Ursi2
|
Nejc in Neva, VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!![sm=darilo.gif] Kako ste kaj punce? Jz sem dans tk zmedena, da nisem za nikamor in boljš, da mi ne bi dali nič za delat. Sem že celo jutro čist adijo, pol sem se odločla, da bom za h kavi spekla mal peciva, pa sem zmešala in vklopla ploščo namesto pečico in gledam, zakaj ne peče, potem sem le pogruntala, kaj je narobe, sem dala pečico čist na malo in vklopila žar, no tretjič sem pa le še pečico dala na 200, sam sem pustila na žaru in sem seveda vse zažgala. Je oči ugotovil, da imam špar program, da mi ni treba čokolade po vrhu polivat. Potem pa sem hotla nest kavo in čaj v delavnico pa sladkorja nisem našla. No, na koncu sem igotovila, da sem ga dala v hladilnik. Pa še niti 12 ni ura. Je pa res, da sem kr precej utrujena. Zdej sem 14 dni skoz v delavnici (no danes je pa brat, ker je nekaj na novo in se še učita) in sem že na poti domov ob 16-ih čist adijo, da kr spim na poti domov. Potem pa je doma itak skoz akcija, Lukanu se mora dogajat 100/uro. Fajn je, ko smo lahk še mal zunaj, ko pridema domov. Potem pa skuhama kosilo. Zdej smo Juretovo sobo po tavečjem končali (beljenje, zavese,...), zdej pa more moj še nardit previjalno na komodo, jz pa se lotim pranja in likanja oblekic. Joj, komi čakam. Sem se že včeri hotla lotit, pa sem se premislila, ker začneta danes moj in dedi tolčt ploščice v kopalnici, tako da bo še vse prašno. Luka itak uživa, ko se skoz neki dela, seveda je pomagal belit Juretovo sobo. Je bil on bolj pobarvan, ko stene! Pa čist srečen je bil, ko je lahk nardil odtise rokic v svoji sobi. Edin res je kriza, ker je kr neki sprememb v hiši. Že ko smo pripravljali dnevno za praznovanje in smo dali mize not, je bil čist adijo in se je jokal in vlekel mize in stole ven in je hotel kavč nazaj. Mizo, ko sta jo ati in dedi moglal oba nest, je sam premikal po dnevni!Jz sem sam ga sam gledala. Stole, ki smo jih še zraven prinesli je sam ven pred hišo potiskal, jz pa nazaj not in sem ga prepričevala, da sam za dva dni, pčotem pa bo vse spet po starem. Pol se je sicer nekak pomiril, sam v nedeljo, ko smo vse nazaj pospravili, je bil pa spet čist srečen. TUdi včeraj, ko je moj omare iz kopalnice montiral pa bide, mu ni bilo prav. In potem je moj nesel na podstrešje vse skupaj. In ko je Luka tam zagledal bide, ga je začel vlečt ven, da ga bo spravil nazaj v kopalnico. Pa sma se potem le nekak zmenila, da bo gor dokler, da ati ne stolče dol ploščic, ker lahk poškoduje vse, pol bomo pa nazaj dali. No, včeri je potem nekak sprejel to. Bomo vidli, kaj bo danes. Drgač pa je tako, da je zlo priden in hoče povsod pomagat - od šravfanja, zabijanja, beljenja, predvsem pa kuhanje in pomivanje. Zdej ga sam vprašam, kaj bi jedel, pa mi pokaže, da bi špagete (to pokaže tako, da uste našobi in začne not vlečt, kot bi jedel špaget-da jih pocuza not) Mu dam samo posodo z vodo na štedilnik,sam prižge štedilnik, vzame špagete, sol in soli, pa da špagete not. Sir, ki ga naribam, poje dokler da se špageti skuhajo, potem pa je same špagete. Tudi meso on tolče, riž vsuje on not, čaj kuha. Ma, kavo pa skuha že velk bolj dobro ko kateri od naju. Res je posrečen, sam sliši, da rečem, da morem kaj skuhat, že potiska stol k štedilniku. Iz varnosti imam drugače skoz zaklenjene tipke na štedilniku. Tudi drgač je že zlo samostojen. Si potisne stol in spleza gor in prižge luč, spleza na omaro in prižge radio, če ga jz pozabim, sam mi prinese baby vac, da si greva nosa čistit. Res je priden. Sam, ko pa ima napad trme, je pa tudi joj. Če je spočit, se da kr nekak zmenit in ga preusmerit, sam ko pa je utrujen, je pa res kr kriza. Sploh zvečer imam večkrat problem, ker je že kr utrujen, spat še ne bi šel in ko se je treba preoblečt v pižamo in plenico menjat je celea štala. Se dere ko jesihar, meče sem pa tja, nogice drži tako skupaj, da ne dobim dol plenice, pižamo si vleče dol,.... Pa ga poskušam zamotit, pa da bi mu preusmerila pozornost,.. ampak mi včasih uspe, včasih pa ne. Včasih pa sploh ni problem in se imavaa prav fajn zraven. Se mi zdi, ko da noče it spat, ker ve, da naju potem zjutraj spet ne bo, ko bo vstal. Ne vem, mogoče je to razlog, mogoč p ane. Sej potem, ko sma oblečena in ko gledama in bereva knjigice, je pa vse ok in se smeji in ko da bi nič ne bilo. Smo pa bili v nedeljo dopoldan na obisku pri kolegij. Je bil kr mal znerviran, ker sem mu rekla, naj se sam igra z punčkama, pa je hotel kr domov ali pa je meni nosil igrače. No, potem, ko sem šla k njim v sobo in sem se zraven igrala, je bilo pa vse ok in je ful užival. Ko smo šli pa domov (okorg 12-ih), je bil pa že kr mal utrujen (posledica praznovanja, saj je šel spat šele ob 22.30, vstal pa je ob 7-ih) in ni hotel hodit in seveda ni veljalo, da bi ga ati nosil, ampak sam jz. Na srečo ni bilo preveč daleč. Pol sem mu pa rekla, da ko pridemo domov, če bo hotel, bo lahko šel malo do kombija, ampak sam če bo šel sam, ker ga ne bom še tja nosla. sEveda bi on šel takoj v kombi, sam ne bi šel sam tja. Jz pa ga nisem hotla nosit in smo šli v hišo. Seveda je bilo dretje in metanje po tleh. Sem mu rekla, da lahk grema ven, sam če bo hodil sam. Pa je do vrat šel, potem pa je spet hotel da ga nosim in seveda ga nisem in sem ga potrem sam slekla in sezula, on pa se je metal po tleh in vreščal. Potem pa je tašča prišla in začela neki v Lukana, pa da naj k njej pride,....Luka pa sam na mene. Jzpa ga nisem hotla kaj upoštevat. In potem je še kr tašča, kaj je narobe, pa LukANU, da naj pride k njej, pol pa ji je moj rekel, da naj nas pusti, da se bomo sami zmenli. In seveda ni mogla, da ni rekla, da mu ne smema popustit, ker če ne, naju bo skoz okroh prenašal. Sem ji rekla, da mu nimam namena, in se bomo že zmenli. No, ker ni nehal in se ni dalo kaj zmenit, sem ga nesla spat. Je šel pač brez kosila. Ampak je bila kr mal šola za njega, ker zdej je 2 dni prav priden. Pa tudi potem, ko je vstal in smo ven nosli mize, je lepo pomagal in potem sam letel do kombija. No, drgač pa je biolo praznovanje super!Sicer jih je 9 manjkalo (bolezen in to), tako da se je mal poznalo, ampak vseen smo se imeli zelo fajn, sam LuKAnu kr ni šlo v glavo, kaj se dogaja in se je mal bolj na strani držal. Ampak je bilo boljš, kot pa na praznovanju za god. Pa čist navdušen je, ko ga vprašaš, kdo je imel rojstni dan in potem pokaže na sebe in reče TI. Pa prinese kitaro in more ati igrat VSE NAJBOLJŠE, pa pride po mene in dvigne rokice in morma plesat. Pol pa se meče sem pa tja ali pa se stisne k meni,.... odvisno, kk hitro igra ati! Sploh nobene druge pesmi ne pojemo več zadnje čase!!!!!!! Tolko zaenkrat od mene, pol pa še kaj več, morem it nardit malico, pa upam, da ne bom vsega zažgala ali nardila močnika.
|