mimi30
|
pralne oreške, ki jih daš tudi v vrečki direkt med perilo ronja, daj povej a tile oreščki fajn operejo ali uporabljaš za bolj umazane cote raj kr pralni prah? evo, mi smo preživeli praznovanje rojstnega dne ....zmatrana sem k ....nejc je šel komaj zdaj spat, ker je čist razštelan ... na koncu, ko smo pospravljali ga je en fant nahecal, da je splezal na streho od terase ...vedno so neki problemi kadar sta skupaj....vse ga uspe nahecat...naš mu pa slepo sledi...dobro, da je začel klicat poglejte me...matr kaj bi se lahk zgodilo. evo, ena slikica...nisem najbolj fotogenična pa naj vam bo . zjutraj mi je pomagal torto okrasit....svetovna je bila ....smartis bomboni vsepovsod namesto samo za streho, potem so pa otroci še haribo medvedke gor nadevali Danes smo bili za kolke in so ok. Sem full vesela.user posted image vrtnica za kolke Zdajle spi. Tudi naš potrebuje zjutraj po previjanju in hranjenju še eno dozo spanca...pa čisto odvisno pol urce al pa tudi 2. naša tudi nekje okoli 9h zjutraj odspi še eno 20minutno rundico....pol pa mogoče še popoldan eno kratko in to je vse ....to dete ful malo spi....zgleda, da se dovolj spočije, ko se crklja na joški, po hranjenju za par min zadrema kr pri meni Ploha, jaz mislim, da ni nevarna za otroka, če je nisi ti dobila v nosečnosti....tisti, ki so jo preboleli pred nosečnostjo spoh ne vedo kdaj so jo, ni nobenih znakov....to samo pomeni al maš ta virus al ne ...nevarno je sam, če ga dobiš ko si ....naj me katera popravi če ni tako. barba da boš uspela čim bolj skulirano čez te tedne prebrodit....in povej, da si ne dovoliš takšnega vmešavanja, ker so to čist vajine privat zadeve symona, dobrodošla ....ti se kar veselo javljaj...več nas je bolj je veselo in zanimivo ronja, fino da si je dragi opomogel bo lahko zdaj spet s polno močjo sodeloval zvezdica, najbolš zahtevat nov stroj, če je ta še v garanciji in niti slučajno ne istega....da te ne bo še naprej pr tem smola spremljala...če ne pa mal z zvezo potrošnikov in mediji zagrozi ...dandanes se že vse na ta način rešuje Ulllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa! ste že kaj boljše