Anonimen
|
pa ko se stiska pri mamici usica kak zadovoljna zgleda...mamice smo zakon A katera misli, da je treba na to bruhanje biti pozoren? odvisno od pogostosti, količine, izgleda, daljine dometa če kr občasno, pa v mejhnih količinah, ji verjetno sam kej ne paše... jaz sem ga samo enkrat previla vanje, pa je imel tako veliko rito, da sem odložila za nedoločen čas. ja res so obavtni v teh plenicah, sam ni pa to nič narobe al pa kej takega...maš saj kej v roke prjet pa hrbtenico ima malo podprto, se ne zvije kr tko čudno, ko ga imaš v naročju ulla - kaj če bi ti posnela še filmček kako namontiraš sling in otroka vanj, raj ne, me bo ktera še na CSD prjavla, kaj delam z otrokom hec...sej zdej sem že kar naštudirala ...a nisi dobila nič zraven, ko si sling kupla k jst sem dobla cd, na zs mi pošlji naslov, pa ti ga prepečem in pošljem, je res super prikazano, pa različni položaji itd. aja, a maš pa ta sling z obroči? k jst mam tega. Kolikokrat na dan so vaši čmrlji pokakani? Sej vem, da je to realtivno, amapk naš je vsaj 4-6x in to kar konkretno. enako oz. še huj...vsakič k je na joški, ga še zravn nakida, na joški je pa tak kar naprej no, vsaj ponoči je nehal sračkat vidiš, tebe pa skrbi če dobi dovolj madona, dons smo mel spet nenormalne izpade trme groza....pol se je pa še afnala neki in se je užgala v rob mize je tko počlo, da sm mislila da je šla glava...in ma zdej buško nenormalno, pol se je pa skoz šlatala po čelu in stokala buko mam pa vsakič k se je spomnla da ma buško, se je spet dret začela...ludnica jao in še pol k sem jo spat spravljala, je nonstop gonla to in se cmerala, mi je že na smeh šlo....
|