|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
2.3.2010 10:50:47   
pomlad08
Živjo, kje pa ste :)

Najprej čestitke današnjima slavljencema:
Rok in Juš, vse najboljše! Razveseljujta še naprej svoje domače in uživajta v 3. letu življenja user posted image

Mi smo fajn, jaz delam za faks, Job pa se čuva pri mami, se je čist navadil, zjutri se kar sam spoka, še čaja noče doma spit, ker je tam boljši (itak, če je pa ful cukra in medu not user posted image ).

Me veseli da se vse ubadate s temi kolesi za naše malčke, ker ga jaz tudi nameravam kupit Jobu, ampak se nisem še nič poglabljala, tako da z veseljem prebiram vaše ugotovitve. Skratka, ko boste našle eno carsko in cheap varianto, mi sporočte user posted image

Zdej grem pa naprej delat,
lepo bodte

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
2.3.2010 12:53:56   
mumu
ROK in JUŠ, vse najboljše za vajin 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
2.3.2010 13:53:39   
Ursi2
ROK in JUŠ, VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJBOLJŠE, DA BI BILA PRIDNA, RADOVEDNA, NASMEJANA IN ZDRAVA!!!!!!!!!!![[/b]sm=torta.gif]user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
2.3.2010 14:06:45   
Lona76
ROK IN JUŠ VSE NAJBOLJŠE!!!!

BODITA ZDRAVA, NASMEJANA,....user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJA IN LONA76

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
2.3.2010 14:27:44   
Dinki
Joj punce moje drage, sploh mi čas ne dopušča, da malo počvekam z vami. A me kej pogrešate? user posted image
Sem mislila, da je bil samo februar tako divji v službi pa kot kaže tudi marec ne bo nič bolj na izi.
Skratka mi smo OK, edino jaz sem prehlajena toliko, da imam nos čist zaštopan user posted image . Titek je super, vsak dan je bolj navihan. Prav zdej zadnji teden se mi zdi, da se je čist spremenil. Prav hecat nas je začel pa sploh ne more biti pri miru in tiho. Če ne govori pa poje user posted image .
naj še čestitam slavljenčkom:

Sara
oprosti ker toliko zamujam, ampak ti vseeno iz user posted image  želim vse najboljše! Da bi te ubagala oči in mamica in pa seveda bratec user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav tako vse naj, naj današnjim slavljenčkom:

Rok in Juš user posted image user posted image user posted image  Bodita zdrava in nasmejana!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa Tvigy user posted image  lepo nosečnost s Titkom pa čim bolj mirne dneve s Tio (če je to sploh mogoče) user posted image  pa da bi te možek ubogal!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no toliko od mene na hitrco. lep pozdravček vsem, se bom poskušala bolj redno javljati. Aja pa danes je spet Titek v M katalogu na treh slikicah user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
2.3.2010 21:26:15   
Lona76
Dober večer!

Ja zdanje čase je pa res pravo zatišje tukaj. Saj ne da sem jaz kaj bolj pridna in kaj več napišemuser posted image .

Ja Dinki sem ravno hotela napisat da te pogrešam, pa vidim, da si se javila. Tudi pri nas v službi je kar gužva, popoldne pa se mi ne da še za računalnikom sedeti. No danes sem pa rekla moram se malo na RR javit.

Skratka mi smo v redu. Taja bi mogla v ponedeljek v vrtec po 7 tednih pa ni šla ker je v nedeljo tako močno kašljala. Ja se je očitno nalezla od une punčke na RD.No v ponedeljek je bilo HB že bolje, danes pa ne kašlja več. Malo ji še nosek nagaja ampak ni sile tako da gre jutri v vrtec. Me prav zanima kako bo. Sem se v službi zmenila da bom malo kasneje prišla, ker pride pomočnica pri Taji ob 8-ih v službo, pa da bo Taja direktno k njej prišla, ne pa malo k dežurni, pa potem k svoji. Za prvi dan jo bomo malo prišparali.

Rojstni dan smo tudi že praznovali za babice, strice in tete, ker zdej čez vikend moža ne bo doma, gre službeno na Dunaj. Grejo vsako leto takle čas. Se spomnim da bi mogu it tudi 2 leti nazaj pa ga je Tajka zafrknila, ker je prišla na svet en dan preden bi mogel on iti user posted image . Že takrat je ta žaba mala držala z manouser posted image .

Skratka najbolj je bila vesela spodnjih hlačk (če vidi Tilnove spodnje hlače si jih navleče na rit in paradira okrog) ter torbice. Ja to ji je seveda kupila moja mami. V torbici pa labelo in kremo. Je tako važna da je joj. In sedaj ko gre na sprehod mora imeti torbico s sabo. Notri pa da labelo, robčke in dudouser posted image . Frajla mala.

S temi poganjalci ste me sedaj čisto zamorile da so 10 colski tako dragi, 12 colski pa da jim bojo preveliki. Midva sva se sedaj odločila da jo bova s sabo vzela da ga proba in če ga ne dobimo ga bo dobila drugo leto, letos pa pojma nimam. Mogoče kakšne hude čevlje. Teh bo tut zelo vesela. Saj je naša mačka še vedno nora na vse čevlje. Sploh če se bojo še kaj svetil se ji bo čisto zmešalouser posted image .

Toliko za enkrat od mene. Mi neki uči skupi vleče.

Lahko noč.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
2.3.2010 21:40:47   
Lona76
Še nekaj slikic iz praznovanja Tilna in Taje v ZOO. Je bolj malo slik ker sta sama na zelo redkih, drugih otrok pa nebi ravno na net dajala.

Najprej so dobili v roke piščančka

user posted image

Hranili so tudi konje

user posted image

V naročje so dobili zajčka

user posted image

user posted image

Njuna tortica (naročen je bil vlak lokomotiva + vagon)

user posted image

Svečk se pa ne naveličamo pihat

user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
2.3.2010 22:33:09   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

MARČEVCI 2008

katj: Rok - 2. 3. 2008

Joži79: Juš - 2.3.2008

lucalu: Tai - 3. 3. 2008

Nasy : Maša - 4.3.2008
Lona 76: Taja - 4.3.2008

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008

Čakajoča: Nik - 7.3.2008

Mumu: Tia - 8.3.2008

Timoty: Timotej - 8.3.2008

Tina50: Lan - 9. 3. 2008

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008

Špela100: Maks - 11.3.2008

Ek76: Mia - 12.3.2008

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008

Terida: Erika - 16. 3. 2008

paola: Vesna - 17. 3. 2008

Zofy: Julija - 18. 3. 2008

medica: Anis - 20. 3. 2008

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008

san: Urban - 21. 3. 2008

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008

Vilma: Julija - 22.3.2008

Zala:Zala- 23.3.2008

Violica_23: Nataša - 24.03.2008

perp: Neja - 25.3.2008

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008

gaya24: Maj - 31. 3. 2008 

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008

APRILČEVSKI MARČEVCI 2008 

Katy13: Taja - 4. 4. 2008

Dinki: Tit - 7.4.2008

Da obnovim seznamček, da ne pozabim na kakega slavljencauser posted image

Rok in Juš, vse naj naj za vajin 2. rojstnid an. Bodita vesela, zdrava in v veliko zadovoljstvo mamici in atiju
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
2.3.2010 22:39:50   
Zofy
Ste še mene napalile s temi poganjalci... ampak ne bomo mi tega kupovali. Že tako ima tricikel, ki ga bom itak v Izolo odpeljala, ker tle ni prostora ne časa ga uporabljat. Zdaj pride bolj v poštev velik vozek + buggy board in pa hoja. Julija zadnje čase zelo rada in dosti hodi, sem prav vesela. buggy board pa se zaenkrat res super obnese. GA Julija obožuje in meni je tudi super. Se mi zdi, da bi šla komot sama z njima dvema ven na kakšno igrišče ali pa krajši popoldanski sprehod med tednom. Res sem zadovoljna nad nakupom buggy borda user posted image .

Za rojstni dan bojo pri nas puzzli in pa Crocsi. Zdaj pa razmišljam, da bi ji še spodnje hlačke kupila, ker bomo poleti odvajali od plenic. Joj, zdaj, ko imam 2 pleničnika doma, nosimo zvečer v kontejner ogromno vrečo plenicuser posted image . Mi je kar nerodno, ko tako onesnažujemo okolje...samo če bi se še z bombažnii mogla ukvarjat, bi bilo čisto preveč.
Eni od babic pa bom sigurno naročila letno karto za ZOO in pa sončna očala (če bo Julija pokazala kakšno navdušenje nad njimi,

Lona76, super ste to praznovali v ZOOju. Mogoče si že napisala, pa sem pozabila (ja, malo sem poporodno zmedena...): kako točno to zgleda in koliko to stane? jaz še ne vem kako bo praznovala Julija, zato razmišljam tudi o tej opciji.

Urši, sem pozabila komentirat vaš izlet v Bumbar park. Ma res je to ena super zadeva, sploh za pozimi. A morda veš, če je še kakšna podobna varianta kje bližje Ljubljani?

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
3.3.2010 0:34:11   
terida
Dober večer, punce!

Sem v postelji s prenosnikom na nogah, pa sem se odločila, da bom za trenutek dala iskanje poganjalcev na pavzo in vam napisala par vrstic...

Najprej naša slavljenca: Rok in Juš, vse najboljše obema! Aha, pa sem šla čez polnoč (Primož namreč še ne spi in ga moram vmes malo tolažit...). Vse najboljše tudi tebi, Tai! Prosim sporoči mamici, da bi bilo lepo, če bi se po dolgem času kaj oglasila!

Doma imam dva bolna otroka - Erika je svoj virus nesebično posodila tudi bratcu user posted image Erika je že dosti bolje, v bistvu je že praktično zdrava, a sem se odločila, da bo jutri še doma. Tudi Primož se zaenkrat zelo dobro drži. Če ne bi vsake toliko pokašljal, bi mislila, da ima samo zamašen nosek. Tako pa ga kar slišim, da ni vse ok... Lepo je in je zelo živahen, tako da ga zaenkrat nisem še peljala pokazat k P. Upam, da bo tako tudi ostalo. Imava pa hude boje pri pucanju noska, včasih se mi zdi, da se ne bi mogel bolj dret tudi če bi ga na pol rezala...

Ha, ha, vidim, da sem vas malo zamikala s temi poganjalci. San, hvala za informacije, v bistvu sem do istih rezultatov prišla tudi sama. Samo jaz se nikakor ne morem pripravit do tega, da bi dala toliko denarja za en poganjalec. No, jaz bi se mogoče še pripravila do tega, pa moža ne morem user posted image Je rekel, da ni šans user posted image Tisti Kettlerjev je dovolj velik, a mi ni preveč všeč... Sicer pa mogoče sploh ni nujno, da je 10 colski. Določeni 12 colski poganjalci imajo sedež dovolj nizko tudi za naše malčke (tega Bellellijevega je kolegica poskusila in je njeni hčerkici, ki je tudi marčevka, čisto prav: http://www.bellelli.com/b_bip.htm). Samo nekako se še nisem sprijaznila z njim - tako rada bi, da bi imel prave gume, če se da, da bi bil še lesen... Meni se tudi dopade ta od Chebeltze in sem upala, da bi Eriki ne bil prevelik, a ti praviš da je prevelik Urbanu, tako da se bojim, da odpade user posted image Kje si ga pa preizkusila? Danes me je skoraj na rit vrglo, ko sem poganjalce videla tudi v prospektu od Slovenijalesa!

Glede daril za RD pa je pri nas tako, da bi ji midva rada kupila poganjalec, moja mama ji bo dala eno sestavljanko, za taščo pa sem mislila predlagat Crocse, samo ne vem če me bo sploh vprašala... Tako da vidim, da imava z Zofy kar podoben repertoar user posted image Ne vem pa, če bi bila ona sploh cenila taka darila kot Taja - torbica in spodnje hlačke, to so darila za pravo malo gospodično! user posted image No, za kremco sem kar prepričana, da bi je bila vesela, ker bi se rada non-stop mazala. Bolj sem jaz tista, ki ne bi bila vesela takega darila. Že tako jo komaj držim proč od mojih krem user posted image Sicer pa, Lona, tole praznovanje v ZOO res izgleda super!

Za konec pa še par cvetk od Erike. Upam, da vas bom s tem spodbudila, da tudi ve kakšno poveste, ker meni je to tako lepo brat! Se vedno iz srca nasmejim pogruntavščinam naših malih marčevcev. Dinki, s tem da Tit ali govori ali poje, si me spomnila na nekaj, kar je Erika naredila par dni nazaj. Smo jedli kosilo in se je proti koncu že malo naveličala ter si prepevala Kuža pazi. Pa ji rečem, da naj vzame še malo fižola iz solate, ona pa me pogleda in čisto resno izjavi: "Zdaj pojem!" (Kao, a ne vidiš, da ne morem jest in pet hkrati...) Pomlad, tudi Erika večino časa govori stavke o sebi v tretji osebi oz. pove tiste stavke, ki bi jih rada slišala od mene. Npr.: "A si kakala, Erika?". Ali pa: "Ti kar kaki." (To ji vedno rečemo, ko nas obvesti o tem, da pravkar kaka.) Tako zna že prav lepo opozorit na to da je lačna. Reče: "Kaj bi jedla, Erika?" Enkrat je spet ponavljala tisto svojo mantro telebajski-risanke-muzika. Pa ni prišla skozi. A se ni dala, me je pogledala in rekla: "Kaj bi gledala, Erika?" Joj, bi jo kar pojedla, ko mi dela take user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
3.3.2010 1:23:03   
terida
Sem našla eno zanimivo stran s poganjalci - tale Junior se sliši pravi po velikosti in ceni:
http://www.mammabi.it/junior.html

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
3.3.2010 9:52:13   
Zofy
Terida, ne sekiraj se preveč zaradi kašlja od Primoža. Dosti krat pokašljujejo, ker jim grejo smrkeljci v grlo, saj non stop ležijo. Baje da je do 11x na dan čisto normalno. če zakašlja - to je čiščenje dihalnih poti. Verjetno pa sedaj, ko ima zabasan nosek zakašlja še kakšen krat več. V glavnem, tudi Matej pokašlja in kihne, pa smo bili včeraj na sistematskem in so pljuča ok. Torej je to zaradi noska.
če pa boš panična pa glej kako diha, ko trdno spi. Ne sme dihat prehitro, max. 45 vdihov na minuto. Ampak ko res mirno spi!

Crocs
i pa so bili ta vikend v akciji v Intersportu v Mercator centru. Mogoče jih imajo še vedno, pojdi pogledat. So po 19€. Sicer pa sem jih jaz za tako ceno kupila preko spletne trgovine.

Ok, alarm....

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
3.3.2010 10:02:58   
Lona76
Zofy praznovanje je bilo super. Ampak za naše malčke žal še ni. V ZOO organizirajo od 4 let naprej. Tajino praznovanje smo v bistvu na Tilna prišlepaluser posted image . Tudi ko sem klicala da bosta oba praznovala je rekla da bo napisala samo Tilna, ker imajo praznovanje od 4 let naprej. Je pa cena 11€ na otroka. Starši slavljenca imajo zastonj, za ostale starše je potrebno palačati 3,5€.

Samo praznoanje pa potekalo tako da so imeli najprej obhod po ZOO ker bi bila drugače prehitro tema, malo grejo okrog, hranijo slona in konje (to traja 1 uro), potem pa so šli v eno sobo kjer si slavljenec izbere dve živali katere bojo božali. Tilen si je izbral  zajčka in grlico. To traja 1/2 ure in nato še pizza in sok. Pa mi smo še tortico prinesli. V tem prostoru za pogostitev si lahko še 1 uro. Tako da je vse skupaj trajolo 2,5 ure.

Taja je šla pa danes v vrtec. Zelo je bila vesela. Tudi otroci so je bili veseli. Se jo še spomnijo user posted image . Vzgojiteljica jo je pa takoj objela in Taja mi je pomahala. Sem prav vesela da je šla brez problema.

Joj pa še TAI vse najboljše! Pa mamica naj se kaj javi!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
3.3.2010 10:05:38   
Lona76
Terida tudi TAja se rada maže s kremico, ampak ji je mami rekla da se lahko samo ko gre ven. Za enkrat to upošteva user posted image . ja doma jo pa skos neki boli da jo je treba potem tam mazatuser posted image . Afna že sedaj.

Aha sem pozabila napisat da sva imeli danes že borbe zaradi oblačenja. Joj se je že začelo, kaj šele bo. Je hotla kiklco potem pa ni hotla obut škorenjčkov ampak je hotla superge. Mislim groza. Na koncu sva se zmenili po orenk joku da bojo hlače pa supergiceuser posted image .

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
3.3.2010 10:42:13   
mumu
TAI,vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
3.3.2010 13:30:51   
Naša črtica koraka

Tai, Rok in Juš vse najboljše, najlepše in predvsem vsakemu želim en zvrhan koš zdravja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
3.3.2010 13:41:20   
Naša črtica koraka
živjo mamice,

na hitrico se pofočkam: smo zdravi!user posted image
dopust - zakaj prehitro mine???

tricikel: mi imamo malega poganjalčka na 4 kolesa z volanom in je ok - bolje kot nič. Tistega, ki smo ga imeli, (plastičen 3cikel, ozka kolesa, rdeče-moder) pa na netu ne najdem, tako da vam niti slike ne morem pokazat ... je bil pa zelo gibljiv in tako reč moraš v stanovanju imet, zlasti za deževne dni, ko imajo E za izvoz. Za po cesti pa se mi zdi varnejše kolo s koleščki, po možnosti tako, da ima zadaj "štango", da z njo kolo držiš.

TAJA: user posted image šminkica mala user posted image sem se prav nasmejala. Glavno je, da ima dudo s seboj. Naša pa zelo rada vzame s seboj dežnik in škornje rada obuje.
user posted image za svetleče čeveljčkeuser posted image , to je zakon!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
3.3.2010 23:23:34   
Ursi2
TAI, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No,pa sem končno ma za rač.

Sej tako na hitro že preletim, sam za komentiranje mi pa ne ostane časa.

Jz sem od pon na porodniški, čeprav sem bila včeraj v službi. Pa še kdaj bom vmes šla, drgačpa še do poroda delam od doma. Tako da je kar zanimivo. Luka je sicer priden in lahko z njim tudi kr neki nardim, sam poskušam da ko sem z njim, delam res sam, če je kaj nujno nujnega, drgač pa potem, ko zaspi ali pa zvečer. Mi je škoda, da ne bi tistega časa z njim bila. Itak pa se že začenja delo okrog hiše, pa kopalnico nam rušijo, pripravljama Juretovo sobo. Ampak na srečo itak uživa v vsem tem. Sploh če je kako ropotanje, zabijanje, vrtanje,... To je itak zakon. V soboto sta dedi in moj v kopalnici ploščice dol zbijala in to, midva sma pa zunaj v keson metala kup kamenja in vsega, kar je bilo za not dat. Je bil Luka tako posrečen. Je šel po svoj bager, nabasal na žlico, zapeljal do vedra, vsul not, potem pa sem ga mogla dvignat, da je vrgel v keson. Sma delala počasi pa s premori, ampak sma pa uspela vse spravit not. Je ful užival zravenuser posted image user posted image .

So se nama pa mal načrti pokvarili. Nekak sma računala, da bi mogla bit drugo soboto kopalnica gotova. Ploščice in kad in vse sma naročila že pred dobrim mesecem. Danes pa je moj šel po cement pa je hotel še ploščice dvignat, pa mu rečejo, da jih ni, da grejo šele nekje konec marca v proizvodnjo. Je kruser posted image user posted image user posted image . No, pač kaj moreš, se bo delalo pa še pol, ko bo Jure že na svetu. Po eni strani mije boljš, ker bo moj takrat doma (upam) in ne bom sama z delavci. To mi je pa nekaj najhujšega pri vsem tem.

Včeraj sem imela tudi pregled in CTG. Je bilo tako lepo poslušat, kako srček bije. Tudi rahle popadke je kazalo, ampak nič posebnega. Tako da imam zdej pregled čez 14 dni, če ne bo seveda prej kaj. Je pa vse ok, pridno raste, po merah bi naj imel nekje okrog 3300g, ampak bomo vidli, kolko bo na koncu res.

Mi smo drgač zdravi, čeprav mu nosa vsaj 3x na dan čistim s fiziološko in baby vacom.No, sej, če mu pa ne mislim, mi pa sam prinese baby vac in fiziološko in hoče, da mu sčistim. Se mu pa morem vsak dan tako smejat. Res je posrečen in kr naprej ima kake nove fore. Še vedno je ful navezan na mene, vse morem jz nardit, ne sme mu drug nalit čaja, dat jesti, ga previt, skopat, dat spat,.... Tudi k dediju in babici noče it, če pa že, pa mogoč za 5 min, pa sred igranja vstane in že prileti gor in zapre vrata in je to to. Pa mi je čist ok, se bom potem ukvarjala, ko bo treba, zdej pa uživam.

Smo pa pri nas ukinali TV. Sej ne, da je ful gledal, ampak je bil zmožen tud 30 sedet pred TV-jem in gledat telebajske. No, zadnjič pa je nekak mu uspelo, da je daljinca nekak uštima, da lahko z njim prižigaš samo video, TV-ja pa ne in sma mu rekla,da ne bo risanke, ker je TV pokvarjen. Pa je mal čudno gledal, pa je bilo vse ok in smo se pač pol neki drugega igrali. Zdej pa vsak dan sicer reče, da bi gledal, pa midva kr rečema, da je tv pokvarjena in da ne gre. No, midva pa itak negledama tv-ja, dokler da zvečer ne zaspi, tako da nama trenutno še verjame.

Je pa po svoje prev fajn, ker je kr vedno bolj samostojen. pa tudi igra se že kr veliko sam. No, ko sma doma, če pa kam grema, pa morem bit skoz zraven.

Drgač pa so včeraj končno pripeljali traktorja, ki sma mu ga kupila za RD. Je bil čist zmešan. Cel dopoldan je baje hodil okoli škatle in potem seveda čist zagnan pomagal sestavljat. Zdej vse drugo odpade, sam traktor je zanimiv. Ker pa sam še malo težko goni-sicer čist ok doseže pedlke, sam nima še prave moči, da bi lahk poganjal, ga morem potem pač potiskat okrog. No, na srečo ga vsake tolko časa s kakimi flumastri, vodenimi barvicami ali kaj podobnega premami, da grema rista. Al pa morma it kuhat, paje. Sam, poje pa par žlic, pa bi se že šel vozit.user posted image user posted image user posted image Sem pa vesela, da mu je res všeč in je bil nakup zadetek v polno. Malo me je skrbelo, kako bo, pa vidim, da mu je všeč. Tako da je tudi to lahko predlog za darilo za RD.

Poganjalca pa tudi midva razmišljava, boma še vidla. Če pa ga bova, ga bova pa kor ziher v Toys r us-u. Pa itak bo LUka zraven, da bo poskusil se peljat na njem, pa bomo vidli, kk mu bo.

Dinki,
vidim, da sma že dve, ki sm aprehlajeni. Tudi jz imam nos skoz zabit in se mi včasih prav zdi, da ne morem vredu dihat. Ma, sej bo minilo, sem vesela, da je LUka kr ok.
Joj, mi pa nismo dobili še Mercatorjevega kataloga. MOrem pri mojih pogledat. Ma Tit je pa pravi maneken, kaj!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lona, svetovne slike in super praznovanje.To je pa res svetovna ideja. si jo morem zapomnit za takrat, ko bojo naši dovolj stari!
HIHIHIHI, kako sem se nasmejala,ko sem si predstavljala Tajo s svojo torbic o. Je pa res prava mala gosposdična!!!!!!user posted image user posted image
Joj, mene j e pa kr groza, da bo treba nove čevlje kupit. Ker bo spet kriza, da jih bo obul. Že za probat je problem, sam ko bi jih mogel pa potem nosit, pa sploh ni šans. Tk da mu potem stare popsravim in nima drugih, pa ga potem nekak prepričam, da da gor nove. Tudi Crocse bova kr rumene spet kupila, če ne, jih psloh obut

Zofy,
ja tudi meni je všeč tale Bumbar park. Smo v nedeljo spet bili tam in mali je spet ful užival. Trampolin je itak zakon in se mu že precej pozna napredek, veliko lepši skače, dlje časa, sonožne skoek in poskoke že kr obvlada. Sam npr. minus je, ker je tam mogel čez kr visoke ovire plezat in sma ga seveda pustila, da se nauči in malo potrudi. Danes pa mu rečem, da naj gre gor v svojo sobo in se sezuje, jz ga bom slekla, potem se grema pa kopat. Pa pridem gor, gledam kje v sobi je, paga ni bilo, pa slišim da voda teče in je bil oblečen v bani in se je hotel tuširat . Je kr sam splezal not.user posted image

Nažalost pa ne vem, ali kaj poodbnega obstaja tud kje v bližini LJ.

tERIDA, ZA TVOJA bolančka en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa morem it, morem še lazanjo do konca nardit, potem grem pa spat!Me prav pošteno matra. Sem kr skoz zaspana.

Lepo se imejte, pa upam,da se jutri kaj oglasim!!!!!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
4.3.2010 6:48:15   
jagoga
pozdravljene,
ker se že dolgo nisem nič oglasila, bom najprej voščila vsem slavljencem, pa še tam bom katerega pozabila
DAŠA, LUKA, NEJC, NEJA, SERGEJ, SARA, NEJC, ROK, JUŠ, TAI, MAŠA in TAJA, bodite pridni in ubogljivi, naj na vas sonček sije, pa kakšna senca požgečka. VSE NAJBOLJŠE!
Pa seveda tudi Tvigi, tudi tebi želim vse najboljše.
PA TINI ČESTITKE ZA ROJSTVO SINČKA.
Vsem čestitke za lepa praznovanja in še lepša darila, pa pohvala vsem pridnim smučarjem in maškaram.
Pri nas je novega to, da smo se 10 dni pred 2 rojstnim dnevom odpovedali dudi. pa saj ni bilo druge možnosti, če pa jo je straniščna školjka pojedla, pa je šla, pa,pa,pa,. Eno jutro mu je po nesreči padla v školjko, pa sem hitro izkoristila to nesrečno školjko, da jo je pojedla. Pa ni bilo kaj preveč krize in sem prav vesela, da je tako.
Lepo se imejte, jaz pa v službo tečem, pa srečnice tiste, ki ste lahko doma na porodniškem.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
4.3.2010 9:24:34   
san
dinki, danes sem pa titka v katalogu videlauser posted image , ma kakšen manekenček je, pravi cuker za pojest... pa veliiiiik je že, tak fantičekuser posted image user posted image

še čestitam Roku, Jušu, Taiu, Maši in Taji
Dragi mali zakladki, vse najboljše, pa bodite nasmejani, radovedni in zdravi

zdej pa hitim naprej

lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
4.3.2010 9:25:40   
san
samo še to

lona, lepe slikceuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
4.3.2010 9:38:23   
mumu
TAJA, vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mumu -- 4.3.2010 9:45:09 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.3.2010 11:12:11   
Zofy
Draga Taja, vse najboljše za rojstni dan. DA boš predvsem zdrava, vesela, da boš ubogala mamico in da boš še naprej taka super šinjorinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.3.2010 13:45:22   
Ursi2
TAJA, VSE NAJ NAJ NAJ!Bodi pridna, vesela, radovedna, zdrava in nasmejana!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.3.2010 19:57:54   
Lona76
Hvala vsem za lepe želje.

Taja je danes praznovala tudi v vrtcu. Rekla je da je bilo uredu. No sej kadar koli jo vprašam kako je reče ureduuser posted image . Res je nezahtevna.

Tok na hitro mam kr neki dela še danes, jutri pa gre še mož do nedelje na Dunaj. Spet bom samohranilka. No za soboto sem se že k tašči povabila na kosilo za nedeljo se pa še moram nekamuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......