|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
27.2.2009 21:02:36   
Anonimen
delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
27.2.2009 21:13:56   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

delauser posted image

Ulla, super user posted image user posted image user posted image

Sem se nasmejala, ko si tako strokvno hendlala malega. Ti mali je pa tak cuker, že prava bomba je. user posted image
Mormo pr nas hitr eno bejbiko nardit....

Naš mali gre pa full v dolžino, v ponedeljek bo star 4 tedne, pa mu  ne navlečem nič več 56 št. Zredil se je pa tudi, vem, da je v 1 tednu pridelal 530 g, koliko je še v teh 2 tednih ne vem, ni pa majhen.

Je pa pikast ko vrag, sem zadnjič jedla čokolado in od takrat je ves mozoljastuser posted image . Koliko traja da se to spuca?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.2.2009 21:16:21   
Anonimen
user posted image sm se potrudla, da bi se fajn vidlouser posted image

js, konkreten dedc je, pa pikast tud fuluser posted image do tretjega mesca bi se nej spucalo...

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
27.2.2009 21:39:39   
barba
ulla - super si tole izvedla user posted image user posted image user posted image Nam bo vsem prav prišlo.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.2.2009 21:50:57   
Jancci
BRAVO Ula in Neo!! user posted image user posted image

Mali je pa res cuker.. pa velik je tut že dost! Bo Meta pršla mal na obisk user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.2.2009 22:24:10   
Anonimen
user posted image evo moja sončka..

user posted image

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
28.2.2009 7:36:22   
Ploha
joj ulla kolk je fletn, ja še bomo imeli otroke user posted image user posted image user posted image pa hvala za video, mi bo zelo v pomoč, sam res se ga ne morm načudit, tolk je lep user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
28.2.2009 7:40:52   
Ploha
pa kolk je pridn, se samo smejčka????

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   [Brisano sporočilo]
28.2.2009 8:24:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
28.2.2009 8:50:06   
snikolina
Dobro jutro.

ULLA super si tole pokazala, ker jst sm bla 100% da mam prekratke roke in nikakor nisem mogla tega izvest. Zdej pa mi je čist logično kako in kaj.  RES HVALA. Neo je pa ful srčkan.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.2.2009 9:27:49   
sonček33
Zakaj jest ne morem pogledat tega filmčka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.2.2009 9:42:27   
krtekxx
Jaz mislim, da bom čez kako uro šla mal smučat. V dveh dneh sem načrpala 100ml in mislim, da je to dost za 1 obrok.
Ulla, ti si pa res carica, da hendlaš dva otroka, tolk pišeš tu gor, snemaš za nas, rihtaš bajto....Jaz ne vem kako naj. Pol mi pa še zadnjič šef reče, (ko sem mu pojamrala, da bi sicer prišla v službo za kako uro, ampak nimam varuške), da mam preprosto slabo organizacijouser posted image . Ja, kaj čmo, nismo vse super ženske.
No, kakorkoli, jaz bom danes šla (SAMA) na sneg in sonce.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 662
28.2.2009 10:22:53   
sonček33
krtexx - in ti imaš slabo vest, ker vsega ne zmoreš???' Ma dej nehej. Pojdi smučkat. Sprosti se! Glavno da spedenaš otroka in še to - glavno da se zorganiziraš da si najdeš čas za sporstitev, K**** gleda šiht. Brez slabe vesti.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 663
28.2.2009 13:30:31   
krtekxx
smučalaaaa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.2.2009 13:52:00   
Ploha
krtekxx: superrrrrr user posted image user posted image , kje si pa smučala?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.2.2009 15:43:50   
krtekxx
Sem šla na Triangel - Zelenica. Med dvema dojenjema.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 666
28.2.2009 16:15:24   
Jancci
Dobr se maš krtekxx, jest pa spet vozičkala okrog. K moj frajer je šel za cel dan v Avstrijo smučat. Tko da sva sami. Ampak je bilo vseen fletno.. no, sej je še vedno! Meta je danes spala 7 ur.. od 21ih do 4ih zjutraj, pol je pojedla in naprej spala do 6ih. Dost faca!  user posted image
Sem šla pa včeraj na bazen in sem skoraj eno uro plavala  user posted image user posted image  Res mi je pasalo po dolgem času!! Med nosečnostjo si nisem upala, od morja je pa že predolgo.
Ronja si me ti opogumila, ker si zadnjič rekla da si plavala pa sem si rekla... zakaj pa ne!? Sem pa takoj tam eno mamico srečala, ki je rekla, da to pa ni najboljše, ker še ni 6 tednov in da lahko mleko zgubim in bla, bla, bla.. sem se samo smejala..

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 667
28.2.2009 16:54:52   
krtekxx
Tole z izgubo mleka ob sportni aktivnosti je pa res. Sploh, če se greš šport z veliko švicanja. Jaz tečem vsake 2 dni ene 4 km, pa danes sem šla v klanec 1 uro...res ni za pretiravat. Velikooo moraš pit!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 668
28.2.2009 19:22:18   
Zvezdica
Ojla

mi smo danes vozičkali celo popoldne, pri tašči smo bili na sončku in je bilo tako vroče, da zdaj pa sploh ne vem več kako tamalga oblečt?!?!?
Koliko časa ste vi ponavadi zunaj?

Drgač pa sem skoz lačna. Ne vem kaj mi je danes? Grem brskat po shrambiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 669
28.2.2009 20:01:06   
Anonimen
??
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

pa kolk je pridn, se samo smejčka????

user posted image ja, tak smehi mičken jeuser posted image

ki jim je bolj pomembno vse drugo, pa so jim otroci samo obveznost in breme in čakajo in čakajo..

sam kaj, ko n veš kolk je luštno dokler nimaš otrok...prej si sploh predstavljat ne morš....

Zakaj jest ne morem pogledat tega filmčka?

user posted image tam k piše snami klikneš, pol si pa odpreš filmček...a ti spolh nič ne nardi? user posted image

Ulla, ti si pa res carica, da hendlaš dva otroka, tolk pišeš tu gor, snemaš za nas, rihtaš bajto.

user posted image user posted image user posted image ne me v smeh spravljat...ma men je važno da so otroc popedeni, pa da si zase vzamem kako minutko, pa če to pomeni da na rr skočim, pač naj bo...ene pa mehiške žajfnce gledajouser posted image kar se pa bajte tiče...smo mal kriterije znižali...no, moji že tko niso bli visokiuser posted image pa kaj vem, sej se kr da, sreča je da neo dost spi, Ula pa če so zadovoljene njene potrebe po cartanju in posvečanju, se pa tud že tolk sama zamoti, dam lohk kej nardim...al pa jo zravn vključim in kako gospodinjsko opravilo spremenim v igro, pa jeuser posted image komplicirat ne smeš, pa je...

smučalaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla pa včeraj na bazen in sem skoraj eno uro plavala

user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne vem več kako tamalga oblečt?!?!?

jst tud neuser posted image k že tko ga minimalnouser posted image dons sm mela ulo v jaknici pa brez kape in rokavičk in šala...seveda so ble pripombe, ampak ljudje božji 15 stopinj je blo...Neo je bil pa v žabah, debelih termo zoknih, podloženih hlačah, bodiju, majčki iz flisa in debelo (res debelo) jopco-jakno, sej ne vem kaj točno jeuser posted image pa kapico seveda. se mi zdi da je blo glih prov.
je bil pa res krasen dan dons...lubi je že dopoldan vzel Ulo ven in sta oprala avto in vozičkeuser posted image midva z Neotom sma pa stanovanje pospravla, cunje oprala in posušila pa koslilo skuhalauser posted image pol smo šli pa v šoping mal, mal fasnge pa plenice itd. mi je pa zanimivo, kolk se folk vpikuje, k mam tamalga v slinguuser posted image se začudijo, pa vsak vpraša, če mu je kul k je tolk zgužvan notruser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
1.3.2009 6:27:55   
Ploha
ulla: kolk pa vaga Neo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
1.3.2009 7:57:24   
krtekxx
Ojla, naša Brita vaga 4800g - je pa danes stara že 8 tednov. Napreduje pa po ene 180 na teden. Bolj na spodnji meji, ampak v posvetovalnici so bili čisto zadovoljni.
Ja, Ulla, so tudi naši kriteriji že kar na minimumu. Sam še kriterij za količino mojega spanja moram znižat, pa bo. Je pa res, da naša punca čez dan ne spi skoraj nič - samo v vozičku - ampak takrat pa jaz ne morem spat, ker sem pač vozičkar. Mož pa skoz pedena ta velika 2. Še dobro, da imamo velik zmrzovalnik, ki sem ga prej pol leta polnila.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 672
1.3.2009 8:11:25   
sonček33
Krtekxx - ma ste naboljši res..vsaka čast in potem se ti sprašuješ, če greš lahko mal smučkat. Moraš it! Pa Briti bravo za skor pet kilc.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 673
1.3.2009 11:32:48   
barba
Se še jaz oglasim po dolgem časuuser posted image
Saj preberem še kar redno, samo za napisat mi pa ponavadi časa zmanjka.

krtekxx - super za smučanje in tekuser posted image . Meni so te bolezni pobrale toliko energije, pa še vedno se jih nisem čisto otresla. Samo malo Tineta peljem na zrak in me že peče grlo.user posted image  Kar ne morem se pobrat. user posted image

Še dobro, da sta oba čmrla pridna, drugače bi blo res hudo.

Včeraj sem se potrudila in stehtala Tineta. Zdej ima po mojih meritvah 4500g in 59 cm. Se pa vidi tudi po cunjah, da je kar neki cm pridobil. Bom mogla v šoping, da ne bo lih v roza oblečen. user posted image user posted image user posted image

Grem skuhat kosilo, pol pa na sonce ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 674
1.3.2009 17:32:32   
Ploha
joj barba midve sva u bisvu tako blizu, da bi lahko vozičkale, pa hkrati tako daleč, da ne morva user posted image user posted image ,...za enkrat še nima nobene sovozičkarice, nisem domačinka pa bl mal poznam user posted image

Tine je pa že ornk dec user posted image pa res izbiraš lepa imena, vprašaj če ne bo pri nas tud Tine, če bo sreča mila in nam bo dala fanta user posted image user posted image , je bil star ata Valentin, mene pa ful zanima kolk naša Meta vaga, mamo v torek patronažno, če se bo popek zacelil se bomo kopali user posted image , sam se mi zdi da ne bo nič, še vedno ma tisto rumeno notri user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......