|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
24.4.2009 21:43:43   
mimi30
evo tud mene user posted image

bilo je fino, drugič ponovimo in še ostale pridete.

šoping je bil tako hiter kot z mojim dragimuser posted image ...mal za lušte delat, da lahk zdaj študiram zakaj nisem še česa kuplauser posted image

po poti nazaj je Špela jokala do počivališča...tam sva se dojili...od joka je imela na glavici kar kapljice potuuser posted image ....potem je zaspala in padli sva v prometni zamašek...20min stali v koloniuser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
24.4.2009 21:46:33   
mimi30
sonček, jaz imam tudi ogledalo dodatno namontirano zadaj...če se joče in potem kr naenkrat neha lahko vidiš al spi al kaj dela...

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
24.4.2009 23:42:51   
Jancci
Evo zdele sem prišla domov... zgodba na kratko.. z mojim danes praznujeva prvo obletnico poroke (in spočetje mete  user posted image  ) in sva si mal prvošla, pa še s frendi smo se potem dobili.
Moja mati doma merka Meto, ki spi. Že en mesec in pol se pred drugo uro ni zbudila.  No in me kliče enkrat ob cca 22.30 na tel. in pravi ful joka, da je ne more potolažit! Čez 4 minute in 43 sekund sem bila doma, cela bajta razsvetljena kot za novo leto, Meta pri mojem atiju v naročju, cela mokra od ne vem česa, po tleh nekaj vse mokro... jo dvignem, ona podre kupček  user posted image user posted image user posted image  Sem šla gor, ona poje in zaspi. Grem dol spraševat kaj sta delala... nič, samo mal sem ji dudo v čaj namočila, pravi mati kljub temu, da sem ji vse lepo razložila, da Meti čaja oz. vode še ne bom dajala in zakaj ne. Pa veste dobro, da je mogla ful dost spit, da je kupček podrla!!!! Pa cela mokra je bila in po tleh je bilo vse mokro!! No in pol ji jest lepo rečem, da to ni bla duda v čaj namočena in pol ona prizna, da je skuhala kamilice in ji dala flašo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAaaaaaa f.a.k. Pa Meta še ni pila po flaši sploh!!!! Vse kar dobi je mala žlička vode z D3 kapljicami, pa še to lepo počasi, ko je mirna. Ne vem kaj sta mislla narest v tistem joku ji flašo turita!! Da je ne bo nikol več hotla???!! V tem času bi bla jest že 16x doma ko je ona vse to počela!! Pa prav fotr, sej čaj ji ne more škodvat!!! Pa kaj ne štekajo??? Mislim, da sta dosegla edin to, da je v naslednjih **** času ne bom več zaupala! SPLOH! Joj kok sem zdele jezna!!!!!!!! Pa še razočarana, ker me ne upoštevata!!! user posted image user posted image user posted image  Kaj nej nardim???? user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
24.4.2009 23:46:47   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

po poti nazaj je Špela jokala do počivališča...tam sva se dojili...od joka je imela na glavici kar kapljice potuuser posted image ....potem je zaspala in padli sva v prometni zamašek...20min stali v koloniuser posted image .

Jest sm tud Meto dojila ob robu ceste + še enkrat pol sem mogla ustavit in jo tolažit, ker ji je blo dolgčas.   user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
24.4.2009 23:48:21   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

iii lepe slikce, a bi ti to men na mail poslala?

lahko! kam?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
24.4.2009 23:51:04   
Jancci
Zdej grem pa spat.. če mi bo ratalo!
Dobro jutro taprvim + še enkrat ena user posted image  + user posted image  od mene!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
25.4.2009 8:04:41   
Ploha
mimi in janci: pri meni se je tudi jokala kot ne vem kaj, pol sem pa v tistem nekje dudo najdla, v usta dala  pa je blo malo bolše, sam sva se pol pred enmu trgovskkmu centram v kr dojile na prakirišču,...

jancci: ojoj no, vsaj tvoja mati bi te lahko upoštevala, moja vem da me do pikice natančno, sam kaj sta pa tvoje dva nardila, jest bi se sigurn zjokala, a ni to podn no, neki rečš pa kr vsak po svoje, zato pa jest ne zaupam telim tuki doma, k majo isto mišljenje, poleg tega da še rečejo če se otrok mal joka ni nič hudga, ja če se MAL ne pa ves čas, mislim haloooo, kva jim je no,....brez besed

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
25.4.2009 9:38:44   
kiara24
Dobro jutro,

a ste v redu spali? Vidim, da ni nikjer še nobene danes.user posted image

Pol pa tukaj ena kavica za vseuser posted image ....

Jancci ti si iz Gorenjskega konca, a ne? K si meni ful znana. Lepo, da ste uživale.
Hudo mi jeuser posted image ko takole berem, da vas starši ne upoštevajo. Upam, Jancci, da se bo to uredilo. Bravo za obletnico.

No vreme bo očitno danes lepo in bomo lahko zunajuser posted image , upam tudi da bo toplo.

Mimi- a pa to ogledalo kaj pomagauser posted image pri nama je problem k mava karavana in nimam pojma kam montirat špeguček.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
25.4.2009 9:55:46   
Ploha
kiara: jst sem se že javla danes user posted image user posted image

jancci: kdaj sta hodila v materinsko šolo??

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
25.4.2009 10:18:38   
ronja
jancci,  sočustvujem s tabo. Stari staršim ko dobijo vnuke, postanejo kot mali otroci:moraš jim dat zelo preprosta, jasna, nedvoumna in kratka navodila - ničesar drugega ne razumejo. In jih ponavljati, ponavljati... Saj potem čez čas spet malo odrastejo, ampak na začetku pa se res tako obnašajo, kot otroci - praktično vsiuser posted image . S to razliko, da otroci ne mislijo, da so najpametnejši in da moraš ti njih poslušat zaradi njihovih izjemnih izkušenjuser posted image . tvoji mami naslednjič povej: Mami, če se Meta zbudi, me pokliči - TAKOJ, res takoj, ko se zbudi. Lahko jo poizkušaš uspavat, ampak me vseeno pokliči, ok? Hvala.
Jaz bi na tvojem mestu rekla tvoji mami nekako tako: "Mami, lej, vem, da si mi hotela dobro, da bi se enkrat lahko lepo imela in poizkušala Meto sama nazaj uspavat, da nama ne bi bilo treba hodit nazaj. Vem, da je to zato, ker me imaš rada, ker sem tvoj otrok in mi hočeš najboljše. Ampak Meta je pa moj otrok in seveda ji pa tudi jaz hočem najboljše - in mi ni tako važno, če grem enkrat iz žura prej domov, samo da vem, da se ne joče. Bolj važno je zaupanje. Zato prosim, če ti rečem, da ji ne dajaj čaja, potem ji ga ne daj, pokliči me, pa bom takoj doma. Saj grem potem lahko nazaj, če mi bo pasalo. Bom bolj mirna in se bom lepše imela." Mogoče bo pomagalo, držim pesti.

punce, ste se lepo imele na srečanju? Nam je oči avto odpeljal, hehe, tako da nismo mogle prit. Pa drugič, ok? Ste našle kake lepe cotke?

No, včeraj pa smo bili pri tašči na praznovanju svakovega rd in sem fuuuuul vesela, ker je tašča takoj tudi Lejlo pozdravila, pa ko sem jo šla dojit in jo dala pančkat, ker je bila utrujena, je na njuno posteljo v spalnici pogrnila svežo rjuho, da bo čisto za Lejlouser posted image user posted image user posted image . Sem tako vesela!!! Saj me ne moti, tudi če bo vedno imela Ronjo rajši, samo da ne bo to preveč očitno, ker zna to potem mojo punčko bolet... Sem pa videla spet svoja nečaka, kaj sta to luškana! mali je star 7 mesecev, pa bi že kar hodil! pa pravi svakinja, da ga nič ne forsira - pa ji kar verjamem - prvega sicer je malo forsirala, ampak za tega p anima časa, da bi gauser posted image (prvi je precej zahteven, pa star 2 leti in 4 mesece...) Ampak ta mali je ful močan, veliko je in sploh je tak ornk dec. Pa tak dobrovoljček, da ga je veselje gledat! Meni je recimo mlajši bolj blizu, pač tak karakter, pa vedno me je tak vesel, valjda ti je potem pri srcu - ampak vseeno oba hkrati pozdravim, pa se igram s starejšim ravno toliko... Saj je starejši tudi cuker, itak, samo navadno se gresta z Ronjo igrat in divjat in nekak ne rabita ne vem koga zravenuser posted image . Sta pa res ful cortkota!

Aja, danes smo dobili iz vrtcev, vse neg. nikjer sprejeti. Včeraj sem dobila hvalbogu za Lejlo iz tistega vtca, ki mi je najdlje, da pa je sprejeta, samo seveda ROnja pa ni - mogoče bo prišla not, ker je 3. na čakalni listi... Bi bilo fajn, da sta v istem...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
25.4.2009 11:04:10   
Zvezdica
Aja, danes smo dobili iz vrtcev, vse neg. nikjer sprejeti. Včeraj sem dobila hvalbogu za Lejlo iz tistega vtca, ki mi je najdlje, da pa je sprejeta, samo seveda ROnja pa ni - mogoče bo prišla not, ker je 3. na čakalni listi... Bi bilo fajn, da sta v istem...

ja fajn bi bilo, da sta obe v istem, da se ne jagaš okoli. Pa tretja na čakalni ni teko veliko. Držim pesti.

Mi pa še nič nismo dobili iz vrtca, baje pa je štala kle pri nas na fužinah. mnogo deceuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
25.4.2009 11:04:36   
Zvezdica
Drgač pa MORGEn vsem skupajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
25.4.2009 11:10:05   
Jancci
Kiara ja, sem iz KR. Zdej, ko veš kera sm, me pa kdaj pocukaj ko boš šla mimo. user posted image
Ploha v šolo sva hodila lani, začetek decembra v KR.

Z mati sva se mal pogovorile. Kao. Je fotr mal blažil zadeve.. bomo vidl.. je tak karakter, da zelo rada dela po svoje. Jest sem pa tudi mal občutljiva za vsako stvar. user posted image  Hvala vam za razumevanje.user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
25.4.2009 11:38:49   
Ploha
jancci: pol smo pa skupaj hodil, pol se te pa od tam spovnenm mislim da se je 3 decembra začel,...ker user posted image je tud reku da si mu znana,..

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
25.4.2009 11:41:08   
ronja
a fajn bi bilo, da sta obe v istem, da se ne jagaš okoli. Pa tretja na čakalni ni teko veliko. Držim pesti.

Hvala, le drži! Se strinjam, če bosta v različnih vrtcih, se bom kar nakolesarila, predno bom obe odpeljala, ker ta vrtec, v katerega je lejla sprejeta, je v centru mesta, jaz grem pa v drugo smer v službo... pa da bi vsaj potem obe tja peljala, ne pa potem Ronje še nekam na Galjevico, recimo... Sploh ne vem, kak bom to pozimi izvedla - na kolesu ne moreta bit - a sta mogoče vseeno lahko v tisti prikolici obe skup, tudi če je slabo vreme? Je še nisva kupila, samo verjetno jo bova, ker stolček, ki se montira spredaj na kolo, se hitro preraste, potem pa ne morem več obeh furat... mate kake predloge? Avto odpade- prvič ga rabi tudi lubi za v službo, ki jo ima še 2x dlje kot jaz, 2. pa v center mesta in potem nazaj - hvala lepa, bom rabila 1 uro, samo da ju odložim... Da bi eno lubi peljal tudi odpade, ker bo on delal 8 ur, jaz pa 4, pa še na terenih je pogosto in grejo pred 6to in pridejo zvečer... tak da moram najt neko idejo, kako obe lepo na izi razvozit, če bo treba (no, treba bo itak, samo odvisno, kok mi bojo zakomplicirali zadeveuser posted image ).
Malo še upam na en vrtec, ki mi sicer ni tako blizu, je pa na poti do moje službe... To bi bilo fino, bi ju sproti odložila - tam bi eventuelno lahko šla tudi z avtom, kar je fajn, če glih lije ko iz škafa ali če je mraz, pa kadar gre lubi s sodelavcem na šiht bi šlo...

Sicer sta pa povsod nekje daleč - 181.recimouser posted image . Mi pa ni jasno, v vrtcu Trnovo recimo je ena dobila več točk kot druga - pa je vse isto: gresta obe v 1. starostno skupino, obe sta na istem naslovu, enako daleč, isti starši,... V bistvu sta si konkurencauser posted image , že tako zgodajuser posted image . Ni  mi pa jasno, kako so to zračunali, da nimata isto točk, je treba malo povprašat... Ker ta vrtec je blizu, pa še  vtisto smer, kot grem v službo... samo nimata glih šans, sta 181 in 35. sta. Pa enkrat (v enem vrtcu) je ena višje, drugič pa druga, nič več ne razumem...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
25.4.2009 20:14:34   
snikolina
Ojla dekline, kje pa ste danes? Se vidi, da je bil lep in sončen dan. Mi smo bili na obisku pri tašči-ne bom nič komentirala, razen-ni me raz***kala nič-ne moreš verjet user posted image
Anže je lepo spančkal v senčki in se vsake toliko zbudil, stari smo pa razpredali o marsičem.

Zdej sem pa rahlo utrujena, pa učit bi se morala-PA SE MI SPLOOOOH NE DAAA.

Janci, srotika, upam, da ju boš zrihtala, da te bosta ubogala.
Torej je srečanje uspelo, SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image . Prideva midva tut naslednjič-upam.
Aja, tole sem hotla povedat: jaz imam Anžeta na sprednjem sedežu kadar se sama peljeva. Tako so mi povedali in lepo vidim kaj počne in če je potrebno uporabim dudo (samo 1x do zdaj) in ni nobene panike.

Jutri pa greva v Celje v šoping v cityja-komaj čakam, user posted image je dobil regres in grem zapravljat, ker nimam nič za oblečt, lani nisem nič kupovala zaradi user posted image in bo jutri AKCIJAuser posted image user posted image

Lep večer želim, se še kaj oglasim, grem večerjat.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
25.4.2009 20:15:43   
snikolina
AJA, pri nas se za vrtec rihta v maju-upam, da nam rata prit v skupino, ki jo oblikujejo januarja ali februarja. Če ne, ne vem kaj in kako bomo.user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
25.4.2009 20:24:03   
kiara24
Mi smo lumpali cel dopoldan, pol smo bili pa zunaj do sedaj. Bilo je super.

Ali katera ve kje naj dobim kako lepo oblekico za krsz in copatke ali pa čevljčke?
Jancci
- te pocukam za rokav, če se kje srečamouser posted image . Kateri konec Kranja pa si?

Slikolina- če nimaš spredaj air bagov, potem lahko voziš spredaj otroka drugače pa ne. Ali pa če ste jih sklopili? Midva na žalos tega ne moreva storiti.

Danes sem gledala za plavalne pleničke, a je res od 7 do10 kg najmanjše kar se da dobit. Kaj mi predlagate za morje?

Mi še nismo dobili odgovora za vrtec, so mi pa rekli, da imajo prednost otroci, ki začnejo že septembrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2843
25.4.2009 20:35:00   
Anonimen
jancci user posted image user posted image brez komentarja, sej pa češ rečt...očitno so res vsi glihuser posted image vsaj ruskega čaja ji nista skuhalauser posted image

evo, mi se sam potepamouser posted image oz. lubi dela, mi se pa potepamo...dons smo bli pr naših mal, je ula ful uživala, k majo mačke, pa kužka, pa placa okol bajet in so ful divjali sa tamalima dvema, pa na trampolinu skakali in tko...res fajn...midev z mami sma pa rože posadileuser posted image

aja, un špegu je res fajn, da vidiš otročka v vzvratnem pol, spredaj pa jaz nebi vozila otroka, ker pol pa res kr naprej gledaš otroka, pa nonstop ga neki popravljaš in tko, to je pa za moje pojma ful nevarno, sekunda nepazljivosti, pa je zadost. če je zadaj pa se dere, nimaš kej, morš ustavit, kar je velik boljš, kt da ga maš na dosegu pa tko rihtaš. ck, pa si iz ceste....

zdej grem pa ankete delatuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2844
25.4.2009 20:45:22   
snikolina
Kiara, ja, air bag mam izklopljen.
Malega pa gledam isto kot bi ga v špegel, če bi bil zadaj, na zadnjih zicih-sekunda nepazljivosti se tudi tu lahko zgodi-bog ne daj sicer ampak meni tko paše, pedenam ga pa tko ne med vožnjo. Pa tudi sama sva samo na krajše relacije. Jutri v Celje gre kolegica z mano in bo pančkal zadaj z njo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
25.4.2009 21:04:31   
Jancci
Kiara - primskovo. S kot si pa ti? Se lahko kdaj zmeniva za kavico?! Jest sem kr mobilna.. avto, rolerji...  user posted image

Ja ploha, vrjetno se res od tam "poznamo" user posted image

Jest jo tudi v mojem avtu vozim spredaj, ker se da air bage izklopit, v moževem pa zadaj ker se to pač ne da. Na daljše razdalje hodim z moževim, ker je večji in na mojem ni vinjete. Mi je pa bolj fino, če je spredaj, ker jo lažje vidim in tudi ona se ful zamoti, ker me gleda ko eno sedmo čudo. Pol ji pa mal pomežiknem in se smeje na vsa usta. Če pa joka pa itak ustavim, tudi ko jo imam spredaj. Vem, kako hitro lahko do česa pride!! Če sva pa oba, vedno sedim zadaj zraven nje.

Ju3 imamo krst.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 2846
25.4.2009 21:21:56   
barba
Jancci - ne bom komentirala dogajanja ... se mi zdi, da bi blo pr naši tašči hitr kej takgauser posted image

Mi smo bli cel dan zunaj. Spet smo sadil po vrtu, trava je pokošena, rože zunaj, ... Sam žara še nismo razvlekluser posted image  Zgleda, da ga tud še ne bomo, sej je do petka napovedan dežuser posted image

Vožnja - jst vozim Tineta zadaj v obeh avtomobilih. Na daljše fure grem s karavanom k je gor vinjeta. Ponavad spi al pa igrače gleda. Spoh mi ni panika zadaj vozit tamalga. Sploh je fajn, če je še Meta zraven zadaj k mal komentira kaj Tine dela.user posted image

vrtec - mi še čakamo odločbo ... menda jo dobimo po 15.5. Sam tle pr nas ni taka panike, sploh so pa prizidek nazidal in bodo jeseni že tam skupine.user posted image

ronja - nimam lih ideje kako boš mali dve razvozila. Držim pesti, da se vam izide čim boljše.user posted image

Grem še mal pospravit k je tak ko bi tornado čez bajto šeluser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
25.4.2009 21:36:03   
Zvezdica

Grem še mal pospravit k je tak ko bi tornado čez bajto šel

Pr nas je tud sekal tornado, pa ni nobenga k bi to pospraviluser posted image user posted image

drgač pa Liam je šel k babici, za tri dni. Ga že pogrešam, ker on je res priden fantek.
Sem bila mal v šopingu danes - spet. No danes sem šla zase iskat, kupila sem pa svojmu full stvari, seb pa sam dve majčki, pa hlače. Aja pa All Starkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi je tok luštal po njih pa sem rekla, da nisem prestara in si jih grem iskat. Ja imela sem fiksno idejo da sem stara... oz prestara za njih. Mater, res sem 31 ampak vseeno a ne?
Odkar sem se zredila mam res neke čudne pomislke... je treba to odpravit pa gredo tud pomisleki stranuser posted image

Kokrkoli, po šopingu smo šli ven na drink, pa na ultra dolg sprehod, zdaj se pa že bolje počutim.

Ronja, tega točkovanja v vrtcu ne razumem user posted image , res so hecni, kr neki si zmislijouser posted image Toista prikolica pa ne vem če je za dva. je pa men tok dobra pogruntavščina. Res. Kot rikša jeuser posted image

jancci, super da ste se pogovorili, ker to je res tema. Štekam kako težko jim je dopovedat...

Grem položnice plačevat, če je še kaj keša ostaluser posted image

Mimi, Nia, plohca kje se skrivate?

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 21:40:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 21:47:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.