Anonimen
|
- Kok mate oblečene dojenčke tkole v culi al pa v vozičku ko ste zunaj? bodi, štrmple, majčko, jopico, zokne, kapo, pajac, pa v vozu je v vreči, dons mu je blo glih prov ( men se zdi ko smo pršli domov, je bil na tilniku ravno prav topel, tko da očitno je blo kul) - Kaj naredite ko se jim kolca? počakam da mine - Patronažna je rekla, da naj imam vedno prekuhano vodo in naj jo navadim, da jo bo pila po žlički.. pa mi ni čisto jasno zakaj!? Zdej ji vedno dam joško kadar ima kakšne potrebe, pa je čist ok. Kaj je fora s to vodo?? eh bedarije, če je polno dojen, ne rabi nič vode al kej...seveda lohk daš za probat po žlički, če se ti zdi, sam ni nobene potebe...otrok če bo žejen, se bo želel dojit, pa zdej k se kr naprej dojijo, tko niso žejni...drugo je, čeje na flaši pa hranjen na tri ure, pol vmes rabi tekočino. če pa dojiš kokr se otrok hoče, pa ni treba nič dodajat vode. pol k začneš uvajat gosto hrano, pa začneš dodajat še tekočino, čeprov še zmeri dobi na joški zadost, sam takrat pa zato, da se navadi pit ( za kasnej). evo, otroci spijo no, Ula za noč, Neo pa bo zdej zdej začel cmevkat mamiiii zizooooo mal se mi zdi da ga krčki dajejo tkole na večer sam ni prehudo, mal se napenja, pa mal pojoka, pol pa jst majco gor potegnem in si ga kr tko na golo kožo položim, pa je dobro kr mine vse hudo... se mi zdi da smo se kr dobr ulavfali, Ula tud počasi sprejema in se navaja, samo je pa treba se res maksimalno z njo ukvarjat in je čist ok....drgač je pa tečna za znoret tak da je Neo kr mal na stranski tir postavljen, še dobr da je tak da kr spi skoz, drgač pa ne vem kak bi blo...mam skor mal slabo vest, k se spomnem kolk sem Ulo precartala, njega pa pol tolk ne, ker mi pač Ula ves cajt zase zahteva... bomo vidl kak bo, ko bomo sami, ko gre lubi nazaj v službo sem ga nej.ebala, se mi zdi lačna sm ko pes
|