san
|
terida, kako sem se nasmejala erikini mantri . res je posrečena . glede umivanja las je pri nas isto, no, saj v bistvu je pri nas ta strah pred vodo samo zaradi tega, ker misli, da bova tudi lase umila. potem ga moram že prej pripravljat, da se bova šla tuširat in da glave ne bova umila. no odkar smo prišli iz bazenov, sicer gre lepo v tuš kabino, ampak ima strah, da ga bom tudi po glavi polila, če pa sam drži se pa smeje kot ubrisan, pa četudi se po glavi šprica. je smešen . pri nas je tudi problem, ker vnaši kopalnici ni banje, ker v banji mu je pa cel žur. in priden primož, da je takole pančkal glede čistoče sem se včeraj spomnila nate zofy . ker urban sploh ne prenese umazanih rok, pa umazanega obraza, sploh nos mora biti vedno čist in obleke tudi. sam ena kapljica pade, pa se hoče preoblečt. mi sploh ni kapnilo do popoldneva, ko je prišel domov in začel . sem se že tako navadila, da tega sploh ne jemljem kot kaj drugačnega tina, upam, da je lan že zdrav in brez vročine ursi, ful lepe slikice na fb glede luleka pa joj prejo, upam, da bo sedaj ok in bo lepo teklo tam kjer mora za nalepke pa hvala, ti pošljem zs in res je toliko bo lepih stvari, sedaj ko bosta dva, da sploh ne razmišljaj o prikrajšanosti, ravno obratno, veš koliko bosta pridobila govor ursi pri nas je bilo podobno, potem se mu je pa odprlo, ampak za večino še nerazumljivo sem pa pogruntala, da urban veliko govori na k, sploh ne vem kje mu to, recimo naša pika pota, je bila včeraj ves dan kika pota, mačke so vse kivke (naši je namreč ime sivka), moje prsi so pa keko (mleko) al pa kiki - nimam pojma od kje mu to . no, sej so tudi besede, ki jih recimo ”lepo” izgovori, tko približno podobno, ampak zelo veliko jih izgovarja s k-jem dinki, koliko je pa titko velik? pa hvala za info o društvu , povzetka bi bila tudi jaz vesela pranje zobk, mi tudi uporabljamo pasto že nekaj časa, ampak je čisto odvisno od dneva, kakšen dan je ok, drug dan pa joče. če si jih pere sam, je pa ok, ampak kaj ko to ni dovolj... terida, moja izabela je bila taka kot opisuješ eriko (in sicer zato, ker jo je takoj prvi dan, ko je bila prvič v vrtcu, en fantek, ki je bil vodja, udaril in ona ga je dobesedno nabunkala nazaj, pa glavo manjša in potem je ona počela nazaj to drugim, ne vem, a je mislila, da je to ok, ker se je to njej zgodilo, ampak težava je bila, da sploh ni hotela nehat s tem obnašanjem), ampak po določenem času je dojela kaj ji govorimo oz. je začela upoštevat, kar sem ji razlagala ali pa je sama prišla do tega, ne vem... in kasneje je razvila izreden socialen čut za druge. in se zna še vedno postavit zase, pa tudi za druge in to je res ok. crklja se pa samo pri meni rada in občasno pri očiju, pa še to sama pride, kadar rabi, drugače ji ni preveč do tega, drugi (babici, dedek) se je sploh ne smejo dotikat, edino, če je res pri volji - ma res skoraj nikoli. po moje bo pri eriki tudi minilo, oz. bo dojela, da se to pač ne sme. špelin maks je na posnetku tak cuker , sem ga videla tako, roman napisan lep sneženi dan
|