terida
|
GRRRRRRRRRRRRRR Napisala sem cel roman, pa okno po nesreči zaprla in vse izgubila! Pa prav izpovedala sem se! Zdaj se mi ne da še enkrat, se mi zdi, da ni isto... Bom raje vas malo pokomentirala... Najprej, hvala vsem za pohvale za našega junaka Dinki me je spraševala o epiduralni - imela sem jo obakrat, samo v prvo ni šlo nikamor! Erika se ni nič spuščala, porod je bil dolg (11 ur) in prav nič prijeten, končali smo ga z vakuumom. Zato mi je ta drugi porod toliko bolj všeč - sploh si nisem predstavljala, da se imaš lahko prav fajn NČK, super, da ste fasali samo eno blago verzijo noric! Jaz bi tudi tako, pa čez kako leto, da jo po možnosti oba hkrati prebolita Dinki, čestitke za vse tvoje decembrske praznike! Ni čudno, da imaš rada ta mesec Joj, verjamem, da ti ni lahko nosit Tita. Jaz Eriko komaj dvignem! Ko imam kakšno "dvojno previjanje" na sporedu, ko najprej previjem Primoža, potem pa Eriko, se mi zdi kot da je Erika čez noč zrasla Razlika je res ogromna! Dedek mraz... Lepo, da ste se imeli fino v Mini teatru! Moj je kolebal med tem in Lutkovnim gledališčem in na koncu Eriko v soboto peljal v slednje. Ji ni bilo všeč, sploh ni zdržala do konca Danes pa je imela Dedka mraza v moževi službi in sva jo komaj prepričala, da je šla. No, pa je bilo super in je čisto lepo zdržala do konca. Očitno ji tisti Bobri v Lutkovnem gledališču pač niso bili všeč... Ustvarjanje z otrokom... Jaz bi rada z Eriko delala snežinke iz papirja, da bi z njimi okrasile njeno sobico, pa sploh ne vem več kako se delajo Moram najprej sama poskusit ali pa malo po netu pogledat. Če mi katera zna pomagat, bom zelo vesela. Hotela sem tudi, da bi skupaj pekle piškote, pa v tej pečici nimam pekača. Prejšnja lastnica stanovanja je rekla, da ga ni bilo. Ja, valjda, sigurno ga je s sabo vzela Zdaj se nekaj mučim s tem, da bi na servisu naročila novega, a je cela umetnost. Moraš vedet točno oznako pečice, ki pa je pri nas tako zguljena, da se ne da razbrat... Ah, raje ne bom o tem - žal mi je samo zato, ker bodo gotovo prej prazniki mimo... Če imate še kakšne druge ideje za ustvarjanje z otrokom, jih bom zelo vesela. Sama se namreč nič pametnega ne spomnim. A znajo zdaj že rezat s škarjami pa risat z vodenkami Rada bi počela kaj zanimivega in novega z njo, nočem pa preveč prehitevat, ker bi rada, da lahko aktivno sodeluje... O bolnih otrocih v vrtcu/varstvu pa raje ne bi... Čeprav moram priznat, da se ne čudim, da ljudje to delajo. Saj res nima smisla, da poskušaš otroka pozdravit do konca, če je potem takoj spet bolan, ker vsi ostali bolni hodijo v vrtec. Tako na koncu dobiš tako situacijo kot je... Lona, zdaj si me pa potolažila Erika se namreč ne zna kaj dosti oblačit in slačit sama, pa vidim, da to ni nujno slabo Pomlad, ne sekiraj se preveč zaradi zaspanosti, ti kar uživaj dokler lahko Zofy, le pridi mimo, ko boste ozdravili! Lahko ti dam Primoža za previt - za trening Ja, tole z mojo mamo se nam je super izšlo! Sicer je bil plan tak, da vzamemo Eriko s sabo v Postojno in hkrati pokličemo svaka v Gorico, da tudi on štarta proti Postojni in tam prevzame Eriko. Dogovorili smo se namreč, da bo ta čas, ko bom jaz v porodnišnici, Erika pri moževi družini v Gorici. Pa tudi varuška se je ponudila, da ji lahko Eriko sredi noči k njej prinesemo, da jo da naprej spat in jo ima potem ona normalno tisti dan. V bistvu je zelo težko delat plane za te stvari, ker je vse odvisno od ure ko se začne zares. Nekaj bi že skombinirali v vsakem primeru, samo tako je bilo res najbolj fajn, ker je bila mama tu in je dala lepo Eriko spat zvečer. Pa čestitke za fotoaparat! Jaz pa niti nisem pomislila, da bi lahko na eBay pogledala Joj, ta tvoja tašča Itak, da te je segrelo, kako te ne bi! In čisto prav imaš, da se ji ne pustiš! mumu, čisto te razumem! Tudi meni ni bilo jasno kaj počet s tisto majhno ritko. Pa z lulčkom, glede na to, da ga Erika nima Ampak saj gre, se vsega navadiš. Meni je bilo zelo poučno gledat babice v porodnišnici, ker obračajo te dojenčke kot bi bili palačinke In tako sem tudi sama ugotovila, da niso iz stekla in se ni treba bat kako jih prijet. Je pa res malo strašljivo na začetku, a hitro mine. mergetka, lepo da si se javila! Dej nam sporoči tvoj rok, da ga dodamo v seznam in bomo lahko navijale tudi zate! Za konec pa še pikapoke za vse bolančke: Mi smo zaenkrat zdravi, pa se kar bojim to rečt na glas, ker se tako hitro rado spremeni... Z Eriko je v varstvu ena punčka, katere starejša sestra je v vrtcu in potem vse tudi mi dobimo. Se mi zdi, da je samo malenkost bolje kot jo imet v vrtcu... Lahko noč!
|