|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
7.2.2009 18:12:36   
Zvezdica
ojla,

sicer sem že od četrtka doma, ampak enostavno ne utegnem...še zdaj tipkam z eno roko, ker tamal je. Ko prideš dam je cela štala... Sicer je moj mož tako zlat ampak vseeno ne utegnem, ker mali se doji dve uri vkup. Sej...pravi mali sralko, saj se je pri izstisu pokakal in polulal tko da smo imeli res pravo s-ranje. porodna zgodba ob prvi priložnosti, kaj več o vsem tudi, lahko rečem, da je mali cuker, je skoz, kaka, pa tudi spi. In ko spi sem z liamom, ker je mal krize pri nas doma, ampak se stanje izboljšuje.

ekola tole je naš sonček

user posted image

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 101
8.2.2009 10:18:39   
uršika***
ni mogla kakat..

ojej. Naš pa sere non stop, da bomo bankrotiral s temi plenicamiuser posted image Zdaj samo čakamo, da se tole malo umiri- baje da se bo čez 1 teden.

Zvezdica luštkan sončekuser posted image

Ploha čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image končnouser posted image user posted image user posted image

Vidim, da bom morala našega razgrajača kdaj slikat v elementu, ampak takrat res ni fotogeničen, pa polne roke imam z njim dela, tko da Ulla kar verjem, da zna bit pravi user posted image
Zdaj je na obisku pri babici, ga vsi vlačijo po rokah in imam svojih 5 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image , ki jih bo počasi že konecuser posted image

Lepo se imejte babe moje, se opravičujem, ker nič več ne napišem, pa saj sem v nosečnosti dostuser posted image
papa

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 102
8.2.2009 14:25:51   
PAJO

lep pozdrav vsem in ena user posted image za vse.

kako ste kaj?tale vreme res mori da se vn ne moremo.
kaj pravite?kako so vasi otrocki so pridni?

lp,anauser posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 103
8.2.2009 16:47:16   
tincy23
Našo danes celi dan nekaj zvija, mam pa srečo, da ko jo kopam in ko se naje mi potem spi nekje 7 ur skupaj, tako da sploh ne vemo zanjo. Pač zdaj so tile krči na pohodu in upam, da bodo kmalu minili.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 104
8.2.2009 19:34:41   
Jancci
Zvezdica imaš prav luštnega malega škratka. Upam, da je priden!?

Ulla.. ne boš verjela.. kis kot mehčalec je sproban in mi je kar všeč. user posted image   Samo sušilec pol mal uniči vonjave. Je pa res, da sem ga dala bolj malo.. mogoče 1 dcl.

Pa še neki me zanima.. si rekla, da boš dajala te AD3 kapljice. Kdaj pa misliš začet? Meni so v porodnišnici že dali recept, in so rekli, da začnemo pri 3eh tednih. Patronažna mi je pa rekla naj raje počakam do posvetovalnice, da se ne bo mešalo ravno v tem času ko se lahko začnejo krčki. Sicer jih zaenkrat Meta še nima (TRKAM!!!) ampak zdej res ne vem kdaj naj začnem!? Kaj pravte?

Aja.. 04/5924600 je pa številka od lekarne v Tržiču - na Deteljici, ki dela (baje) dobre kapljice proti krčem .. zadnjič je eno zanimal, pa sem šla pogledat kaj piše. Če bo kera naročala...

Uživajte!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 105
8.2.2009 19:36:53   
Sunny Morning
Ojla januarske mamice 2009.
Sem morala malo pokukat k vam, da obudim moje lanske spomine. Nič vam ne zavidam na tem groznem vremenu. Želim vam čim manj krčkov in ostalih težav. Uživajte z malimi sončki, ker bo januar 2010 prehitro tukaj.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 106
8.2.2009 22:56:09   
ANEJ01
Pozdravljene!Vidim,da že veselo klepetate.Imela bi samo eno pripombo.V forumu čvekanje v pričakovanju ste me vpisale pod nick anej01,opazila sem da je že ena vpisana pod tem nickom,ki je rodila.Ampak na začetku tega foruma sem se javila jaz ter vam sporočila datum poroda.Prišlo je do pomote,ker ste moj nick vpisale z malimi črkami jaz ga pa imam z velikimi črkami.Vglavnem da vam povem da sem že rodila 20.01.2009 in smo dobili prelepega fantka z imenom Gal.Težak je bil 3150g in velik 48cm.Že vnaprej se vam opravičujem in lepo crkljajte svoje sončke.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 107
9.2.2009 8:06:16   
JERČI
Da vas še jaz pozdravim!! Jaz in Tadej sva tudi v redu, kar vsak dan zunaj že dva tedna, ker tu v Kopru je toplouser posted image user posted image ! Tako, da mi dnevi minejo preveč hitro, dopoldne sem zunaj s tamalim, popoldne pa pride Jernej domov (3 leta je imel septembra) in je kar pestro. Jutri imamo posvetovalnico, pa da vidimo, koliko smo napredovali.
Glede dude imam jaz svojo teorijo. Jernej je na začetku ni sprejel, pol je pa je bil nonstop na joški. Ni maral ne vozička in  ne avta, pol se je pa tako drl, da je pomagala samo joška. in kje je problem? Ker je nonstop cuzal, nisem točno vedla, ali je kaj jedel, ali se je samo tolažil.... In ponoči ko se je zbujal, je mogla bit vedno joška. Pri 8 mes je pa sprejel dudo in so ble noči dosti boljše (se ni več toliko zbujal) in se je tudi drugje potolažil z dudo. Mene je kar rešila. In ko smo se odločili, da bi bilo dude dovolj, sva mu lepo rekla, da dudo pa rabijo mali dojenčki, pa če bi jo lahko dal in fant jo je vrgel skozi oknouser posted image ! In brez težav!
No, pri Tadeju je pa drugače. Ga podojim in 2,5 ure do 3 ne dobi joške. Če kaj sitnari, dobi dudo. Tako imam tudi jaz kaj od dneva, ne rabi samo mame, je tudi tati v redu.
No, to bo dovolj. Jaz sem ful čvekica, bi nonstop govorila, to pisanje mi pa ne gre. Kar pozabim, kaj sem hotela povedat. Imejte se lepo in vam želim sončka!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 108
9.2.2009 9:07:21   
petra88
Dobro jutro vsem! Kako ste? Mi smo danes tako zgodaj vstali, spat smo šli ob polnoči ob pol 9 pa se je David že zbudil in ni hotel zaspat nazaj.Sedaj ga imam tukaj na kavču in malo brca in vriska.. prav faca je user posted image Pa sama sem ostala doma, ker je mojmu potekel očetvoski dopust. user posted image
JERČI to ti dam prav, da ima user posted image tudi tatu. Meni je bilo tako fajn sedaj ko sva bila oba doma, ker sem lahko dala malega tatu jaz pa sem kaj naredila, včasih tudi malo zadremala, šla celo v trgovino, fanta pa sta se ta čas crkljala user posted image
no čez vikend smo imeli krizo, ker mi je zmanjkalo mleka oz mi ga primanjkuje. a ve dojite z enega joška ali z obeh? ker jaz sem do 5ka samo z enega, zdaj pa mi scuza obe joški pa še nima dosti. mogoče je 5-10minut tiho potem pa spet tak kričevit jok. me že tako joški bolijo da joj user posted image
ampak vreme je pa res katastrofa! tako je zunaj da ne moreš nič. upam da se kmalu izboljša ..
iiiii Zvezdica kako maš luštnega fantka! In plohi tudi čestitke, pa je le dočakala svojo korenjakinjo user posted image

(odgovor članu JERČI)
Neposredna povezava do sporočila: 109
9.2.2009 9:42:50   
krtekxx
Pozdravljene vse. Tole dojenje je zame tudi ena znanstvena fantastika. Sem najprej pri ene 2 tednih mislila, da so krči, ker je punca zvečer tako vpila. Se je pa zmeraj umirila na jošku, tako, da se mi je začelo zdeti, da je le lačna. Pa sem ji začela dodajat zvečer še malo po flaši, ker mi takrat očitno zmanjka malo mleka ali pa se ji ne da vlečt...spije pa glih ene 30ml. In je potem mir kakih 5h.
Kaka pa tudi non-stop, najraje v čisto svežo pleničko. Mamo Racmanke, kupila sem jih 20, pa jih moram prat kar na 1-2 dni. Jaz tudi uporabljam kis za mehčalec, pa oreščke in Frosch al kakorkoli se že imenuje un detergent. S hladilno kremo je že dolgo ni treba mazati več.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 110
9.2.2009 10:54:00   
petra88
krtexx praviš da maš racmanke in da ti mala ves čas kaka. jaz sem enkrat dala mojmu gor, se je notri faaaajn nasral user posted image potem sem dala prat in je tista rumena barva kar gor ostala.. a bi morala dat na 90˚ prat da gre vse stran? dala sem na 60, al na 70 se mi zdi.. sedaj niti ne upam mu več dat na rito, ker mam sposojene, da ne bojo na konec koncev notri bolj rumene kot zunaj user posted image user posted image
jaz se danes nalivam z čajem, upam da pride mlekec nazaj, ker to čez vikend je bla pa katastrofa.. se mi zdi da še ponoči in zjutraj ko se je dojil mi je popil samo toliko ven da se je rahlo najedel (kot prej ko je bilo malo mleka) in zaspal naprej. seveda potem je takoj ko se zbudi spet lačen user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 111
9.2.2009 11:23:38   
tincy23
Dan vsem skupaj,
danes je tako lepo vreme, da moja tamala prav uživa zunaj na sončku. Veste kaj me zanima, kje imate otroke podnevi, ker zdej ko bo lepo vreme bo voziček zunaj in se mi ga ne bo dalo kr naprej po stopnicah gor in dol. Ali so lahko že 1 mesec stari v ležalniku?

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 14:52:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tincy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
   [Brisano sporočilo]
9.2.2009 15:01:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
9.2.2009 15:03:02   
krtekxx
Petra88, ja flekci so tudi na naših racmankah, ma mene nič ne motijo. Razumem pa da tebe. Po moje se da to odstranit, ena tema je odprta prav za bbombažne pleničke, vprašaj tam.
A katera ve, kako naj  naše dete prepričam, naj ne joka, ko jo dam v voziček ko je budna. Mi vedno vzame kar nekaj časa, da jo "prepričam" naj utihne, ker bo zunaj super.
Barba, a ti si pa boga s šivi. Ma saj mine, pravijo. Moja dva šiva sta meni dala kar mir, sedaj po dobrih 5 tednih pa že tečem, smučat sem pa tudi 1x šla, ko je glih tako naneslo, da sem imela čas.
Za krče je pa tudi veliko napisanega. Menda najbolj pomagajo une iz Avstrije, pa neke homeopatske iz lekarne Arnika v Škofji Loki, k pa je menda sedaj zaprta, pa ene Bio Gaja. Pri nas (še) ni te nadloge. Mogoče zato, kot je obrazložila Ronja, ker imam jaz krče v rokah.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 115
9.2.2009 16:32:12   
uršika***
Živjo. Danes je pa tko lep dan, smo prišli iz sprehoda!!
Hvalabogu so me šivi nehali bolet in sem kar eno uro lahko lepo normalno hodilauser posted image
Dobrih 14 dni je od poroda, tko da sem prav vesela, da se rez lepo celi in da ne boli več vsak šiv posebej. A ste ve vse naravno rodile ali je imela katera CR??? Saj najbrž ste že kaj pisale o tem, pa nisem na temi nosečnost potem več nič brala, odkar sem šla v P.

Krtexx jaz sem imela isti problem. Mali bi non stop jedel, ko ga je pa stehtala patronažna je ugotovila, da iz zize spije samo 30-40, on pa normalno poje 100user posted image tko sva bila kar lep čas v začaranem krogu in bi mali gospodič skoz visel na zizi-malo jedel, malo spal in to je trajalo cele dni. Možno, da je samo prelenuser posted image Od začetka je bilo prav ubijajoče, saj sem bila po CR kot en zombi. Sedaj si pa rajši izbrizgam mleko(ga imam lepo za 2 krat) in ga nahranimo po flaški. Tako vsaj vemo koliko poje, če ne poje dosti in zaspi vmes ga malo porukamo, da se zbudi in poje do konca. Seveda dobi za pocartat tudi zizo, ampak to je za njega res samo cartanje, ker zraven vedno zaspiuser posted image
Ja, tole kakanje non stop naj bi se kmalu umirilo. Upam, ker  našem non stop grmi v hlačahuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 116
9.2.2009 16:52:36   
Anonimen
najprej čestitke plohiuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej smo pa kompletuser posted image

zvezdica iiii kak luštn pobuser posted image a pravš da je pri vas tud kriza....ja, tile naši starejši so kr revčki...

uršika sam en nasvet...če si boš črpala za obroke, si dej najmanj na tri ure, če hočeš vzdrževat primerno količino, vmes ga še pa pristavi kdaj....drugače adijo mleko...
pa kar se tehtanja tiče - samo tedensko tehtanje je realno in se ga jemlje resno, tehtanje vak dan, sploh pa pred in po obrokih je brezveze, pa sam panika se ustvarja....dokler otrok zadost lula in kaka, napreduje, ima lepo, napeto kožo, pač zgleda zdrav, ima zadosti hrane. in otroci ne jokajo sam zato k so lačni....

(odgovor članu uršika***)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
9.2.2009 19:06:01   
Jancci
Kok fajn, da jest tlele kej pametnega zvem. user posted image user posted image

Dons sem ga mal zabluzila ko sem tamalo čist preveč oblekla za na sprehod. Prej smo šli vedno samo s culo, danes je šel pa očko smučat in sem jo dala v voziček. Najprej je lepo spala, ko sem jo pa po eni uri še na sončku pustila, se je pa drla ko bi jo iz kože dajal. Ćist prevroče ji je blo... revci user posted image  

S5 imam nekaj vprašanj...

- Kok mate oblečene dojenčke tkole v culi al pa v vozičku ko ste zunaj?
- Kaj naredite ko se jim kolca?
- Patronažna je rekla, da naj imam vedno prekuhano vodo in naj jo navadim, da jo bo pila po žlički.. pa mi ni čisto jasno zakaj!? Zdej ji vedno dam joško kadar ima kakšne potrebe, pa je čist ok. Kaj je fora s to vodo??

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
9.2.2009 20:08:26   
Anonimen
- Kok mate oblečene dojenčke tkole v culi al pa v vozičku ko ste zunaj?

bodi, štrmple, majčko, jopico, zokne, kapo, pajac, pa v vozu je v vreči, dons mu je blo glih prov ( men se zdiuser posted image ko smo pršli domov, je bil na tilniku ravno prav topel, tko da očitno je blo kul)

- Kaj naredite ko se jim kolca?

počakam da mineuser posted image

- Patronažna je rekla, da naj imam vedno prekuhano vodo in naj jo navadim, da jo bo pila po žlički.. pa mi ni čisto jasno zakaj!? Zdej ji vedno dam joško kadar ima kakšne potrebe, pa je čist ok. Kaj je fora s to vodo??

eh bedarije, če je polno dojen, ne rabi nič vode al kej...seveda lohk daš za probat po žlički, če se ti zdi, sam ni nobene potebe...otrok če bo žejen, se bo želel dojit, pa zdej k se kr naprej dojijo, tko niso žejni...drugo je, čeje na flaši pa hranjen na tri ure, pol vmes rabi tekočino. če pa dojiš kokr se otrok hoče, pa ni treba nič dodajat vode. pol k začneš uvajat gosto hrano, pa začneš dodajat še tekočino, čeprov še zmeri dobi na joški zadost, sam takrat pa zato, da se navadi pit ( za kasnej).

evo, otroci spijouser posted image no, Ula za noč, Neo pa bo zdej zdej začel cmevkatuser posted image mamiiii zizooooouser posted image

mal se mi zdi da ga krčki dajejo tkole na večeruser posted image sam ni prehudo, mal se napenja, pa mal pojoka, pol pa jst majco gor potegnem in si ga kr tko na golo kožo položim, pa je dobrouser posted image kr mine vse hudo...

se mi zdi da smo se kr dobr ulavfali, Ula tud počasi sprejema in se navaja, samo je pa treba se res maksimalno z njo ukvarjat in je čist ok....drgač je pa tečna za znoretuser posted image tak da je Neo kr mal na stranski tir postavljen, še dobr da je tak da kr spi skoz, drgač pa ne vem kak bi blo...mam skor mal slabo vest, k se spomnem kolk sem Ulo precartala, njega pa pol tolk ne, ker mi pač Ula ves cajt zase zahteva...
bomo vidl kak bo, ko bomo sami, ko gre lubi nazaj v službouser posted image sem ga nej.ebala, se mi zdiuser posted image

lačna sm ko pesuser posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
9.2.2009 20:33:06   
Anonimen
Pa še neki me zanima.. si rekla, da boš dajala te AD3 kapljice. Kdaj pa misliš začet?

tle je praksa, da p napiše recept na prvi posvetovalnici, takrat jih bom tud začela dajat.

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
9.2.2009 21:41:11   
African queen
Dober večer!

Slabo se čveka tuki gor...se vidi,da smo vse polno zaposlene z našimi user posted image .

zvezdica kolk je luškan vaš Patrik user posted image ..oglasi se kej!

uršika jaz sem imela tokrat CR user posted image

Jancci, ko greva ven mu oblečem body,žabice,hlačke in majčko,kombinezonček,kapico in pokrijem ga z dekico..
Ko se mu kolca, ga dvignem in nosim okrog...in ga tolažim..nič mu ne dajem pit.

AD3 kapljice sem mu začela dajat pri enem mesecu,ko nam jih je pediatrinja predpisala...od takrat so krči še hujši user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
9.2.2009 21:44:50   
Anonimen
AQ a si ti še v slo? a fanta sta pa že nazaj šla verjetno....kdaj greš za njima?

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
10.2.2009 8:05:52   
Jancci
Jutro!

Hvala za odgovore!! Ful ste pridne! user posted image

Danes je šel moj user posted image  v službo  user posted image , no sam je mati v spodnjem štuku vzela 14 dni dopusta, pa sem ji jo mal dol nesla, da se zdej pogovarjata jest pa mal perem, pa sebe rihtam!

Lepo se mejte!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
10.2.2009 9:08:43   
petra88
jutro!
tud jaz moram izkoristit čas ko tamali še spi. user posted image
krtexx saj mene tudi ne motijo flekci na racmankah, samo sem vprašala če vam grejo dol al jih imate ravno tako. ker meni so 4 dali za sprobat (od nečakinje) in baje da so jih rabli ampak ni nikjer nobenga fleka, se mi je malo čudno zdelo.
Jancci:
1. včeraj ko sva šla na sprehod sem mu obekla bodi, flis pajacka, štumfke, kapico in takega sem ga dala v vrečo, podobno kot kombinezonček, ima kapuco, za rokice in spodaj za nogice je vreča. sem ga pa kar v rokah nesla malo naokoli pa mu ni bilo nič premrzlo. aja, je bilo pa 10˚ zunaj. pa po sončku sva ves čas hodila.
2. če se mu kolca in če je sredi podiranja kupčka ga dam še malo na joško, čene pustim da se neha samo od sebe.
3. jaz tudi ne bom nič dajala vode za pit, saj dobi pri meni dovolj.
AD3 kapljice tudi pri nas pediatrinja predpiše pri prvem pregledu. mi je pa rekla patronažna naj jih dajem zjutraj zaradi krčkov in naj jihzačnem dajat postopoma, prvi dan eno kapljico, drugi dan dve, tretji tri ...
a ploha pride danes že domov? je že dolgo časa v porodnišnici... user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 124
10.2.2009 12:22:46   
mimi30
Hojla, pozdravljene mamice!

Naša Špela je danes stara teden dni in jaz sem končno uspela do račkota da še nekaj napišem. Moja mama jo zdajle malo crklja. Sem se spravila brat za nazaj kaj ste napisale pa so me kar hitro začnejo oči matrat in moram nehat. Zgleda, da še niso tolk zverzirane kot pred porodom user posted image .

Špela se je rodila zelo hitro in pa seveda user posted image boleče. Uspeli smo priti do Ce kljub sneženju. Na poti mi je začela odtekati voda in je tekla ob vsakem popadku, celo sranje user posted image .

Zdaj smo pa doma, čez dan še kar nekaj spi in je, zvečer se pa začnejo krči in jok in hranjenje (crkljanje na zizah) non-stop. Dva dni sem si mogla iz ene zize stiskat mleko, ker mi je bradavica čist počla in je tekla kri, zdaj je pa že malo boljše.
Ploha, čestitke še enkrat za tvojo pupiko! user posted image user posted image user posted image

Recept za AD3 kapljice pri nas predpišejo v prvi posvetovalnici in takrat jih tudi začnem dajat.  Verjetno bom šla kar v Avstrijo po D3 kapljice, ki ne povzročajo toliko krčev (glede na to, da jo že zdaj non-stop nekaj ščipa po trebuhu), ker so brez vitamina A.

Punce, a je vam veliko trebuha ostalo? Meni se zdi, da ga imam dost več kot prvič user posted image , zredila sem se pa 5kg majnuser posted image .

Zdaj pa grem počasi, me že spet vid matra.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?