Dinki
|
Hej mamice, evo, še preden odpeketam danes domov, sem si zadala, da vas malce preberem in pokomentiram. Vas imam skoz v mislih samo enostavno neki ne znese zadnje čase. Prehlajena sem še zmeri, da vam ne govorim, da sem bila včeraj in predvčerajšnjem skoraj popolnoma brez glasu....zame pa največja kazen biti čim več tiho . No, danes se mi zdi je že malo bolje, a kaj ko jutri tudi delam - Pomlad08, jutri imamo spet žrebanje, mogoče se srečava tako kot zadnjič . No pa da malo pokomentiram: Lona76, res sem ful vesela, da sta dva meseca domačega varstva za vami in da Tajka ponovno uživa v vrtcu v družbi sovrstnikov . Obenem ji tudi tu želim vse najboljše predvsem pa zdravje, da bo nasmejana in zadovoljna punčka še naprej! Ja faca mala, si me nasmejala s tem kako hodi naokoli s torbico . Važn, da je duda not . Jaz sem pa tako žalostna zadnje dni zaradi vrtca ker vidim kako bolane otroke eni starši vozijo v službo sploh ne morem verjeti, res! In pol me tako jezi ko zboli Titek....a jaz si lahko vzamem bolniško ti pa ne al kaj? ne bom preveč zgubljala besed, ker pol se samo razjezim, ampak sem res žalostna in jezna na ene starše. No pri nas jih tudi v vrtcu že dajejo na kahlico in Titek vsakič naredi lužico, tako kot doma pred tuširanjem . Pa kdaj ga doma zvečer pustim kr malo brez pleničke (v žabicah in bodiju) in se kar ne polula Komaj čakam, da bo malček še topleje, se mi zdi, da bo Tit počasi že pripravljen za kahlico. Edin za kakanje pa noče, je plenica zakon . Lona, lepe slikice. Super ideja za praznovanje Jagoga, ker me jutri zagotovo ne bo na RR-ju, že danes voščim tvojemu Tomažku vse naj, naj, naj boljše! In seveda čestitam tudi mamici Za rojstni dan bo Titek dobil en komplet samokolnice z rokavičkami in vrtnim orodjem ( to pride nam v poštev, ker imamo hišo z travnikom in vrtom), verjetno kakšno knjigico pa telebajska enega mu bom kupila ali pa nodija ker jih ima tako rad . Zofy, tvoja ideja mi je všeč za letno karto za ZOO. Jst bom tudi v ta namen izkoristila kakšno babico . Crocse pa ne upam toliko v naprej kupovat glede na to kako Titek hitro raste mu bodo do poletja že premajhni . Gledam od Lukca slikice, ima ene Crocse še od poletja. Pri nas so poletne že od poletja premajhne .
< Sporočilo je popravil Dinki -- 5.3.2010 14:33:42 >