|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
4.3.2009 8:45:19   
Jancci
Mi smo se tudi naspali. Zgleda je telovadba Meto zmatrala in je spala od 19ih do 2h, pojedla in potem spala do 6ih. Pridna punca!! user posted image

Midva sva pa zvečer pogledala  Revnega Miljonarja - un film, ki je dobil oskarje. Fajn film - PRIPOROČAM! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.3.2009 8:58:05   
ronja
mogoč kaka opica, k ma sam po enga mladiča, sam druge živali pa ne počnejo tko.

Ja, primati, ki so nam najbolj podobni, imajo praviloma samo 1 mladiča, ker za dva v naravi ni dovolj mleka. Tudi pri nas so dvojčki izjema, tako kot pri primatih. Z njimi nas pač primerjam, ker smo si najbolj podobni.
Meni je vseeno, kako katera dela, vsaka tako, kot ji paše.
Vem, da je bilo Ronji to bolj všeč, ker je to zelo nedvoumno pokazala. Zato, ker je jokala, kadar sem ji hotela dat plenico gor, sem tudi prišla na to idejo... In potem je vedno zelo entuziastično šla na kahlico, nikoli jokala gor, zdaj pa itak sama pokaže, da mi niti mislit ni treba (edino predno gremo ven, ji rečem, če bi šla, ker pač ne ve, da gremo za dalj časa ven...) Skratka, njej je to bolj všeč, se vidi.
Lejli pa mislim, da tudi, saj se vedno tako zmagovalno nasmeje, ko se polula, ko jo držim. Pa simpatično je vse skup, Ronja ji ploska, ko se polula, pa jo lupčka, pa se vse 3 veselimo... Sem ji pa recimo trenutno dala plenico gor, da sem lahko v miru zrihtala Ronjo in da tudi jaz v miru pojem - pa tudi, če ji ne bi, ker je itak zaspalauser posted image .
Če mi bo tu mač, se ne bom šla tega, zdaj malo kombiniram, pa se mi zdi, da kar lepo laufa. Mi je pa lažje dat tamalo lulat, kot pa jo poslušat, če jo boli ritka od izpuščaja - nekaj časa je namreč res fuuuul pogosto kakala in se ji je takrat vnela, zdaj odkar pa smo brez plenic, pa tega problema ni.
krtexx, nisi bila noben genijuser posted image , to rata dosti otrokom, če jim daš možnost. Ne pa vsem, tudi če jim daš možnost. Pa mame dostikrat tudi malo zamenjajo tele mesece, vsaj pri svojih sem videla...

hehe, saši, dobrodošla nazaj! Glede igranja otrok ti ne morem še nič pameti solit, še nisem tamuser posted image , moji sta še miceni, pa račko še ni tok zanimiv, razen če sem jaz goruser posted image . Ampak kadar se ti pa da igrat z njimi, se pa meni zdita zelo fajn knjigi Igrišča narave in Otrokove ustvarjalne igre ali nekaj takega. Pa pod kids crafts ti da gugl marsikaj, mogoče pa najdeš kaj, kar ne bo beda in bodo potem gospodje otroci hoteli tudi sami početuser posted image .
Ni pa tole brezplenično tako zelo težko kot se sliši.

katja in via, dobrodošli!

L009,  v vrtcu je verjetno ne bojo hoteli dajat na kahlico. No, Ronjo upam, da ja, ona bo takrat mela že 2 leti in pol in bo že dolgo časa suha... Za Lejlo pa ne vem, če se bo dalo zborit (sem nekaj spraševala pri Ronji, pa so najprej rekli, da seveda, ni problema, še boljše, če je že navajena... potem ko sem jo pa pripeljala, pa seveda ni bilo tako...) Tak da si ne delam utvar - verjetno ji bojo dali plenico. Sicer bom pa videla, če bo Lejla sploh suha do takrat, mogoče bo, mogoče pa še ne. Če bo suha, ji definitivno ne bom dajala plenice gor, naj ji jo dajo sami, če jo hočejo met v plenici. saj baje se pa da otrokom razložit, da je pač tam ne dajejo na kahlico, pa tudi ne bo tako dolgo v vrtcu, ker bom delala polovični čas, tako da upam, da je ne bojo uspeli zasrat, hehe.

Meni zdaj Lejla spi, Ronja pa se igra v sobi in jaz v miru pijem čaj in jem zajtrk, kolikor mi ga je ostalo od takrat, ko sva ga začeli jest z Ronjo skup - to je bilo pred 1 uro in pol, hehe.

Sicer pa pogrešam lubija! Zdaj ni nobenega problema s tamalima, ker Ronje zob ne boli več, očitno se je malo ustavil, ali pa prebil tahujši del,... Ampak vseeno ga pogrešam, čisto tako, da ga stisnem, pa poljubim! Ahhhh, kje je še petek...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 777
4.3.2009 9:08:08   
Anonimen
ronja itakuser posted image jst se pač ne strinjam s tabo ( ne prvičuser posted image čeprov v marsičem se pa...), pa to ni neka tragedijauser posted image važn je da ti veš in čutiš da delaš prov, to je vse kar šteje. kar si pa kdo drug (recimo jstuser posted image ) misli je pa vseenklinc...veliko jih je tud porepričanih, da je pretepanje otrok koristno in vzgojno, pa jih tud to da se jst ne strinjam ne bo odvrnilo.
jst tud marsikaj mislim, pa se drugim zdi narobe in nesprejemljivo, pa mi dol visi. jst bom nardila tko, kt se bo men zdel. in prov je tko, seveda dokler je zadeva v mejah normale, da vsem paše in noben ne trpi zarad tega. za vsako ceno forsirat neki, da sebi dokažeš in drugim da maš prov in da so ostali bebci, ker dvomijo, no, to pa se mi zdi trapasto.

kar se vrtca tiče, je verjetno odvisno kolk so vzgojiteljice fleksibilne. pri nas tako malih načeloma še ne dajejo na kahlico, sam k smo se na sestanku pogovarjali o tem in ko sem rekla da doma ulo dam na kahlico in da sama izrazi željo, sta pa rekli da ni problema, da jo bosta dajali in sta jo tud. čeprov je to praksa šele v naslednji skupini. ene so pa res tko, da ne bojo tud s prstom ne mignle za neki, kar ni glih določeno v opisu del...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
4.3.2009 9:31:49   
mimi30
via_2 in katjakokol dobrodošli ter čestitke za vajina sončka! user posted image

Sonček vse najboljše, si prav tako kot jaz letnik 97

user posted image user posted image vidve sta pa zelo mladi.

usica, ko ti bo uspelo naštudirat pestunjo prosim javi. user posted image user posted image nisi edina, ki je ne odvlada. Jaz se sicer nekaj trudim in jo uporabljam, nisem čist prepričana, če ravno pravilno. Kot sem že napisala, se mi zdi, da ni glih vredu, da glavo zasuče kontra od telesa user posted image in nogice so tolk namečkane in pokrčene not.

Punce, kdaj jih previjate - pred ali po obroku, vmes med obroki je pri nas itak standard, ker ga skoz mal sračkauser posted image

sonček, mi jo pred in vmes se če posračka. Po ni glih priporočljivo, ko ima čist poln trebušček in potem user posted image premetavaš in radi bruhnejo.

jaz sem tudi za to da se dobimo kje na kavici.

se podpišem, bomo handling v živo trenirale user posted image user posted image , imamo zgleda o pravilnosti izvajanja vse podobne dvome. Samo inštruktorji ne smejo zamočit user posted image .

Mi se drugač mamo kar dobro, 2x na noč jemo, previjam ga nič, ker ni skoraj nič polulan ne pokakan, zjutraj mi vse naredi - s kopico user posted image user posted image

naša tudi ponoči nič več ne nadeva v plenice user posted image in jedla je danes šele ob 4h zjutraj in potem ob 6:30h user posted image . Jupi, takole bi pa kar šlo.

Danes gremo v Celje na kontrolo kolkov. Upam, da bo vse vredu in se razvijajo pravilno.
Se pa tega podviga z obema sama v avtu kar malo bojim. Sam da bi tamala spala pa bo. Če bedi je niti v jajčko na moreš dat, vreši ko ....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu via_2)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.3.2009 9:34:05   
sonček33
Dobro jutro!
Tudi mi smo kar fajn spali. Sicer smo jedli ob 23h in 2,30 h ter ob 7h. Je pa Lovro zdej malo bolj priden za nazaj zaspati, ker prej je potem trajalo uspavanje vsaj pol urce.

Me pa mori, ker naše dete še vedno zelo malo pridobiva na teži. Vse skupaj nič, par gramopv na dam, mogoče 20g. Pa mu dodajava tudi AM. Ne vem, kaj to pomeni. Je na 2,5-3 ure, pokakan in polulan je veliko. Teža pa nikamor ne gre. Včeraj sem prav zapsihirala zaradi tega.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.3.2009 9:38:46   
krtekxx
Oj, Ploha, res je, da mam 3 otroke, ampak fanta sta v vrtcu, ko pa prideta iz vrtca, ju ima oči - jaz ne počnem praktično nič z njima, ker pač naša punca ne spi čez dan. No, mal se pogovrjam, pa kdaj malo pridem zraven kake njune igre.
Saša78, se počutim kot bi imela dve betonski kladi na nogah in se ne bi mogla premaknit. V resnici tudi če mi uspe nekako skoordinirati varstvo, ne morem biti odsotna za več kot 2 uri, ker naša punca noče jest iz flaše - in če ni mene, potem joka, joka, joka. Tako, da sem doslej šla brez nje v 2 mesecih 2x smučat (max. 2,5 h sem bila od doma), 1x v Mullerja (1,5h) in k ginekologu (cca.2h).
Kljub temu, da ponoči spi, me mene zelo zmatra to vstajanje, previjanje, dojenje - kar nekam težke noge imam čez dan. Kako pa tebi uspeva?
Ronja, ja mame res kaj zamešajo...jaz si moram mal začet pisat kdaj se je kaj začelo dogajat pri naši punci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.3.2009 10:46:50   
sonček33
Saša tebe sem pogrešala, seveda. Ti pa verjamem, da je računialnik zadnja stvar na katero pomisliš. Ob treh otrocih. Veš kaj? Vsaka ti čast!

Zvezdica?

Oljica
- kako, da si si črpala mleko?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.3.2009 10:48:49   
PAJO
no evo midve sva ze iz prve posvetovalnice,vse ok.
zredila se je za dobro kilo,pa zrasla 2 cm.tako da ima zdej 3905kg
in 53cm je velika.res fajn,drugac vse ok..

kako ste vi kej?ste se naspale?no jz sm ze od 5.30 pokonc,tko da sm se
ze zbudila.user posted image
tamala je lih takrat jedla,pol ob 6 je pa ze tamav vstal da je sel pol v vrtec
tko da se mi pol ni dal nc vec spat.ob 8 sva pa itak imele posvetovalnico.

kaj vi kej pocnete te dni ko je dz?

lp

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.3.2009 11:24:32   
snikolina
Pozdravljene, po dolgem času se spet malo oglašam.

Anže ima zabasan nosek in kiha in kašlja tako da imamo pestro in skoraj nič ne spimo ponoči, saj so prisotni tudi krči.user posted image user posted image user posted image

Zelo mi je hudo, ker mu ne morem olajšat, revež se ful muči. Non stop mu pucam nosek in po rokah ga nosim in je malo boljše. Upam, da se mu bo vsaj nosek hitro spucal, da bo lahko lažje dihal in spal ponoči. Čez dan mu rata malo zadremat.

Aja veliki smo 61cm in težki 5700g.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 4.3.2009 11:25:35 >

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 784
4.3.2009 11:35:14   
katjakokol
lep dan
mi smo pa danes tako neki teckasti
joj kako nas krceki mucijo
vaseuser posted image imajo krce

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 785
4.3.2009 12:05:40   
petra88
Ojla
mi smo bili včeraj na pregledu v bolnici zaradi problemov ob rojstvu, pa je bila pediatrinja prav vesela, ko je videla, kakšnega fantiča imamo že. user posted image je ugotovila da ima šum na srčku, so mu posneli EKG, vzeli kri. sedaj samo čakamo na izvide ki pridejo (upam da čimprej) po pošti.
ampak meni pa ni jasno to, ker zmeraj ko ga merijo koliko je dolg izmerijo neke čudne vrednosti - po 1. mesevu je izmerila 54.5 cm(pol cm v 1mesecu?!?), včeraj pa 55,5 (6tednov), meni so pa že vsi bodyi in pajacki 56 premajhniuser posted image a ni 56 za take, ki so do 56cm veliki?
Sonček a potem ste imeli še kakšen pregled pri pediatrinji zaradi teže?

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.3.2009 14:16:10   
sonček33
katjak. -jah vreme je krivo
tudi pri nas so se začeli krči kakšne 3 tedne nazaj. No, pa sva kupila sab simplex kapljice in jih dam dvakrat na dan. Zdej smo ugotovili, da so krči med 17. in 19 uro. Ne ves čas. In pri nas pomaga, da ga priklopim na joško in trepljam zraven po ritki. Deluje! Upam, da bo tako tudi vnaprej.

petra
- bili smo v posvetovalnici, P je rekla, da je sicer res malo pridobil, da drugače se ne vidi, da bi bilo kaj narobe, mali lula in kaka in je kar živahen. Samo če se bo pa takole nadaljevalo pa ne vem, kaj bouser posted image user posted image user posted image

snikolina - superca da si nam prišla mal napisat. Pa držim pesti, da se nosek uredi. Tudi mi ga imamo malo zabasanega. je šel drgai kupit un aspiratot na sesalec. Bomo vidl, če bo delovalo, mene je kar starh...sesalec in mali nosek????

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 787
4.3.2009 14:30:48   
snikolina
Hej,

ja, naš mali končno spi. Nosek prehoden-zaenkrat in krčki pojenjali. Upam, da bo vsaj 2 urce spančkal, da si malo spočije.

Ja, sonček tudi mi smo kupili sab simplex-isto 2x na dan, trepljanje po ritki tudi pri nas pomaga. Mi imamo pa na baterije aspirator. Ko sem mojemu omenila tistega na "sesalec", je bil čist šokiran.user posted image
Upam, da se pridobivanje teže uredi in da ne boš več v skrbeh.

pucamo nosek,user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 788
4.3.2009 14:41:45   
Ploha
punce: a so vaši tudi danes ko je tako vreme bolj zaspani, ker naša meta bi samo spala, komaj jo zbudim za jest, pa mi med dojenjem v komo pade in spi dalje? Upam da je samo vreme krivo.

pa še nekaj me skrbi: čišča: prejle se mi je ulilo malo več sveže krvi, pa je rekla patronažna, če bo že skoraj nehalo krvavet, pa da spet začnem, nekaj ni v redu, pa teli strdki, k kao če ne grejo narazn, da je postlca še notr, joj mam problemov, ma sej več ne vem kaj in kako??

snikolina: ja ti maš pa res onrk fanta! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 789
4.3.2009 14:42:25   
Ploha
PAJO: spimo ins e crkljamo, aja pa jemo valda user posted image user posted image , no sej to delamo vsak dan user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 790
4.3.2009 15:24:28   
krtekxx
Snikolina, madonca je a velikanuser posted image user posted image . Upam, da se mu nosek izboljša, in kašljanje. Boga ti, ker si budna z njim.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 791
4.3.2009 15:53:08   
ronja
punce: a so vaši tudi danes ko je tako vreme bolj zaspani, ker naša meta bi samo spala, komaj jo zbudim za jest, pa mi med dojenjem v komo pade in spi dalje? Upam da je samo vreme krivo.

ploha, danes popoldne res veliko spita, ampak ne vem, če ne zato, ker sta ponoči čagali, pa še dopoldne sem ju shajkala zunajuser posted image .
Za tole čiščo, pa zvrcni svojo g., pa jo mal praši. saj verjetno maš kmalu pregled?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 792
4.3.2009 15:54:46   
ronja
snikolina, nas dež nič ne ovira, Ronji sem naredila takega pajacka, da se lahko dobesedno v lužo usede (ne praši, kako vemuser posted image ), pa ostane suha in ji je toplo, Lejlo mam pa v slingu in je čisto zaščitena, ker sem ga tako dizajnirala, da ne kaplja po njej.

NO, zdaj pa konec veselja, velika se budi...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 793
4.3.2009 17:06:02   
kiara24
ojla punce,

evo se ful dolg nisem nič oglsila, brez skrbi nisem pozabila na vas, vidim da ste spet pridne in fajn klofate nove strani.
No tudi mi smo zelo pridni, kar se tiče rasti in pa teže. Na posvetovalnici ki sva jo imeli 23.2.2009 sva bili večji že za 4.5 cm in težji za 1,5 kg, ker ona ful rada je.
Midve pa ful dobro spiva ponoči, velika večina se podojiva med 22 do 23 uro potem pa spimo tam nekje do 5 ali pa 6tih zjutraj potem pa na 3 ure ali pa malo manj odvisno. Imava pa krče in to zaradi kapljic D3, k jih bom ne vem nehala dajt očitno ker je muka včasih.
Ploha kar se pa tiče krvavitve je bilo pa pri meni tako, da sem en mesec po porodu začela rvavet vendar tega ni bilo veliko, izgledalo je kot M. povedala sem ginek na pregledu reku, da je lahko že M pa bomo videli, imela sem pa potem čez en teden spet za en dan krvavitev, sedaj je pa gmah. Če ostane posteljica notri jaz mislim da imaš tudi krče in pa da imaš vročino.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 794
4.3.2009 17:21:59   
Ploha
kiara: uf pri vas pa ste jedci user posted image user posted image user posted image , super.

ja se mi je zdelo, da more še vročina al pa vsaj neki zravn,...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 795
4.3.2009 19:36:44   
L009
Lana dons tut ceu dan spi, sam je pol pa nazaj zaspi, pa ponoč je tut lepo spala od 23h pa do 5ih pol pa pojedla pa nazaj zaspala do pol 10ih.

ko je budna se že zamot z igračami, sam ni vsaka igrača dobra mora bit tomy multi, tako da imam 15, 20 minut mal časa zase pa za forumuser posted image .

jancci kakšne vaje pa delata z Meto pri telovadbi...??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 19:49:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lunica12)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
   [Brisano sporočilo]
4.3.2009 19:50:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
4.3.2009 19:58:27   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: L009

jancci kakšne vaje pa delata z Meto pri telovadbi...??

TKOLE nekak zgleda.. mi2 sva še bolj začetnici, ker Meta še ne drži sama glavice. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: niia

Jancci
, Kakšna je pa cena za ta špas? Jaz bi tudi šla s tamalim na kakšno vadbo.

1x=15E; 5x=55E, 10x=100E

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.3.2009 20:01:12 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu L009)
Neposredna povezava do sporočila: 799
4.3.2009 20:42:26   
via_2
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

sinkolina to se tud jaz sprašujem. full bi šla ven, pa ne vem, če se bi Ema v slingu fajn počutila. po drugi strani pa se mi niti ne da rihtati in po dežju preveč skakat. mi pa tole ždenje doma kar malo preseda.

ploha: kar pokliči svojo ginekologinjo. kdaj imaš pa pregled? jaz sem ga imela včeraj in imam tudi še čiščo, sicer je čisto blaga, pa vendar. mi je ginekoliginja svetovala malo več počitka.

me že Ema kliče. toliko o počitku user posted image

če mi uspe, se še javim.

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......