Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:14:16
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zelena milja je po tv - hud film aha, sem šla pogledat kater je že to...ja fajn je ....to je tist, ko mu pol cel kup nečesa iz ust gre
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:14:48
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Patrik faca
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:14:52
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Če naš mulc zaspi pri belem dnevu, spi nekako tkole. Brez heca, je dve uri zadnjič tkole spal. CAR!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:15:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 še torta blizu...da boste vidle kak kaos je na njej ...pa bomboni so barvo spustili Prav fletna...no nisem jast za te hece. kuham full rada,ampak ta cukr pa meni ne gre dobro od rok, no razen borovničeve pite. to vedno rata
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:15:28
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 še torta blizu...da boste vidle kak kaos je na njej ...pa bomboni so barvo spustili Kaj bi zdej dala za en kos...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:16:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kaj bi zdej dala za en kos.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:16:23
|
|
|
|
snikolina
|
Prav fletna...no nisem jast za te hece. kuham full rada,ampak ta cukr pa meni ne gre dobro od rok, no razen borovničeve pite. to vedno rata Jst pa ne maram kuhat, sladice pa ful rada pripravljam
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:16:28
|
|
|
|
khurde
|
mah, preden sem napisala ta post, ste me že vse prehitele... ulla, super, da gre na bolje! aja. symona, dobrodošla! pa vrtnici za kolke! mislim... vse preberem, pa sprot pozabim... mimi, oba sta luštna! jaz sem pa lih danes blitvo posadila... pa mi je žena od mojega prodajalca dala namest 6 sadik več kot 10... sem šele doma opazila. zaračunala jih je pa 6. očitno mi je dala bonus, ker zmer nekaj dodata zraven. jaz sem pa mahnjena na kak domač kozji sir... a kdo prideluje?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:16:48
|
|
|
|
mimi30
|
ratal mi je pol sobe za tamalo uredit, zdej une flouroscentne zvezdice lepim, pa sem ugotovila, da pol še pol stene dol potegnejo, ko jih odlepim... še razmišljam, če nej mojmu to kej omenim... user posted image user posted image user posted image jaz sem enkrat lepla na strop, take svetleče iz papirja, s sekundnim lepilom, ker so non-stop dol padale in sem se s prstom in zvezdico vred na strop prlepla
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:18:24
|
|
|
|
sonček33
|
mimi to se pa hecaš khurde jaaaa sir..njami...domač primorski kozji al ap kravji...
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:18:36
|
|
|
|
farfala
|
khurde a ti živiš v bloku al s "ta starimi"? Pa poročaj, kako so slike izpadle. snikolina tvoje ubogo dete se mi kar smili. Dala sem mu pasiran korenček in nič ni špukal ven, prav olikano se je vedel
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:20:06
|
|
|
|
khurde
|
mimi, dej še men recept za to torto pošl, prosim. čeprav se mi zdi, da bi bilo naslednjič skor bolš kar na forum prilepit... je manj dela. tok hiiiiiiit tipkate, da je med postom, na katerga odgovarjam in mojim postom 10 drugih postov... bravo zvezdica, patrik ga pa prav chilla
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:21:27
|
|
|
|
sonček33
|
matr sem lačna ratala...bi tut samo uno spasirano korenje jedla
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:21:33
|
|
|
|
mimi30
|
Patrik prava pojava...si je temo naredu, če se pa drgač ne da spat....zato pa jaz čez dan ne morem spat ....vidiš takole bom naredila
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:21:56
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 jaz sem enkrat lepla na strop, take svetleče iz papirja, s sekundnim lepilom, ker so non-stop dol padale in sem se s prstom in zvezdico vred na strop prlepla heheh mimi ti mene tud toliko krat nasmejiš mi pa ko smo prepleskali na novo sobo, teh zvezdic niti videt nočem več iz prej omenjenih razlogov
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:22:52
|
|
|
|
mimi30
|
mimi to se pa hecaš ne ....sem dala sam eno kapljico gor in je blo skor nemogoče, da bi ven prilezla
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:22:59
|
|
|
|
snikolina
|
snikolina tvoje ubogo dete se mi kar smili. Ja, meni tudi. Upam, da bo jutri kaj bolje. Pa še neko reakcijo je dobil na mestu, kjer je bil cepljen. Sem namazala z ramo in sta rdečina in oteklina v roku pol ure izginili Men je rekla P, da naj začnem z uvajanjem šele, ko bo dopolnil 6 mesec, ker se tako lepo doji. Sam bom verjetno ene dva tedna prej začela,k gremo na morje.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:24:17
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: Jaaaa tkole podobn naša spi, no ona si dlani daje čez oči al pa unga zajca k sm ga zanč kazala,.. Kaj je to top louder al kva že, ta tvoj pralni stroj? mimi: luštna luštna vrtnica: supr za kolke! nas to še čaka ulla: super za zdravje otrok in "moža", ti se boš pa tud opidenala ena je sprašvala če vozimo krompir v slo. bistrco, ne samo tržič in litija,...ker to ma fnt pač en rajon, k ga folk že pozna in to ga tud kšno tono pelje,... sam men je blo najbolj smešn, k sm šla prvič z njim prodajat, jst sm se skor pod zice skrila, k on prvleče un megafon vn in se začne dret: "mladi kropmirr, mladi krompir poooooooo 40 centov" ajoj mene je skor kap , sam zdej sm pa huj k branjevke na plac,....
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:25:09
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde mimi, dej še men recept za to torto pošl, prosim. čeprav se mi zdi, da bi bilo naslednjič skor bolš kar na forum prilepit... je manj dela. tok hiiiiiiit tipkate, da je med postom, na katerga odgovarjam in mojim postom 10 drugih postov... bravo zvezdica, patrik ga pa prav chilla ravno to sm mela v mislih
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:25:14
|
|
|
|
snikolina
|
ena je sprašvala če vozimo krompir v slo. bistrco, To sem bla jst, lepo, da se spomniš.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:25:23
|
|
|
|
mimi30
|
tolk sem bla v šusu na r.d., da sploh nisem neki torte jedla ...zdaj, ko jo pa tle gledam bi pa jast tud oz. ve ste mi lušte naredle pa je ni več... bom šla kr porcijo sladoleda nabasat
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:25:28
|
|
|
|
sonček33
|
ploha a si ti tut notr padla
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:26:26
|
|
|
|
mimi30
|
Kaj je to top louder al kva že, ta tvoj pralni stroj? to pomen, da odzgori not filaš perilo
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:27:23
|
|
|
|
Jancci
|
Khurde mene, kot sotrpinko definitivno zanima kaj so taspodni spet ušpičil Pa evo še bolj podroben ZEMLJEVID srečanja sam zate!!! No še za tiste, ki se vam ne da nazaj brat: Dobimo se 11.6.2009 ob 11h v Kranju na GIBIGIBU (št.4 na zemljevidu) Trenutni zadetki: Jancci Sonček Barba Ploha Niia Mimi Khurde
|
|
RE: Januarski sončki 2009 6.6.2009 22:28:22
|
|
|
|
snikolina
|
Dejte mi povedat tiste, ki dajete tamalim vodo za pit- a jo prekuhavate?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?