ronja
|
Kako je z vašimi kilami? Hehe, jaz sem shujšala 1,5 kg prejšnji teden, ko ni bilo lubija doma. Tak da zdaj mam 57 kg, kolikor sem mela že tudi kdaj nenoseča, do normalne teže mi pa 2,5 kil fali (oz. jih je še preveč). krtexx, tudi me gremo pozdravit v službo jutri, potem pa v Zoo, ker je tam zraven , pa ker sem Ronji obljubila. Sem si pa kupila letno karto za ZOO, sploh ni draga za moje pojme - 30 E za celo leto za 1 odraslega. Sicer je pa karta 6E, torej če greš 5x, se že splača. No, mi bomo sigurno šle večkrat, saj otroci do 2 let majo tako zastonj... Tak da bomo letos kar dosti hodile tja, Ronja ful uživa, Lejla pa je itak srečna, samo da se me tišči, pa je. Aja, a sem vam povedala: včeraj sva bili z Lejlo na tehtanju, ima 4800g in 58 cm in seveda je to premalo po njihovih grafih - oz. je dobila premalo - 470 g v enem mesecu. Moji otroci so pač suhi, kaj naj? Veliko jesta, obe, samo nič ne spita, pa porabita... No, saj potem sva čakali na sestro za dojenje in sem jo vmes podojila in je ona ravno takrat prišla in videla, da se mala zelo lepo doji, pa ni zganjala panike. Da pri dojenih to še tolerirajo . Celo mi je ni treba budit tiste 4-5 ur, ko spi v kosu . Bom pa malo bolj pazila, da je Ronja ne bo motila med dojenjem, ker jo včasih vse mine, ko ji vmes pade bradavica ven (če se kaj stegnem za Ronjo), se mi zdi. Pa vedno predno grem sama spat, jo bom še dala na joško, za vsak slučaj. Ker mleka mam ful in še preveč, skratka hidrant joške , tak da dodajala ne bom. pijem jaz vodo, cedevito, čaj (sadni ali zeliščni). kiara,midva sva že prej uporabljala "blesavo gumo" . Meni je ok, vsaj veš, če ne dela, tabletk pa ne bi... je pa tudi meni moja g., ki ji zelo zaupam, svetovala kondome. Kar se tiče Lejline kahlice, je danes 3:0 zame (3x lulala, 0x zamudila ) "I think I'm getting better" .
|