Ursi2
|
Živjo, punce! Vas na hitro pozdravljam! Midva sma prišla včeraj domov!KK je bilo fajn prit domov! Operacija je šla ok, trajala je 4 ure!Ma, so bile to dolge 4 ure!O tem, kako je delal, preden so ga operirali, raje kdaj drugič. Zdravniku pač ni bilo jasno, kk k tk glasen in divji, če je dobil pomirjevalo. Je še sestre nakregal, kk ga lahk dajo v operacijsko, pa mu niso dale še pomirjevala. So mu komi dopovedale, da so mu že pred več kot pol ure dale in da ne prime! No, potem se j ekončno umiril, ampak ko se je zbudil, je bilo že spet noro, tako da so me hitro klicali, da sem ga mal umirila. Je bil zlo priden in ubogal, pa bil dobre volje, dokler da ni zagledal zdravnika. Takrat pa je sam kazal z roko proti vratom in govoril tja in ni smo vsaj trije na veliko švicali, ko smo ga držali, da je ležal vsaj malo pri miru, da so ga lahko pogledali. Jz sem bila vsakič čist adijo, ker me j evse bolelo, komi sem mal zadihala. O tem, kak je bil pa LUka vsakič po pregledu in previjanju, pa raje ne bi. No, zdej delamo lukno v pleničko, da lulek ven gleda in se mal zrači. Je fu grozno in si Luka, če je brez hlač kr majico črez vlači, da ne vidi. Ma pa eno cevko v luleku in jo gremi jutri zjutraj ven dat, če bo vse ok. iMA PA kateter in nosimo vrečko zraven. Je prav noro, ker eneden skoz hosi za njim. Tako da ko sem čez dan sama z njim, nič ne nardim, sam letam za njim, ko bi eni nevesti vlečko držala!! :)))))) Sam je pa priden in kr pazi, da si ne potegne ali zaplete. In asam 2x sem mu rekla, da more pustit pri miru, ko si je hotel ven potegnat in ni bilo več problema. Včasih si celo lepo sam prime vrečko in gre, če vidi, da jz ne morem dost hitr vstat ali kaj podobnega. Sem pač mal bolj štorasta. N o, v bolnici sma bila skoz v sobi oz skoz samo na moji postelji in 6 dni sploh ni hodil. Je včeraj pol hodil, ko bi imel lesene noge, tk mu je bilo vse čudno. Zdej ga je pa že povsod polno. Zdejle je šel malo k dediju in babici, da se naužijejo in da jz mal kosila nardim, pa perilo obesim! v Petek gremo še na pregled in v ponedeljek upam, da bomo brez vrečke. Tale vrečka da meni enega dela. Se mu je ponoči, ko se je sukal precvikal kabel in ni mogel lulat. Se je zbudil v takem, joku, ker ni mogel lulat in ga je bolelo. Pa preden, da sma s sestro pogruntale, kaj je, je še trajalo. Pa na trebuhu ne sme spat, on pa drgač skor ne zna spat. Tk da sem vse noči sam gledala, da ne spi na trebuhu in da se ni cevka spet precvikala. Tudi današnja noč ni bila ravno supe. Jokal se je, kers e je zapletel in ker je hotel na trebuhu spat. No, pol sem mu sredi noči dala še Calpol, ampak se je odločil, da ne bo več spal in je potem bedel od 3 - 5.30. Pa je bil čist priden, lepo je sedel in me gledal pa kazal in mse malo k meni stisnil pa lubčka dal, pa se spet vsedel in kr sedel. Tk se mi je zasmilil. Je pa spal potem do 8.30. Sem jz se lahk prej v miru umila in oblekla, pa skuhala čaj, da sem mu lahk luleka umila. No, to je bilo pa spet noro. Pa še sama in sem tk švicala, da adijo. Je rabil pol ene 15 min, da se je umiril. Nič, grem zdej perilo obesit, pa kuhat, pa posodo pomit! Upam, da ne bom zvečer preveč utrujena in vas bom lahk mal prebrala! VSEM BOLANČKOM EN KUP PIKAPOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Terida, Primož je pa ful lep in priden da rad spi!!!!!!!Upam, da uživate, da je Erika zeeelooo vesela brateca in da ni kaj huda!!!!!!!!! Lepo se imejte vsi!!!!!!!!!
|