|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
11.1.2010 13:48:38   
san
tale rr meni obupno počasi dela danes, pa še cajta nimam nič

v glavnem zofy, hvala za novo pošiljko nalepkuser posted image user posted image , sem šla danes že prvo rundo nakupit zjutrajuser posted image
in mumu super, hvala tiuser posted image

dinki, vilma, pomlad in ursi - KRASNE FOTKE NA FB-JUuser posted image user posted image user posted image , ma kolk so luškani vaši cukri, vsi po vrstiuser posted image

in vilma, naš bani tudi obožuje nogavičke dol dajat in že tolk obvlada, da se prec sleče. še večji žur mu jih je zdaj gor nazaj tlačituser posted image . no in najprej sezuje štunfke, pol pa še hlače dol da, če ma žabe, pa žabe dol sleče in potem to nazaj gor oblači in se poleg režiuser posted image .

kaj vse se v vrtcu naučijouser posted image . ta vikend je začel tudi plenico dol dajat in potem je šel do wc in rekel, da bo kakal, pa potem kasneje da bo pa lulal. in res se je parkrat vsedel, ne da bi kaj naredil, potem pa mu je celo uspelouser posted image . in sva imela za doma kar samo gatke gor in se ni nič polulaluser posted image . sm bla kar šokirana. po moje je to iz vrtca, ker jih je tam ene par že brez pleničk, ene trije se mi zdi. in danes je hotu kar brez plenice v vrtec, pa sem ga komaj prepričala, da naj da plenico gor do vrtca, ker še ni kakal, pa sem se bala, da bi se po poti. no, bomo videl a je to samo faza, al se bo celo odvadil plenic...

vikend smo imeli tudi krasenuser posted image , smo naredili 5 snežakov, pa zgradili iglu in sem prav utrujena, ampak prijetno utrujena, od vikenda. še kidala sem, tko da sploh ne rabim telovadbe obiskovat (vse okol mene namreč na nosečniško telovadbo hodijo, jaz sem pa prelena in to je dobra tolažbauser posted image )

no, toliko na hitro, morm šibat naprej

prebrala vas bom pa popoldne ali pa zvečer

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
11.1.2010 14:51:21   
terida
Živjo, punce!

Primož ravno spi, jaz pa urejam slike, ker jih moram dat kaj razvit - jih nisem že od poletja. Par luštnih za pokušino:

Primož in Erika, ko je imel Primož šele 14 dni:
user posted image

Primož (slika od petka):
user posted image

Erika in snežak (slika od včeraj):
user posted image

Včeraj sva šli ven sami z Eriko (fanta sta ostala doma) in sva delali snežaka. En čas mi je še pomagala, potem sem ga pa sama delala (njej je bilo bolj zanimivo ugotavljat, da se ji noge pogrezajo v sneg) in sem se prav spraševala ali ga morda ne delam bolj iz lastnega veselja. No, potem ko je bil narejen, pa se ga je res močno razveselila in ga objemala, tako da sem ji očitno le naredila eno veselje z njim...

Moram si skuhat kosilo, zato samo par hitrih komentarjev...

san
, hvala za tolažbo glede Erikinega obnašanja. Izgleda, da le ni tako hudo, je varuška rekla, da se navadno pri njej lepo obnaša. Mercatorjeve nalepke pa ti bom poslala v sredo, ker jih bom do takrat še nekaj nabrala.

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Terida, poglej kaj sem našla čisto po naklučju, ker se mi ne da delat in se sprehajam po FB: http://www.familylab.si/
Zelo zanimiva organizacija za nas starše in še bolj zanimivi seminarji.

Madona, na te zadeve bi moral človek hodit prej kot ima otroke, ker potem ni več časa user posted image Zato še toliko bolj hvala Dinki za kratko obnovo!

san, Dinki, super za rokavičke! user posted image Erika pa jih je včeraj prvič dala dol in tikala sneg z golimi rokami. In jih potem ni hotela več gor dat user posted image

Zofy, kako je na porodniški? Uživaš ali se dolgočasiš?

Zobna pasta... Erika ne mara umivanja zob z ali brez zobne paste, tako da imamo glede tega vedno težave...

Mergetka, user posted image user posted image user posted image za Matica!

Lona, čeprav z zamudo tudi jaz voščim Tilnu vse najboljše! user posted image user posted image user posted image Je že pravi Romeo, kaj? user posted image Taji pa kup user posted image user posted image user posted image !

Hvala vsem za pravljice!

Ursi, čim več prespanih noči!

san, bravo Baniju za pleničke! user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
11.1.2010 15:00:12   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Primož in Erika, ko je imel Primož šele 14 dni:
user posted image

Primož (slika od petka):
user posted image

Erika in snežak (slika od včeraj):
user posted image  

user posted image user posted image user posted image  Terida, krasne slikice user posted image user posted image user posted image
Erika je že prava punca, ful luštkana user posted image , prav tako njen bratec user posted image .
in bravo za snežaka, ki sta ga lahko naredili punci sami, je pasalo, kaj? user posted image  Jaz sem si tudi dala duška ta vikend....sva naredila pred bajto z možem skoraj 2 meterskega snežaka - ima metlo, lonec na glavi, šal,.... user posted image  ma je pasalo, priznam! potem smo pa še enega malo manjšega skupaj s Titkom naredili. Sneg je zakon user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
11.1.2010 21:43:46   
san
pa imam končno čas, da vas preberem. bom kar začela, kjer sem ostala.

zofy, kako kaj prvi dan porodniške? je fino?user posted image

katy, če ji iz očesa teče le tekočina, da se ji solzi, potem samo z navadno fiziološko ali pa prekuhano vodo spiraš, če pa ima gnoj - kot šmrkelj zgleda, pa ponavadi je tega vedno več, zjutraj pa se zlepi oko, potem pa je potreben AB tobrex.

lona, upam, da tilna ni zamedlo in, da je užival na smučkahuser posted image . mi bomo najverjetneje testirali smuči prihodnji vikend, da vidimo koliko smo poabili ali pa nismouser posted image
snežni tobogan je pa zakon, mi smo tudi na vrtu na kup zmetali sneg, ko smo kidali in so otroc fajn poteptal vse in imajo mega toboganuser posted image
držim pesti, da je kašelj že pojenjaluser posted image

margetka, super da so izvidi za vodo in kri ok. vseeno pa upam, da vam uspe ugotovit od česa se mu to ponavlja. a pa se takrat tudi slabo počuti? glede alergij, pa super da veš od česa je, da se temu lahko izogibašuser posted image . sploh poletu so verjetno zoprne, ke je že tako vroče, potem ga pa še tisto srbi.

brcike, ja to je res neki prečudovitega. naša ga največ sračka ponoči, posledično je spanje, ki je že tako na nuli še slabše. podnevi pa tudi precej nori, upam, da bo, ko bo zunaj kaj več spalauser posted image

dinki, super za povzetek, sej je res težko verjetno napisat, ampak a veš, da sem se prav zamislila nad tistim o slabi voljil. pa še kako je to res!! in ja ponavadi večino stvari vemo, sam spomnit nas je treba spet na to vsake toliko časa. in bravo za vaš vrtec, da vam takole organizira predavanja. no, saj pri nas jih tudi, 5 jih je letos, samo so ob tako nemogoči uri, da sploh ne vem, če komu uspe it (ob 16-tih).
pa kakšen velikanček je tvoj tit in pravi lepotecuser posted image in super za rokavičkeuser posted image
aja, pa tist tavelik snežak je res carskiuser posted image

zofy, prek familylab-a so bile pa že nekatere mamice, ki jih poznam na srečanjih - seminarjih in so bile zelo zadovoljne

špela, se mi zdi, da je azzurra enkrat o enem inhalatorju pisala, al je bil vlažilec... hm... no, jst nimam pojma o temuser posted image

katy, pravljice krajše so v zlati čebelici- tista zbirka, ki je izšla pred časom, pa še ena knjiga,k je so iz cicibana zgodbice notri, take luškane, se zdele ne spomnim naslova, knjiga je pa v otroški sobi, bom preverila jutri. drugače pa ima naš bani rad tudi od makarovičeve smetišni muc, je ene par zgodbic notri, pa od epte o medvedu, ki je valil gosja jajca, so tut luštne zgodbce notri. no, sploh ima rad slikanice, obožuje jih gledat in poslušat. če je samo besedilo, mu ni tako zanimivo.

joj, lona pa ne no. božica taja, upam, da ste sedaj boljeuser posted image . no, sej praznuje se pa res lahko tudi kasnej, bo pa takrat bolj finouser posted image
haha, so smešni ti naši fantjeuser posted image naš izidor ima kar tri izbranke, je rekel, da ima dve za rezervo in sedaj je po enem letu hude ljubezni taprva res odpadla - ona pa še vedno pravi, da je on njen možuser posted image , ker je tožibaba in sedaj je na tapeti punca št. dveuser posted image . je pa lump tak šarmer, da pravjo tršičke, da vse punce neki okol njega skačejo. on pa tud uživa v družbi punc.

ursi, katy, super za linke, bom pgledalauser posted image

ursi, sem ti kar mal foušuser posted image . jst pa tkooo slaboooo spim, da najraj kar ne bi ležala, ampak kej drugega delala. se samo premetavam iz enga boka na drugega, na hrbtu mi je slabo. ..v glavnem obup

mumu, še enkrat hvala, danes sem že kar nekaj nabavila, no pa mi tudi še kar nekaj manjka, tako da se že veselim novih nalepkicuser posted image

terida, ma kako lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image kolk sta luštnauser posted image . in super snežkouser posted image
no, pa fajn, da je situacija pri varuški ok. in hvala za pošiljko nalepkic že vnaprejuser posted image

sm danes v vrtcu vprašala, kako je s straniščem in koliko jih hodi že na wc in je povedala, da res trije in da urbana to kar zelo zanima, upam, da pri tem ostane in da je to začetek odvajanja plenic, če ne pa tudi nič hudega.

aleži, imam enega medveda iz 500 g pakunge. če sem prav razumela, rabiš tega medveda, ne?

tko, se mi zdi, da sem zdej vse predelala, upam, da nisem katere pozabila
mirno noč vam želim

< Sporočilo je popravil san -- 11.1.2010 21:44:08 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
11.1.2010 22:17:02   
Naša črtica koraka
Večer,

najprej:
TILEN,
VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE
IN ŠE NAPREJ TAKO LEPO ZALJUBLJENO NAPREJ!

potem imamo spet eno damo, ki se je odločila nekaj malega zakuhati: TAJA user posted image user posted image user posted image user posted image

potem skorajšni junak korenjak: URBAN user posted image user posted image user posted image

potem user posted image za prespano noč in za 6ke, juhu LUKI!

ZOFY: a ti si pa že čisto blizu finiša, a te že kaj trema daje ... če sploh? In ime, je že v žepu? Ali pa vsaj finalni izbor?

pa HVALA LEPA ZA E-SLIKANICE, katy!!!

ERIKA, tvoja dva sta user posted image user posted image user posted image !

No, tale snega nam je pa napravil veliko veselja. Čeprav za mojo anjčulo tega ne bi trdila. Ona v bistvu snega ŠE ne marauser posted image . Se ga noče niti dotakniti, stoji na snegu in se ne premakne, s sanmi sem jo nekajkrat lahko zapelala a v glavnem se noče vozit :( po hribu pa se ni hotela, čeprav se prejšnič je ... ah ja, bo že. Rokavice je najprej marala, zdaj jih pa noče več.

Sicer pa tudi anja širi svoj besedni zakladek. Prejšni teden je prvič poklicala moža, se je mož skoraj stopil od sreče user posted image mu je rekla "Oti" (oči). Matija je pa Tija, vse moje prijateljice so pa babi in tudi babi je babi, medtem ko pa mojo sestro kliče po imenu, vse ostale ženske so pa Dani. Prav fletno si je popredalčkala ljudi, zlasti moje prijateljice so navdušene, ko jih pokliče z babi user posted image .
Drugače je pa to še vedno ena taka luštna punca, tudi trmica jo je minila, oz. je trmico zamenjala za teatralno užaljenost user posted image Na srečo se je odločila za t.i. romantično užaljenost, se ne dere, ampak rokici na svoje oči nasloni in se počasi obrne stran, človek bi jo kar pojedel.

San, tudi anja je začela te dni govorit, da bo lulala in tudi ona noče pleničke gor ... če pa že, si jo hoče sama naštimat ... to pa so borbe ... ma, v resnici jo pustim, da je brez ... samo kaj, ko ona noče NIČ gor, potem ji pa taki šmrkli lezejo ven, da je groza. Komaj čakam, da bo poletje, da se znebimo teh plenic!

Toliko na brzinsko od mene, je veliko lažje brat, kot pisat, zato user posted image user posted image user posted image tudi vsem ta pridnim ....

AJA, a še kakšen zakladek nima 3? Zobke mislim ... Anja ima le 1, 2 in 4.
Je pa tako smešna, ko se nasmeji, tako na široko odpre usta in pokaže vse zobkeuser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
11.1.2010 22:23:59   
Naša črtica koraka
tole našla na medovernetu, če katera rabi, ena podarja šparove nalepke

http://med.over.net/forum5/read.php?151,5948795

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
12.1.2010 9:07:14   
Ursi2
Živjo, punce!

Dans je pa tak zaspan dan!No, naša noč je bila danes spet bolj podobna ostalim nočem!aMpak se ne sekiram kaj posebej, jepasala tudi samo ena prespana noč!user posted image

Komi čakam, danes imam pregled pri G. Upam, da mi bo nardil UZ. No, na srečo je zdravnik fajni in ne gleda na to, da lahko nardi samo tri UZ ampak mi ga nardi na vsakem pregledu. Pa počasi si bom mogla it papirje rihtat na soc. Sem že pozabla, kaj vse je treba!user posted image

Sem pa prav fajn, čeprav me je v petek tako matralo, da sem mislila, da me bo mogel peljat k zdravniku. Sem si bila seveda sama kriva. Popoldan smo šli še na koline, pa Luka zraven in je hotel povsod bit zraven, pa sankat se in na snegu letat. Seveda se tudi jz nisem mogla zadržat. POtem sma pa še malo pomagala kidat. Za piko na i, me je pa prav grdo vrglo. Sem se sicer nekak ulovila oz, da sem bolj na bok padla, sma sem se kr vstrašila.
Pa tam je polno stopnic, pa vse je zanimivo, pa tist star štedilnik, ko je zanimiv, ko je treba drva gor devat in sem samo gledala, da se ne bo česa primel. Sej mi je fajn, ko je radoveden, pa ga vse zanima, sam zadnjič sem pa komi čakala, da smo šli domov, da sma se potem doma lepo igrala, pa je bilo malo bolj mirno in sem lahk mal sedela. Sam že na poti domov sem se sam prestavljala na sedežu. Noč je bila tudi taka, v soboto sma bila sama. Je šel moj delat in sma mislila prej z Lukanom zraven it, pa sma potem raje doma ostala, ker mi je bilo lažje, da sma bila doma, kot pa pri mojih, ko samo v kombi leze, pa na viličarja, pa hoče it k mašini,.... No, v nedeljo je pa bilo že skor ok. Ampak se pa zdej velik bolj pazim, čeprav se morem prav opominjat, da česa raje ne naredim.

Luka je priden, čeprav ima kdaj izpade trme, pa bo že. Lula sedaj že bolje, kot je, čeprav mu še vedno morava luleka s palčko pikat. Pa dvojne plenice (ena ima lukno pri luleku, čez pa eno večjo) more imet gor in je tako smešen. Ko ena račka, ko v žabicah skače okrog s tako veeeeliiiikoooo ritko!user posted image user posted image

Govori še vedno ne še kaj veliko. Še vedno smo pri TJA, TAM, TULE, TI TJA, BIM BAM BOM. No, to je skoraj vse, mogoče še ima kak preblisk kdaj. Pa ati je DIDI, vsi ostali moški pa so DEDI. user posted image user posted image user posted image Me moj sam mal čudno gleda, kaj zdej!user posted image user posted image

Smo se pa vagali in ima malo več kot 13 kg in 88 cm. Ni slabo! Se pa vidi po hlačah, da se je malo potegnil, mu je kr malo kratko skor vse.
Sem včeri v Hoferju potem vzela trenerke spodnji del. Pa vesela sem, da sem kupila inhalator. Sem ga čakala več kot eno leto in je šel včeraj oči v Avstrijo in mi ga je potem prinesel.

Zofy, kako kaj na porodniški!Vidim, da nimaš časa za nas!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, upam, da jo boš lepo preživela in se lepo v miru pripravila na novega člana! Kako kaj z izbiro imena?

Terida, ful lepe slike! Kako sta lušna!Erika je prava punca, Primož pa taka mala štručka!Juser posted image user posted image user posted image user posted image oj, kake lušte!!!!!! In super, za skupaj preživete ure z Eriko in da je bila Snežaka tako vesela!!!!!user posted image user posted image

NČK, super da Anja širi svoj besedni zaklad, pa pridna, da že tako pove za lulat. Ti pa verjamem, da ni fajn, ko noče imet nič gor. No,s ej bo kmal poletje!user posted image

Lona, kako kaj vaš hartbrejker? Je užival na smučanju? Še kaka nova ljubezen?Kaka faca je Tilen, res. Ja, sej vem, vse me še čaka!!!!user posted image
Za Tajo pa en kup user posted image user posted image user posted image

Mergetka, super za izvide, čeprav upam, ad uspete izvedet, zakaj se vam ponavlja vročina. Kako visoko pa ima? Pa kake volje pa je takrat?

Jz sem pa našemu zdej par dni z Riboderminom mazala kožo tam, kjer je hrapava (sem čist pozabla na njo, pa jo je Luka našeluser posted image ) in je veliko boljš. Upam, da je res kriv samo suh zrak in te obleke, ko so zdej bolj oblečeni.

Dinki, super za povzetek!Ja, sej res večino že vemo, sam kaj ko hitro pozabimo in je tole res super!Fajn ima tole vaš vrtec, da imate ta predavanja. Ja, slaba volja se res takoj odraža tudi na otroku. Opažam pri LUkanu. Če sem jz sitna al pa slabe volje, je tudi on kar nekaj siten pa cmerav. POtem pa se prav v roke vzamem in se potrudim oz odklopim tist kar me jezi in je spet Luka boljš volje. Saj kar verjet ne moreš. Najbolj sem to opazila, ko sma iz bolnice prišla. Tam si naspidiran, pa veš, da morš se potrudit, pa ga zabavat, zamotit, tolažit,.... Da si ti tam za njega, da ni nikogar drugega, ker niso smeli obiski, razen partner. In mi ni bil problem, niti nisem bila slabe volje, ali sitna ali kaj podobnega. Potem sma prišla pa domov in je začel letat okrog, vse je hotel prestaknat, povsod zlezt,...meni se je pa kr mešalo, ko sem kr vidla, kaj vse se lahk zgodi. Pa seveda mu nisem mogla kaj dopovedat in potem sem letala za njim z vrečko in mu govorila, da more bolj počasi, pa pazit,pa...... Sama sebi sem bila tečna. Seveda me je imel tudi Luka počasi dost, pa bolelo ga je in je bil siten in se mi je enkrat kr mal utrgalo. Sama sem bila šokirana nad sabo in sem se pol zvečer prav sama nad sabo mal zamislila, pa se v roke vzela, se skregala in vse to. NO, od takrat naprej pa je velk boljš, jz sem velik bolj mirna, dobre volje, če sem utrujena, ne pokažem Lukanu, ker sej ni on kriv, če sem jz sitna,... Pa še lažje je,če sma oba dobre volje, kot pa sitna. Ma, sem zdej zatežila, al!user posted image user posted image user posted image

Pravljice: pri nas so knjige res takoj za lego kockami. NO, zvečer pa so itak zakon. Ima pa zelo rad take, kjer so okenca not, da lahko gleda al pa da so živali, avtomobili, stroji. DRgač pa so tudi pri nas take, da so slike zraven aktualne, une s samim besedilom še niso. Zlo rad ima vse od Meda Jake (trenutno je najbolj Medo Jaka pri Božičku), Medo Viktor (Na kmetiji,... pa učenje barv, oblik, štetja z Viktorjem), potem Knjiga Kmetija in življenje na deželi pa ta Velika knjiga pravljic. Pa seveda more plišast Levček zraven gledat in potem mu kaže, kje je obuti maček in da enkrat nima klobuka, drugič ga ima,.... Res je posrečen. Sm ap avčeri gledala Mačka Murija, pa to ni knjiga za njega, ker ves čas mi je samo kazal, da bi on tudi imel muco in me je tako milo zraven gledal, da sem bila čist adijo. In vsakič, ko vidi kje kako muco, mi kaže, da bi jo imel in me tako žalostno pogleda, pa glavico postrani.user posted image user posted image
Drgač pa si midva veliko knjig sposodima v knjižnici. Pa prav vidim, kk se mu spreminja zanimanje. Si kdaj katero sposodim, pa mu sploh ni zanimiva. In jo nesem nazaj pa si jo čez kak mesec spet sposodim, pa samo tisto gleda.user posted image

San, priden Izidor, da tako lepo gre lulat!dRžim pesti, da vam uspe!!!!!user posted image user posted image No za tebe pa user posted image user posted image , da bi se ti upselo kmalu kaj naspat!Revica! Čeprav,s ej preveč razvadit se tud ni fajn, da boš potem lažje vstajala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nalepke ti bom pa poslala, sam še mal čakam, če mi jih bo uspelo še kaj nabrat.

Tk, zdej pa res morem it delat!

Neposredna povezava do sporočila: 3182
12.1.2010 9:33:09   
aleži
Hojla,

Lona malček z zamudo ampak user posted image user posted image user posted image
user posted image
vse naj naj Tilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

terida: user posted image user posted image user posted image user posted image  slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK: tudi Sara ima samo 1,2 in 4 že precej časa. Čeprav zadnje čase je malo sitna, trmasta in po mojem bo kamlu kaj prišlo ven.

San: user posted image user posted image user posted image user posted image  Bniju za lulanje.
Ja mi lahko pošlješ če imaš, linota. Ti bom pisala na FB!

user posted image user posted image user posted image Vsem pa čestitke za tako krasne slikice zimske idile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
12.1.2010 9:44:48   
Zofy
Dober dan!
Spet sneži in namesto, da bi se veselila, se samo križam in globoko vzdihujem. Okoli našega bloka je cel kaos, sploh ne plužijo. In parkirnih mest je 3x premalo in v takem ne mroeš avta nekam stisnit...
Pa da ne govorim kako sem okorna. Zdaj, ko je sneg, res občutim, da se mi je težišče spremenilo. Zelo hitro zgubim ravnotežje na tem mokrem snegu in noge se mi zvijajo. Sem si že 2x skoraj fentala gleženj (kljub gojzerjem) in enkrat se mi je tako zdrsnilo, da sem skoraj padla in še dobro, da nisem, ker bi padla na Julijouser posted image . Ja, tako doživljaš sneg v visoki nosečnosti. V ponedeljek sem namreč stopila v 9. mesec. In sem vam prav fouš, ko tako uživate, končpno je sneg za snežake in jih lahko delate z vašimi malčki user posted image . Ma sej bo. Če ne pa bomo šli na Kanin aprila user posted image .

Včeraj sem šla na shopping in sem nakupila vse potrebno, tako da zdaj samo še do 2 prijateljic skočim, da naberem skupaj še oblekce. Danes pa si bom pripravila torbo za v porodnišnico in polasi pričela z generalnim čiščenjem stanovanja (po omarah ipd).

Moram rečt, da me kar malo panika že grabi. ne vem,če me je 1. tako grabilo. Zdaj imam razne plane A, B, C kako bo, če me zgrabi ponoči, ko bo Julija v vrtcu ali popoldan. Imam par prijateljev na stand by, da bojo uleteli, ker moji starši rabijo 1,5 ure, da pridejo iz Izole, če bo pa še kakšen snežni metež, pa lahko nanje kar pozabim. Tako, da je to moja 1. preokupacija. Druga je porod. Se ga kar malo bojim, ker me G straši, da je naš fant ful velikuser posted image . P če se spomnem na 1. porod, ni bilo lih lahko. Mislim, ni bilo nič hujšega, samo se mi res ne da še 1x čez vse te muke popadkov. Zdaj bi se definitivno rada izognila tem umetnim. Pol pa je še panika, da ne bom pravi čas prišla v P, ker same take ekspresne zgodbe 2. porodov slišim.... No, tole so moje skrbi.

Pol pa še Julija non stop bolna. Tale vrtec mi prav pritisk dviguje. Sej so mi vsi govorili, samo da ne more ostat otrok 1 teden zdrav, pa tudi ne vem, če je normalno.
Lona76, user posted image user posted image user posted image za Tajo. Julija je tudi vsa prehlajena, kašlja, smrka in kiha. In baje da je več kot pol vrtca prehlajenega in kašlja in vsak dan koga z vročino domov pošljejo. Jaz upam, da bo Julija zdržala, ker sama ne morem bit z njo doma. Sem preveč okorna. Zdaj jo filam spet s sirupom Marsovci, pa nek med z zelišči proti kašlju imam, pa Justova ,aterina dušica in še 3x na dan inhalacije z ultrazvočnim inhalatorjem. Aja, in Operil v nos pred spanjem in pred vrtcem. Ko pride domov pa bo dobila še karamelno mleko z žajblom. In čajčke z limono in medom... Uh, upam, da bo zaleglo. Sploh me zanima tale inhalator, ker ga sedaj šele 1. preizkušamo. Prijateljica pravi, da njenemu tamalemu in tudi njim zelo pomaga.

No, zdaj sem se pa razpisala... večinoma me je bilo eno samo jamranje user posted image .

terida, zelo lepe slikice, Primož je res zelo podoben Eriki, samo bolj fantovski user posted image . Upam, da se nam ta teden uspe kaj videt, bom se probala oglasit v četrtek, vendar je sedaj vse odvisno od Julijinega zdravja. Smo na vezi, te pokličem kaj!

< Sporočilo je popravil Zofy -- 12.1.2010 9:46:57 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
12.1.2010 9:47:16   
pomlad08
helou drage marčevke,
kako ste?

mi smo s tem tednom uvedli nov urnik - job gre že dopoldne za par ur k moji mami, da se jaz učim, ampak se mi totalno ne da, itak. ma se moram mal zagnat da bojo do novega bejbija vsaj izpiti pod streho user posted image

ok, glihkar sem razbila en krožnik, k sem neki vlekla kabel od miške, matr sem štor! zjutri je šel namreč tud že en kozarec. bo treba kmal v ikeo po novo zalogo user posted image grem pospravt pa pridem pe nazaj.

tok o učenju user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
12.1.2010 10:07:06   
pomlad08
ok, za silo je pometen user posted image

ursi, blagor za pregled! jaz imam čez en mesec morfologijo in že komaj čakam! najraj bi si kar sama plačala še kakšen ekstra uz. saj res, a kakšna ve, kok to stane?

san, upam, da se uspeš kej naspat! jaz sem se tud zdej začela oblagat in podlagat s povštri in kovtri, pa kr nekak gre, razen če prileze job v posteljo, pol je pa gužva in sem zjutri čist polomljena. sem pa končno zdilala pri možu, da bova kupila novo, širšo posteljo. zdej mava 160cm in štirje ne bomo šli not user posted image

nčk, jobu glih zdej rastejo trojke. spodnje so se že pokazale, zgornje pa še ne.

taja, pocajti se! bi ti poslala pikopoko, pa mi ne delajo. srečno uglavnem, upam, da bo hitro ok!

zofy, draga nosečkica, vse bo kul! glede velikosti vašega poba - sej veš, da ful falijo s temi ocenami! resno, jaz poznam cel kup takih štorij, ko so napovedovali velikane, ven so prišli pa navadni dojenčki. pa z julijo bo tudi vse ok, en bo že prilaufal, magari mene poklič user posted image sej boš imela itak uno napotnico za rešilca, pa greš lahko ti z rešilcem, če bo res taka kriza, mož pa prileti za tabo, ko dobi varuha za julijo. po moje si je kar za želet, da bi se res tako mudilo user posted image sej bo!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
12.1.2010 10:16:18   
pomlad08
 knjige so pa pri nas tudi špon, sam ne toliko pravljice, kot razne enciklopedije - živali so npr. zdej ful in, job pozna že čist ene nore vrste ala skunk, morski polž, vse ptiče ...
tako da tud zvečer mu ne morš uturit kar kakšne pravljice, ampak si on zaželi recimo enga ježevca in ko se ga nagleda, gre spat user posted image
ima pa rad pesmice in mi je tok luškan, ko zna že ful dobro dopolnjevat verze. trenutno je aktualna "zima, zima bela", pri čemer on poje "vrh gore sedela, pa tako je pela, da bo vzela joba" user posted image se poživižga na rime.

aja, drugač je pa ful uporabna zbirka cicibanov, mi imamo zvezan cel letnik 2001/2002 in je notri konkretna zaloga pesmic in pravljic in slikic ... ne vem pa, kje se to lahko kupi? bi imela z veseljem še kakšen letnik tko zvezan, tega smo dobil od prijateljice.

ok zdej se grem pa res učit.

aja, sam še to, z možem sva že sklepčna za ime za punčko, in sicer bo najverjetneje Ava user posted image
za fanta pa še nimava nič, ker ima on FUL bedne predloge, joj, to bojo še težka pogajanja user posted image

a ostale že imate imena? ursi ima Jureta, san ima Ivano Vesno (Ivana je tud pri nas v ožjem izboru, sam mož ni tok za, ker je njegovi mami tako ime), kaj pa ostale?

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 12.1.2010 10:17:56 >

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
12.1.2010 10:22:09   
pomlad08
oh, kako sem lahko pozabila ta glavno stvar: terida, kakšne prečudovite slikce! hvala hvala hvala, si mi ful polepšala dan! jaz kar komaj čakam, da grem rodit, dons sem brala ene porodne zgodbe in bi se kar odpeljala v porodnišnico user posted image
verjamem pa, da je z dvema naporno, meni se zdi, da ti super furaš! sej ko bo primož malo zrastel, bo lažje, zdej je pa logično, da se ubistvu lahko samo enemu naenkrat posvetiš ... jaz tudi takrat računam na izdatno pomoč moža in babic. drž se!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
12.1.2010 10:29:16   
Ursi2
Živjo!

Zofy, lepo, da si se malo oglasila!tI Verjamem, da je zdej, ko je že tako daleč, kr en kup skrbi!Mene skrbi, kk bo, pa imam tasta in taščo v spodnjem štuku. Ma, tk ko je rekla, Pomlad, če bo že res kriza, lahk tud z rešelcem greš, pa dokler mož zrihta varstvo!Ja, sneg je pa tako, dokler da ti ni treba na cesto it ali pa parkirnega prostora najt, je super, pa lepo noret po snegu. Na cesti je pa druga pesem. Drži se, pridna, da si šoping že opravila. Ma, jz še tud morem mal poštudirat, kaj je treba nakupit. Sem čist pozabla vse. Eino plenic mi ni treba, imam še staro zalogo 1 in 2-ke, ker jih je Luka prehitro prerastel.

Kar se pa velikosti tiče, pa ne preveč študirat. Meni je moj G skoz govoril, da je velik, da ima veliko glavco, ....., no potem pa sem rodila eno malo, malo štručko, ki niti 3 kg ni imela. Ti lepo uživaj zdej, pa držim pesti, in vam pošiljam vagon user posted image user posted image user posted image za Julijo, da ne bi zbolela. Ja, res j e kr naporno bit zdej doma z malimi. Čeprav, ko mi čakam marec, da boma z Lukijem spet skupi po cele dneve. Ga zdej ful pogrešam.

POmlad, pridna punca, da se vsaj poskušaš učit. Jz tud delam na tem ;)! No, kar se UZ tiče sma se midva z G pogovarajala in m i je razložil, da je pač dovoljeno nardit samo 3 UZ, oz proti koncu še mogoče enega. meni pa ga je naredil na vsakem pregledu. Pa je rekel, da gre on v svoj minus, ker more poročila pisat, zakaj ima tolko UZ, pa plačevat tist minus,... No, sma se potem zmenila, da bom kak UZ pa sama plačala. Čeprav mi ne bi bilo treba, pa sem sama rekla, da bom. Kaj vem, nekak se mi ne zdi fer. No, ravno zdej zadnjega sem plačala in je bil 25 €. Pa mogoče bom še enega, boma vidla.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
12.1.2010 10:39:31   
Zofy
Pomlad in Ursi, hvala za spodbudne besede. Glede rešilca pa mi je G rekla, d ane pride v poštev ob takih primerih (da bi mene ful grabilo, varstva za otroka pa še ne bi imela), ker da to ni nujen primer. Da je nujno le če krvavim ali če mi voda odteče. No, in da naj grem v takem primeu s taksijem. Halo??? Si ne predstavljam, da te npr. popadki šopajo na 2min ind a te taksi plje rodit. Sej te nihče ne vzame v avto, da mu ne bi tam rodila in vse posvinjala user posted image . Ma, bo že. Če ne se bom zlagala, da mi je voda začela odtekat in da sem sama... ko jih šiša zavarovalničarje škrte... Ja, po moje so vsi moški, ki taka pravila pišejo...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
12.1.2010 11:13:09   
pomlad08

Pomlad in Ursi, hvala za spodbudne besede. Glede rešilca pa mi je G rekla, d ane pride v poštev ob takih primerih (da bi mene ful grabilo, varstva za otroka pa še ne bi imela), ker da to ni nujen primer. Da je nujno le če krvavim ali če mi voda odteče. No, in da naj grem v takem primeu s taksijem. Halo??? Si ne predstavljam, da te npr. popadki šopajo na 2min ind a te taksi plje rodit. Sej te nihče ne vzame v avto, da mu ne bi tam rodila in vse posvinjala user posted image . Ma, bo že. Če ne se bom zlagala, da mi je voda začela odtekat in da sem sama... ko jih šiša zavarovalničarje škrte... Ja, po moje so vsi moški, ki taka pravila pišejo...

ne, ne, to ma pa tvoja G ene čudne teze.
napotnico imaš, a ne? oz. jo boš dobila? no, napotnica je tvoja "vozovnica" do porodnišnice, uporabiš jo lahko ne glede na "nujnost" primera (voda, popadki ...). moja svakinja gre vsakič z rešilcem v porodničnico, ker njen mož ne vozi avta. ko dobi popadke, enostavno pokliče rešilca, pa ni bil nikoli kakšen hud emergency.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
12.1.2010 13:48:05   
Joži79
Se vam na hitro javim. Mi smo spet na bolniški (Juš je pobasal eno virozico, nič hujšega), danes greva na kontrolo. Ne vem kdaj se bo tole nehalo. Že skoraj eno leto je v vrtcu, pa še vedno smo 1x mesečno zihr doma...

Jaz drugače še vedno delam - do konca meseca. Komaj čakam da bom malo doma. Me namreč vse skupaj že pošteno izčrpava. Prejšnji teden so se mi kar 3 herpesi naredili od izčrpanosti. Mojega je namreč malo grlo bolelo in je bil doma na bolniški, jaz pa sem cel teden kidala sneg z avta, peljala Juša v vrtec, hitro v službo, predčasno domov, da ga spet poberem, popoldne igra, in potem zaspim še prej k Juš. Pa še na pregled sem se morala peljat (imam G še vedno na štajerskem). Me je kar ubilo...

Pri nas bo po vseh verjetnosti (tako pravi Pušenjak na 3D) tudi user posted image . Rok imam sedaj en teden kasneje (20.3.). Sicer je vse OK, samo sladkor sem imela spet v urinu... Še čakam da bom našla čas za 50g OGTT. Upam da ne bo sile...

No je malo o Jušu: fant je nabrit 100/h, vsak dan se mu tako nasmejim, da ne morem verjet. Danes je npr. rekel, da je polil, ko je gledal umazan slinček, pa sem mu rekla da ga bomo že oprali. In potem zgine... Ko ga grem iskat je že bil slinček v pralnem stroju, Juš pa je štelal programeuser posted image . Pa danes je prvič zares pihnil skozi nos, da se je useknil v robček. Tok sem bla ponosna. Upam da neu tko k s kahlico... Začeli smo s tem (ker so nas tudi v vrtcu opomnili, da tam že včasih lula in kaka v kahlico) že oktobra, zdaj pa vsakič ko mu omenim kahlico dobim nazaj en velik NEEEE. Silit ga pa nočem, da se mu ne bo uprlo. Imate ve kakšne izkušnje? Pa Urbanu čestitke za WCuser posted image !

Vsi bolančki, upam da se čimprej pozdravite, pa bejbe upam da se kaj vidimo spomladi.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
12.1.2010 14:10:45   
san
mumu, uau, res hvalauser posted image user posted image !!!! zdej imam pa toliko merkatorjevih in šparovih nalepk, da lahko kupim čisto vse kar imajouser posted image , tko da drage moje, jaz sem vam še enkrat najlepše zahvaljujem za pomoč pri zbiranju nalepk, sedaj jih imam pa dovoljuser posted image . še nekaj viška celo, ampak bom tudi tiste lepo unovčila in kupila še ostalo, kar najprej ni bilo v planuuser posted image . res vam vsem hvalauser posted image user posted image !!!

< Sporočilo je popravil san -- 12.1.2010 14:11:18 >

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
12.1.2010 14:12:29   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

ne, ne, to ma pa tvoja G ene čudne teze.
napotnico imaš, a ne? oz. jo boš dobila? no, napotnica je tvoja "vozovnica" do porodnišnice, uporabiš jo lahko ne glede na "nujnost" primera (voda, popadki ...). moja svakinja gre vsakič z rešilcem v porodničnico, ker njen mož ne vozi avta. ko dobi popadke, enostavno pokliče rešilca, pa ni bil nikoli kakšen hud emergency.

Moja G itak komplicira 100/h. Je rekla, da če ni krvavitev ali če voda ne odteče, da pol poroda ne obravnavajo kot nujno vožnjo in da se mi lahko zgodi, da bom čakala in čakala in doma rodila. Ampak sej nimaš druge alternative kot čakat, če nimaš drugega prevoza user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
12.1.2010 14:16:10   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: san

mumu, uau, res hvalauser posted image user posted image !!!! zdej imam pa toliko merkatorjevih in šparovih nalepk, da lahko kupim čisto vse kar imajouser posted image , tko da drage moje, jaz sem vam še enkrat najlepše zahvaljujem za pomoč pri zbiranju nalepk, sedaj jih imam pa dovoljuser posted image . še nekaj viška celo, ampak bom tudi tiste lepo unovčila in kupila še ostalo, kar najprej ni bilo v planuuser posted image . res vam vsem hvalauser posted image user posted image !!!

San, sem vesela, da si tako hitro zbrala. Najbrž se na tak način ne da zbrati pike od Ljubljanskih lekarn, a ne? Imajo ful popusta na vlažilec zraka, vendar moraš imeti pike, ki pa jih jaz nimamuser posted image
Drugače pa sem danes dobila še nekaj Mercatorjevih nalepk in nekaj jih bom še jutri, tako da če še rabiš, povej. Če ne pa bom jaz porabila in nesla en komplet pribora h tašči.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
12.1.2010 14:38:56   
san
hehe, nčk, si kar predstavljam anjičko kao to izvede - teatralno užaljenost namreč. ma mora bit res za pohrustat luštnauser posted image . je pa res prava damica, ker dame pa č ne ljubijo preveč snegauser posted image in bravo za govor in papa pleničkeuser posted image . sem se pa spomnila, ko sem prebrala, da je oči ”oti”, da sem jaz mojega očija klicala ”oki“user posted image

ursi, ja noseča si, veš in moraš mal počivat tudi med drugim. ne pozabi tega!user posted image sicer sem tazadnja, ki bi ti pametovala, imam sama tudi težave z nepočivanjem, pa se mi zdi, da me mogoče to ponoči matra, da sem preveč utrujena in me vse boli, pol pa za kazen še spat ne morem.
me veseli, da je gre lulanje na bolje, pa četudi je rita velika, sam da lažje lula, govoril bo pa itak pol k navituser posted image . moj dragi je rekel, joj še enga si skvarla, da spet še en govori kot navit in da boga njegova ušesauser posted image . in res je ornk fantuser posted image

user posted image zofy, sem se nasmejala tvojemu jamranju, po moje je to kakšen nosečniški sindrom, ker jaz tudi stalno jamramuser posted image
čeprav tole z virusi je res dosadno, da je otrok skoz bolan v vrtcu. jaz kar trkam, naš bani je zgleda tolk prekužen od večjih dveh, da se kar ok drži, če se sam spomnim izabele... je bla katastrofa, vsa leta več doma kot v vrtcuuser posted image .
pa super, da je šoping uspeluser posted image . za porod se pa sploh ne sekiri vnaprej, boš vidla, da bo vse ok, pa ni nujno, da bo drugič tko ekspres ven padu in tudi ni nujno, da bo tako hudo kot prvič. tko da think positive!
btw, jst sm šla že trikrat sama peške v P rodit, ni blo nobene panike na konc in tud noben otrok ni ven padu, sm mogla kar lepo potiskat. sej če maš kolegice bo ena zihr na razpolago, drugače smo pa me tud tuki.

o, pomlad, le pridno se učiuser posted image , tist kozarec in krožnik sta šla pa za srečo, tko da no panic.
glede povštrev in tea, ma men nč ne pomaga. vse mi fali ponoč, nisem vedla, da je lahko tok naporno spanje, res!
in tale job, ga pa res pihneuser posted image , ježevci pa skunki, bo biologuser posted image
in cicibani so res zakon, jst jih mam tudi doma, sm jih dobila od prijateljice goro, sicer starih, ampak ful uporabnih user posted image
uuu, Ava je lepo imeuser posted image in paše na Job. pri nas bo kar ivana vesna, če ji seveda lulček ne zrase, ker pol bo pa user posted image

koliko je uz nimam pojma, men ga brezplačno naredi, me pa mika 3/4 d uz, ker je v šentvidu 45 eur - še vedno ful, ampal me mika.... bomo vidl, po moje bom raj kaj kupla za flat za ta denar na koncu...
aja sm dobila od prijateljice ful oblekic za punčko, sm prav happyuser posted image , zdaj sam še upam, da bo ostala punčkauser posted image

kolikor jaz vem baje tisto napotnico za rešilca komot izrabiš na koncu tudi v primeru, da nimaš prevoza...hm, bom še jaz našo sestro vprašala, ona vse veuser posted image

joži, pozdravljena, lepo da se nam malo oglasišuser posted image in bravo jušu za nabritost in pihanjeuser posted image . sej kahla bo spet kmalu aktualna, nič silit, bo že sam. so pa res smešni, kako dobesedno takoj vse vzamejo, ker urban tudi takoj naredi kar jaz rečem, da bo treba narest,pa čeprav jaz ne mislim tega tisti moment.
in ti si tudi marčevka, ja luštn, pol mamo kar tri marčevkeuser posted image - bomo marca fajn navijaleuser posted image

no, pa sem vas uspela predelat.
tko lepo se imejte, pa kaj sladkega pojejte. jaz grem na čokoladouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3196
12.1.2010 14:41:33   
san

San, sem vesela, da si tako hitro zbrala. Najbrž se na tak način ne da zbrati pike od Ljubljanskih lekarn, a ne? Imajo ful popusta na vlažilec zraka, vendar moraš imeti pike, ki pa jih jaz nimamuser posted image
Drugače pa sem danes dobila še nekaj Mercatorjevih nalepk in nekaj jih bom še jutri, tako da če še rabiš, povej. Če ne pa bom jaz porabila in nesla en komplet pribora h tašči.

uh, glede lekarne pa pojma nimam, vem da imajo neko kartico, o pikah pa nič ne vem, bolj ne hodim v lekarno.
za nalepkice pa hvalauser posted image , ampak res ni več potrebno, ke jih imam res že dovoljuser posted image , tko da lahko komot ti porabiš za pribor, je res luškanuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
12.1.2010 14:45:29   
san
zofy, ta tvoja g je pa ena smota, sicer pa itak, če bo sila, ti lahko rečeš, da te ful bolijo kosti, da ne moreš hodt, da se ti zdi, da ti voda odteka in ti nč ne morjo dokazat.

a veš, sem se spomnila, da so men poslal iz policije kazen, ko sem izabelo rodila, za napačno parkiranje - je pršu dragi z mojo katro in ni blo placa, pa je pač narobe parkiru in sem jim potem poslala potrdilo, da sem tisti dan pač rodila in napisala, da pač je bila nuja in so me lepo pustil pri miruuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
12.1.2010 19:45:42   
tina50
ojla punce!

saj sploh ne vem kje naj začnem,...user posted image . Se tolk časa ne javim, pol vas pa mal berem, pisat se mi pa potem ne da. ste pridne pri pisanju. ne vem kje so tisti časi, ko sem vsak dan pisala,... mal se vidi, da sem noseča, pa se mi ne da toliko.
tiste, ki delate v službi za računalnikom, ste bolj pridne pri pisanju, ker si tam vzamete mal časa za rr in je to, to.user posted image
Jaz pa se vsedem za rač, pa grem za 5minut na FB, pol se mi pa ne da več. pa dost o tem.

prejšnji teden je bil naš Lanči bolan, ful je kašljal, pa vročino je imel, pa iz nosa mu je teklo,.... proti koncu tedna sva šele šla na sneg. Ful uživa, da s svojo lopato premetava sneg. na sankah ni kaj preveč rad dolgo, uživa tud ko ga ati meče v sneguser posted image . Sicer še mal kašlja, sam sva vsak dan zunaj in uživama.
Je pa tudi dobil 2 zoba, tako, da mislim, da je bila vročina od tega.

Sem vam pozabila povedat, da ko je imel vodene koze smo dali dudo vstran. Imel je na jeziku kozo in ga je bolelo, pa je ni hotel imet. pa sem lepo izkoristila in mu jo vzela, brez problema. Sicer bi si jo še kar vtaknil v usta ko jo vidi, sam ko mu rečem kaj je duda, reče au in je vse ok. user posted image je tak srčkan ta naš Lan.

Jaz sem vredu, včasih imam bolečine v spodnjem delu, sam to je od tega ko Lan vzdigujem, sam ni pa nič narobe. Sem pa že takšna kot bi bila že čisto na koncu, tako, da ne vem kako bom kaj zdržala do marca. Sam moram user posted image

Zdej vas pa grem še malo pokomentirat, če se bo seveda dalo,...user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
12.1.2010 21:11:05   
tina50
Zofy, Ursi2 sta se menile o gnezditvenem sindrumu : mene tud ne drži tako kot me je taprvič, še nimam nič pripravljeno. Še vem ne kje bo dojenček(tudi naš še nima dokončnega imena user posted image ) spal. sicer sem včeraj malo pregledovala cotke, da vidim kaj še moram kupit, pa sem ugotovila, da imam ful bodyjev.Ene par majčk še morm kupit, pa bo to to. Sam kdaj bo pa do tega prišlo še pa ne vemuser posted image . Pa pospravit še moram sobo v katero bomo dali previjalno,... pa po omarah mal poštimat, pa kaj vstarn dat,... pa res ne vem kdaj bo tisti čas prišel. Jaz imam pa še Lana doma, da je še manj časa,... pa bomo že.

Vidim, da že ful pojejo vaši otročki. Lan še nič ne poje. samo la-la-la poje. Sicer besede že ponavlja, sam stavkov pa še ne tvori kot nekateri. Pa bo že. S tem se nič ne obremenjujem. Na kahlico še tudi noče. V tem sta pridna Tit in Urban user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mogoče še kateri, pa sem spregledala. ne zamerit, ker je tolko za brat, pol pa kaj kar preskočim)

Dinki glede rokavič je pa pri nam tako : ko smo notri jih da prav rad gor, potem jih pa včasih ko smo zunaj hoče dol dat, pa ga ne pripravim več do tega, da bi jih nazaj dal. Sam ga še ni zeblo zunaj, ker ponavadi lopato drži, snega pa ne prijema. 

terida upam, da krči kmalu izginejo, drugač je pa treba tele naše mele malo razvajat. Lepo dacga je Erika lepo sprejela. Ne vem kako bo kaj pri nam. Upam, da bo znosno, ker jaz bom pa potem po 2-3 tednov ostalasam z njima. Saj, če bo hudo bom ga dala spodaj k tastu in tašči, sam kaj preveč ga pa ne mislim, ker bo potem samo še huje. Pa nekak bomo že. sam da se bo potem začelo kmalo lepo vreme, pa bo boljše.
Pa luškana sta tale tvoja dva. Lepe slikice. Sta si podobna, a ne?

pomlad08 lepo tale tvoj Job je prava faca. komaj čakam, da bo tud men Lan vse "zatožil"-povedal. ker so tako luškani ko govorijo. pa lepo, da se bolje počutiš oz, da ne zaspiš z Jobom.

mergetka glede risank,Lan bi tud Carse skoz gledal,... ful jih ima rad. Pa važno je da so prižgani, saj gleda jih ne vedno. Drugač pa bi kr gledal tv, sam mu mal omejujem, da ni skoz tv prižgana. Sam popoldan, pa tud ati gleda zraven, da je še bolj zanimivo. Sam bla vzadnič mal huda nad atijem, da naj neha, no, pol pa nista gledala, sta se lepo igrala,...user posted image komaj čakam poletje, da bo tv skoz ugasnjena.

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

mumu, jst mu dam ta tople čevlje gor, podložene s kožuščkom. njemu se nogica ne poti, ker ne hodi toliko kot mi. se bolj nosi. če ima nepodložen ima ledene, že v podloženih nima tako toplih, sploh če smo dalj čas zunaj ali če je v vozičku

Kaj pa to, k naši se že v copatkih nogice potijo, men se zdi da ma skos mokre tačke.

Lanu tudi, tako, da ga imam notri v zoknčkih (domača volna), pa mami mu je našivala na podplatke štoparje od navadnih zoknčkov. pa je super. se mu ne potijo več.
Kapo si pa sam vleče gor če hoče ven, pa šal tud ni problema.

Zdej bom pa nehala za danes, upam, da mi jutri uspe še naprej pokomentirat, bom mogla bit bolj pridna, pa vas sproti brat in komentirat

Lahko noč.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?