Anonimen
|
?? IZVIRNO SPOROČILO: Ploha pa kolk je pridn, se samo smejčka???? ja, tak smehi mičken je ki jim je bolj pomembno vse drugo, pa so jim otroci samo obveznost in breme in čakajo in čakajo.. sam kaj, ko n veš kolk je luštno dokler nimaš otrok...prej si sploh predstavljat ne morš.... Zakaj jest ne morem pogledat tega filmčka? tam k piše snami klikneš, pol si pa odpreš filmček...a ti spolh nič ne nardi? Ulla, ti si pa res carica, da hendlaš dva otroka, tolk pišeš tu gor, snemaš za nas, rihtaš bajto. ne me v smeh spravljat...ma men je važno da so otroc popedeni, pa da si zase vzamem kako minutko, pa če to pomeni da na rr skočim, pač naj bo...ene pa mehiške žajfnce gledajo kar se pa bajte tiče...smo mal kriterije znižali...no, moji že tko niso bli visoki pa kaj vem, sej se kr da, sreča je da neo dost spi, Ula pa če so zadovoljene njene potrebe po cartanju in posvečanju, se pa tud že tolk sama zamoti, dam lohk kej nardim...al pa jo zravn vključim in kako gospodinjsko opravilo spremenim v igro, pa je komplicirat ne smeš, pa je... smučalaaaa Sem šla pa včeraj na bazen in sem skoraj eno uro plavala sploh ne vem več kako tamalga oblečt?!?!? jst tud ne k že tko ga minimalno dons sm mela ulo v jaknici pa brez kape in rokavičk in šala...seveda so ble pripombe, ampak ljudje božji 15 stopinj je blo...Neo je bil pa v žabah, debelih termo zoknih, podloženih hlačah, bodiju, majčki iz flisa in debelo (res debelo) jopco-jakno, sej ne vem kaj točno je pa kapico seveda. se mi zdi da je blo glih prov. je bil pa res krasen dan dons...lubi je že dopoldan vzel Ulo ven in sta oprala avto in vozičke midva z Neotom sma pa stanovanje pospravla, cunje oprala in posušila pa koslilo skuhala pol smo šli pa v šoping mal, mal fasnge pa plenice itd. mi je pa zanimivo, kolk se folk vpikuje, k mam tamalga v slingu se začudijo, pa vsak vpraša, če mu je kul k je tolk zgužvan notr
|