Ursi2
|
TAI, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!! No,pa sem končno ma za rač. Sej tako na hitro že preletim, sam za komentiranje mi pa ne ostane časa. Jz sem od pon na porodniški, čeprav sem bila včeraj v službi. Pa še kdaj bom vmes šla, drgačpa še do poroda delam od doma. Tako da je kar zanimivo. Luka je sicer priden in lahko z njim tudi kr neki nardim, sam poskušam da ko sem z njim, delam res sam, če je kaj nujno nujnega, drgač pa potem, ko zaspi ali pa zvečer. Mi je škoda, da ne bi tistega časa z njim bila. Itak pa se že začenja delo okrog hiše, pa kopalnico nam rušijo, pripravljama Juretovo sobo. Ampak na srečo itak uživa v vsem tem. Sploh če je kako ropotanje, zabijanje, vrtanje,... To je itak zakon. V soboto sta dedi in moj v kopalnici ploščice dol zbijala in to, midva sma pa zunaj v keson metala kup kamenja in vsega, kar je bilo za not dat. Je bil Luka tako posrečen. Je šel po svoj bager, nabasal na žlico, zapeljal do vedra, vsul not, potem pa sem ga mogla dvignat, da je vrgel v keson. Sma delala počasi pa s premori, ampak sma pa uspela vse spravit not. Je ful užival zraven . So se nama pa mal načrti pokvarili. Nekak sma računala, da bi mogla bit drugo soboto kopalnica gotova. Ploščice in kad in vse sma naročila že pred dobrim mesecem. Danes pa je moj šel po cement pa je hotel še ploščice dvignat, pa mu rečejo, da jih ni, da grejo šele nekje konec marca v proizvodnjo. Je kr . No, pač kaj moreš, se bo delalo pa še pol, ko bo Jure že na svetu. Po eni strani mije boljš, ker bo moj takrat doma (upam) in ne bom sama z delavci. To mi je pa nekaj najhujšega pri vsem tem. Včeraj sem imela tudi pregled in CTG. Je bilo tako lepo poslušat, kako srček bije. Tudi rahle popadke je kazalo, ampak nič posebnega. Tako da imam zdej pregled čez 14 dni, če ne bo seveda prej kaj. Je pa vse ok, pridno raste, po merah bi naj imel nekje okrog 3300g, ampak bomo vidli, kolko bo na koncu res. Mi smo drgač zdravi, čeprav mu nosa vsaj 3x na dan čistim s fiziološko in baby vacom.No, sej, če mu pa ne mislim, mi pa sam prinese baby vac in fiziološko in hoče, da mu sčistim. Se mu pa morem vsak dan tako smejat. Res je posrečen in kr naprej ima kake nove fore. Še vedno je ful navezan na mene, vse morem jz nardit, ne sme mu drug nalit čaja, dat jesti, ga previt, skopat, dat spat,.... Tudi k dediju in babici noče it, če pa že, pa mogoč za 5 min, pa sred igranja vstane in že prileti gor in zapre vrata in je to to. Pa mi je čist ok, se bom potem ukvarjala, ko bo treba, zdej pa uživam. Smo pa pri nas ukinali TV. Sej ne, da je ful gledal, ampak je bil zmožen tud 30 sedet pred TV-jem in gledat telebajske. No, zadnjič pa je nekak mu uspelo, da je daljinca nekak uštima, da lahko z njim prižigaš samo video, TV-ja pa ne in sma mu rekla,da ne bo risanke, ker je TV pokvarjen. Pa je mal čudno gledal, pa je bilo vse ok in smo se pač pol neki drugega igrali. Zdej pa vsak dan sicer reče, da bi gledal, pa midva kr rečema, da je tv pokvarjena in da ne gre. No, midva pa itak negledama tv-ja, dokler da zvečer ne zaspi, tako da nama trenutno še verjame. Je pa po svoje prev fajn, ker je kr vedno bolj samostojen. pa tudi igra se že kr veliko sam. No, ko sma doma, če pa kam grema, pa morem bit skoz zraven. Drgač pa so včeraj končno pripeljali traktorja, ki sma mu ga kupila za RD. Je bil čist zmešan. Cel dopoldan je baje hodil okoli škatle in potem seveda čist zagnan pomagal sestavljat. Zdej vse drugo odpade, sam traktor je zanimiv. Ker pa sam še malo težko goni-sicer čist ok doseže pedlke, sam nima še prave moči, da bi lahk poganjal, ga morem potem pač potiskat okrog. No, na srečo ga vsake tolko časa s kakimi flumastri, vodenimi barvicami ali kaj podobnega premami, da grema rista. Al pa morma it kuhat, paje. Sam, poje pa par žlic, pa bi se že šel vozit. Sem pa vesela, da mu je res všeč in je bil nakup zadetek v polno. Malo me je skrbelo, kako bo, pa vidim, da mu je všeč. Tako da je tudi to lahko predlog za darilo za RD. Poganjalca pa tudi midva razmišljava, boma še vidla. Če pa ga bova, ga bova pa kor ziher v Toys r us-u. Pa itak bo LUka zraven, da bo poskusil se peljat na njem, pa bomo vidli, kk mu bo. Dinki, vidim, da sma že dve, ki sm aprehlajeni. Tudi jz imam nos skoz zabit in se mi včasih prav zdi, da ne morem vredu dihat. Ma, sej bo minilo, sem vesela, da je LUka kr ok. Joj, mi pa nismo dobili še Mercatorjevega kataloga. MOrem pri mojih pogledat. Ma Tit je pa pravi maneken, kaj!!!!!!! Lona, svetovne slike in super praznovanje.To je pa res svetovna ideja. si jo morem zapomnit za takrat, ko bojo naši dovolj stari! HIHIHIHI, kako sem se nasmejala,ko sem si predstavljala Tajo s svojo torbic o. Je pa res prava mala gosposdična!!!!!! Joj, mene j e pa kr groza, da bo treba nove čevlje kupit. Ker bo spet kriza, da jih bo obul. Že za probat je problem, sam ko bi jih mogel pa potem nosit, pa sploh ni šans. Tk da mu potem stare popsravim in nima drugih, pa ga potem nekak prepričam, da da gor nove. Tudi Crocse bova kr rumene spet kupila, če ne, jih psloh obut Zofy, ja tudi meni je všeč tale Bumbar park. Smo v nedeljo spet bili tam in mali je spet ful užival. Trampolin je itak zakon in se mu že precej pozna napredek, veliko lepši skače, dlje časa, sonožne skoek in poskoke že kr obvlada. Sam npr. minus je, ker je tam mogel čez kr visoke ovire plezat in sma ga seveda pustila, da se nauči in malo potrudi. Danes pa mu rečem, da naj gre gor v svojo sobo in se sezuje, jz ga bom slekla, potem se grema pa kopat. Pa pridem gor, gledam kje v sobi je, paga ni bilo, pa slišim da voda teče in je bil oblečen v bani in se je hotel tuširat . Je kr sam splezal not. Nažalost pa ne vem, ali kaj poodbnega obstaja tud kje v bližini LJ. tERIDA, ZA TVOJA bolančka en kup Zdej pa morem it, morem še lazanjo do konca nardit, potem grem pa spat!Me prav pošteno matra. Sem kr skoz zaspana. Lepo se imejte, pa upam,da se jutri kaj oglasim!!!!!!!
|