Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Luka je priden, čeprav ima kdaj izpade trme, pa bo že. Lula sedaj že bolje, kot je, čeprav mu še vedno morava luleka s palčko pikat. Pa dvojne plenice (ena ima lukno pri luleku, čez pa eno večjo) more imet gor in je tako smešen. Ko ena račka, ko v žabicah skače okrog s tako veeeeliiiikoooo ritko! super samo da gre na bolje Joži79, lepo da si se oglasila po dolgem času in ja, se strinjam...res se moramo dobiti skupaj ko se začnejo pomladni dnevi. Res nas bo lepo spet na kup dobit . In bravo za . Tole za pralni stroj pa poznam. Tudi Tit si sam odnese oprat in da v stroj, zapre vrata in odpre predalček za prašek..... ma vse posnema, ne moreš verjet. Pa ful mi rad pomaga ko dajeva obleke iz stroja v sušilec. To zelo rad počne, se očitno zelo rad počuti koristnega . Juš, Julija, Matija, Anja, mumu....vsem pošiljam , da boste kmalu spet zdravi! Urban, bravo za skakanje naokoli v spodnjih hlačkah rastejo teli naši marčevci, ni kaj. Mi zaenkrat lulamo v kahlo le pred tuširanjem. Se pa kdaj zgodi, da ko hoče kakat, pride do mene, mi reče "kaku" (oz. tatu, ker k še ne zna rečt ) in mu potem slečem pleničko in kaka. Ni pa zmeraj tako. Anja in njena teatralna užaljenost ....kako ljubko, tudi jaz sem si jo prav zapredstavljala . Tit pa kar usteca povesi in se mu kar nabirat začne in pol samo čakam a bo začel jokat al ne. Dobri so res.... Tina50, super da je Lan že bolje, da gresta lahko spet malo ven in bravo za adijo duda . Glede petja....tudi Tit še ne poje besedil v pesmicah. Ful je zanimivo....npr on reče zajčku dadu (od kje je našel to ime, pojma nimam, je pa zagotovo dadu pri njemu zajček) in potem začne peti: dadu, dadu, dadu,.....in u nulo zadane melodijo od zajček dolgoušček...ma ful smešno, res. In pol jst začnem pet in vse zna pokazat...najprej ušeska, potem hitre tačke - kaže z rokicam, potem pokaže zobke, pa brke in nazadnje repek . Besedil pa ni še tako kot pri nekaterih marčevcih/kah. IZVIRNO SPOROČILO: Špela100 Maks je danes drugi dan v vrtcu. Držim pesti. Drugače sem pa jaz danes čist dol.... ma evo....spet upam, da si Špela že bolje in da uspete Maksu pomagati z bioresonanco ali homeopatijo kar se njegovega ušeska tiče! Mumu, ja smola, da bo gospa varuška nehala z varstvom. Držim pesti, da dobite vrtec in nikar ne skrbi, bo tudi tam zelo uživala, samo da boste zdravi! Ja kopalnice so pa kar orng zalogaj pri prenovi. Ti želim, da bo čim ceneje in čim hitreje izvedeno. Bo pa pol luštno ko bo vse novo. Katy13, bravo Taji za odvajanje od pleničk Mergetka, Matic je pravi lepotec in kakšne lepe laske ima pa nasmeh IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka Toda, ko so mi dali to malo toplo bitjece na moj trebuh, mi je bilo tako lepo in tako srečna sem bila in še zdaj me kar oblijejo solze, če se spomnim na ta trenutek, ko sem prvič čutila to mojo malo deklico in ko sem jo končno dobila lepo umito in zavito v štručko ... lepo si tole napisala. A veš, da pri meni so tudi ti prvi trenutki še zmeraj zelo prisotni, močni in "živi". Še danes sem čist ganjena ko pomislim na to. Še zdaj se ga spomnim Titka kakšen je bil ko sem ga prvič dobila v naročje, pa tak topel, pa fuuuuul mi je bil lep (sem se bala kaj če mi ne bo, ker so nas v materinski šoli tko opozarjali na to)....ma prvi trenutek sem se zaljubila. Pa na splošno me še zmeraj držijo ta močna čustva - me ful gane ko izvem za vsako novo ...ni ga lepšega!, da o rojstvu niti ne govorim. Iskreno - dajati nova življenja in biti mami je nekaj najlepšega kar te v življenu doleti. Ah, zdej sem se pa čist raznežla . Sem bila včeraj v Ikei, sem imela dopust in sem seveda 60 % nakupila drobnarij za Tita. Sem bila prvič v Italiji in je kul pa še res si hitr tam. Punce kako je glede oddaje vloge za otroški dodatek? Kdaj najkasneje jo je potrebno oddati? Toliko od mene, upam, da nisem kaj izpustila. lepo se imejte.