji in Jobu!!! Kup lepih stvari za Anjo in enega luštnega bratca/sestrico za Joba (oprosti Pomlad, a ta trenutek se ne morem spomnit kaj nosiš pod srcem - če sploh že veš oz. si nam sploh že povedala) user posted image

NČK, javi se!!! Tudi jaz te pogrešam, upam, da ste vsi OK in da je samo pomanjkanje časa krivo, da se nam že dolgo nisi javila. Ko smo že pri tem, tudi Špelo pogrešam. Saj je marec mimo, kje se skrivaš zdaj? Verjetno spiš še za nazaj, kaj? user posted image

Aja, pa seveda, čestitke Joži! Končno ena punčka! user posted image Super, da je bil porod tako fajn. To si dala zdaj korajžo še ostalim user posted image user posted image

In vse najboljše san, čudoviti mamici čudovitih sončkov! Bodi še naprej tako fajn in veliko veselja v novem stanovanju!

Srečanje: jaz sem ZA in to za katerikoli datum, ker nimamo nič posebnega planiranega in se lahko malo vam prilagodim. Samo zmenimo se! Dejmo punce, je kaj interesa?

Moram priznat, da sem imela dober namen, da vas vse pokomentiram, a sem že zmatrana in bom šla spat. Pa drugič user posted image Lepo se imejte in pridno pišite ta teden, da bom imela kaj brat, ko pridem spet do interneta. Pa vesele praznike vsem!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
3.4.2010 8:39:04   
san
pozdravljene mamice!

najprej vsem prav lepa hvala za tako lepa voščila, ta tukaj in tista na fb! res lepo od vasuser posted image

pri nas je vedno pestro in neka akcija, pa mi je kar malo časa zmanjkalo te dni.

včeraj smo barvali pirhe. smo nabrali listke in rožice, pa jajčka zavili v najlonke in potem dali kuhat v čebulo in letos je tudi že izidor veliko pomagal, je bil tako ponosen. potem smo pa še kokoške naredili.

vam moram povedat, da je moja izabela še s petimi sošolci delala 3 mesece animirani filmček, pod mentorstvom enega mojega prijatelja, ki se drugače s tem tudi sam ukvarja. pa je imel za njih potem eno delavnico in so morali sami narediti vse : od zgodbe, skic, vse lutke, celo sceno iz različnega materiala, barv, lutke iz plastelina in žice, montaža, glas in besedilo, računalniško obdelavo in sami so naredili tudi glasbo, ker vsi igrajo nek inštrument. pa jih je potem on prijavil na filmski festival zoom 4 in nas včeraj kliče, da pridemo v festivalno, da je podelitev nagrad in da je zvedel, da so bojda neko nagrado dobili. in smo potem prišli tja in so dobili zlato klapo v kategoriji osnovnošolcev, mene je skor kapuser posted image . tam so bili samo starejši, 8. in 9. razred, pa srednješolci in pol glavno nagrado dobijo potem oniuser posted image . pa tisto so bili taki kratki filmi, vsi neki s hudimi temami o drogi, alkoholu, smrti, smislu življenja, edino en je bil še tak luškan o eni mali punčici in babici. no oni so pa naredili en animiran filmček, 5 minuten (o marsovki in astronavtu, ki sta se zaletela v vesolju in padla na nek planet s smetmi in tam sta potem s pomočjo pošasti sestavila nazaj svoji plovili in za nagrado odpeljala pošastko nazaj na njen planet k njenim pošastkamuser posted image ). ampak so res super naredili. no in so bili zelo zelo pohvaljeni od režije (damjan kozole, nek igralec petka, pa miša molk). v glavnem njim ni bilo nič jasno, nam pa tudi ne. oni so to delali za lastno zabavo, pol pa dobijo tako nagrado. in potem so jih tam še intervjuviraluser posted image .
no, res zanimiva izkušnjauser posted image

zdej pa še pokomentiram na hitro

najprej joži, čestitke za punčico emo in naj jo sreča boža po ličkihuser posted image user posted image user posted image

terida, ma kako lepa pikapoka, bravo mamiuser posted image
glede skakanja po postelji, pri nas je to največji žur. urban to počne ze od enega leta, zadnje mesece mu da kdo od naju roko, ker on je kot na fedrih, najina postelja tukaj pa kar nevarna in potem je tako bolj varno. to počne čisto vsak dan, obvezen ritual z očijem pred spanjemuser posted image
sem se pa nasmejala njei obsedenosti s semaforji in hranjenjem. ma men so prav smešni, kje jim take idejeuser posted image
glede primoža, pri nas sta bila in izabela in urban taka, tko da upam, da bo zdej ta mali po izidorju. verjamem, da je naporno, ampak nič se sekirat, sej se potem kar obnese s časom.

pomlad, ja urban kleči z eno nago na skejtu in se ga z rokami drži, z eno nogo se pa poganja in je prav smešen in zelo hitruser posted image
pa drugače, kako se počutiš? vidim, da si že nestrpnauser posted image

ooo, margetka, jaz sem si ga tudi sedaj tako zaželela, regrat namrečuser posted image , mljask

zofy, ma krasno, jaz upam, da bo naš mali tudi tako pridkan, da bom lahko takole uživala kot ti. super za julijin govor.user posted image in super za takele sprehode s kavicouser posted image
urban je tudi v tej fazi, ko stalno sprašuje kje je tati, kje je izida, kje je bela, kje je muta mata, kaj je to, kje je mimi, kje je babi, a tati dela a je tati v sluzbi.... v glavnem to vpraša 100 krat na urouser posted image

dinki, še malo pa boš svojo pikico videla, joj, kar čutim kako se počutišuser posted image . ma res te čakajo lepi dnevi v naslednejm tednuuser posted image

aleži, pri nas bi pa mogla jajca skrivat, ker jih imajo tako radiuser posted image
uh, s šparglji so pa tudi meni slastna, sploh z divjimiuser posted image

lona, nam je tudi ta premik kar preglavice delal ta teden, smo vsak dan zaspali, vsi po vrstiuser posted image in čestitke tilnu za tretje mestouser posted image user posted image
in ja, ta darila od naših otrok so res najlepše, kar lahko dobiš. ma jaz tudi vedno jokam zravenuser posted image . za rd sta se tudi oba spomnila name in sem dobila od izabele povterček, ki ga je sama izvezla in sešila za šivanke in bucike, pa uporabila je barve, ki so moje najljubše in še čestitko mi je naredila, izidor mi je pa naredil v vrctu tako lepo rožico, mu je tovarišica pomagala, jo je prosil in potem mi je še tako lepo čestital in še urbanu je naročil, da mi more čestitatuser posted image in sem spet jokalauser posted image

ursi, jaz se kar pod dinki podpišem. res da je težko, ampak ni fajn pretiravat. res moraš počivat, da si nabereš novih moči! in tudi za očke je fajn, ko vidijo, da jih mamice potrebujemo!
z luckcem pa lahko počneta stvari tudi na postelji, recimo bereta knjige, se igrata kakšne igre, ali pa samo crkljata - tako sem jaz počela, ko sem izidorja rodila in je bilo prav zabavno. vsi smo se dali na zakonsko posteljo, izidor je spal, midve sva se pa leže zabavali.

tako ,zdej je pa urban že pokonci, pa moram končat

aja, še to, sva uspešno zaključila dojenjeuser posted image user posted image

lepe praznikeuser posted image

Pošiljam vam zajčka, ki rad barva jajčka,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da vam speče orehovo potico.
Ker imate zdaj pomoč,
v miru in harmoniji uživajte Veliko noč!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
6.4.2010 10:49:18   
pomlad08
Morgen!
Kako ste, ste uživale med prazniki?

Najprej SAN: sori sori sori, nekak mi je ušel tvoj brzdej. Ti pa zdej res iskreno želim vse najlepše, enga zdravega in zadovoljnega otročička in ogromno lepih trenutkov s celotno vašo krasno družinico. Super si! user posted image

Dinki: si že bila na pregledu? Te imam v mislih in držim pesti, da bo vse ok (valda bo).

Jaz sem glih iz pregleda, vse je kul (razen da ni glih kul, če se moraš tehtat direkt po velikonočnih praznikih, grrr user posted image ). Me je pa ful na hitro odrajtala, mi ni uspel iztržit kakšenga UZ-ja. No ja, pa drugič.

Zdej pa šibam po Joba.

Lepo bodte!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
6.4.2010 11:24:31   
san

Jaz sem glih iz pregleda, vse je kul (razen da ni glih kul, če se moraš tehtat direkt po velikonočnih praznikih, grrr user posted image ). Me je pa ful na hitro odrajtala, mi ni uspel iztržit kakšenga UZ-ja. No ja, pa drugič.

user posted image men nikol ni fajn, da me tehta, ti si mela vsaj praznike za izgovoruser posted image
drugače pa super, da je vse okuser posted image
pa hvala za čestitkeuser posted image

dinki, danes je pa tudi tvoj danuser posted image user posted image

jaz sem tudi od G, sem staknila neko zoprno vnetje, pa sem dobila ABuser posted image . no, bolje to kot, da bi bilo potem kaj z bejbijem narobe!

lep dan vsemuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 6.4.2010 11:26:36 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
7.4.2010 7:40:38   
san
dragi tit, vse najboljše za tvoj 2. rd! ostani še naprej tako nasmejan, prisrčen in navihan fantiček in s svojimi pogruntavščinami razvajaj mamico in očija. pa eno krasno sestrico ali pa bratca ti želim in seveda veliko zdravja

dinki, tudi tebi čestitkeuser posted image , že 2 letii, kaj?

pa še na tajo od katy sem pozabila...

taja, tudi tebi vse najboljše za tvoj 2. rd. veliko zdravja, veselja, nasmehov ti želim

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kdaj so vaši otroci dobili prvi zobek?

pred 3. mesecem (8%)

med 3. in 5. mesecem (23%)

med 5. in 7 mesecem (31%)

med 7. in 9. mesecem (18%)

med 9. in 11. mesecem (12%)

po 11. mesecu (8%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!