khurde
|
Kiara, sva gledala ta film par dni nazaj. Men je kar ok. Vsen najboljše za rd za nazaj! Krtekxx, jaz sem imela podobne probleme... no, jih imamo še kar, zadnje tri dni nekak. Ponoči je brez problema, čez dan se pa krega, noče zagrabit, čeprav vem, da je lačna, pa neki probava jokat zraven. In potem jo jaz kar malo pustim jokat pri meni v naročju (v bistvu niti ne joka, neki se pritožuje), ker ji nič ne manjka, kar bi lahko jaz rešila (je pri meni, previta, joška na voljo...) in običajno se po kakšni minuti zažene vame in zagrabi... go figure kva ji ni prav... je pa to bolj pogosto na začetku dneva, tako da malo sumim tudi deodorant ker običajno imava po mojem "lišpanju" probleme... moram jutri stestirat moj sum. Je pa prej bil problem tudi zaradi položaja, ker je zrasla in če mi leži z glavo na roki, ko se dojiva leže, moram biti precej višje kot prej (npr. dva vzglavnika), da lahko dobro zagrabi. Plenice ima pa normalno polne. Zvezdica, meni se zdi, da pri nas čokolada ne škodi. Je pa imela občasno ful pikic in je P rekel, da je to normalno do 3. meseca, koža se čisti ipd. Sem pa opazila, da je imela več pikic, ko je zaspala meni na roki in ji je bilo vroče (imela jih je po tisti strani, kjer je spala), pa tudi več jih je imela, ko je bila zvečer preveč oblečena za spanje (to sem ugotovila potem, ko sem jo za foro par dni pustila manj oblečeno). Drugače je pa danes bil zelo naporen dan... nič ni spala, na splošno zdele dva dni, kar je slabo vreme, skoraj nič ne spi in ne da ne bi imela možnosti, samo NOČE! Komaj gleda, pa še vedno odpira te učke. In potem je ultra zaspana in tečna in občasno joka ko nora, meni se pa sanja ne, kako naj ji pomagam, da bo zaspala Ker lačna ni, previta je, jaz sem zraven, nosim jo, imam v naročju, whatever ... ampak dete še vedno vztraja pri odpiranju učk in jokanju. Zvečer pa ko da bi odrezal... lepo zaspi kot običajno (trkam!!!), je malo težav z uspavanjem, ker zaspat noče, ampak se vsaj ne zbuja vsakih 15 minut (spet trkam!!!). A imate ve kakšne probleme s spanjem, da prav NOČEJO zaspati, kot da bi se bali, da bi kaj zamudili? In ali ima kakšna kakšne ideje za rešitev tega? Ker revež mali je toliko zmatran, da komaj gleda, ampak gleda še vedno... Ne glede na to ali je mir ali hrup... vse isto, dokler ni že tako zaspana, da joka, potem pa zapre učke za ene 15 minut in jovo na novo...
|