Ursi2
|
Živjo, punce!Se vam mal oglasim, pol pa je treba še kaj nardit! Tako je fajn, ko sneži zunaj!Upam, da nas preseneti in bo tudi čez vikend tako vreme oz. da vsaj dež ne bi bil! Mi smo fajn!V sredo sva bila doma in smo na polno izkoristili dan! Malo smo se igrali, pa sneženega moža delali, kidali, sankali,.... Nakoncu pa še malo šopinga. Ampak nismo nič dobili. A pravite, da rokavice iz H&M-a so fajne? Bom šla pogledat, če jih še imajo! Luka ima tudi zelo rad kapo gor, skor noče kam brez nje in mi vedno pokaže in si jo mora seveda sam gor dat! Šala mu se pa sploh ne spomnem dat gor. Mu oblečem puli, pa še eno jopco, ko se fajn visoko zapre in se mi ne zdi potrebe. Rokavice pa naš pusti gor dat in jih tudi ima, dokler, da ne gre npr. v peskovnik, pol si jih pa dol potegne, ker ne more vredu primet. Sam mamo ene take bolj volnene in sam na en prst. Danes se bomo šli popoldan spet malo sankat, če bo vreme ok. Že komaj čakam! Se mi zdi, da gre meni skor bolj na otročje, kot pa Lukiju. MOj se samo križa. En trenutek sem plna energije in sam razmišljam, kaj bi lahko delali in kam bi šli, da bi se LUkanu dogajalo, pa da bi lahko užival, drug trenutek sem pa ko cunja in se komi pokonci držim. Sploh zvečer, ko Luka zaspi, sem že čist adijo. Edin mal še pospravim, pa pomijem posodo, če je treba kaj zlikat, in direkt na kavč. Bi mogla za službo še kaj nardit, pa se mi sploh ne da. No, včeraj sma bila spet v službi in popoldan, ko sma prišla domov, se je naju tako razveselil. Res je bilo lepo videt. SEm bila čist solzna. IN potem je bil do večera skoz tako dobre volje in se prav na glas smejal in same tumarije sva počela. Se mi zdi, da se imava vedno fajn in vedno uživam z njim, ampak včeraj je bilo pa še posebej lepo! Drgač pa je z lulekom tk,tk. Ne hodimo več vsako jutro k zdravniku, da mu prečisti luknjico, ampak mu morama doma ene 2x na dan sama. Ma, je ful kruto. Se sploh noče več previjat, ker misli, da ga boma vsakič pikala pa žokala. Ampak včeraj sem potem videla, da je že precej boljš in da že kr lepo lula skoz ta zgornjo luknjico. Morma pa zdej ene 14 dni to delat! Ampak bomo že, glavn da zgleda, da bo boljš. Cepljenje: tudi mi ga še nismo cepili za tisto pri 18m. Takrat je bil bolan, potem pa ga nisem, ker sem rekla, da mi ne bi ravno pred operacijo zbolel. Zdej pa bom še tudi malo počakala, da se porihta z lulekom, ker je že tako večja verjetnost, da kako vročino dobi. Je rekel zdravnik, da veliko kateri dobi visoko vročino po operaciji, pa še vnetje je imel in bom raje še mal počakala. Sam si pamorem dat v opomnik, če ne bom res spet pozabla. San, glede nalepk. Bom pogledla, če jih bom v Intersparu kaj dobila. Se bom mogoč lahk s kero blagajničarko zmenla, ker sem včasih tam delala. Sicer nič ne obljubim, ampak bom poskusila. Od Mercatorja pa imam nekaj pik, samo ne vem, a so prave. V bistvu je kr neki različnih. Bom skupi nabrala vse, kar imam, pa ti jih bom pol poslala. Pošlji mi naslov na ZS ali na meil, ok!? Urban je pa prav velik že. Si me fajn spomnila, da ga bom tudi jz zmerila. No, zadnjič je mamca merila ga pri podbojih. Tk ene 2x na leto vse vnuke zmeri, da vidijo, kk rastejo. Je tudi naš v enem letu za dobrih 20 cm zrastel. Sem bila prav ponosna. Katy13, to tudi mene zdej precej matra. Vedno sem si želela imet veliko otrok in kr malo razliko med njimi. Sam zdej me pa kr malo stiska, ker vem, da bo Luka kdaj prikrajšan in da ne bom mogla vsega počet z njim oz, vsaj na začetku ne bom mogla it z njim ven in podobno. Pa tudi Jure bo po drugi strani za nekatere stvari, kot je crkljanje cel dan prikrajšan. Ampak, bo pa toliko lepih stvari, ker bota dva, da raje na to mislim, na drugo pa raje ne mislim. Čeprav me vedno bolj matra, kk bo, ko bom mogla it v bolnico in bojo sami. KK bo zvečer za spat it in tako. Pa kako bo LUka sprejel,... Pač sej vete, še hormoni malo zraven delajo. Kopanje: tudi pri nas Luka ful uživa v bani!Sploh kee se zdej nismo smeli kopat, da si ni zmočil, pa ker je imel kateter not. Se mi zdi, da si more zdej prav not prit. In včasih, sploh za vikend, ga dam v bano tudi 2x na dan. To pa zato, da se lulek lufta, pa da ga vredu vidim, kk lula. On, pa uživa,ko lahko naliva vodo, pa preliva in čofota. Je ko ena mala ribica al pa žabica. Če pa še midva norima zraven, pol je pa itak zakon. Dinki, super, da ste se imeli fajn za novo leto!!!! Pa da je zdravje že boljši!!!!!!! Pa kaka faca, tole s pipo popo. Aleži, super za lepo preživete praznike!!!Sem videla slike!Prava frajerja sta tvoja dva!!!!Žiga pa je prava faca, da je že na smučkah! Pa če tudi samo za 15 min. Pridna Sara, da tako lepo čveka!!! Mumu, lepo te je spet brat! Super, da si si zrihtala na 4 ure zaenkrat! Kako pa se počutiš? Kaj si me nasmejala s tole pizica, pizdica,... Govor: pri nas smo še daleč od tega, da bi bil čveka!oK, SEJ NEKI ČEBLJA SKOZ, PA NI SKOR NIČ TIHO, AMPAK VSE V SVOJEM NEKEM JEZIKU. Se pa vse sporazumevamo s kazanjem. Sploh ne morem verjet, kk se spomne vse, da mi pokaže. Čist za vsako stvar mi pokaže. Pa z znaki mi lahko vse pove, sam ust pa ne odpre. Potem pa ga neki preblisne in ga neki vprašam, pa tako lepo odgovori. In potem spet nič kak mesec! M e ima prav malo za norca. Tudi petje nam ne gre, ampak zelo pa uživa v glasbi. Če ni radio prtižgan, mi že kaže, da ga naj prižgem oz ga zdej kar sam. Pa Tv Golica je kdaj na sporedu. In seveda pol hoče plesat in vriskat in se sukat. Pa vsak dan mormo pet pa da ati igra kitaro, on bongote zraven, ko smo pa pri bici, pa gre takoj v mojo sobo in igra klavir. Pa to vedno zelo lepo, ne da bi tolkel po njem, ker mu ne pustim. Dinki, super, da ste dali končno cepljenje skoz in da ni kake reakcije. Vav, Tit je pa pravi korenjak!Kake mere!Adijo pamet!A si ziher, da je letnik 2008? Ja, to s pospravljanjem je pa tudi pri nas tako, da včasih ni šans, da bi pospravil kaj za sabo, drugič pa brez da bi mu rekel, začne pospravljat oz pospravi čevlje, budno, kapo,krožnik z mize,.... Zofy, tudi tvoja Julija je posrečena s tem, da jo jebe!Kk sem se smejala! Terida, lepo da se vredu rihtate in super, da je Erika bolje. Pa ne govori, da si smotana mama, da ne moreš sama imet dveh. Sej veš, da če bi bilo treba bi, če pa se da, pa HB, da ti pride tašča pomagat!Sem prepričana, da je tudi ona uživala. Itak si pa super mama!!!!!!!!!!! Kk si lepo napisala, da je vsa utrujenost pozabljena, ko se ti mala štručka nasmeji ali te lepo pogleda ali ko se naš mali zakladek stisne k nam. Sem čist solzna, ko sem si vas predstavljala, kk se skupaj pocrtljate! Pa super, da zna Erika Mehurčke !Vav, ful je faca!!!!! POmlad, čestitke za drugo tromesečje!Kako gre čas!!!!! Ja, je prav fajn, ko se kdaj celo zgodi, da še zvečer uspeš bedet. Meni se je isto dogajalo na začetku. Ma, še preden, da sem vedela, da sem noseča, je mene vedno zmanjkalo zraven Lukana. Tako da bom za naslednjič vedela, ko bom spet začela spat zraven! Super, da uživate v zimskih radostih! Pa priden Job, da tako lepo že govori pa da kdaj tudi koga zatoži! Ja, to sem pa tudi jz presenečena, kake podrobnosti si zapomnijo tile naši mali sončki! Stvari, ko grejo meni mimo, so Lukiju tako zanimive, da zdej sem res ful pozorna, da se lažji sporazumevava, ko mi hoče kaj povedat. He zadnjič videl pri bici, da je en čokoladen MIklavž padel in smo ga mogli popravit in potem čez 2 dni začne med kosilom neki kazat pa govorit Tuf, pa se na stran metal. Pa gledam jz, kaj zdej in potem mi vklopi, da mi kaže miklavža in mi razlaga, da je pri bici padel in ga je pobral. Mergetka, tole z vročino pa je res smotano. Upam, da se vam zdej malo kile popravijo. A zdej ste na dieti brez jajc in mleka. Kako pa ste imeli to hrapavo kožo pa kje? Ker naš ima po levi nogici na mečih dva malo večja fleka hrapava. Smo bli že poleti pri dermatologu in je dala eno kremo in je rekla, da ni od alergije, da pač je suha koža. Zdej na zimo pa sta postala večja in včasih sta skor čist suha, včasih pa prav živo rdeča in hrapava. Pa še gor po stegnu in na ritki jih ima vedno več, ampak samo po levi strani. Nikjer drugje. Pa je zadnjič zdravnica rekla, da je to od tega, ker so zdej bolj oblečeni in koža težje diha, pa bolj suh zrak,... Sam mene kr mal stiska. Pa ne vem, a bi mogoč mogla pralni prašek menjat, al mogoč mal pazit na hrano. Ker čudno mi pa je, da je sam na levi nogici! No, lepo, da je začel spet jest več in različne stvari!Ja ve da je potička zakon!!!!!!!! MNJAM! pA SUEPR, DA JE MALI TAKO AKTIVen in tako lepo brca!Joj, kk je to lepo!!!!! MIslim, da bom prav pogrešala to zvečer, ko čez tri mesece ne bo več. Priden, da tako lepo že zna pesmice!!!!!!! Uspavanje: pri nas ni problem, če sem jz zraven! Zdej zaspi v svoji postelji, ampak morem bit zraven, tako da me lahko drži oz, da potisne rokico v moj rokav. Pa malo se pogovarjama, zapojema, prižgem zvezdico in potem počasi zaspi. Večinoma ga nekje v 20 min zmanjka. Se je pa že zgodilo tudi, da bi on še kr govoril, pa se lubčkal, pa crtljal s plišastimi,....ampak redko. Bomo pa vidli, kk bo, ko bom jz šla rodit! Tolko mi je uspelo zaenkrat, zdej pa morem! Se še beremo!Lepos e imejte, uživajte na snegu pa pazite na cestah!!!!!!!!!!
|