Ursi2
|
Tud mene je ven vrglo, sam sem jih okorg prnesla in sem prej si dala kopirat vse, tako da sem mela kopijo! Vzgoja: Ma to je meni res neki najtežjega. Itak ne moreš vseh na isti način, ker so tako različni med sabo, da se mi zdi zelo pomembno, da si zelo pozoren, kaj je tisto, kar ga zanima, kaj ga razjezi, kpač, kak karakter je, če je bolj občutljiv ali je bolj realen in se potem temu prilagajaš. Pa meni je pomembno, da poskušam njegovo jezo in jeznoritnost preusmerit v kaj koristnega. Pustim mu, da si da malo duška, ker vem, da moreš čustva pokazat, ampak potem mu pa na umirjen način povem, da nekaj ne gre. Sam ne vem,a li je to prav. Priznam, da sem včasih rada gledala tole Supervaruška, zdej pa mi je kr gorza, ker me je strah, da bi naš tak postal, čeprav nočem in poskušam, da bi ga prav vzgajala. Sam kaj, ko nikoli ne moreš vedet ali je to pravi način, ali ne. Jagoga, en kup za Tomaža, da bo hitro zdrav!!!!!!!! Zofy, tudi Juliji en kup , da ji viroza mine!!!!!! Lona, pridna, da ste se tako lotili pospravljanja. Papriden tIlen, da sam predlaga, da bi pospravljal! To pa je res za pohvalit. No, tudi jz sem malo pospravljalno razpoložena, sam sem rekla, da bom začela s tem potem, ko boma iz bolnice. Sicer sem precej igrač pospravila, sam še malo pa se bom mogla lotit JUretove sobe, ker vem, da bo šlo počasi, sej z Lukanom itak vse 3x dlje traja, moj je tudi malo doma, da bo bolj malo lahko pomagal. Pa mbom vsak dan mal. Pa Lukanove omare in oblek se bom lotla, ker njegovo komodo s previjalno dobi Jure, Luka pa dobi eno veliko omare (še mojo iz moje sobe). Pa komi čakam, da bomo belili. Že vidim, kk bo Luka užival! Boga revica, da je imela tako reakcijo na cepljenje. Šment! No, še sreča, da je mimo!Tudi naš noče kaj posebej sadja. No, jabke in banane že. Je pa ful noor na lubenico in če kje vidi kako lepo, pa jo včasih vzamem. pač en mali konec. Drgač pa midva še kr prakticirama, da mu delam kašice iz jabk, banan, melon, borvnic ali kaj podobnega. Mu je všeč, ko mi pomaga s paličnim miksat. No, pa vsak dan stisnema ene 2 pomaranči in tisto spije. Pa čestitke za povišico!!!!!! Meni so jo tudi dali, ko sem povedala našim, da sem noseča. Ampak sam zaradi tega, da bom imela porodniško vsaj malo višjo. Itak bo zlo nizka, ker sem imela prej minimalno plačo, še prej pa čist nizko porodniško. Kja moreš. Sam da bo nekaj! O božičnici pa sploh ne bom sanjala. So že neko nagrado obljubljali, za avgust oz september, pa ni bilo kaj iz tega. Ko berem, kaj vse ste počele (San, Azzura), se mi zdi, da sem bila jz pravi angelček. Pa mislim, da se moji ne bi ravno strinjali, sam vidim, da sem bila še kr pridna. No, z mano so imeli največ problemov, ker sem se tepla v šoli. Sicer vedno za to, ker sem branila drugo, ki so bili manjši ali manj močni, ampak rezultat je bil isti. Tepla sem se. Sam ponavadi sem sama že prej vse uredila, preden, da so moji zvedeli oz da sem jim povedala. Tk da na koncu se mi jih sam seznanila s tem, kaj se je zgodlo in kaj bojo najbrž zvedli na govorilnih urah. Itak sem bila pa skoz v družbi z bratom in sestro, ki sta 6 in 7 let starejša in sta pazla na mene, onadva sta bla pa res ful pridna. NIkoli nič ušpičila, nikoli lagala, nikoli ila, niti enkrat v disko. Tk da sem bila jz še najbolj divja, ko sem pri 18-ih končno naprosla, da sem lahko šla v disko. Seveda samo do 0.30. Tja me je peljal vrat in iskat me je prišel brat! San, super, da so bili tako navdušeni nad daričli in pridna Izabela, da vas je tako lepo presenetila!To pa je res prava punca!!!!!! Vidim, da je čisto po mamci, ko je tako pozorna in skrbna! Upam, da je migrena minila in se bolje počutiš, pa da ne bote zdej vsi zboleli!!!!!!! Vilma, Dominiku za nazaj VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!! Pa super, da se je spanje tako uredilo . Pri nas so prepsane noči še vedno redkost. Ponavadi se zbudi nekje 2-4x na noč. Sej ponavadi kr hitro zaspi nazaj, odvisno pač! Dinki, super za frizerja. Tudi naš bo mogel it počasi, sam mislim, da boma ša pred Božičem oba ali celo vsi trije! Ja, glede vzgoje in člankov sem tudi jz včasih zmedena, ko kaj preberem. Ok, včasih dobim kako pametno idejo, včasih pa mi je članek čisto mimo ali pa se potem sprašujem al narobe delam. Sem zadnjič mojga malo vprašala, kako se mu zdi LUkA ZDEJ, ko sma večinoma midva skupi oz sama skupi. Ali mu preveč popuščam in podobno. pA me je kr mal potolažil. Sem si kr mal odahnila. tO GLEDE babic se pa tudi jz strinjam. Siecr z mojimi je tako zelo malo, da skor nimata priložnosti ga razvajat, medtem ko pa tast pa tašča ga pa po eni strani ful razvajata in skočita na vsako stvar, ko si zmisli. Pa ko začne vdelavat ga še bolj znervirata. po drugi strani pa..... Eh, kaj moreš, Luka pri nas ve, kaj lahko in kaj ne in ne cmeri se za vsako beto. Dol se p aful hitr razkuri, pa če se malo rukne, onadva oba skočita in že delata av, av, bogi in seveda LUka v jok. Joj, Špela vam pa kr en vlak , Da bi končno imeli mir z boleznijo in kašljanjem in smrkanjem!!!! Mumu, tudi tebi , kr lepo počivaj doma in uživaj, čeprav verjemem, da se ti ne da kr ležat. Ampak mali je najbolj važen in itak je boljši, da je tIa v varstvu, ker drgač za tebe to res ne bi bil počitek. Je naš veliko bolj mirne sorte, pa nimam sekunde ne miru in se more skoz neki dogajat! Super za MIklavža. To s previjanjem mi je pa znano. Pri nas je pa ficko vedno zraven in mormu tudni njemu pleničko menjat! Toliko za zdej od mene! MOrem it še zlikat, pa se mi nič ne da!!!!
|