|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
10.3.2010 10:34:12   
Joži79
LAN, VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Dinki, čestitke! Želim ti eno super nosečnost.

Špela, tvoj maks je prava faca. Sem se ful nasmejala, ko sem tole brala user posted image .

San, ja, kar poslikaj, ti bomo kako idejo ukradleuser posted image . Tudi jaz upam da mi uspe prepričati mojega za Juševo sobo in da bomo kaj narisali na steno. Je pa že od Božička dobil nalepke za na steno (vlakce), tako da bo najbrž kaj na to temo. Itak je nor na vse kar se vozi in leti po zraku.

No včeraj sem bila na pregledu in sem izvedela da se je moja pika na žalost obrnila na ritko. Tako da danes izvajam tiste vaje, ki sem jih že za Juša. 1. je že za mano. Upam da bo pomagalo. Takrat je. No bomo v torek videli, ko imam pregled v porodnošnici. Če me prej ne zagrabi...

Vsem bolančkom, še posebej pa Mateju še en kup user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
10.3.2010 10:35:19   
jagoga
kako fajn je bit doma, če ti ukažejo, da ne moreš otrok peljat v vrtec, še civilna zaščita bi nam mogla plačat dopust, ne pa da damo svojega. Sem pozabila da gre vse iz istega žaklja. Mi se doma stiskamo, zunaj pa naj dela burja kar hoče.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
10.3.2010 11:01:04   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: san

v predsobi bo eno tako drevesce s štirimi vejami in na vsaki veji bo en mucek, potem pa bo iz vsake veje visel okvir, v katerem bo slikca od vsakega mojih otročk, spodaj za deblom pa se skrivata dva mačkona, ata in mamauser posted image na nasprotni steni pa iz vrat rasteta dve veji, gor pa ptička prepevata

user posted image user posted image user posted image
o, kok lepo! a tista 2 ptička na nasprotni steni sta pa še rezerva za 5. in 6. otročka? user posted image

aja, kako je šlo včeraj z ne-dojenjem? držim pesti, da vama uspe! pri nama je bilo kakšna 2 tedna tako, kot si včeraj opisovala (voda, božanje, objemčki), pri čemer se je včasih zvečer še spomnil na dojenje, pa sem mu rekla, da je brezveze user posted image zdej je pa že čist pozabu.

primorke, srečnice, vi ste pa kar zaprli šole? blagor!!! user posted image uživajte na toplem s svojimi mačkoni user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
10.3.2010 12:32:52   
Dinki
Uau, kako lepo je bilo prebirati vaše čestitke in čutiti navdušenje user posted image . Res vam hvala, zlate ste! user posted image  Me pa veseli, da sem vam vsaj malo polepšala tale zimsko obarvan marčevski dan.

Zofy, super, da gre Mateju na bolje. Upam, da boste že danes skenslali še kisik in da boste lahko šli kmalu domov in bili ponovno skupaj kot družinica user posted image user posted image . Joj sploh si ne znam predstavljat to malo štručko pa že na kisiku user posted image .

Jagoga, a vi pa kar doma, imate neke vrste praznik? user posted image  No lepo, da znaš izkoristiti to v tak namen, da ste lepo skupaj doma in se stiskate. Uživajte!

Lona76, tudi Taji pošiljam user posted image user posted image user posted image . Spet na ventolinu revčka user posted image . Upam, da bo kmalu zdrava. Ma pri nas se tudi kar ne poberemo. Tit ima učke OK in bi moral iti danes v vrtec pa je ponoči kašljal kot en slonček user posted image  in ga spet raje nisva dala v vrtec. Je očka z njim ostal in se mu kar kisa ker pravi da je tu mač živahen user posted image . Glede na to, da je sedaj čez dan čist OK, sumim na suh zrak v sobi, ker je njegov kašelj bil čisto suh. A imate še kakšen drug nasvet kaj narediti proti suhemu zraku razen nakup vlažilca zraka?

Špela100, ja tvoj Maksi je pa res posrečen, si ga kr predstavljam kako vse sprašuje kako jim je ime in kaj delajo user posted image . Ostanite zdravi še naprej!

San, prava mala umetnica user posted image . Kaj se bo dalo temu tvojemu dreveščku naknadno dodati še kakšna vejica? user posted image  Super si se to spomnila in zares upam, da boš podelila z nami te umetnine.

Joži79, držim pesti, da se tvoja pikica uspe nazaj obrniti na glavo user posted image user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
10.3.2010 12:59:38   
mumu
DINKI, iskrene čestitke user posted image user posted image . Naj bo lepa nosečnost brez slabosti.

Drugače pa mi smo nazaj z dopusta, imeli smo se super. bom jutri kaj več naklofala. Sedaj se samo zahvaljujem za čestitke naši rokerici Tii.

Lan, vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan!

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
10.3.2010 13:17:03   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

SEZNAMČEK NOSEČK

Dinki 14.11.2010 

Drage moje marčevke, sem poskusila, da ne bi še povedala pa ne morem, ker je sreča in zadovoljstvo tako veliko, da kar puhti iz mene user posted image . Najbolj mi je bed, da se ne bi že v službi razvedelo pa sploh vem, da ogromno ljudi bere za nami to kar pišemo, ampak vam pa res moram povedat user posted image ....Skratka Titek bo še letos postal starejši bratec user posted image . Test sem naredila včeraj ker mi je user posted image  zamujala in tako dobila najlepše možno darilo za 8. marec user posted image user posted image . Plusek je bil tako močen, da se je naredil takoj, še preden sta minili 2 minutki. Pa malo mi je že bilo sumljivo ker sem imela povečan beli tok in ko sem se v nedeljo lovila s Titkom po stanovanju, so me nekaj čudno bolele prsi med tekom in to mi je dalo brco, da sem naredila test user posted image . No zdaj seveda upam na vse pozitivno naprej. Juuupiiiiiiiiiiiiiiiiii sem tko vesela, res! Pa vem, da ste vse navijale zame, hvala! user posted image

oooooooo mimo tega, pa ne morem. takooo sem vesela. To novičko sem, pa tudi jaz že en čas čakala. ....in dočakala sem jo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kolikokrat sem pomislila nate in user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image RES SEM VESELA.
čim lepšo nosečnost ti želim,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TER VSEM HVALA ZA ČESTITKE OB LANOVEM 2. ROJSTNEM DNEVU!!!! PRAVI, DA JE STAR DVE IN LEPO POKAŽE Z ROKICI 2user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tina50 -- 10.3.2010 13:23:57 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
10.3.2010 13:22:45   
tina50

A imate še kakšen drug nasvet kaj narediti proti suhemu zraku razen nakup vlažilca zraka?

upam, da bo Tit čimprej ok,...user posted image user posted image user posted image user posted image

daj zvečer, ali pa malo prej preden gre spat na radiator mokro brisačo-krpo. to deluje

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
10.3.2010 13:31:28   
terida
Živjo, punce!

Končno imam kakšno minutko, da se vam javim. Primož spi čez dan tako malo, da se mi zdi, da to že ni več dobro za njegovo zdravje. Včeraj je v celem dnevu (od recimo 8h zjutraj do 22h zvečer) spal trikrat po 10-15 minut. In ker mu je to premalo, je preostali čas pogosto siten, jaz pa potem tudi user posted image No, prej sem ga vrgla na finto - je postajal zaspan, pa sem ga kar skopala in podojila in zdaj spi kot ubit že eno uro user posted image Sicer pa smo imeli srečo - njegov prehlad se ni razširil na pljuča in smo jo dobro odnesli (za razliko od Zofy - en vagon user posted image zate, da bo Matej čim prej zdrav in doma). Sem pa jaz fasala še en mastitis, ker je očitno manj jedel zaradi prehlada. Madona, ej, to je že moj tretji (pri Eriki sem imela enega pri njemu pa že dva) plus enkrat sem se mu za las izognila. No, tokrat sem ga s pomočjo tistega spreja z oksitocinom rešila brez antibiotikov, a je šlo res na tesno. Sem že imela vročino, pa rdeč flek na dojki pa vse... In tik preden sem začela tole pisat sem opazila ene sumljive mehurčke pod ustnico - če bo spet herpes, bom začela kar kričat!

Ok, dovolj mojega jamranja, ker so lepše novice za obdelat - Dinki, iskrene iskrene čestitke za plusek! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz sem močno držala pesti zate in vidim, da je pomagalo. Zdaj pa samo povej, če si bolj želiš punčke ali še enega fanta, ker smo take pridne čarovnice veš, ti bomo zrihtale kar hočeš user posted image

Pa dolg imam za nazaj: vse najboljše za dve svečki, dragi Taja, Tomaž, Tia in Lan! Da bi bili čim bolj zdravi in še naprej takšni sončki! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa dobre želje za čimprejšnje zdravje tudi za Tajo in Tita, ostali pa ostanite zdravi! user posted image user posted image user posted image

Joži
, upam, da se tvoja pika obrne nazaj na glavo! user posted image

San, kako lepo je brat kako z veseljem urejate vaš novi domek. A veš, da si še meni malo volje dala. Jaz sem tudi planirala nekaj poslikat na steno od sobe od Erike, samo potem ni bilo časa. Pa sem zadnjič čisto obupala nad sabo in sem šla v Ikeo po nalepke (tega je že vsaj en mesec, pa nisem imela niti toliko časa, da bi nalepke gor dala). Zdaj pa tebe berem in si mi dala malo volje za to, da bi namesto nalepk kar sama nekaj naredila. Da ne bo pomote - nisem noben umetnik, imela sem namen nekaj prerisat na steno. To pa upam, da bi šlo user posted image No, če se bom spravila k temu, bom zagotovo poročala tudi vam. Pa kakšno slikco pripopala. San, dej slike kar tu na RR user posted image

Končno sva se odločila za poganjalec - vzela bova takšnega: http://image.blog.livedoor.jp/yosinob.26/imgs/2/9/295b7a74.JPG
Na tej sliki sicer izgleda manj kvaliteten kot v živo. Navdušena sem nad gumami, ker niso za napihnit, a so res dobre in mehke. Žal bomo vzeli modrega, ker bi rada, da ga ima potem še Primož. Ga bom pa malo pošminkala s kakšnimi roza trakci, da bo bolj punčkast izgledal user posted image

Aha, nekdo se je zbudil... Nič, grem malega crkljat, lepo se imejte v tem pravem zimskem dnevu!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
10.3.2010 13:52:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

oooooooo mimo tega, pa ne morem. takooo sem vesela. To novičko sem, pa tudi jaz že en čas čakala. ....in dočakala sem jo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veš kolikokrat sem pomislila nate in user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image RES SEM VESELA.
čim lepšo nosečnost ti želim,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Tina50 user posted image  Hvala tudi mumu in Terida! user posted image
Joj prvi pregled imam šele 6.4. ubistvu se mi zdi takoooooo daleč, po drugi strani pa samo še manj kot 8 mesecev do novega user posted image  - to se mi zdi pa čist preveč blizu user posted image .
A veste, da me je G hotela naročit na 1. pregled 7.4. user posted image .....potem me je dala na 8, ker sem rekla, da moj sinko praznuje 7., vendar sem jo potem prosila za 6.,ker bi potem 7. vsem ta bližjim sorodnikom na Titkov RD povedala lepo novičko user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Tudi jaz sem močno držala pesti zate in vidim, da je pomagalo. Zdaj pa samo povej, če si bolj želiš punčke ali še enega fanta, ker smo take pridne čarovnice veš, ti bomo zrihtale kar hočeš user posted image

user posted image  no prav pa poskusimo če se že ponujaš user posted image . Tokrat si bolj želim punčko user posted image . Zdej pa čarite **** kromosome user posted image .

user posted image user posted image user posted image  da se ti mastitis in herpesi nikoli več ne ponovijo!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
10.3.2010 15:24:38   
terida

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Tudi jaz sem močno držala pesti zate in vidim, da je pomagalo. Zdaj pa samo povej, če si bolj želiš punčke ali še enega fanta, ker smo take pridne čarovnice veš, ti bomo zrihtale kar hočeš user posted image

user posted image  no prav pa poskusimo če se že ponujaš user posted image . Tokrat si bolj želim punčko user posted image . Zdej pa čarite **** kromosome user posted image .

Že čaram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
10.3.2010 16:14:48   
jagoga

A imate še kakšen drug nasvet kaj narediti proti suhemu zraku razen nakup vlažilca zraka?

Zvečer, ko gre Tit spat, zavri en največji lonec vode in daj noter kakšno evkaliptusovo eterično olje in vse skupaj pod njegovo posteljo.

Upam, da vsi bolni kmalu ozdravite.
Drugače se pa mi še vedno skrivamo za štirimi stenami, ker zunaj brije huda zima (burja s snegom).

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
10.3.2010 16:24:47   
Azzurra

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo      rodila ime

Terida 2.12.2009                5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010                   2.2.2010 Matej

Tina 4.3.2010                     21.2.2010 Jon
Joži79 14.3.2010
Ursi2 23.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Dinki 14.11.2010 

Drage moje marčevke, sem poskusila, da ne bi še povedala pa ne morem, ker je sreča in zadovoljstvo tako veliko, da kar puhti iz mene user posted image . Najbolj mi je bed, da se ne bi že v službi razvedelo pa sploh vem, da ogromno ljudi bere za nami to kar pišemo, ampak vam pa res moram povedat user posted image ....Skratka Titek bo še letos postal starejši bratec user posted image . Test sem naredila včeraj ker mi je user posted image  zamujala in tako dobila najlepše možno darilo za 8. marec user posted image user posted image . Plusek je bil tako močen, da se je naredil takoj, še preden sta minili 2 minutki. Pa malo mi je že bilo sumljivo ker sem imela povečan beli tok in ko sem se v nedeljo lovila s Titkom po stanovanju, so me nekaj čudno bolele prsi med tekom in to mi je dalo brco, da sem naredila test user posted image . No zdaj seveda upam na vse pozitivno naprej. Juuupiiiiiiiiiiiiiiiiii sem tko vesela, res! Pa vem, da ste vse navijale zame, hvala! user posted image

Bentiš, res, in ta moja sentimentalnost!!! user posted image user posted image user posted image Prav v jok me je pahnila tale krasna novička, in to zdaj, ko se v tem snežnem metežu odpravljam glih na eno fešto in sem se vsa naštimala in namazala okoli oči in samo čakam, da me pokličejo da štartamo, in evo ti zdaj make up!!! user posted image user posted image user posted image

DINKI, SRČECE - MA ČESTITAM!!!!!!!!! Ma iz srca sem vesela zate! Joj, kako lepa novica!
Zdaj nimaš več niti izgovora, da ne prideš dol, ker boš spet hodla po čaj za dojenje od Obalnih lekarn! Al pa nimaš izgovora, da me ne povabiš na kafe user posted image , ker ti bom čaje kar jaz prinesla in prišla pomečkat to novo malo štručko!
Čestitke tudi očku in česTITke tudi bratcu Titu!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
11.3.2010 6:13:47   
jagoga
Pingvinčica - NINA in

Špela100 - MAKS VSE NAJBOLJŠE!

Maks pa priden in zdrav fantiček bodi, pa v javnosti ne vsega izblebetat, kar se doma dogaja.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
11.3.2010 7:16:04   
ek76
NINA, MAKS
user posted image vse najboljše za 2. rojstni dan

dinki, čestitam!!!! Tudi jaz berem novemberke 2010 in se je zadnjič ena predstavila sicer kot anonimna, in sem si rela če to ni dinki (doma okolica lj., ima sina starega skoraj 2.l, starost 28 let no tu nisem bila sigurna). In pol preberem, da si noseča, želim ti lepo nosečnost.

Kaj več o tem pa...

Vsem bolanim vagon user posted image .

Tudi Mia je včeraj po 4 tednih močnega kašljana in inhalacij pristala na AB.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
11.3.2010 9:14:23   
aleži
Pozdravljene,

pri nas je danes sonček in snegec vzunja. Kako lepo!
Včeraj sem kot Jagoga ostala doma z obema, ker pri nas je zelo pihaloooo, naletaval sneg, dež.... vsega je bilo. V vrtcu jih je tudi manjkalo, niso ga pa zaprli.
Bili smo tudi odrezani od sveta 1,5 uro, internet ni delal,gsm...... groza. Moj user posted image  je iz startal ob 17h iz Portoroža in je prišel v Kp ob 20.30. Stal je na cesti, ....se vidi, da nismo navajeni snega!!!user posted image
Danes sta šla v vrtec, bodo šli na sneg in ko pridem upam, da bo še sneg, da se gremo malo kepat.

Mislim,da smo vse marčevke čakale na tvojo novičko:
Dinki user posted image  user posted image user posted image user posted image  bravo!!!! Upam,da ste naštimali pupiko, da boš imela parček!!! Čimlepšo nosečnost, brez slabosti in uživaj!!!user posted image
Suh zrak: jaz delam isto kot jagoga s tem,da dam v kozarček vrelo vodo z eteričim oljem na polico in potem diši cela sobica!
Ek76 kaj tudi ti čakaš novembra, da jih bereš?user posted image  Povej hitro!!!

Špela
user posted image user posted image user posted image Maks vse naj naj za tvojo 2 svečkico in
lepo praznovanje vam želim
user posted image
user posted image  

Zofy user posted image user posted image user posted image  Mateju, da je že boljše. Kar se pa tič zdravnikov, jaz nimam pripomb. Res pa je,da so vsak dan drugi pri viziti!!! Uživaj in spočij se!!!

San in Jagoga bravo za slikanje in barve sobice. Jaz bom dala tudi ob priliki na FB slikico sobice,samo čas si morem vzet.!!!

zdaj pa grem....se slišimo!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
11.3.2010 9:21:06   
aleži
Dinki, zadnjič si napisala, da je Tit v reklami...a je možno,da mi posreduješ link, saj smo bili na dopustu in nimam rekalmeuser posted image  Hvala!user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
11.3.2010 10:17:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Dinki, zadnjič si napisala, da je Tit v reklami...a je možno,da mi posreduješ link, saj smo bili na dopustu in nimam rekalmeuser posted image  Hvala!user posted image user posted image

Glej, ti prilagam link od M in je v tretjem letaku - hipermarket.
http://www.mercator.si/akcije/redne_akcije
Titek je od strani 30 naprej, da ne boš prej obupala preden ga boš našla user posted image

Pa hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
11.3.2010 10:19:21   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Bentiš, res, in ta moja sentimentalnost!!! user posted image user posted image user posted image Prav v jok me je pahnila tale krasna novička, in to zdaj, ko se v tem snežnem metežu odpravljam glih na eno fešto in sem se vsa naštimala in namazala okoli oči in samo čakam, da me pokličejo da štartamo, in evo ti zdaj make up!!! user posted image user posted image user posted image

DINKI, SRČECE - MA ČESTITAM!!!!!!!!! Ma iz srca sem vesela zate! Joj, kako lepa novica!
Zdaj nimaš več niti izgovora, da ne prideš dol, ker boš spet hodla po čaj za dojenje od Obalnih lekarn! Al pa nimaš izgovora, da me ne povabiš na kafe user posted image , ker ti bom čaje kar jaz prinesla in prišla pomečkat to novo malo štručko!
Čestitke tudi očku in česTITke tudi bratcu Titu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
absolutna ostajaš moja dobaviteljica čaja user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
11.3.2010 10:24:28   
aleži

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Glej, ti prilagam link od M in je v tretjem letaku - hipermarket.
http://www.mercator.si/akcije/redne_akcije
Titek je od strani 30 naprej, da ne boš prej obupala preden ga boš našla user posted image

Pa hvala za čestitke user posted image

hvala.user posted image user posted image user posted image sem ga vidla, je pravi fantič že!!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
11.3.2010 10:27:58   
Dinki
še čestitka:

Maks, naš dragi veliki Maks,
s Titkom ti želiva vse najlepše in najboljše
za user posted image user posted image  rojstni dan!
Bodi zdrav, zvedav in zadovoljen fantek še naprej user posted image

Lepo praznuj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
11.3.2010 11:26:22   
aleži
samo še tale link
http://obala.net/novice/article/23751
kaj se je včeraj dogajalo na obali...samo še od snega slikice manjkajo!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
11.3.2010 11:31:55   
pomlad08
Maks, faca mala, želim ti vse najboljše! Ostani še naprej taka razigrana klepetuljica, pa veliko zdravja ti privoščim v tvojem 3. letu!user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
11.3.2010 13:02:10   
mumu
MAKS, vse najboljše za tvoj 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
11.3.2010 13:15:32   
mumu
Dober dan čvekice po dolgem času

Kar ne najdem pravega časa za računalnik, kaj šele bo ko pride nov družinski član user posted image .

Od sobode do včeraj smo bili na dopustu v KG in smo se imeli res fantastično. Tia ni ravno smučala kot Bani, vseeno pa je bila čist navdušena. Oči in ona sta šla z jurčkom potem pa si jo je dal za vrat in sta prismučkala v dolino, skos je vpila jupi, hura, bravo, še, šše user posted image user posted image user posted image user posted image , ko pa sem mu jo hotla vzet je rekla ne čivat, še mučat user posted image user posted image .
Moje počutje je ok, še vedno nimam nobenega pravega časa zase, kar naprej je neko letanje okrog pa saj za enkrat še gre. Moram pa priznat da mi trebuh raste kot zmešan v soboto ko smo šli od doma mi je bila jakna še prav, včeraj ob odhodu pa sem jo komaj zapela user posted image user posted image .
Praznovanje rojstnega dne bomo imeli ta vikend (tega se pa res nič ne veselim, bom žže kako zdržala). midva sva ji za rojstni dan kupila tefalovo kuhinjo in je čist navdušena, skos zraven stoji pa neki ustvarja. Mislim pa da, se je naša rokerica tudi končno malu umirila in končno lažje diham ko smo same doma (sej sem vedla da bo prišel tudi ta dan)user posted image .

Zofy upam da je Matej že ok, tole z umetnimi pljuči me je vrnilo v preteklost mi je kar groza ratala.

Dinki za vlago v sobi sem jst včasih kar po pet - šest mokrih brisač na radiator nametala sam ni blo tako fino kot sedaj, z vlažilcem zraka sem res nadpovprečno zadovoljna ni mi žal tudi enega centa ne.

Terida, veliko energije ti pošiljam in zdravja, da ne bi slučajno še mastitis kaj na obisk prišel.

ek76, a ti si tudi ponovna nosečka??

Tole sem si nekako zapomnilo, ostalo pa je veter odpihnil. Grem rajš še mal pospravlat, uživajte!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
11.3.2010 13:36:42   
mumu
Sem se spmnila, da se lahko pohvalim, da je pri naši hiši kahlica zelo popularna - vsakič ko jo previjava jo dava tudi na kahlico (vzeli smo ju tudi na dopust) in vedno nam uspe, da se polula, včeraj je celo kakala. Ji pa še ne perem možgančkov, da mora povedat kdaj bo lula, bo že prišlo samo od sebe. Je pa naša mula tako navihana in prepričljiva, da je prejšen teden gospo v varstvu prepričala da ona ne rabi plenice, da je velika punca in seveda je bila v roku petih minut vsa polulanauser posted image user posted image user posted image . Mojo mami pa je prejšen četrtek nasrala, da ni nič lulala, da je ne rabi previt in ko sem prišla iz materinske šole je blo itak že vse mokro user posted image user posted image user posted image . nabrita je ko en mal vražiček.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......