terida
|
Živjo, punce! Končno imam kakšno minutko, da se vam javim. Primož spi čez dan tako malo, da se mi zdi, da to že ni več dobro za njegovo zdravje. Včeraj je v celem dnevu (od recimo 8h zjutraj do 22h zvečer) spal trikrat po 10-15 minut. In ker mu je to premalo, je preostali čas pogosto siten, jaz pa potem tudi No, prej sem ga vrgla na finto - je postajal zaspan, pa sem ga kar skopala in podojila in zdaj spi kot ubit že eno uro Sicer pa smo imeli srečo - njegov prehlad se ni razširil na pljuča in smo jo dobro odnesli (za razliko od Zofy - en vagon zate, da bo Matej čim prej zdrav in doma). Sem pa jaz fasala še en mastitis, ker je očitno manj jedel zaradi prehlada. Madona, ej, to je že moj tretji (pri Eriki sem imela enega pri njemu pa že dva) plus enkrat sem se mu za las izognila. No, tokrat sem ga s pomočjo tistega spreja z oksitocinom rešila brez antibiotikov, a je šlo res na tesno. Sem že imela vročino, pa rdeč flek na dojki pa vse... In tik preden sem začela tole pisat sem opazila ene sumljive mehurčke pod ustnico - če bo spet herpes, bom začela kar kričat! Ok, dovolj mojega jamranja, ker so lepše novice za obdelat - Dinki, iskrene iskrene čestitke za plusek! Tudi jaz sem močno držala pesti zate in vidim, da je pomagalo. Zdaj pa samo povej, če si bolj želiš punčke ali še enega fanta, ker smo take pridne čarovnice veš, ti bomo zrihtale kar hočeš Pa dolg imam za nazaj: vse najboljše za dve svečki, dragi Taja, Tomaž, Tia in Lan! Da bi bili čim bolj zdravi in še naprej takšni sončki! Potem pa dobre želje za čimprejšnje zdravje tudi za Tajo in Tita, ostali pa ostanite zdravi! Joži, upam, da se tvoja pika obrne nazaj na glavo! San, kako lepo je brat kako z veseljem urejate vaš novi domek. A veš, da si še meni malo volje dala. Jaz sem tudi planirala nekaj poslikat na steno od sobe od Erike, samo potem ni bilo časa. Pa sem zadnjič čisto obupala nad sabo in sem šla v Ikeo po nalepke (tega je že vsaj en mesec, pa nisem imela niti toliko časa, da bi nalepke gor dala). Zdaj pa tebe berem in si mi dala malo volje za to, da bi namesto nalepk kar sama nekaj naredila. Da ne bo pomote - nisem noben umetnik, imela sem namen nekaj prerisat na steno. To pa upam, da bi šlo No, če se bom spravila k temu, bom zagotovo poročala tudi vam. Pa kakšno slikco pripopala. San, dej slike kar tu na RR Končno sva se odločila za poganjalec - vzela bova takšnega: http://image.blog.livedoor.jp/yosinob.26/imgs/2/9/295b7a74.JPG Na tej sliki sicer izgleda manj kvaliteten kot v živo. Navdušena sem nad gumami, ker niso za napihnit, a so res dobre in mehke. Žal bomo vzeli modrega, ker bi rada, da ga ima potem še Primož. Ga bom pa malo pošminkala s kakšnimi roza trakci, da bo bolj punčkast izgledal Aha, nekdo se je zbudil... Nič, grem malega crkljat, lepo se imejte v tem pravem zimskem dnevu!
|