Zvezdica
|
otroc spijo, pa imam mal časa. zvezdica, potem je res ready. A bosta začela z uvajanjem sadja/zelenjave? danes sva poskusila korenček in čist mal cvetačke zraven. In moram rečt, da je mali presrečen in je pojedel vse kar sem mu dala. Čez nekaj dni bom ponovila korenček potem pa naprej. Kdaj lahko dam bučke? Mojmu vsak mesc napiše en ful dolg mejl na temo vzgoje otrok, odnosa mož-žena, raznih drugih naukov, ... Bi jo jast podučila o vtikanju v druge. če je njen brat še ne pomeni, da lahko upravlja z njegovim lajfom. Mislim pa kaj je s temi ljudmi?!?!? pa kaj koga briga kdo kaj dela, kako živi... neki sm vs uprašala, zadnje cajte ste fulll ignorantske toxa je nevarna za otroka le v nosečnosti, torej škodljiva za plod, pa še to je tko, da če se zdraviš imaš vse možnosti, da bo vse ok. Ena IVFovka jo je imela, pa je s tamalčkom vse ok. Hvala bogu, ni pa vedno tako. Kako je pa z večjimi otroci pa nimam pojma. Da ne boš težila kok te ignoriram Symona velkom. Ulla, da boste čimprej ok. Pa še mal pojamram: pred dobrim mesecem je crknil pralni stroj... ŠTALA, lih ven iz garancije, to veste. Sem 14 dni brez, ga končno pripeljejo, stroj pušča vodo...pa BTW je agua stop , ga zadnjič spet odpeljejo, včeraj pripeljejo, glej hudiča, stroj dela in ne pušča vode, ampak perilo pač ne diši. Ugotavljam zakaj in FAK ugotovim da ne pobira praška. ne tekočega ne onega....WTF. kaj naj...dejte mi svetovat, preden serviserja odrem iz kože kaj naj. K...u..rčev stroj, ki sploh ni pocen, k ma 1001 program, kao erste the best z najbl zahojenimi serviserji..poudarjam da še prjazni niso...mislim. Pa vrata k jih čakam od januarja bi mogla v ponedeljek dobit, ne prekleti zahojenci jih bodo dostavili 20. Mislim, da sem upravičeno besna.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 6.6.2009 20:24:38 >