san
|
še pikepoke za julijo in eriko, pa tomaža da viroze hitro izzvenijo, pa terida zate tudi, upam da si že bolje azzurra, jst sm tut iz vrtca pobegnila in so me po vsem naselju iskale tovarišice. ne rabim govort, da nisem prenesla vrtca. enkrat sm šla pa v trgovino in se vsedla poleg poličk z bonboni in jih odvijala in jedla, pa je na srečo soseda mojo mami sporočila, da me je prej iz trgovine odvlekla in plačala, preden sem vse iz polic pojedla . pa še veliko cvetk je blo ja, maja mama je bila kar boga ob meni, pa še minilo ni, ampak se je z leti samo stopnjevalo... sej zdej se mi pa po malem vrača joj, pomlad, vi mate pa skoz akcijo, upam, da je miklavž uspel, itak da je in seveda predvidevam, da je bil job navdušen nad darilom. piškotke pa še jst voham, kako dišijo...mmmmm.... kako se počutiš drugače? naš bani je bil tko posrečen, ko je odpiral darilo. in potem je čisto navdušen zavpil lej mami, lej in se zraven tako smejal. in potem je vsakemu posebi kazal žabice in knjigico, pa eno mini mucko sivko je dobil (ker obožuje mačke) in jo je tko stiskal in lupčkal . danes zjutri nas je pa vse presenetila izabela s svojimi darili, ki jih je nekatere sama naredila, nekatere pa kupila na bazarju v šoli s svojo žepnino in izidor je bil tako vesel, ker mu je kupila enga mini pajacka, ki si ga je ful želel, se mi zdi, da mu je to res najljubše darilo in potem jo je tako lepo objel in se ji zahvalil, men so kar solze stopile na oči. so ti trenutki res nepozabni... in seveda je urban papiga vse ponovil pa super za službe kjer se recesija ne pozna, za čimveč takšnih pri mojmu bodo imeli letos kljub recesiji dedka mraza , smo mislili, da ga ne bo, pa še celo lutkovna predstava bo v mini teatru, tko, da es fino. glede božičnice se pa še ne ve... dinki, super za miklavža pri vas in v službi . mi gremo kar v cerkev na miklavža, k frančiškanom in je super. najprej predstava, potem pa še miklavžek pride in otrokom razdeli darila - polno vrečo sladkariji, zraven pa še knjigica . jagoga, pa ti si čarovnička ooo, nčk, pozdravljena, a so te parkeljci zbezal na plano , lepo te je ”slišat”. joj, lona, ste pridni, upam, da še mene zagrabi tole pospravljanje, bi bilo še kako potrebno jaz sem imela pa zdej dva dni tak glavobol, verjetno migrena al pa kaj, sem komaj živela. se mi je zdelo, da mi možgane iz glave ven vlečejo na slilo, tko tik pod lobanjo me je bolelo vse od čela pa do vratu, sploh ko sem se prepognila je bilo obupno. sem več ali manj samo ležala, pa me je danes popoldan malo minilo, je pa izidor zakuhal na ful... no, ni nam dolgčas, kašljajo pa itak vsi trije toliko od mene uživajte
|