|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
7.12.2009 14:30:52   
san
dinki, ja še vedno smo na listi, še vedno 11-tiuser posted image . komaj že čakamoooooouser posted image

ooo, vilma, super, da se tkole kaj zgodi, vas mal ven zbezlja iz luknjiceuser posted image . me veseli, da je julija začela lepo spančkat, da si končno še ti odpočiješuser posted image
glede vzgoje se strinjam, je itak najbolje delat po občutku, ker so si otroci itak tako različni, da jih težko v en kalup daš in še knjigo napišeš kako jih vzgajt. jaz mislim, da to ne deluje, kakšen nasvet, dva pomagata, večino se moraš pa sm znajt.

in dinki, pri nas ga babice tut sračkajo, pa z eno se še da zment, z drugo pa ne in včasih je kar zoprno, če se jaz oglasim zraven...

ek, držim pesti za čim manj takšnih napadov trme, žal tut to paše zraven, če ne je dolgčasuser posted image

pikepoke še maksu in pa mumuuser posted image user posted image user posted image

mumu, ti kar lepo počivaj v miru doma, dokler lahko. sej se ma tia v varstvu čist uredu, če je pa doma, pa temu ne moreš rečt počitek, pol bi se v službi verjetno bolj spočilauser posted image morš pazit sedaj nase in na bibija

evo, tole je bilo na brzino, me čaka izidor z neo igrico
papa

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.12.2009 15:47:39   
jagoga
Še takrat ko imam malo čas, da kaj napišem, me pa 2x ven vrže
GRRRR
Vsem, ki ste bolni tako ali drugače, vam želim, da čim prej ozdravite in da imamo še kaj od tega veselega decembra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem na bolniški že od srede dalje, je imel Tomaž vročino, od petka dalje se pa bojujemo z zelo visoko vročino. Ob večerih in ponoči se dvigne tam na 40 stopinj. Danes sva bila pri zdravnici in laboratorijski izvidi so pokazali, da je le viroza. V četrtek imava zopet kontrola, če ne bo vročina padla.
O vzgoji pa najraje ne bi nič kaj dosti komentirala, ker to je pa že umetnost na višku, pri kateri je nemogoča ponarejanje originala. Ker ste toliko pisale o tem JUULu, sem še jaz potegnila njegovo knjigo Kompetentni otrok iz police in obrisala prah, ker jo še vedno nisem prebrala. Mogoče me zdaj prepričate. Kakšen članek, predavanje ali pa oddaja je fajn pogledat, ampak potem prideš do spoznanja, da te do tega pripelje že zdrava pamet, ki pa od trenutka do trenutka pozabimo nanjo.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.12.2009 23:27:29   
Naša črtica koraka
Terida,
iskrene čestitke !!!! zdaj že cartaš fantiča, ki si ga tako dolgo tenstala
in verjamem, da si že zaljubljena vanj user posted image , vse lepo in polno ljubečnosti želim tvoji družinici user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
7.12.2009 23:58:31   
Naša črtica koraka
jagoga, tudi mene je ven vrglo ... user posted image . Veretno RR rojeva, da ma take izpade al kaj???!

nč, jutri več, lahko noč vsem!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
8.12.2009 10:49:53   
Ursi2
Živjo, punce!

Luka je malo dol pri babici, jz pa sem izkoristila čas, da spridem mal na RR.
mi PRAV PAŠE. Je dans en tak bolj zaspan dan in nimam nekaj posebej energije. Pa mal živčki delajo za jutri. Ja, končno gremo na operacijo. No, vsaj zaenkrat še. Sem včeraj klicala, če je vse ok, če ne bojo odpovedali zaradi te gripe, pa so rekli, da če nismo bili nič obveščeni, da potem bomo šli. No, zdej morjo sam še LUkija jutri pregledat, če je ok, če je zdrav, pa kako je s srčkom za operacijo in potem gremo. Nočem preveč razmišljat, sam me kr mal matra pa skrbi. Ampak bo že. Sam da bo mimo!

Sma pa zdej rajši kr bolj not, da ne bi kaj kašljat ali smrkat začel. Pa ponoči kr naprej hodim k njemu in ga pokrivam, da se ja ne bi prehladil. Mam čist znucan parket!user posted image user posted image  Tk da mi je moj potem ob ene 4-ih zjutraj rekel, da naj pa neham in še spim kaj!. user posted image user posted image

Drgač je bil ful lep vikend!
Moj je v soboto še delal, tako da nismo šli kupit omare, sma pa zato šla v soboto dopoldan z Lukijem na eno glasbeno predstavo. Sem pač mislila, da se bom bolj zadaj držala, da če bo siten postal, da ne bo preveč moteče in boma lažje šla ven. Pa je želel it naprej sedet na blazine. Sevea sem mogla it z njim. In potem sma sedela lepo spredaj, vsak na svojmu povštrčku in je skor 45 min čisto pri miru sedel in gledal. Se mu je res dopadlo, še posebej zaradi tega, ker so peli, pa kitara je bila. No, pa v kokoške in vrane so bili oblečeni in še to mu je bilo zanimivo. Sem bila ful vesela in ponosna, kk je lepo bil priden. no, potem sma se še pa malo potepala, popoldan, ko pa je bil ati doma, smo šli pa na Miklavža. Ampak je bilo bolj na hitro. Tolko, da je videl, pa dobil je parkelja in se slikal pa smo šli domov. Doma pa en kup daril. Dedi in babica sta si dala duška za celo leto, zgleda.  Je dobil od njiju sladkarij in suhega sadja, 2 pulija za oblečt in formulo na daljinca in še žerjava. Ta žerjav je pa skor enkrat večji od njega. Mislim da je tam okorg 1,2m. Je tud na daljinca in mu je bil zlo všeč. Pa prav fajn obvlada unga daljinca. Bolj ko jz. Je pa res, da se ati skor več igra, ko pa LUka!user posted image user posted image  No, od naju je pa dobil vlaka lesenega in knjigo. In mu je tudi zlo všeč.
Sam je bil pa potem tako vznemirjen in vse, da je zaspal šele ob ene 22-ih. Pa je hotel še knjige brat, pa sem rekla, da danes pa res ne, ker je že prepozno, ker se mu je vidlo, da je bil že čist bogi in sem mu rekla, da boma zjutraj, ko bo vstal. NO, mišek moj je bil ob 4-ih pokonci in je hotel knjige brat.user posted image user posted image user posted image  Sem mu komi dopovedala, da ni šans, da je sredi noči in da naj nazaj zaspi, ko bo pa zunaj svetlo, takrat pa bomo. Se je še bunil pa kregal pa vztrajal, ampak sem ga potem le prepričala, da je ob ene 5-ih mal zaspal še nazaj. Je moj komentiral, da je čist po meni, kar se knjig tiče!!user posted image user posted image  No, v nedeljo pa smo šli k maši, potem pa na kavico s pevci, potem pa nazaj na MIklavža. So imeli najprej eno igrico, potem pa je Miklavž prišel in je bilo res lepo,Lukanu se je pa itak ful dopadlo. Nato pa smo šli k mojim na kosilo, tam je bil pa zlo priden, da sma bla še midva čist presenečena in e bil čist na bico nor, čeprav se zdej že dolgo niso vidli. Pa viličarja je vozil in kombi, pa kužeka je božal. Se mu je tako dogajalo, da sploh ni hotel spat. Šele potem, ko smo šli domov je v avtu malo zaspal!

Zdej vas grem pa mal prebrat. Upam, da mi uspe kaj, da vsaj malo not pridem!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
8.12.2009 11:28:59   
Ursi2
Tud mene je ven vrglo, sam sem jih okorg prnesla in sem prej si dala kopirat vse, tako da sem mela kopijo!

Vzgoja: Ma to je meni res neki najtežjega. Itak ne moreš vseh na isti način, ker so tako različni med sabo, da se mi zdi zelo pomembno, da si zelo pozoren, kaj je tisto, kar ga zanima, kaj ga razjezi, kpač, kak karakter je, če je bolj občutljiv ali je bolj realen in se potem temu prilagajaš. Pa meni je pomembno, da poskušam njegovo jezo in jeznoritnost preusmerit v kaj koristnega. Pustim mu, da si da malo duška, ker vem, da moreš čustva pokazat, ampak potem mu pa na umirjen način povem, da nekaj ne gre. Sam ne vem,a li je to prav. Priznam, da sem včasih rada gledala tole Supervaruška, zdej pa mi je kr gorza, ker me je strah, da bi naš tak postal, čeprav nočem in poskušam, da bi ga prav vzgajala. Sam kaj, ko nikoli ne moreš vedet ali je to pravi način, ali ne.user posted image

Jagoga, en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tomaža, da bo hitro zdrav!!!!!!!!

Zofy, tudi Juliji en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ji viroza mine!!!!!!

Lona, pridna, da ste se tako lotili pospravljanja. Papriden tIlen, da sam predlaga, da bi pospravljal! To pa je res za pohvalit.
No, tudi jz sem malo pospravljalno razpoložena, sam sem rekla, da bom začela s tem potem, ko boma iz bolnice. Sicer sem precej igrač pospravila, sam še malo pa se bom mogla lotit JUretove sobe, ker vem, da bo šlo počasi, sej z Lukanom itak vse 3x dlje traja, moj je tudi malo doma, da bo bolj malo lahko pomagal. Pa mbom vsak dan mal. Pa Lukanove omare in oblek se bom lotla, ker njegovo komodo s previjalno dobi Jure, Luka pa dobi eno veliko omare (še mojo iz  moje sobe). Pa komi čakam, da bomo belili. Že vidim, kk bo Luka užival!user posted image user posted image

Boga revica, da je imela tako reakcijo na cepljenje. Šment! No, še sreča, da je mimo!Tudi naš noče kaj posebej sadja. No, jabke in banane že. Je pa ful noor na lubenico in če kje vidi kako lepo, pa jo včasih vzamem. pač en mali konec. Drgač pa midva še kr prakticirama, da mu delam kašice iz jabk, banan, melon, borvnic ali kaj podobnega. Mu je všeč, ko mi pomaga s paličnim miksat. No, pa vsak dan stisnema ene 2 pomaranči in tisto spije.

Pa čestitke za povišico!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Meni so jo tudi dali, ko sem povedala našim, da sem noseča. Ampak sam zaradi tega, da bom imela porodniško vsaj malo višjo. Itak bo zlo nizka, ker sem imela prej minimalno plačo, še prej pa čist nizko porodniško. Kja moreš. Sam da bo nekaj!
O božičnici pa sploh ne bom sanjala. So že neko nagrado obljubljali, za avgust oz september, pa ni bilo kaj iz tega.

Ko berem, kaj vse ste počele (San, Azzura), se mi zdi, da sem bila jz pravi angelček. Pa mislim, da se moji ne bi ravno strinjali, sam vidim, da sem bila še kr pridna. No, z mano so imeli največ problemov, ker sem se tepla v šoli. Sicer vedno za to, ker sem branila drugo, ki so bili manjši ali manj močni, ampak rezultat je bil isti. Tepla sem se. Sam ponavadi sem sama že prej vse uredila, preden, da so moji zvedeli oz da sem jim povedala. Tk da na koncu se mi jih sam seznanila s tem, kaj se je zgodlo in kaj bojo najbrž zvedli na govorilnih urah. Itak sem bila pa skoz v družbi z bratom in sestro, ki sta  6 in 7 let starejša in sta pazla na mene, onadva sta bla pa res ful pridna. NIkoli nič ušpičila, nikoli lagala, nikoli ila, niti enkrat v disko. Tk da sem bila jz še najbolj divja, ko sem pri 18-ih končno naprosla, da sem lahko šla v disko. Seveda samo do 0.30. Tja me je peljal vrat in iskat me je prišel brat!

San, super, da so bili tako navdušeni nad daričli in pridna Izabela, da vas je tako lepo presenetila!To pa je res prava punca!!!!!!user posted image user posted image  Vidim, da je čisto po mamci, ko je tako pozorna in skrbna!
Upam, da je migrena minila in se bolje počutiš, pa da ne bote zdej vsi zboleli!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma, Dominiku za nazaj VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!user posted image user posted image
Pa super, da se je spanje tako uredilo . Pri nas so prepsane noči še vedno redkost. Ponavadi se zbudi nekje 2-4x na noč. Sej ponavadi kr hitro zaspi nazaj, odvisno pač!

Dinki, super za frizerja. Tudi naš bo mogel it počasi, sam mislim, da boma ša pred Božičem oba ali celo vsi trije! Ja, glede vzgoje in člankov sem tudi jz včasih zmedena, ko kaj preberem. Ok, včasih dobim kako pametno idejo, včasih pa mi je članek čisto mimo ali pa se potem sprašujem al narobe delam. Sem zadnjič mojga malo vprašala, kako se mu zdi LUkA ZDEJ, ko sma večinoma midva skupi oz sama skupi. Ali mu preveč popuščam in podobno. pA me je kr mal potolažil. Sem si kr mal odahnila.
tO GLEDE babic se pa tudi jz strinjam. Siecr z mojimi je tako zelo malo, da skor nimata priložnosti ga razvajat, medtem ko pa tast pa tašča ga pa po eni strani ful razvajata in skočita na vsako stvar, ko si zmisli. Pa ko začne vdelavat ga še bolj znervirata. po drugi strani pa.....
Eh, kaj moreš, Luka pri nas ve, kaj lahko in kaj ne in ne cmeri se za vsako beto. Dol se p aful hitr razkuri, pa če se malo rukne, onadva oba skočita in že delata av, av, bogi in seveda LUka v jok. user posted image

Joj, Špela vam pa kr en vlak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Da bi končno imeli mir z boleznijo in kašljanjem in smrkanjem!!!!

Mumu, tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image , kr lepo počivaj doma in uživaj, čeprav verjemem, da se ti ne da kr ležat. Ampak mali je najbolj važen in itak je boljši, da je tIa v varstvu, ker drgač za tebe to res ne bi bil počitek. Je naš veliko bolj mirne sorte, pa nimam sekunde ne miru in se more skoz neki dogajat!
Super za MIklavža. To s previjanjem mi je pa znano. Pri nas je pa ficko vedno zraven in mormu tudni njemu pleničko menjat!user posted image user posted image

Toliko za zdej od mene!
MOrem it še zlikat, pa se mi nič ne da!!!!

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
8.12.2009 13:10:06   
Zofy
Dober dan,
samo na hitrco, da se vam javim. Torej jaz sem že 2. dan na bolniški oz. negi za Julijo in sem zato tako malo na RR (je v službi več časauser posted image ). Julija je sicer že od nedelje zdrava, samo ker je imela tako visoko temperaturo, je P predlagala, da ostane do srede doma, da ne bo takoj kaj spet fasala v vrtcu. No, danes sem še jaz, jutri pa ostane mož.
Julija pa je itak naspidirana 100/h, sploh se ji ne pozna, da bi bila kaj bolna. Pa tole kašljanje tudi ne razumem. Kašlja že od jeseni, včasih bolj, včasih manj, samo vsakič, ko pridemo h P in jo posluša pravi, da na pljučih nič ne sliši. No, upam, da ji bo inhalator pomagal. Moram rečt, da Justova krema od materine dušice vsaj 100x bolj pomaga kot sirupi za izkašljevanje. Zdaj ji že 1 teden redno mažem podplake in prsni koš in je že ful ful boljša. Prej pa je 2m pila sirup in je bilo skozi isto....

Pa super varuško tudi jaz rada gledam. Se mi zdi, da sem se dosti naučila od nje. No, sej metoda je ves čas ista, samo primeri so drugačni. Pa knjiga Mala knjiga za velike starše mi je tudi zelo všeč. Sploh, ker je kratkauser posted image . Hec. Bomo vidli kako se bom pa kaj z Juulom strinjala, če pravi Jagoga, da so pristopi čisto nasprotni.

Ok, moram it, ker imam PC v sobi, Julija pa se odpravlja spat in so tipke precej glasne. Se pišemo več ksnouser posted image . in

< Sporočilo je popravil Zofy -- 8.12.2009 13:12:06 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.12.2009 14:33:27   
san
sm se komi prvlekla do raačunalnika, sm mogla neki nujno poslat za tisk..
pa sm čisto crknjena.. v glavnem nisem nilč brala, me je zgleda neka viroza napadla, sm se prehitro hvalila, da je bolje in me je včeraj tako zvilo, me celo telo boli poleg glave... in še izabelo je zvilo in že od jutra ves dan spiva....
izidorja in urbana je pa dragi kar v vrtec peljal, ker ne bi mogla še za njiju skrbet... urban je sicer kolikor toliko ok, izidor pa še vedno fajn kašlja, ma od mene bi se še bolj slabo počutila...
grem spat še mal, bodite zdraviuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
8.12.2009 15:27:57   
jagoga
Zdaj, ko imam jaz kaj časa prebrat (jaz imam več časa doma, kot v službi), pa kaj dosti ne pišete.
SAN, tebi želim da čim prej ozdraviš, saj rabiš polno energije.
Ursi, hvala za pikapolonice, sem jih Tomažu pokazala je takoj rekel pika poka. Danes smo že zelo dobro: zelo sitni in vročina na 38. To je že zelo obetavno.

Zofy, tebi želim tudi čim več zdravja pri Juliji, da bi le tej naši otročički čim prej ozdraveli.
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Bomo vidli kako se bom pa kaj z Juulom strinjala, če pravi Jagoga, da so pristopi čisto nasprotni.

Jaz nisem komentriala Juula po vsebini, ker ga še nisem brala, jaz sem le prah iz njega obrisala, imam knjigo že pol leta izposojeno od kolegice, pa še zdaj jo nisem prebrala. Ni ravno pohvalno, kaj ne.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
8.12.2009 20:27:42   
tina50
NAJPREJ, DA ČESTITAM MAMICI TERIDI!!!!!
ČESTITKE, BODITE ZDRAVI, LEPO PAPCAJTE IN ČIMVEČ PANČAJTE!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
8.12.2009 20:45:19   
tina50
Jaz sem še vedno leno bitje. Pa me ne zdeluje drugače ta nosečnost, ampak, še vedno grem počivat, ko gre Lan spat in čedačlje manj se mi da za računalniku sedet.
Prej sem še vsaj malo vas kdaj prebrala, al pa na FB kaj pogledala, zdaj še pa tega ne.
Upam, da bom imela potem več energije.
Sam mam kr mal slabo vest, ko vas tak malokrat pridem pogledat. Vas kr pogrešam. Mogoče bo zdajle, ko bo možek doma kaj več časa. Ker okrog tako ne mislimo kaj preveč hodit, zaradi gripe,.....
Mogoče bomo šli lučke pogledat v Lj.
Pa čakam, da pride katera k meni na kavo.

Na zadnji strani sem na hitro zasledila, da gre Luka na op., želim vama SREČO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa San pozdravi se hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in tudi vsem ostalim bolanim pošiljam.user posted image user posted image user posted image

Lan je zaenkrat zdrav. Smo potem začeli jemat imuno glukan, pa je v dveh dneh nehal kašljat, sedaj je pa ok. Upam, da tako ostane čimdlje,....

Jaz, pa sem bila v petek pri G in je vse ok. Potrjeno je, da dobimo fanteka. To bo žur za Lana.
Pol mi je pa zarad gripe začel mal srat, da naj se dam cepit, pa sem mu rekla, da ne ker ne verjamem v to,........pol mi je šele začel razlagat, pa komu bom verjela, pa bla, bla, bla,........... saj sem bila mal v dilemi potem, ker me je tako, pa še moj se je dal cepit, ker mu je dr. priporočala, ker je rizični,....,pa še za Lana mi je rekel, da če sem pametna naj ga dam,........pa sem se odločila, da se ne bom, pa tudi Lana ne bom dala, ker baje do 2 let cepivo sploh ne zagrabi,........jaz bom raje več doma, pa v nakupovalne ne bom tolk hodila, pa sadje bom lepo jedla, pa upam, da prebrodim, brez te gripe. Lan pa tako sploh ne gre v trgovino zraven mene, tud drugače ne.

Evo tolk od mene zaenkrat, pa upam, da me lenoračunalis (NČK, a je vredu tako) hitro mine.

Lahko noč

< Sporočilo je popravil tina50 -- 8.12.2009 20:47:02 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
9.12.2009 8:23:57   
Dinki
Dobro jutro mamice,
kako ste kaj?
jaz bi danes še spala user posted image , sem komaj vstala zjutraj. Smo se dobili včeraj zvečer v centru s sošolkami/sošolci iz OŠ in je bilo super. Ma res smo bili krasen razred, še zdej jih imam vse rada. je pa itak debata med mamicami večina tekla o naših sončkih....bilo kuda, oni svuda user posted image .

Kaj berem, vas je kar dosti bolančkanih....

najprej moram zaželeti OGROMNO sreče našemu Lukcu, ki ima danes operacijo. Naj vse poteka brez zapletov in čim prej pridita doomov! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mumu, ti kr doma počivaj. Upam, da se tole s krči umiri user posted image user posted image user posted image

San, bravo za stanovanjček user posted image , verjamem da že komaj čakate in res si ga zaslužite user posted image . Ti pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da si danes že bolj pri močeh in da ne zboliš! Prav tako za tvojo Izabelo! user posted image user posted image user posted image

Jagoga tudi Tomažku pošiljam user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu zdrav in da greste v vrtec/službo!

Zofy, Julija je verjetno danes že kot rožica, kaj? user posted image user posted image user posted image  tole za materino dušico se pa čist strinjam. jaz jo tudi ful uporabljam. Mu mažem nogice in malo pljučka sem pa tja.

Torej jaz sem že 2. dan na bolniški oz. negi za Julijo in sem zato tako malo na RR (je v službi več časauser posted image ).

tole mi je pa zelo znano user posted image
Tina50, super boš blažena med fanti user posted image user posted image .
Glede cepljenja...ravno včeraj smo imeli pregled pri P, smo bili naročeni za cepljenje + sistematski. No, Titek ni bil cepljen, ker sva bila prejšnji teden na bolniški zaradi njega, tako da smo raje prestavili. Veliki smo 90 cm in težki malenkost manj kot 16 kg user posted image . So ga dali najprej na tisto tehtnico za dojenčke pa potegne le do 15 kg, tako da je moral stopiti na tisto kjer se meri tudi višina user posted image . Pokazal in naredil je popolnoma čisto vse kar so od njega zahtevali....živali itak obvlada u nulo, kocke je zlagal, jih ravnal v linijo, dojenčka pozna vse dele, ga je nahranil...user posted image
no hotela sem vam povedat, da mi je P rekla da je veliko otrok, ki imajo pozitiven bris na nov virus user posted image , ampak da novo gripo otročički ful lepo prebolijo, ni nobenih problemov, tako kot znajo biti pri nas odraslih. Je imela tudi eno mesečno punčko z novo gripo in je sedaj čist OK, zdrava. No, ona se je cepila, ker je dnevno v kontaktu s to boleznijo in ne želi biti prenašalec. povedala nama je tudi, da je cepivo noro močno, da je imela reakcijo (boleča roka in rahlo mrzlico). Odraslim osebam brisa ne delajo, ga naredijo le proti plačilu, tako da nas veliko odraslih niti ne ve ali dejansko prebolevamo ta novo gripo....skratka kr luštno debatko smo imeli na to temo. No mi se še vedno ne bomo cepili, se ne upam. Vem pa tudi, da če bi že imela novo gripo, potem to raje ne bi želela vedeti, ker bi me pomojem kap.

No, zdej grem pa še malo delati.
Lepo se imejte pa javite se kaj user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
9.12.2009 8:26:02   
Dinki
pa še to...če katera želi imeti Lumpijevo pesmico v novoletni preoblekici - s kraguljčki, naj mi sporoči, pošljem na mail.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
9.12.2009 8:57:48   
ek76
Dinki, jaz bi imela oz. Mia. Hvala

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.12.2009 10:31:50   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

pa še to...če katera želi imeti Lumpijevo pesmico v novoletni preoblekici - s kraguljčki, naj mi sporoči, pošljem na mail.

bi te tudi jaz lepo porosila, pa če imaš še kaj drugega od lumpija bi bila tudi zelo vesela, če mi lahko pošlješ, ker sem očitno ena velika "tumpa" in na mercatorjevi strani ne najdem nobene cele poesmice od lumpija
tvigyv@gmail.com

< Sporočilo je popravil mumu -- 9.12.2009 10:32:32 >

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
9.12.2009 10:42:33   
mumu
dobro jutro oz. dober dan

Luka držim fige da bo vse šlo kot po maslu user posted image user posted image .

Drugače pa pri nam nič novega razen to da je včeraj Tia dobila vabilo za dedka Mraza (imamo naseldnji petek) in sem tako vesela da vam ne znam povedat, komaj čakam da bomo šli.
Se pa naša lumpa vsak dan nauči kaj novega, včeraj smo dobili novo besedo - PADA, predvčerajšnim je ugotovila da se njen stolčen enkratno lahko poriva naokrog po stanovanju, tako da ga zrine k šanku spleza gor in pol veselo čekira kaj je vse na šanku zloženo prej sem lahko nož brez skrbi pustila sredi šanka pa sem vedla da ne bo nič zdej moram pa skos gruntat, pa štedilnik sem začela ploščo zaklepat, da ne bo slučajno kakšne neumnosti (njen oči si je pri treh letih sam spekel jajca user posted image user posted image ).

San upam da bo enajsto mesto zadostovalo za stanovanje - držim pesti.

tina le oglasi se še kdaj.

Dinki a Tit je pa že tak velikan, ne morem verjet, naša je točno 10 cm manjša in 5 kg lažja.

tako to je blo mal na ekspres zdej si grem pa glavo umit pol pa mal pospravlat.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
9.12.2009 10:47:26   
Zofy
Mumu, tule imaš besedilo od pesmice od Lumpijev: http://www.mercator.si/lumpi/lumpi_koticek/pia/blog?aid=5998
Če klikneš na zvočni zapis, pa bo še cela pesmica. Jaz sem si jo kar zdownloadala....

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
9.12.2009 11:04:28   
mumu

Mumu, tule imaš besedilo od pesmice od Lumpijev: http://www.mercator.si/lumpi/lumpi_koticek/pia/blog?aid=5998
Če klikneš na zvočni zapis, pa bo še cela pesmica. Jaz sem si jo kar zdownloadala....

očitno pri meni neki ne štima, vse kar dobim je lump, lump, potem me pa vn vrže

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
9.12.2009 11:11:05   
Dinki
tiste, ki ste želele imate na mailu user posted image

mumu, ja je treba kar pazit te naše navihančke, res so zdej kot živo srebro. Jst sem zadnjič za par minut pustila Titka in mi je v pralnici počičkal steno s kulijem...tko da imamo picasso umetnijo user posted image . Zmer bolj navihan ratuje, res. Pa kakšne je včeraj v čakalnici zganjal pri P user posted image ....kaj vse nas še čaka...

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
9.12.2009 12:32:32   
jagoga
Jaz tudi držim pesti za Luka.
Dinki še meni prosim Lumpija.
Danes smo pa malo bolje, pomagajo vaše pike poke.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.12.2009 12:33:04   
aleži
Dober dan po dolgeemm času user posted image

Urši: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Lukca, da bo šlo vse v redu.

Dinki: lahko tudi meni pošlješ. Na FB imaš e-mail. Hvala!!! Priden titek, pridno in lepo raste. Skoraj bo kot Žiga pri skoraj 5 letih user posted image user posted image user posted image  

Zofy: Media ne poznam in ti žal ne znam svetovat.user posted image

Jagoga: oglasi se mi!!! user posted image user posted image user posted image  za Tomaža!!!

Sara je tudi v redu, govor se ji je kar odprl tale mesec. Svojo sošolko Julijo kliče Lula že doma in komaj čaka, da jo vidi.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.12.2009 14:00:47   
jagoga
Aleži, na FB te čaka pošta, pa hvala za pike poke in vsem ostalim.
Pri nas se tudi ta mesec blazno hitro razvija govor. Sem si ravno včeraj pisala, kako kaj izgovori. Je potem kasneje zanimivo pogledat, kako so izgovarjali prve besede in prve stavke. Mi smo šele pri besedah, stavkov še ne oblikujemo, tako kot Maks od Špele 100, ampak se pa hitro učimo. Najraje lista kakšne knjigice in kaže na živali in predmete, in potem moram povedat kaj je, on pa ponovi. Ali pa mu jaz kažem in on govori kaj je to in tega treninga ni in ni konec, on pravi še, še, še.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.12.2009 14:07:13   
jagoga
Dinki, tvoj je res velikan, moj tastarejši  ima malo čez 15 kg pa velik je ene 106 cm pa št. čevljev ima 25, pa star je 4,5. Nas boste prehiteli, Tomaž ima pa kakšen gramček čez 10 kg in števila čevljev 21, ha, ha , ha kako smo si različni.

Na Dedka mraz od sindikat sem pa prav jezna, so ga v Ljubljani naštimali, da bodo le imeli eno veliko gručo otrok iz cele SLO, polno bacilov in virusov, da se bo šmrkel vlekel povsod. Organizatorji so se že znašli, eno predstavo za celo SLO, da ni preveč stroškov, vse ostalo jih pa baš briga.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.12.2009 20:20:55   
Vilma
Jagoga prijavi se na dedka mraza na Brniku. user posted image To leto se ga še jaz prav posebno veselim. Se pripelje s praaaavim helikopterjem. Modernizirana različica sani očitno user posted image Oba po zraku, sam da tale pride s frčoplanom. Sicer ne vem, če si lahk tudi ti to organiziraš, mojemu dragemu to pripada v službi. Je pa naslednji četrtek, upam da ne bo slabega vremena, ker drugače odpade. Bo moral dedek mraz kar peš prisopihat. user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
9.12.2009 20:33:31   
Vilma
Dinki fajn, da si napisala tole za novo gripo. Meni ful pomaga, ko slišim z različnih koncev, kako ljudje razmišljajo. Tudi mi se nismo in se ne bomo cepili proti novi gripi. Tit je pa cel velikan! user posted image
Jagoga fajn, da je Tomaž boljše!
MOja prijateljica in sošolka je rodila tretjega otroka v nedeljo, me je spet mal zagrabil sindrom dojenčka. Ampak čist na kratko, ker danes smo spet slabo spali. user posted image
Ursi kaj naj ti rečem glede spanja... Ene se navadijo, enim ni težko vstajat, veliko je odvisno od tega, koliko časa je otrok buden... Meni nespanje še danes izredno težko sede, pa nisem nek velik zaspanec. To mi je osnovna potreba. Dlje zdržim brez hrane in lažje kot brez spanja!

Katera pa je zdaj na vrsti za rodit? Sem mal pozabila. Za Terido sem vedela, da je prva, zdaj pa sem se izgubila, ker vas je toliko.
Meni tale decembrski čas tako paše. Se mi zdi, da se v tem mesecu še posebej zavedam, kako mi je lepo, kako fajn otroke imam in moža in da sem srečna. user posted image Rada imam te praznike, obdarovanja, skupna kosila, večerje, druženja.
Drug teden imamo dvakrat dedka Mraza. Enkrat v moji službi in potem še v službi od mojega dragega. Ko sem napisala bo dogodek na Brniku, možicelj se bo pa pripeljal s samim frčoplanom. user posted image To bo še zame prav poseben doživljaj. user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 9.12.2009 20:34:45 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.