|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
10.12.2009 1:40:49   
Špela100

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Aleži, na FB te čaka pošta, pa hvala za pike poke in vsem ostalim.
Pri nas se tudi ta mesec blazno hitro razvija govor. Sem si ravno včeraj pisala, kako kaj izgovori. Je potem kasneje zanimivo pogledat, kako so izgovarjali prve besede in prve stavke. Mi smo šele pri besedah, stavkov še ne oblikujemo, tako kot Maks od Špele 100, ampak se pa hitro učimo. Najraje lista kakšne knjigice in kaže na živali in predmete, in potem moram povedat kaj je, on pa ponovi. Ali pa mu jaz kažem in on govori kaj je to in tega treninga ni in ni konec, on pravi še, še, še.

user posted image user posted image user posted image Jagoga zdaj, zdaj bi morala slišati Maksa...ni da ni...vleče ven iz omare stvari in zraven vse poimenuje, paštica, cedevita...me je zadnjič s to cedevito prav presenetil, krompir, rižek....potem seveda tudi vse zloži nazaj....niti da govorim kako imam pospravljeno omaro.

Danes se je sam oblekel hlače, sicer narobe, ampak smo vseeno ploskali, pa copate si sam obuje, sam leze v stolček za jest in ven, sam je z žlico, z vilčko...ma kaj bi vam še naštela, je sto in ena stvar, ki se meni zdi samoumevna, pa je morda zanimiva.
Katalog od pikapolonice ima v malem prstu, takoj najde vse kar mu rečeš. Jurija Murija celega pove po slikcah, zdaj sva začela Muco copatarico obdelovati. Knjige so zakon.

Pove, da smo naredili jelko, pa gol dali balončke, pa lučke....pa da bo prišel božiček, da bo prinesel darila, pa žuga s prstom, da ne bo daril, če ne bo priden, pa hodi gledat na okno kje so zajčki od božička, pa našteje vse kar rabimo, da spečemo piškote...moko, jajca, puterček.....

Vsak dan nekaj izdelujeva, včeraj sva naredila venček, sva lepila fižol na slamnat venček, mi je podajal fižolčke, majhne, velike...
Sestrica mu je narisala z barvami za na steklo ful veliko jelko, božička, sneženega moža in zajčka...ma vsak dan imamo delavnice....pečemo piškote, rišemo, oblikujemo plastelin, najraje pa sestavlja in razstavlja en majhen avionček, ima tako mašinco za šraufat....user posted image user posted image

Za božička sem mu že naročila lesen delovni pultek z orodjem.

to je to, se še kaj spomnim, drugače smo malo boljš, danes nismo imeli vročine, tudi manj kašlja, z noska pa še mal teče.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
10.12.2009 8:44:38   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Jagoga prijavi se na dedka mraza na Brniku. user posted image To leto se ga še jaz prav posebno veselim. Se pripelje s praaaavim helikopterjem. Modernizirana različica sani očitno user posted image Oba po zraku, sam da tale pride s frčoplanom. Sicer ne vem, če si lahk tudi ti to organiziraš, mojemu dragemu to pripada v službi. Je pa naslednji četrtek, upam da ne bo slabega vremena, ker drugače odpade. Bo moral dedek mraz kar peš prisopihat. user posted image

Najbolj me jezili to, ker je tako daleč, bo treba najmanj pol dneva splanirat. Sem mislila, da bo kje bližje in da bo med tednom.
Na Brniku bodo pa naj bolj ponosni tisti otroci, od katerih bo očka pripeljal dedka mraza.
Vidiš, še to se mi manjka, da bom na Brnik hodila, že tako je bila ena možnost, da gremo na dedka mraza v Maribor, kaj nas lahko pošljejo še kam dlje.
O udeležbi se bomo odločili zadnji dan in bo zelo odvisno od vremena.
Pa tako smotano uro dajo, ko otroci spijo (14:30), sploh nimajo občutka za otroke.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
10.12.2009 12:13:13   
Lona76
Dober dan!

Najprej vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image . Pa upam, da je Lukec v redu prestal operacijo in da boste hitro doma.

Mumu čuvaj se.

Dinki Tit je pa veilk velik fant.

No tudi jaz sem spet na bolniški. No ja za danes bom kar dopust uzela. Tajka je včeraj zvečer petkrat bruhala. Danes je ok, samo enkrat je kakala tako da ji je vse čez prišlo. Je pa očitno viroza na pohodu v vrtcu, ker je vzgojiteljica rekla da je še en bruhu včeraj, pa Tilen mi je povedal da je tudi en iz njegove skupine, pa v Tajini skupini naj bi imeli trije drisko. Sem pa včeraj slišala eno mamico ki je Tilnovi vzgojiteljici razlagala, da so ji dali včeraj zvečer calpol, da danes je pa v redu in če bi slučajno kaj bilo naj jo pokličejouser posted image . Ne vem sej je res da je to starejša skupina ampak se mi neumno že zdi, da sem potem jaz zaradi tako neodgovornih staršev doma. Porkaš nazaj in to v času telih grip in viroz si drznejo takega otroka pripeljat. Res ne štekam več a sem jst zoprna pa zatežena al kaj. Očitno če ima punčka stara 5 let vročino je nekaj narobe. Zobki verjetno nisouser posted image . Mah sej škoda besed.

O v torek sem pa doživela en dober šok. Kako so odrasli brezbrižni. Skratka sem peljala Tilna na plavanje in sem imela na klopci jakno mojo in od Taje ter mojo torbico in smo čakali da pridejo učitelji po otroke. Ko se obrnem in ni moje torbice. In si mislim pa menda je nisem pozabila v avtu. Pa razmišljam in tam v garderobi en fantek odgrne zaveso in notri moja torbica in vse iz nje zmetano venuser posted image . In ga vprašam zakaj si mi pa ti torbico vzel? In on meni da vidi od koga jeuser posted image . In rečem ja kej pa maš mamico in reče nimam je. NO v tistem pride notri ena gospa ki je že prej nekaj zmedeno gledala po garderobi in jo druge mamice vprašajo a je ta vaš pa reče ja je moj neačak. In kako jo je skrbelo ker je kar naprej ušel. Skratka jaz pospravim torbico, otroci grejo plavat in vsi gremo in rečem tej gospej oprostite ampak tale vaš mi je vzel torbico in vse ven zmetal in ona meni si ga ne predstavljam da bi to naredu. Kje ga vidim kako plavauser posted image . In jaz njej ja vzel mi je torbico in vse zmetal ven. In ona važn da sem ga najdla kje ga vidim kako plavauser posted image . Vsa besna sem šla iz plavanja in si mislila ni čudno da so otroci nevzgojeni. Madonca najprej ji je ušel, se ji skril v garderobo in ona nič, potem pa vzame nekomu torbico in vse ven zmeče in ona da si ga ne predstavlja user posted image . Madonca če bi bil moj bi jih slišu že k bi mi ušel. Sej je res, da sem sama kriva ker sem torbico imela na klopci ampak pri meni Tilen ne sme uzeti moje torbice in brskati, kaj šele da bi jo od koga drugega vzel.

Tko zdej grem pa še jst mal k Tajki počit ker noč ni bla nič prijetna. Se je skos zbujala in hotela mleko pa ji ga nisem upala dat, tako da sem ji skos dajala vodo po žlički, ker če bi ji dala iz kozarca se bojim da bi tok spila da bi spet bruhala. Upam, da bo jutri že dobra.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
10.12.2009 14:32:02   
san
mi smo še bolani, pa jutri bi moral na dedka mraza, zdej pa ne vem, kako nam bo uspel. verjetno bolj ne bo...sicer izabela je imela samo v torek vročino, zdej sam še kašlja, izidor je pa včeri spet neki zakuhal, danes je že bolje, ampak zelo pokašljuje, pa nos ima zabasan, mene grlo boli za znoret, le urban se še drži. hb me glava in vse ostalo ne boli več.

špela, ja naš bani tud vse to po svoje obvlada, samo v govoru pa ni tako spreten. je bil pa zadnjič tako posrečen, se igra s punčko, pa jo nekaj slači in pregleduje, pa nazaj napol obleče, pol jo pa v deko zavije in reče zdej pa nina nana, nimam (tasa) časa in jo vrže na postlo in greuser posted image . ne vem kje je to pobral, ker doma jaz tega nikoli ne rečem in dvomim, da bi v vrtcu tko govorili. lahko da je slišal izidorja, on ma včasih take pribliske.
ste pa zelo pridni, da toliko ustvarjate, jst tut komi čakam, da bomo lahko piškote pekli... o stanovanjce pridi žeuser posted image

dinki, ma titko je pa velikančekuser posted image , ja fejst fant, ni kej, bodoči martin krpan, za ožentuser posted image . mogoče pa bom le imela punčkouser posted image

ursi, upam, da je z lukcem vse ok in da uspešno okrevatauser posted image user posted image

ooo, tina, sej jst sm tud lena, pravi lenoritis sem postala, groza... upam, da me mine, ke se mi nič ne da... no, danes sem bila prvi dan malo prisebna pa sm mal stanovanje počistila, pa še to sm pol tolk nergala, da je jojuser posted image

jagoga, ja to je pa res en drek, pa tak dedek mraz, matr tko je blo včasih, pri moji mat v službi. tri ure nevzdržnega čakanja za tisto minutko pri dedku mrazu na odru, ker je bilo za vse iz firme iz cele slo narejen. mam slabe spomine... žal...

za rodit je pa zdej na vrsti zofy a ne, pa tina, ena od njijuuser posted image sam sej še ni čas, tko da še kar počakta mal na marecuser posted image

u, brnik in dedek mraz, sliši se zanimivo. moj izidor bi dol padel, še izabela bi, ša jazuser posted image

joj, lona, držim pesti za tajo, da bo hitro zdrava, bogicauser posted image
glede tistga fantka, je pa tale njegova teta res narobe odreagirala, predvidevam, da še nima otrok in ne ve ravno kaj in kako, pa verjetno ji je bilo še nerodno in je vse narobe naredila... verjamem da si bila jezna! jaz sm tko smotana, da bi verjetno fantu kar sama povedala,da se to pač ne dela, če mu tega še mama ni povedala, da bo vedel za drugič. sicer mu bi to povedala z normalnim glasom, ampak resno.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
10.12.2009 22:29:27   
terida
Dober večer, punce!

Joj, ste načvekale kar me ni bilo! Sem zdaj kar en čas brala za nazaj. Vsem bolančkom kup user posted image user posted image user posted image - je videt, da je čas viroz... A ni škoda, da ravno zdaj, ko so povsod Miklavži pa Dedki Mrazi... Moram priznat, da sem vam kar malo fouš, ker boste lahko otroke vozile okrog po teh prireditvah, medtem ko bom jaz morala bit v bistvu cel december noter oz. največ na kakšnih kratkih sprehodih. No, pa saj se ne pritožujem, moj december je prav krasen user posted image Bom moža poslala, da bo Eriko kam peljal, da ne bo zaradi novega člana prikrajšana za decembrske užitke.

Vsem hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image Mi smo doma od včeraj in smo super. Res je tako lepo, ko smo vsi štirje skupaj! Naš novi član družine je en velik cuker. Jaz bi ga kar pojedla! user posted image Se mi zdi, da zdaj, ko grem čez to v drugo, stvari doživljam celo bolj na polno kot v prvo. Mogoče zato, ker se zavedam kako čas beži in da je treba v dojenčkih uživat vsak trenutek, ker tako hitro rastejo! Sicer pa je Primož zelo priden fant, ki veliko spi in pridno papca. Tudi pleničke pridno polni, tako da nam ni preveč dolgčas user posted image Še vedno se čudim kako lahko človek v 20ih mesecih vse pozabi - meni se zdi, da nisem nikoli previjala tako majhne ritke user posted image Pa je kar pri sebi (3760 g ob rojstvu in 3670 g ob odhodu iz porodnišnice), tako da ritka niti ni tako zelo mini-pini.

Erika je Primoža lepo sprejela - ne smem je še preveč pohvalit, ker se lahko hitro spremeni, samo zaenkrat ni videt nič ljubosumna. Res je, da mali veliko spi in nam torej "krade" dokaj malo časa, tako da se lahko še vedno veliko z njo ukvarjava in se ne počuti zapostavljeno. Je pa v odnosu do njega nekam na distanci - ga veliko opazuje, včasih tudi poboža in poljubi, a je ni še prevzel in zgleda kot da se še odloča ali ji je nov bratec všeč ali ne user posted image

Pa da še malo o porodu napišem: kot že veste, sem v soboto fasala virozo od Erike (ki so jo potem dobili še mož, pa moja mama, pa brat od moža user posted image ) in upala, da me popadki ne primejo, dokler ne bom boljša. Seveda se je Primož na mamine prošnje požvižgal in prvi popadki so se začeli kmalu potem, ko sem pisala na RR. Prva dva sta bila na 11 minut, potem pa vsi že na 3 minute. Moram priznat, da sem se kar ustrašila ali imam sploh čas it do Postojne. No, pa smo vseeno spakirali kar je še manjkalo in se odpravili. Vso pot sem imela popadke na 3 minute. Ko sem prišla skozi vrata porodnišnice pa mi je še voda odtekla. Takoj so me dali na CTG in v porodno. Tam sem rekla EPIDURALNA preden sem dobro prišla skozi vrata. In so me kar hitro zrihtali (klistirja itak ni bilo treba delat) in mi tudi dali epiduralno, tako da je bilo od takrat naprej prav krasno. Primož se je hitro in lepo spuščal, jaz sem čutila ravno prav, da sem lahko sodelovala pri porodu in manj kot štiri ure po prvih popadkih sem že imela svojega sončka v rokah. Babica se je trudila, da ne bi bila šivana, a ni šlo in so me malo prerezali, tako da zdaj veselo jamram zaradi šivov. Ampak še kar gre, je bolje kot v prvo. Skratka, porod je bil res fajn, takih bi še 5 lahko imela (pa jih ne mislim imet, da ne bo pomote user posted image )! Predvsem pa sem bila vesela, ker se je viroza med celotnim trajanjem poroda nekam skrila in sploh nisem imela težav. Po porodu sem sicer enkrat bruhala, a je bilo potem vse ok. Tudi naslednje dneve nisem imela nič težav več s prebavo, tako da me je porod čudežno ozdravil user posted image

Tudi preostanek mojega bivanja v Postojni je bil fajn - dobila sem dve super cimri, ki sta rodili na isti dan, tako da smo skupaj prišle in tudi skupaj odšle domov. Ves čas vmes pa smo se imele fino - ogromno preklepetale, pri dojenju bodrile ena drugo in nasploh uživale v družbi naših cmočkov. Edina senca v celotni zgodbi je bilo to, da je takoj za mano virozo dobil še mož in potem dva dni ni mogel prit na obisk. Ker ostalih obiskov zaradi nove gripe ne dovolijo, sem samevala... No, bili pa so toliko prijazni, da so dovolili, da je lahko na obisk prišla Erika v spremstvu tašče, tako da je videla Primoža že v porodnišnici in od njega dobila dojenčka (igračko), ki se ga je zelo razveselila. V glavnem imam za to postojnsko porodnišnico same pohvalne besede - bili so krasni od začetka do konca.

Dovolj od mene user posted image Ob priliki bom prilimala še kakšno slikco našega korenjaka (mimogrede, je prava kopija Erike).
Lahko noč!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
10.12.2009 23:20:40   
Naša črtica koraka
URSI, za Lukca user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok.

Bolančki: Maks in Taja, pa vsi pri San tudi za vas tovornjak user posted image user posted image !

No, pri nas pa ima Anja norice. Toda, kakšne?! Vsega skupaj je 7 pikic ?! Vročine ni, razpoloženje na nivoju ... to so ene take mini-pini noričke, ravno pravšnje za mojo mini-pini deklico. user posted image Morda ima zdaj že 9kg ??? Je pa pridna paparica, tako da me nič več ne skrbi ... saj je že prej rada jedla, ampak v takih malih količinah, kot da je mravljica, ne pa človeček user posted image

TERIDA, user posted image pridna si se javila. In kako lepo, da si že zaljubljena v Primoža in jaaaaa, čim prej nalepi kakšno slikico, sicer se bodo naše zadnjice spet začele debelit zaradi firbca user posted image .

Dinki: še 10 cm, pa bo stotka ... glede na tempo bo to čez noč user posted image bravo titek za stensko poslikavouser posted image , mami ne se preveč sekirat, bi bilo lahko še slabše, npr. alkoholni črn flumaster user posted image .
Strašno, kar je povedala vaša zdravnica, da je imela tako reakcijo na cepivo ...

AZZURA, se je že kaj jaivla, je Liam že bolje? (ma, mi oprostite, če sem tolk čorova, da nisem zasledila, če je katera že pisala o tem).

A eni se greste pa tak luksuz s frčoplanom, kajli? Naš dedek Mraz je bil tak, kot bi ga imel pod kapo ali pa da je vsaj umsko omejen ... glede na to, da nekaj pa le vem o tem fohu, vam močno priporočam dedke Mraze v KUDU F. Prešeren, ki jih organizira Irena (naš letos ni bil iz kuda).

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
11.12.2009 9:04:03   
Dinki
Dober dan mamice, pa je končno petek user posted image , se mi zdi, da bo tale veseli december tko švignil mimo nas.
Vilma, zelo mi je všeč kako si opisala decembrski čas, tudi jaz ga čutim tako. Mi je všeč iz več razlogov. Sem nora na praznično okrašeno mesto - lučke so mi res fantastične, RD imam v dec., obletnico z mojim dragim imava v decembru (BTW-letos praznujeva 10 let najine ljubezni user posted image ), obdarovanja, sprejemanje daril user posted image , druženja...res lep mesec.

Hvala vsem za pohvale mojega velikančka user posted image . verjetno veste kako je luštno ko gremo kam in je mami, mami in hoče biti s svojimi kilami v naročju, torej se nositi user posted image user posted image .

Dedek mraz - enega smo imeli že včeraj. Smo šli včeraj v  mini teater na križevniški v centru in smo gledali lutkovno predstavo Obuti maček. Tit je ful užival, tako da priporočam pa še dvorana je lepo majhna in primerna za starost naših otročičkov. Lahko med predstavo stojijo ali sedijo in še zmeraj lepo vidijo na oder. No, po predstavi je prišel še DM in jih obdaril z nekimi čokoladkami in bonboni. V vasi pa ga imamo 18. dec, je Tit zopet dobil vabilo na dom user posted image .

Špela100, jaz te bom tudi pohvalila, da si tako pridna mamica in skrbiš za redne ustvarjalne delavnice s svojim sinčkom user posted image . Ma to je res pohvale vredno. Si kar malo slabe vesti v meni prebudila user posted image ...no, mi smo imeli v sredo v vrtcu delavnico otroci + starši in smo izdelovali čestitke. Sva jih s Titkom skupaj naredila 4 in je bil super priden pomočnik user posted image . neverjetno kako uživajo že zdaj v takih stvareh.

Lona76, upam, da je Taja danes že bolje user posted image user posted image user posted image user posted image  in ja tudi meni gredo na živce mamice oz. starši, ki vlačijo v vrtec otroke z vročino, jst bi take kr po riti, res! Pa sej vem, da so težki časi, da se ljudje bojijo za službe, a vseeno moraš biti uvideven do ostalih otrok.

San, tudi tvoji celotni družinici pošiljam eno prikolico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste kmalu spet na nogah in boste lahko uživali v veselem decembru.

IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, ma titko je pa velikančekuser posted image , ja fejst fant, ni kej, bodoči martin krpan, za ožentuser posted image . mogoče pa bom le imela punčkouser posted image

user posted image user posted image user posted image
zdej sem se spomnila ko smo enkrat debatirale, da bi bil Tit in Anja od NČK kot Frenk in Nuša Derenda user posted image user posted image user posted image

Terida user posted image user posted image user posted image  ma kako lepo te je brati. Prav neka toplina in mehkoba sije iz tvojega posta user posted image . Lepo, da uživate v štiri peresni deteljici. Bodite zdravi in se crkljajte user posted image . In jaaaaa, komaj čakamo da vidimo tvojega lepotca user posted image .
Ma tvoja porodna zgodba je res enkratna, se mi zdi, da si takega poroda lahko samo poželiš. Jaz sem samo v porodni od začetka pa do poroda porabila 7 ur user posted image . A epiduarlno si imela? kaj pri prvem porodu tudi? sem že malo pozabila.

NČK - mini-pini noričke za mini-pini Anjo user posted image user posted image ....ja še dobro da je kaj pravice na tem svetu user posted image . Upam, da kmalu popolnoma izginejo!

No, toliko od mene zaenkrat. Sem čist povožena danes, je Tit ful kašljal ponoči, je imel prav suh kašelj in sem ga ponoči kar k nama dala v posteljo in posledica tega je bila, da smo vsi trije potem slabo spali ker je Titek kašljal kot nek star dedek user posted image . Zdej pa ne vem...sem mu pred spanjem namalaza pljučka z Justom - materina dušica + tea tree in ne vem če ga ni to samo še bolj vzpodbudilo k kašlju user posted image  skratka upam, da spet kej ne zbolimo.

Lepo se imejte čez vikend!!!!
user posted image  

< Sporočilo je popravil Dinki -- 11.12.2009 9:09:35 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
11.12.2009 9:45:13   
Lona76
No evo danes sem v službi. Mi je moja super mami priskočila na pomoč in mi pazi otroke. Ja otroke, ker je včeraj zvečer pa še naš Tilko bruhal. Sicer samo enkrat, ampak to meni ni za v vtec. Tajčka nagajivčka je pa že ok. Lumpa čisto nič ne uboga, pleza po mizici v dnevni, na stole in potem stoji sredi mize ali stolov in reče mami gejuser posted image . Mami pa lasje pokonc. In potem jo dam dol in tako stokrat na dan. Ne vem nič ji ne zaleže. Pa začela se je slačit. Že nekaj časa. Učeraj sem jo po moje dvajsetkrat oblekla nazaj pa obula. Pa se sezuje, da dol nogavičke in hlače in začne body odpenjat in potem vsa vesela leta po stanovanju. Ja lumpi še pri vsem tem hudički švigajo iz očiuser posted image

NČK user posted image user posted image user posted image user posted image za Anjo. REs super da niso une ta hude grde norice.

Terida lepo da si se javila. Joj kot je napisala Dinki si tako topel post napisala. Če sem iskrena me je pri branju tvojega posta spet prešinila ideja  o tretjem. Pa sem jo hitro pregnala stran user posted image .

Dinki super da imate v vasi dedka mraza. Pri nas ni nič. V službi pa imamo božička. Se sodelavc našemi v božička in potem obdari otroke in so otroci srečni 100/h, starši pa tudi ko gledamo veselje ki veje iz otroških oči. Kaj zapojemo, zaplešeno in zabava je popolna.

San tudi jaz sem čisto z mirnim glasom temu fantku povedala da se to ne dela. Se prav občudujem, da nisem fasala kakšnega izpada user posted image . No sej sem ga pol ko sem možu razlagalauser posted image .

Zdej pa šibam delat, ker mam res gužvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
11.12.2009 14:09:38   
san
ooo, terida, ravno včeraj sem razmišljala, da si sedaj verjetno že doma. prav čudovito je bilo prebrati tvoj post, kot so že napisale ostale pol topline in ljubezniuser posted image .
me veseli, da erika ni ljubosumna in prav hecno je opazovat otročke kako sprejemajo novega družinskega člana, previdno, počasi, potem kar naenkrat so pa neločljivi...
bravo za tako ekspresen porod, kljub virozi in bravo za postojnsko porodnišnicouser posted image . upam, da se kaj nalezem in bom sama tudi takole ekspresna maja, no sam viroze pa vseen ne rabim

hihiuser posted image , tini mini anjička in tini mini noričke, bravo za micene picene noričke in naj hitro tudi te minejouser posted image
nčk, sem se nasmejala tvojmu dedku mrazuuser posted image , pri našem je super, je v mini teatru že 2 leti in potem prde waltl dedek mraz, ki ga obvladauser posted image . pa eno leto je bilo v živalskem in je bil tud sušper dedek mraz, 2 leti so imeli enega iz službe, ki je bil tudi dopber, no dve leti so pa totalno kiksnl. eno leto je bil en mlad fant, ki ni imel pojmauser posted image in je bilo čisto mimo, eno leto je bil pa tud en, k se mu sanjal ni kaj mora počet in je bil po moje precej prismojen.

azzurra se je že javla vmes ja, sma nč povedala kako je z liamčkom. predvidevam, da je ok, ker drugače bi gotovo malček pojamrala, ker zato smo pa kleuser posted image

dinki, mi smo v vrtcu delal lučke pri urbanu in potem smo šli skupaj en krog, je bilo prav ljubkouser posted image
pikepoke titku da kašelj gre papauser posted image

pa pikepoke tilnu, da bo hitro okuser posted image

smo pa zadnjič doma delal čestitke in je urban užival tako, da je tisto kar smo prilepili dol potrgaluser posted image . no, potem smo mu razložili, da more gor dajat in je bilo ok. so prav luštne ratale. pa rad pomaga šivat, no sej zašije še nič, ampak skozi blago šivanko pomaga dajat.

je pa včeraj začel nagajat tako, da je metal stvari po sobi, najprej hrano - malico, pa je pobral, ker sem bila huda in me gledal in potem ponovil. in to je kar celo popoldne vztrajal, jaz pa tudi. vmes se je pa spomnil s flavto izidorja udarit in izabelo brcnit. sem ga okreglala, da se to ne sme, me prav zanima če bo danes ponovno poiskusil.

drugače smo pa mi danes že mnogo bolje. no, izabela je itak že ok, mal ma nos poln, ampak čez zimo brez tega pri njej ne gre, izidor je že vso noč in dan brez vročineuser posted image , sam mal pokašljuje, če se mu nos napolni, mene pa samo še vrat boli malo. upam, da je bani v vtrcu tut ok.

no, lepo se imejte, pa hvala vsem za pikepoke in pošiljam jih nazaj tistim, ki jih potrebujeteuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil san -- 11.12.2009 14:17:23 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
11.12.2009 14:31:08   
Azzurra
Evo jamranje, san....pri nas zaplet po gripi user posted image user posted image Kašelj, ki naj bi bil spremljevalec gripe in ostal kot morebitna posledica gripe od 6 do 8 tednov se je spackal v hitro in plitvo dihanje, tako da spet rabi podporo ventolina, dobil pa je tudi antibiotik, ker je rekla, da se na krvni sliki vidi, da se nekaj bakterijskega kuha. Tak.

Daša je ok. zjutraj sem jo peljala v vrtec in sem šla še v liamovo skupino povedat, da je pač doma, pa je rekla vzgojiteljica, da je edino liam od vse skupine tako bolehen, pa me je kar vrglo, ker kadarkoli ga pridem iskat, vidim in slišim kako tudi ostali krehajo in kako jim teče gnojno iz nosa, samo imajo očitno srečo, da jim prehladi, viroze in ostale bolezni pač ne grejo na dihala, zato jih lahko starši pač vozijo take v vrtec in to je zanje merilo, da so otroci zdravi. No, Liam je prebolel gripo, bil je doma 16 dni, od tega 12 dni brez vročine, v vrtec je šel po pregledu popolnoma zdrav. Zaplet je prišel po niti ne 3 dneh, niti enkrat v teh 3 dneh ni bil čisto nič drugačen kot preteklih 12 dni, vročine v tem času sploh ni imel, živahen, brez težav z apetitom, v sredo popoldne pa naenkrat kašelj na minuto in povečanje števila vdihov ter dihanje s trebuščkom. Ostali njegovi sovrstniki so prišli po gripi v vrtec v manj kot tednu dni, kljub temu, da si po gripi kužen še 3 dni. In potem je liam bolehen, ker ga imamo mi doma toliko časa, dokler ozdravi in ko se vrne v vrtec se druži s kužnimi?! Ma sem prav malo jezna. Teh stvari se ne da glih skrit, če ima več otrok iz iste skupine istega zdravnika, ker se srečaš pri njemu....mi po bolezni, ko pridemo na kontrolo, drugi pa bolni, ki se pridejo pokazat...in da se zgodi, da je ta drugi prej v vrtcu, kot mi, mi tudi prav veliko pove. Sicer pa se za druge ne bom sekirala, me pa pogreje.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
11.12.2009 14:57:42   
pomlad08
pozdravljene, drage marečevke!
no jaz sem očitno prešla v tiste malce zoprne (čeprav srečne!) tedne 1.  trimesečja, ko nisi za nikamor!!! joj, res, disaster, zvečer skoraj obvezno zaspim z jobom, opoldne pa glih tko user posted image tumač! pri čemer sem bila celo življenje znana po tem, da sploh ne znam čez dan zaspat, na počitnicah sem pa (tud že v odrasli dobi) vse naokrog zbujala ob 7:00 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

joj, pomlad, vi mate pa skoz akcijo, upam, da je miklavž uspel, itak da jeuser posted image in seveda predvidevam, da je bil job navdušen nad darilom. piškotke pa še jst voham, kako dišijo...mmmmm....
kako se počutiš drugače?

tenks, san, miklavž je bil zelo kul, smo si v zadnjem hipu od enega gledališča sposodili še angelske in hudičevke oblekce in so nas vsi slikali, očitno smo bili še lepši od miklavža  user posted image

glede počutja ti pa na žalost lahko odgovorim kar tko da tebe citiram, in sicer imam ...

... tak glavobol, verjetno migrena al pa kaj, sem komaj živela. se mi je zdelo, da mi možgane iz glave ven vlečejo na slilo, tko tik pod lobanjo me je bolelo vse od čela pa do vratu, sploh ko sem se prepognila je bilo obupno.

upam, da me kmal mine!

vidim, da si bila tud ti ta teden v slabi koži. super, da si že bolje!

no poleg glavobolov mi je kakšen dan še totalno slabo, to je pa res zmagovalna kombinacija user posted image okej, zdej pa čez glavo dost teženja.

terida, joj, kok lepo, da si se oglasila! ma ko berem tvoj post, bi šla kar takoj rodit!
tiste pa, ki vas je zamikal še 3. naraščaj, v akcijo! user posted image

vilma, dinki, jaz tudi obožujem december! a ni krasno, lučke, smrekce, prazniki, pa domači in piškotki in božični čaj, mmm (smeško na oblačku, ne vem zakaj ne prime) ... z jobom se pripravljava ne peko božične pravljične hišice in kupujeva bonbončke in okraske in ko rečem, da jih še ne smeva pojest, je tok priden, zmeri mi odgovori: ko bo božič user posted image samo da on ta "božič" tako lušno pošušlja, da se kar stopiš zraven (spet smeško na oblačku)

ursi, je z lukom vse kul? držim pesti, da ste ok!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
11.12.2009 15:00:11   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Evo jamranje, san....pri nas zaplet po gripi user posted image user posted image Kašelj, ki naj bi bil spremljevalec gripe in ostal kot morebitna posledica gripe od 6 do 8 tednov se je spackal v hitro in plitvo dihanje, tako da spet rabi podporo ventolina, dobil pa je tudi antibiotik, ker je rekla, da se na krvni sliki vidi, da se nekaj bakterijskega kuha. Tak.

ojoj, revež mali user posted image upam, da se dobr porihta.
tele vaše zgodbe iz vrtcev me pa prov žalostijo! folk res nima pojma al kaj ...

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
11.12.2009 15:07:12   
pomlad08

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         

Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina                   4.3.2010                 user posted image                
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu                04.06.2010                             Janez, Kim
San                  15.5.2010
Mergetka
Pomlad 08         1. 7. 2010                                        

evo, sem izbrskala seznam s strani 101, k je mene tud firbec matral, ktera je naslednja user posted image .
in vidim, da je zofy - in to že čez dva meseca! noro!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
11.12.2009 18:29:33   
Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

SEZNAMČEK NOSEČK user posted image

srečka user posted image          PDP              pričakujemo           ime 

user posted image  ali user posted image         

Zofy                 15.2.2010                user posted image                        
Tina                   4.3.2010                 user posted image                
Joži79             14.3.2010
Ursi2               28.3.2010                            Jure, Maruša, Eva
Mumu                04.06.2010                             Janez, Kim
San                  15.5.2010
Mergetka
Pomlad 08         1. 7. 2010                                        

evo, sem izbrskala seznam s strani 101, k je mene tud firbec matral, ktera je naslednja user posted image .
in vidim, da je zofy - in to že čez dva meseca! noro!

Jaz sem imela PDP 1.7. za Liama....rodila pa 11.7. user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
12.12.2009 18:51:20   
terida
Samo na hitro: Primoževe slike so v albumu. Na vseh spi - sploh nimam nobene njegove slike z odprtimi očmi user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
12.12.2009 19:12:15   
Lona76
Terida Primož je tak cukrček. Prav res je lep dojenček. Kar naj še naprej pridno spiuser posted image . No drugače pa upam, da ga kmalu vidimo tudi z odprtimi očmi.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
12.12.2009 20:44:42   
san
joj, terida, kakšen cukeruser posted image , za pojest sladek! pa res je mal eriki podobenuser posted image

azzurra, ma tud eno sranje od sranja tole... držim pesti, da se uredi! glede bolnih otrok v vrtcu raje ne komentiram, ker je moja izabela tri leta tko bolehala zaradi kao zdravih, vse je od njih pokasirala in bila več bolna kot zdrava, seveda vsi ostali, k so jim zeleni šmrkji skoz iz nosu visel, pa so kašljal k zmaji in z napol vročino hodil so bili pa zdravi. enkrat je celo mama pripeljala tamalga z noricami v vrtec, s tem da so jo prejšnji dan klicale naj ga pride iskat in jo vzgojiteljice gledajo in ona, ja sej jih je že itak okužil, zdej je itak vseen... halooo?

no, jaz sem bila pa z izidorjem pri dr. dežurnem prej in je moral na orl sčistit ušesek, ker se mu je zapacal. ga je že večraj mal bolel, ampak tut nehal, no, danes pa spet vročina (mi je zzmanjkal kroglic in ne dobim homeopatinje in valda ze je zdej razvilo neko vnetje) in popoldne se mu je pocedilo iz ušeska, pa kar naenkrat ga je začelo bolet, pa sva šla. zdej čakam da prideta z dragim domov...

o, pomlad, to obdobje je res eno manj lepih v nosečnosti, upam, da hitro mine, brez večjih nevšečnosti...

to je bilo res na hitro

čau mijavuser posted image

p.s. dinki sem včeraj peljala izabelo in urbana na dedka mraza v mini teater in ta obuti maček je res carskiuser posted image , men je tut zelo všeč mizica pogrni se, igralsak zasedba je ista, no vsaj jože je zihr, pa še en bjondo. in dedek mraz je bil super dober, pa darila seveda tudi - vreča večja od urbanauser posted image . več drugič

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
12.12.2009 22:08:03   
Naša črtica koraka
evo, spet načvekala obilno in spet me je ven vrglo. Roar!

Skratka: LIAM, IZIDOR, LUKA in TILEN user posted image user posted image user posted image

TERIDA: primož je krasotec in res sta si z eriko podobna ... se vidi, da sta bila model in livar ista user posted image

POMLAD: da glavobol in slabost mineta ... spanje ti pa privoščim, ker to pomeni da bibi raste (ok, to sem si pa malo izmislila user posted image )

AZZURA: user posted image

SAN: Ja, Watl je kar ljubljanski dedek mraz, je bil na kar nekaj sprevodih po LJ on "the man" ... samo meni on kot DM ne sede, mi je stokrat boljši Andrej iz Kuda.

NOVOLETNI ČASI: letos mi vse to pocinglavanje in krašenje sploh ne sede. Smo pa ta teden ončno naredili venček za na vrata iz moke in gor nalimali okraske iz preje in je nastalo nekaj med obupnim in zanimivim user posted image , v službi sem pa enega iz soje naredila, učenci pa okraske gor iz slanega testa ... ta je pa še kar lep.

Joj, težko verjamem, da je tole res povzetek prejšnjega čvekanja - nekam kratko je, kot en plonk ceglc! Ma, boljše kot nič. Mejte se!

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 12.12.2009 22:11:07 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.12.2009 8:31:20   
pomlad08
SNEEEEEEEEEEEEEEG! Carsko! user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.12.2009 9:49:43   
Zofy
En snežen pozdrav user posted image

Najprej Terida user posted image user posted image user posted image Si tako lepo napisala, da že tudi jaz komaj čakam, da svojega fantiča vidim. Upam, da bo tudi pri nas ljubezen na prvi pogled in da bo tudi moja porodna zgodba tako fajna. Kako si pa imela z Eriko splanirano. Če prav razumem, ti je prav prišlo, da je tvoja mama prišla, ker si bila bolna. kako bi pa naredila, če nje ne bi bilo, glede na to, da je pri tebi kar hitro potekalo? Sej te moram poklicat, pa kaj mimo prit, ko se mi Julija pozdravi. Upam, da ne bo to šele spomladi..sem že čisto obupala nad njenim kašljem.

Pol Azzurra - 100% sočustvujem s tabo, ker se je meni zgodilo isto. Julija je bila v v petek doma, v nedeljo je bila že brez vročine, vendar smo jo imeli doma in bili na bolniški do srede, da se res pozdravi. In pride res že skoraj čisto zdrava, kašljala je res samo še za vzorec, v četrtek v vrtec. Domov je že prišla malček nahodna. V petek pa je bila čisto out, ko sem jo prišla iskat. Solze tekle iz oči, voda iz nosa v potokih, kihala, kašljala. In včeraj je spet temperaturo fasala, 38.5. user posted image Valda vrtec, kdo pa bo kriv. Vozijo napol bolne otroke v  vrtec in Julija očitno vse pobere. Mi je rekla kolegica, ki je pediatrinja in ima 2 otroka, da nima smisla imet otroka še 1 teden po bolezni doma, ker tega drugi ne delajo in potem itak spet zboli, ko pride nazaj med kužne. Zdaj še nima imunskega sistema utrjenega in pač mora dat to skozi. In da ona tudi vozi otroke v vrtec čim so 1 dan brez vročine. Super. No, v glavnem, danes je mož na bolniški, jutri bom jaz. Pol pa bomo vidli... Ne vem zakaj ne uvedejo strožje kriterije za sprejem otroka v vrtec - zame otrok, ki kiha, kašlja, mu teče iz nosa in oči in nima vročine vseeno ni za v vrtec. Je res, da grem jaz ponavadi nahodna v službo, samo jaz ne kiham drugim v obraz, si perem roke, otrok pa tega še ne zna.

Lona76, tudi za vas user posted image user posted image user posted image , da boste hitro zdravi. Sem pa v petek vidla oglas v vrtcu, da se je pojavil 1. primer nove gripeuser posted image
Dinki, tudi Titku user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kašelj hitro minil.

Špela100, tvoj Maks je prava faca, kaj naj rečem. Res nas šiša vse v razvoju... priden velik fantuser posted image

Ursi2, javi kako je z Lukijem user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še to da povem. Sem na koncu kupila fotoaparat Canon Ixus 110, ki je pri nas najceneje za 288€. Kupila sem preko eBaya novega z 2GB kartico in dala za fotoaparat in poštnino 175€. Svašta. Pa naročila sem ga v torek, v soboto pa mi ga je že prinesel poštaruser posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.12.2009 10:25:31   
Zofy
Še to sem pozabila - terida, vaš primož je pa res malo Eriki podoben user posted image user posted image user posted image . Pravi cukrček je

Še nekaj moram delit z vami.
Že odkar sem noseča govorim, da bomo Juliji kupili dojenčka, ki ga bo dobila od bratca in ji ga bomo takrat tudi dali. Tako kot je naredila Terida. Zdaj itak ima svoje pliškote, ki jih v vozeku prevaža... No, in me tašča vpraša oz. reče, da ne bo Juliji nič kupila za NL, ampak bo dala denar. Pa sem ji jaz rekla, da ni treba denarja in da naj kupi kakšno slikanico, ko Julija tako rada knjige gleda. No, in ne boste verjeli. Pridemo mi včeraj na obisk in ona meni vsa ponosna, da je kupila Juliji donejčka user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim, sem jo kar zavrnila, da sem to mislila jaz kupit in da ji to mislim dat, ko pride bratec iz porodnišnice, ker ji bo to on prinesel. Kako je nesramna, pa je vedla za cel plan!! In je vztrajala in sem jaz tudi vztrajala nazaj. Pa da naj ga ima že zdaj, da se bo navadila, pa da naj ima 2, da bo takrat še enega dobila. Nema. Mislim, kaj ji je??? že tako sem malo užaljena, ker sem ga hotela jaz izbrat, zdaj bom pač dala njenega, razen, če bo res beden. Če bo beden, bom rekla, naj ga ima pač pri sebi, da se bo pri njej z njim igrala. Smo v 46m2 in res nimamo prostora za nepotrebno šaro. Pol pa je še h možu šla kao "toži", da je kupila dojenčka, bla, bla, bla. Mož pa jo ni kaj preveč upošteval. HB, vsaj 1x se je izkazal... In seveda ji je poleg tega kupila še 2 slikanici in 5 naprstnih lutk, ki ji jih je kar dala in rekla, da otrok itak ne ve kaj je dedek mraz in kaj miklavžuser posted image . Da ji pač to da. In pol, ko je že dala, mi reče, da če bom vzela če darilno vrečko (z dedkom mrazom), ker ji je mislila notri knjige dat. Joj, no comment...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
14.12.2009 11:56:05   
mumu
čau punce

Kako je lepo k pada sneg, jst pa not na toplem user posted image , sej bi šla tut mal ven pogledat, še najrajš bi šla pa sneg kidat, to mi je tako fino, pa ne smem user posted image .

Terida tvoj Primož je pravi lepotec user posted image user posted image .

Jaz pa sem se tako zamisenla s tvojim porodom, me je taka panika zagrabla da je joj, sploh ne znam povedat. Jst ne znam s tako majhnim otročkom ravnat, sploh se ga ne bom upala v roke vzet, kaj šle kej druzga. In zdej sem mojga hecala da mi bo mogu za en mesec pomočnico najet, ker drugač ne vem kako bom user posted image . No dejmo šalo na stran. Me je pa res strah, ker jst nisem s Tio nč počela razen v naročju sem jo mela prvi teden pa še to so mi jo drugi dal je nisem sama iz hiške vn vzela, pa popek so ji zašili ni imela nč sponke gor... Šele po dobrem tednu sem jo prvič sama previla in nahranila 1x pol je pa itak sondo dobila pa je spet nisem nč hranila. Joj, joj kako me grabi panika.

Zofy kaj naj ti rečem tele naše tašče so res specialke user posted image user posted image user posted image  jst tut trenutno spet ne najdem skupnaga jezika z njo in se je izogibam ko hudič križa user posted image .

Toliko za enkrat, grem mal boradat, uživajte.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.12.2009 17:37:40   
mergetka
Ojla po zelo dooolgem času...

Sem se spomnila, da bi  lahko že Terida imela kako dobro novičko in res: ČESTITKE  za novega člana familije!!!!! In res, uživati je treba vsak trenutek z dojenčkom, malčkom..., ker tko hitro gre ta čas, da ne moreš verjet!

Obiski, tko da drugič pa kej več!

UŽIVAJTE V DECEMBRU, DRAGE MARČEVKE S SVOJIMI ZAKLADKI!!!user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
15.12.2009 0:17:53   
terida
GRRRRRRRRRRRRRR user posted image user posted image user posted image

Napisala sem cel roman, pa okno po nesreči zaprla in vse izgubila! Pa prav izpovedala sem se! Zdaj se mi ne da še enkrat, se mi zdi, da ni isto... Bom raje vas malo pokomentirala...

Najprej, hvala vsem za pohvale za našega junaka user posted image Dinki me je spraševala o epiduralni - imela sem jo obakrat, samo v prvo ni šlo nikamor! Erika se ni nič spuščala, porod je bil dolg (11 ur) in prav nič prijeten, končali smo ga z vakuumom. Zato mi je ta drugi porod toliko bolj všeč - sploh si nisem predstavljala, da se imaš lahko prav fajn user posted image

NČK, super, da ste fasali samo eno blago verzijo noric! Jaz bi tudi tako, pa čez kako leto, da jo po možnosti oba hkrati prebolita user posted image

Dinki, čestitke za vse tvoje decembrske praznike! Ni čudno, da imaš rada ta mesec user posted image Joj, verjamem, da ti ni lahko nosit Tita. Jaz Eriko komaj dvignem! Ko imam kakšno "dvojno previjanje" na sporedu, ko najprej previjem Primoža, potem pa Eriko, se mi zdi kot da je Erika čez noč zrasla user posted image Razlika je res ogromna!

Dedek mraz... Lepo, da ste se imeli fino v Mini teatru! Moj je kolebal med tem in Lutkovnim gledališčem in na koncu Eriko v soboto peljal v slednje. Ji ni bilo všeč, sploh ni zdržala do konca user posted image Danes pa je imela Dedka mraza v moževi službi in sva jo komaj prepričala, da je šla. No, pa je bilo super in je čisto lepo zdržala do konca. Očitno ji tisti Bobri v Lutkovnem gledališču pač niso bili všeč...

Ustvarjanje z otrokom... Jaz bi rada z Eriko delala snežinke iz papirja, da bi z njimi okrasile njeno sobico, pa sploh ne vem več kako se delajo user posted image Moram najprej sama poskusit ali pa malo po netu pogledat. Če mi katera zna pomagat, bom zelo vesela. Hotela sem tudi, da bi skupaj pekle piškote, pa v tej pečici nimam pekača. Prejšnja lastnica stanovanja je rekla, da ga ni bilo. Ja, valjda, sigurno ga je s sabo vzela user posted image Zdaj se nekaj mučim s tem, da bi na servisu naročila novega, a je cela umetnost. Moraš vedet točno oznako pečice, ki pa je pri nas tako zguljena, da se ne da razbrat... Ah, raje ne bom o tem - žal mi je samo zato, ker bodo gotovo prej prazniki mimo... Če imate še kakšne druge ideje za ustvarjanje z otrokom, jih bom zelo vesela. Sama se namreč nič pametnega ne spomnim. A znajo zdaj že rezat s škarjami pa risat z vodenkami user posted image Rada bi počela kaj zanimivega in novega z njo, nočem pa preveč prehitevat, ker bi rada, da lahko aktivno sodeluje...

O bolnih otrocih v vrtcu/varstvu pa raje ne bi... Čeprav moram priznat, da se ne čudim, da ljudje to delajo. Saj res nima smisla, da poskušaš otroka pozdravit do konca, če je potem takoj spet bolan, ker vsi ostali bolni hodijo v vrtec. Tako na koncu dobiš tako situacijo kot je...

Lona, zdaj si me pa potolažila user posted image Erika se namreč ne zna kaj dosti oblačit in slačit sama, pa vidim, da to ni nujno slabo user posted image

Pomlad, ne sekiraj se preveč zaradi zaspanosti, ti kar uživaj dokler lahko user posted image

Zofy, le pridi mimo, ko boste ozdravili! Lahko ti dam Primoža za previt - za trening user posted image Ja, tole z mojo mamo se nam je super izšlo! Sicer je bil plan tak, da vzamemo Eriko s sabo v Postojno in hkrati pokličemo svaka v Gorico, da tudi on štarta proti Postojni in tam prevzame Eriko. Dogovorili smo se namreč, da bo ta čas, ko bom jaz v porodnišnici, Erika pri moževi družini v Gorici. Pa tudi varuška se je ponudila, da ji lahko Eriko sredi noči k njej prinesemo, da jo da naprej spat in jo ima potem ona normalno tisti dan. V bistvu je zelo težko delat plane za te stvari, ker je vse odvisno od ure ko se začne zares. Nekaj bi že skombinirali v vsakem primeru, samo tako je bilo res najbolj fajn, ker je bila mama tu in je dala lepo Eriko spat zvečer.

Pa čestitke za fotoaparat! Jaz pa niti nisem pomislila, da bi lahko na eBay pogledala user posted image Joj, ta tvoja tašča user posted image user posted image user posted image Itak, da te je segrelo, kako te ne bi! In čisto prav imaš, da se ji ne pustiš!

mumu, čisto te razumem! Tudi meni ni bilo jasno kaj počet s tisto majhno ritko. Pa z lulčkom, glede na to, da ga Erika nima user posted image Ampak saj gre, se vsega navadiš. Meni je bilo zelo poučno gledat babice v porodnišnici, ker obračajo te dojenčke kot bi bili palačinke user posted image In tako sem tudi sama ugotovila, da niso iz stekla in se ni treba bat kako jih prijet. Je pa res malo strašljivo na začetku, a hitro mine.

mergetka, lepo da si se javila! Dej nam sporoči tvoj rok, da ga dodamo v seznam in bomo lahko navijale tudi zate!

Za konec pa še pikapoke za vse bolančke: user posted image user posted image user posted image Mi smo zaenkrat zdravi, pa se kar bojim to rečt na glas, ker se tako hitro rado spremeni... Z Eriko je v varstvu ena punčka, katere starejša sestra je v vrtcu in potem vse tudi mi dobimo. Se mi zdi, da je samo malenkost bolje kot jo imet v vrtcu...

Lahko noč!

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
15.12.2009 0:52:36   
Špela100
Ojla ženske, sam SPET user posted image Teridi na hitro odgovorim, ker se učim za izpit, ga imam v sredo...

Terida glede ustvarjanja imaš ful lepih in zanimivih in enostavnih stvari na art atac-ovi strani, upam, da sem prav napisala, to je tista oddaja, ki jo vrtijo po tv.
Čakaj grem iskat link, da ga pripopam
http://www.hitentertainment.com/artattack/menu_artattacks.html ekola....

Tukaj smo s hčerko ful lepe stvari našle in najbolj so nam bili všeč tisti balončki, narejeni iz 30 cm dolgih vrvic, me smo vzele svetlečo volno, lila, rjavo, roza...potem pa te vrvice pomočiš v mešanico dosti lepila+ malo vode in vrvico po vrvico ovijaš okrog napihnjenega balončka, daš na en podstavek, kozarec, da se mal posuši, pa spet nadaljuješ.
Ko se po 2 dneh, mogoče celo prej ta volna fajn posuši in strdi, predreš balonček z iglo in ti ostane lep balonček za na jelko narejen samo iz vrvic...vmes so pa luknjice...ne vem če si predstavljate...poglejte na njihovo stran...ful lep izdelek za okrasitev, smo naredile tudi iz bele volne in so kot snežene kepe. V bistvu smo jih pa delala za na šolski sejem.

Sicer to ni za tako majhne, pa vseeno morda ideja zate. Kaj pa slano testo, pa okraski, ali pa mi smo v vrtcu na delavnicah s prstnimi barvami barvali majhne škatlice jih posuli z bleščicami in so potem jih dale vzgojiteljice na jelko....kaj pa če daš eriki delat kroglice iz folije....ma je sto variant, se bom še kakšno spomnila...al pa snežakce iz kupljenih kroglic stiraporja limaš skupaj, al pa zrna kave, ali pa fižol limaš na kartonast stožec, pa vmes daš kakšno perlico, pa rata lepa jelkica....to bi lahko limala...

Zofy hvala za pohvale in tašča grrrrrrrr...................moje niti ne komentiram...............

po izpitu pa obljubim poročilo bolj na dolgo, maksa držim doma do srede, ne tvegam, ker imam izpit. Zofy tolaži se z mano, Maks je bil 2 dni v vrtcu v novembru in 2 dni v decembru. user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.