Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 21:51:24
|
|
|
|
kiara24
|
Jancci- jaz sem z Nakla. Se vidi po postavi, da si pridna in da se gibaš Ali mi lahko katera odgovri na vpr. katero sem postavila kaj narest za na morje k so najmanjše plavalne pleničke od 7 do 10kg?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 21:54:18
|
|
|
|
mimi30
|
Mimi- a pa to ogledalo kaj pomagauser posted image pri nama je problem k mava karavana in nimam pojma kam montirat špeguček. kiara, jaz jo čist lepo vidim v njem. Naštima se ga pa na naslon (nimam tistega, ki se prilepi na zadnje steklo) zadnjega sedeža. Jancci, kriza res...da totalno zgubiš zaupanje ...sam, da se čim boljše zmenite in mogoče se pa popravijo zvezdica, sem šla doma gledat svojo jantarjevo ogrlico, ker mi ni dalo mira, da se moja ne da odpret ...in veš, da se da ...čist taka je kot tvoja, samo jaz na hitro nisem videla tistega spoja Ste našle kake lepe cotke? Ronja, našle ja...samo smo tako hitro nakupovale...jaz še z malo na zizi ... in sem zelo malo nakupila. Našla pa eno ugodno trgovino za otroke . Super za uspešno srečanje Lejle s taščo. snikolina, uspešen nakup. Sploh je fajn, če je še Meta zraven zadaj k mal komentira kaj Tine dela.user posted image barba, a to v tem stilu komentira kot naš....joče, zdaj gleda, zdaj se smeje, zdaj ma roko v ustih in se čudi, kot telebajsek je ....pol pa vprašam zakaj se pa joče, a ma mogoč cotico na obrazu...mali pa ne ja mala je mami .... Mi trije smo bili danes skor cel dan sami...prava akcija ...še celo ornk kosilo nam je uspelo skuhat...Nejc je lupil čebulo, dajal v smeti, solil,...pozno popoldan smo šli pa ven in se sprehajali Danes je padla odločitev...jutri gremo za tri dni na morje
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 21:56:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa mam allstarke modre, zelene in oranžne,pa ful so že stare vse sam na te sm pa čustveno navezana so mi pa ful všeč te zdej, k so visoke, kao škornji pa kake kapri hlače, pa kake odbite štumfe - ful hudo
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 21:57:59
|
|
|
|
mimi30
|
a jih ne vozite več spredaj? jaz izklopim air bag in mi je lažje da ga skoz vidim. Če se pa vpzimo skupaj sva pa midva zadaj. Če se joka se ustaviva. mi ne moremo izklopit air baga....ko se vozimo skupaj, sta pa zadaj dva sedeža in tam vmes stišim rit, če je že res nujno
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:00:36
|
|
|
|
Jancci
|
Tole si poglejte! Ne morem vrjet kako čas letiiiiiiiii!? Jest bi tut mela all starke!! To mi je blo zmeri tok fajn nosit! Kakšne pa so kej cene?? Vrtec - zaenkrat imam še namen, da jo do tretjega leta pazi moja mati oz. tašča. Upam, da se včerajšnji dogodki ne bodo prav pogosto ponavljali, ker se bom hitro premislila. Sam potem moram prošnjo oddat... pa sej sem načeloma optimist in upam, da se bomo uskladili pri vzgoji!? Mal bom mogla pa tut jest zamižat in do 10 preštet.. al pa do 100 Upam, da vse dobite vrtce kjer želite!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:01:42
|
|
|
|
mimi30
|
Ali mi lahko katera odgovri na vpr. katero sem postavila kaj narest za na morje k so najmanjše plavalne pleničke od 7 do 10kg? če mene vprašaš jih niti ne rabiš...jaz sem jih za Nejca za na morje nabavla pa jih nisem uporabljala....porabili smo jih potem za na bazen. Na plaži je lahko v navadni plenički, ko gresta v vodo je pa lahko tud naga, če je ne boš v kakšne obroče posedala ampak v rokah imela.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:07:14
|
|
|
|
sonček33
|
jst pa mam allstarke modre, zelene in oranžne,pa ful so že stare vse sam na te sm pa čustveno navezana so mi pa ful všeč te zdej, k so visoke, kao škornji pa kake kapri hlače, pa kake odbite štumfe - ful hudo gdje si mladosti moja...matr da si jih bom jest letos tut nabavla...matr zakaj pa ne
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:12:07
|
|
|
|
mimi30
|
Se mi je tok luštal po njih pa sem rekla, da nisem prestara in si jih grem iskat. Ja imela sem fiksno idejo da sem stara... oz prestara za njih. Mater, res sem 31 ampak vseeno a ne? zvezdica, ne mej fint ...valda nis prestara, če lahk jaz nosim tak podoben stil sam polvisoke Yallow Cap, pol lahk ti tud ...ti jih sam obuj in se fajn počut v njih...kaj une fensi šmensi čeveljčke si že sprobala?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:17:56
|
|
|
|
Jancci
|
Kiara jest od pleničk za v vodo še nič ne vem.. me tud zanima kaj je treba? Kakšne so to za v vodo? Kje se jih dobi? Drug teden gremo na morje.. sej v bazen je še ne smem dat a kako??? All Starke so ble pa že skos zakon!!! Jest sem imela bele, kolegica črne in ker sva imeli enako dolgo nogo sva nosili na eni nogi belega in na drugi črnega! Da sva bili fuul povezani.. sej veste tiste najstniške fore. In v "črno nogo" mi je bilo vedno bolj vroče
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:20:43
|
|
|
|
Anonimen
|
nosili na eni nogi belega in na drugi črnega! Da sva bili fuul povezani.. jst sm mela skoz modre in zelene - od prvih naprej. pa v sš se mi je dostkrt nardilo, da sm po pomoti obula vsajga enga, k se mi je zjutri na bus mudilo, pa še ful tema je bla na hodniku in so iste zgledale
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 22:22:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.4.2009 22:26:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:28:18
|
|
|
|
sonček33
|
Potem bo naslednje srečanje v all starkah al kako? Niia - jest sem za
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:33:05
|
|
|
|
snikolina
|
Kiara jst tut nč ne vem o teh plavalnih pleničkah. Jih bom pa mogla nabavt, ker bomo verjetno hodili v toplice, ker letos ne gremo na morje - verjetno pa še kej čez vikende na slo obalo k prijateljem. All starke-ZAKON-mela modre, rdeče in črne. Pred ene tremi tedni sem jih nameravala spet kupit pa sem se zadnji moment premislila in si kupila adidasove bele s črnimi črtami-tut zakon!! So ful hude! Mimi hvala, upam, da bom najdla kej pametnega, grem prvič v Celje v šoping po 12 letih-sem tja v srednjo hodila. Se je ful spremenilo mesto na bolje.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.4.2009 22:34:27
|
|
|
|
Zvezdica
|
Ravno danes je moja taššča nekaj pametovala, da je mali preveč oblečen, da je vroče...ja njej ki je v meni, pa zraven še kuha... , Ojla zvezdica, ja super za šoping . All starke imam jaz tudi namen kupiti , samo sem gledala če bi jih preko e-baya kupila. Pa res jih lahko nosiš no, nehaj komplicirat glede let, teže... so na ebayu kaj cenejše? glede teže moram mal, ker pol več delam...se takoj spravim na orbitrek zvezdica, ne mej fint ...valda nis prestara, če lahk jaz nosim tak podoben stil sam polvisoke Yallow Cap, pol lahk ti tud ...ti jih sam obuj in se fajn počut v njih...kaj une fensi šmensi čeveljčke si že sprobala? sej vem... a manolke misliš...itak, sam moram shujšat za tiste šuhice so pa taki....****čki
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 6:52:10
|
|
|
|
Ploha
|
dobr jutr, en za mamice,... jst sm že eno uro in pol pokonci, obešam cunje, likam srajce, sva povabljena na obhajilo in je treba it spedenan,...meta še vedno spi, je včeraj zaspala ob pol 9, pa še zdej spi,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 8:43:00
|
|
|
|
sonček33
|
Krtekx - lepotička mala... Povej, kaj športaš?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 9:24:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
http://www.mojvideo.com/video-v-zivalskem-vrtu/07da7460d4522da74fda jutro krtexx...ker cukrček Plohca thx za kofi...ga rabim. Naš mali ej pa včeraj zaspal 18.45 in spal do 9ih danes zjutraj . pa sam dvakrat je jedel ponoč, jast sem pa spet vstajala gledat kaj mu je. Skrajn cajt da se to neha...mislim vstajanje ponoč. Ker sem čist polomljena zdaj. grem kavo nardit.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 9:52:15
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, hvala za odgovore... mi smo mislili, da bi šli na bazen, da vidim kaj bo. Zakaj pa ne v bazen Drugače je bila pa spet štala, Klara ni kakala en dan in včeraj je bilo spet isto, jok ... in to zvečer ob 23tih pa do polnočisem jo komaj potolažila.... ne vem kaj bom najbrž bom mleko zamenjala. To je poden me je sedaj ful strah it na morje. Čez en teden imam P. Ravno se pošlihtam z mlekom in je spet kriza. Želim vam eno lepo nedeljo. Mi gremo k mamici na kosilo. No tukaj je oblačno
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 9:52:55
|
|
|
|
kiara24
|
krtexx- ful je luštna
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 10:41:52
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Se mi je tok luštal po njih pa sem rekla, da nisem prestara in si jih grem iskat. Ja imela sem fiksno idejo da sem stara... oz prestara za njih. Mater, res sem 31 ampak vseeno a ne? Stara??? Halo, stara si tolk koker se počutiš. Jst sem skoz 25. kiara - še kje drugod povglej za pleničke. Se mi zdi, da so še manjše. Drgač pa kup une kopalke k ne prepuščajo, tok da jih maš za v vodo, pol ga pa zuni kuj v plenico daš. IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 barba, a to v tem stilu komentira kot naš....joče, zdaj gleda, zdaj se smeje, zdaj ma roko v ustih in se čudi, kot telebajsek je ....pol pa vprašam zakaj se pa joče, a ma mogoč cotico na obrazu...mali pa ne ja mala je mami .... Zlo podobno ja krtekxx - se mi zdi, da je čist mamici podobna luštna punčka Mi gremo dons popoldne na praznovanje RD. Moja tamala sestrica je stara 9 let.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 11:20:36
|
|
|
|
krtekxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Krtekx - lepotička mala... Povej, kaj športaš? Evo, po dolgem času sem danes odlaufala 8 km - brez vozička. Ma čist lesene noge mam, nobene hitrosti...Sedaj si mal iščem varuško, ker res ne pelje nikamor, da se 100% predajava samo in izključno otrokom, nase pa sploh ne misliva več. Ratujem zaradi tega že preveč slabe volje. V končni fazi imam raje nekaj eur manj na računu in brezhibno duševno zdravje, predvsem pa zvrhan koš energije za vse 3 oz. 4 če štejem še moža. Ja hvala vsem za lepe besede o naši princeski. Barba, a ti res misliš, da mi je podobna? Ma jaz ne najdem prav nobene podobnosti z nobenim od naju. No, razen da ima temne lase kot jaz (preden so osiveli). A tvoja sestrica je pa že toliko stara? Res hitro mineva čas. Se spomnim, ko si mi enkrat pripovedovala o njej...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.4.2009 11:22:12
|
|
|
|
krtekxx
|
Zakaj pa ne v bazenuser posted image Ma ni ovir, če je dovolj topel. Jaz bi tudi kam šla z našo, ker ima res rada vodo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.