terida
|
Dober večer, punce! Otroka spita pa imam en trenutek za vas. Današnji dan je bil k''r neki - Primož čez dan spi samo tako, da je priklopljen name. Tako sva bila danes od 11h do 14h kar v postelji, preostanek časa pa sem ga bolj ali manj okrog nosila. Moram enkrat spet sprobat sling (odkar ga nosim pokonci, ga še nisem dala noter), samo imam občutek, da ga ne bo maral in se sploh ne spravim. Jaz ne vem, res, ta otrok je vsak dan bolj naporen... Še dobro, da je drugi, sicer nikoli ne bi prišla do dveh otrok Sicer pa je Erika preživela svoje prvo vnetje ušesa. V noči iz petka na soboto je celo noč prejokala, mi smo se pa samo spogledovali kot eni čuki in sploh nismo pogruntali kaj ji je! Še zdaj, ko pomislim, sem jezna nase. No, potem sem jo v soboto kopala in ko sem ji hotela umiti ušesa, je začela stokat. Pozdravili smo jo kar z ušnikom oz. uhovnikom in morem priznat, da si nisem mislila, da bo res delovalo, a je bilo kmalu bolje in od takrat je ne boli nič več! Moram se malo pozanimat zakaj imajo zdravniki toliko proti temu... A katera ve? Čez smo dali že dve praznovanji in zdaj nas čaka še tretje. Tokrat imam v planu torto v obliki pikapolonice. Bomo videli kako bo ta izpadla... Torta metuljček: Erika na svojem novem poganjalcu: Malo zaostajam s čestitkami... Vse najboljše obema Julijama, Jaki in Urbanu! Bodite še naprej taki sončki! No, pa sem že čez polnoč in lahko čestitam še Zali! Reci mamici, naj se nam kaj javi! Joži, Ursi, držim pesti in komaj čakam na lepe novice!! Pa še novo nosečko imamo, Ek76, čestitke!!! Super, res! Ma to letošnje leto je res čudežno - baje je nosečih veliko žensk, ki so imele težave in so se prej matrale dolga leta. San, berem, da ste bili v nedeljo v mojem domačem kraju. Mi je žal, da vam nismo postregli z lepšim vremenom. Pa drugič, upam Saj bi ti rekla, da se dejmo kaj zmenit, da se vidimo, a kaj ko imamo mi vrh glave dela že sami s sabo. Smo en čas pri eni familiji, pa potem pri drugi, pa komaj sebe dohajamo, res. Upam, da bo kaj bolje, ko bo Primož večji. Čestitke Izabeli za uspeh! Ursi, vidim, da je Luka v zadnjem času res imel veliko "bližnjih srečanj s trdimi predmeti". Kup , da je bilo to to. Erika je dokaj previdna - je malo boječa glede kakšnih vragolij, tako da smo bili do zdaj še kar ok glede tega. Je pa prav danes zvečer padla s postelje, ko je skakala po njej, tako da se bojim, da je ne hvalim prehitro. Glede idej za ustvarjanje... Kaj vem, kar dosti si že sama omenila, mogoče samo to: Erika obožuje lepljenje nalepk in sem v knjigarni našla eno tako luštno knjižico s 150 nalepkami, ki ji je res všeč. Zdaj pa bo moj itak kupil album z nalepkami za SP v nogometu, tako da bo lahko še to lepila (če ji bo pustil ). Mergetka, super, da so ledvičke v redu! Glede poganjalcev pa je po moje edini dober nasvet ta, da ga mora otrok sprobat, da mu ni prevelik. Kvaliteto pa tudi v živo najbolje presodiš, tako da kar pojdi pogledat z Maticem, če te kateri mika (tega, ki te zanima, ne poznam). Dinki, lepo, da ste zadovoljni z inhalatorjem. Jaz sem ga ravno spravila pa zgleda, da ga bo spet treba ven potegnit. Naj se že konča ta sezona prehladov!!! Kup , da slabosti kmalu minejo! San in Vilma, super, da sta dali gor slikce (in hvala, ker jih dajete tudi na RR, ne samo na FB )! Lepo je videt vaša malčka - oba sta taka cukra, res. Urban je prav navihan videt, Julija pa prava gospodična! Meni se zdita že tako "odrasla" - sta se kar fejst spremenila odkar sem ju zadnjič videla na kakšni sliki oz. v živo. Še ostale, dejmo! Vilma, upam, da se nam boš kaj pogosteje javila. Saj ni treba romanov pisat, samo malo nam sporoči kako ste. Zofy, a Julija res ne mara čokolade?! Erika bi non-stop čokolado jedla in se večkrat jezim na mojo mamo, ker ji jo ponudi tudi ko se ona ne spomni nanjo. Potem pa me ona nazaj krega, da kaj sem taka, da ji ne privoščim, jaz pa jo jem vsak dan (ko me Erika ne vidi, seveda). Ne vem, no, mogoče sem res prestroga (sploh ker jaz res dosti čokolade pojem), a ta male moraš kar brzdat, ker oni bi ves čas samo cukr jedli... Pa da ne boste narobe razumele - Erika vseeno je čokolado skoraj vsak dan! Sicer pa za angino in ginekološki pregled. Pa da ne boš mislila, da edina izgubljaš dokumente - jaz sem zadnjič pustila plačilno kartico v POS terminalu samopostrežne blagajne! Sem imela več sreče kot pameti, ker so mi jo shranili in je ni nihče ukradel... Joži, kaj je to? A res še kar nič ni? Držim pesti, da bo kmalu in da bo hitro in čim manj boleče! Mogoče pa je fajn, da te tašča spravi zdaj na obrate - ti bo sprožila porod
|