|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
20.4.2009 22:12:30   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pa kje vi živite, da imate otroke tako malo oblečene? Khurde - samo zavihan bodi pa nadokolenke?

to mislim za not, user posted image  za zunaj je še prehladno! ker ko je sonce, se upre na balkon, kjer imava ogromna steklena vrata in fuuul segreje dnevno, tudi pozimi sva potem lahko kar gretje izklopila, če je bil sončni dan. jo imam brez, da svobodno miga, ker ji ful paše. pod njo pa dam nepremočljjivo podlago in tetra plenico. sva se kar navadili, da jo zjutraj ne zavijem v plenice,če nikamor ne greva, ampak samo nadkolenke, pa v igralni center, jaz pa zraven, ker ni bolj zanimive igrače za opazovat kot je mami. user posted image  in včasih me pusti za 20 minut stran,da si skuham belo kavo, pa nekaj za jest naredim in mal  uredim... kaj več pa ne... potem pa ona leži, jaz pa sedim v tem centru in berem za faks in ji govorim kaj sem prebrala. user posted image  za ven jo pa skor preveč oblečem... ker sem bolj zmrzljiva, ona pa ne toliko.

ronja, ja, poznam tvoje stališče, samo moram mal pojamrat, ker tole je kr neki... ti nasveti, kao "dobronamerni", čeprav ne vem kaj je dobronamernega, če se vidi, da otrok trpi? user posted image  midve se neki igrava ta DF koncept, samo se še nisva ulaufali... včasih jo dam nad školjko in pozabi na to, kaj je hotela, pa raje opazuje kopalnico iz druge perspektive. user posted image  ko jo dam nazaj na plenico, pa nadaljuje s svojim delom. user posted image

glede srečanj... midve nisva mobilni, imamo en avto, pa še tega rabi moj za na šiht.

aja, kiara, midve sva imeli kak  teden nazaj obdobje (že v ene tretje), ko se je dojila skor na uro, tudi ponoči,čeprav se je prej zbujala samo enkrat. in je to trajalo par dni,potem pa je šlo spet proti starim tirnicam... pomoje je imela poskok v rasti in je rabila več.

sem brala za nazaj. in kar se "tipičnih" vprašanj tiče, ste pozabile še na eno: "a maš dost mleka?"

ker to dojenje je pa tut kr neki... sem imela tudi en kup enih nasvetov, pa nobenega upoštevala... pri ene  dveh tednih so mi začele tašča in tete od mojega govorit, da moram dajat čaj za pit, pa ni nujno, da je sladkan. in mi niso dale miru, dokler nisem rekla, da nima smisla, da  bom počakala do prve posvetovalnice in če bojo rekli, da kaj ni kul, da je otrok dehidriran, bom tako delala, če ne pa pač po svoje... nisem  hotela razlagat o merilu polulanih plenic itd., ker itak taki vedno najdejo en izgovor za nadaljne potrditve svojega nasveta. in pol mi rečejo, da je to brez čaja"nova  moda"... mislim, kako je pa človeštvo preživelo do sedaj... ja, verjetno že od pamtiveka dojenčki živijo od čaja in cukra... prejšnji teden sem pa tašči nesla par revij dol, kjer je govora o dojenju, da si še tam prebere.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
20.4.2009 22:13:22   
Zvezdica
vešde, najboljš otroka pustit se dret, da se iz obupa pol pa res navadi....hud dosežek

k da berem spockauser posted image user posted image user posted image pust naj se dere, enkrat bo že nehal! Groza.

khurde, ko joka jo k sebi stisni, pa bo tebi in otroku najbolje. user posted image in valjda da hoče bit s tabo, če si pa njena MAMIuser posted image

Hja, ne vem, če se ne morejo zadušit, če vdihnejo kak manjši predmet... Zadnjič je lubi mel v službi eno predavanje, pa je zdravnik razlagal svoje primere... Pa je bilo tudi to vmes. verjetno res ni dosti možnosti, ampak jaz pri svojih otrocih ne bi tvegala... Saj že tako kje kaj takega poberejo, pa itak nimaš kaj

če otrok nekaj da v usta, še ne pomeni da se bo s tem zadavil. mislim ni sapnik združen s požiralnikom, to sta dve cevi, ki sta ena ob drugi. Sploh pa če je nekaj narejeno za otroke, je valjda ultra poskrbljeno za varnost in če že moram v detajle, na tej verižici, ki sem jo kupila, je med jantarčki vozelj, na deklaraciji piše, da je to povoskana ne vem kaka špaga, ki je dete glih ne strga, kar sva mi2 z mojim probavala eno uro pa ni ratal, sponka za zapenjanje je narejena za otroke. Tko da ne no komplicirat tam kjer ni treba. če pa otroku daš skledo kamnov v roke je pa logočno da jih bo nesel v usta, ker je to normalen reklefs. In še nekaj jantar niso perlice, ker perle so biserčki, jantar pa ni biser.

A se vaš zdaj že kej bolj slinijo. Zvezdica vem da je rekla, da patrik se. naš prav mehurčke dela...tako da ima kar ves čas slinček okoli.

sonček naš tud balončke dela, ampak to zadnjih nekaj dni, prej je sam tekl kot pri kužkihuser posted image

mimi, tebe še vrat boli? Ko pa je treba šopingirat pa ne boli, kja? user posted image user posted image user posted image
zunaj lije kot iz škafa... nam bo napihljiv grad opralo...sem ga zvlekla iz garaže, da ga bom očistila pa mi še ni uspelo

ga bo dež spral, vidiš, kako narava za vse poskrbiuser posted image

A pol se v petek vidimo?

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
20.4.2009 22:16:16   
ronja
predlagaš kakšen fajn celodnevni izlet za ponedeljek...

A gremo v ZOO?user posted image Aja, v pon. je zaprt. No, kaj pa po PST, pa okoli bajerja v Kosezah? Ali pa na Golovec, Rožnik, Toško čelo,...? No, tam je cesta, to ne bo ok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
20.4.2009 22:16:47   
mimi30
kiara, če te tako boli ramenski obroč bi bilo fajn, če bi te nekdo vredu zmasiral, da te ne bo še kje vsekalo kot mene. Maserka mi je rekla, da dobro, da mi je pred enim mesecem po levi strani vozle razbila, ker bi me drgač verjetno tokrat na obeh straneh zgrablo. 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
20.4.2009 22:20:18   
Anonimen
mislim, kako je pa človeštvo preživelo do sedaj... ja, verjetno že od pamtiveka dojenčki živijo od čaja in cukra...

ja pa levinje, volkulje, mačke dajejo mladičem čajuser posted image pa recimo v afriki, k marsikje sploh pitne vode nimajo jim tud čaj rajtn kuhajouser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 20.4.2009 22:21:22 >

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 2555
20.4.2009 22:21:08   
ronja
In še nekaj jantar niso perlice, ker perle so biserčki, jantar pa ni biser.

perlice v ustvarjalnih štacunah rečejo vsemu, kar je okroglo pa ma luknjo, material je pa navadno plastika ali pa les, v tem primeru pa jantar. meni je vseeno, kake verižice mate, samo pove, da se jantar hitro razturi na manjše koščke, ker se je meni ravno zadnjič ko je samo na tla padel iz mize, ni bila glih neka sila.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
20.4.2009 22:23:30   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

khurde a nismo med nosečnostjo mele enkrt glih te debate okol tašč in ostalega sorodstvauser posted image no, tko je zdej touser posted image ti kr vztrajaj pri svojem, da se ne zagrezneš kot sem se jaz recimouser posted image

user posted image user posted image user posted image  jp... sem se nekaj naučila iz tvoje izkušnje, ker res vztrajam... je pa res na začetku tut tašča nekaj probavala jo sama potolažit, pa kao brez moje pomoči (se je mal "slučajno" stran obrnila od mene, ko sem zraven stopila, treba bilo dvakrat rečt, ker je kao preslišala itd.), pa se nisem pustila odgnat. user posted image

sonček, celodnevni izlet... kamniška bistrica.

user posted image

jaz jo imam že skos v tem položaju, nikol ni bila v čist ležečem, mam jo tko kot je napisano v knjižici, da je ok od rojstva dalje. in ji je fajn, ker lahko vidi ven, ko zaspi, se not pogrezne, ko je zbujena, pa ima lih tok opore za glavo, da učke ven gledajo, če pa ne, pa z rokico blago dol potegne, da ven špega.

< Sporočilo je popravil khurde -- 20.4.2009 22:25:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
20.4.2009 22:24:18   
mimi30
mimi, tebe še vrat boli? Ko pa je treba šopingirat pa ne boli, kja? user posted image user posted image user posted image

računam na to, da bom tolk not padla, da bom pozabla na vratuser posted image

tole o čajčkih in ostalih pijačkah pa jaz tud poznam...moj tast je skor vedno ko smo se vidli vprašal, če mu kaj čajčka že dam...in da zdaj bi pa že lahkuser posted image user posted image
moja tetka je pa razmišljala zakaj Špela joče v vozičku in se pomiri samo pri meni...in ugotovila, da mogoče imam pa premalo mleka in je lačna, ker ji nič ne dodajam.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
20.4.2009 22:26:05   
mimi30
A gremo v ZOO?user posted image Aja, v pon. je zaprt.

ja lahk se pa kdaj drugič tam dobimo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
20.4.2009 22:26:43   
ronja
Raznorazne ženske so imele ideje, da ima katera od mojih punc krče - ki pa so čudežno izginili, čim sem vzela otroka v roke jaz... tako da ne dam prav nič na raznorazne vraže...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
20.4.2009 22:28:10   
ronja
ja lahk se pa kdaj drugič tam dobimo

Meni je ok, samo v sre. ne morem, sicer pa kadarkoli, ronja itak obožuej zoo, gremo vsak teden.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
20.4.2009 22:28:16   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

moja tetka je pa razmišljala zakaj Špela joče v vozičku in se pomiri samo pri meni...in ugotovila, da mogoče imam pa premalo mleka in je lačna, ker ji nič ne dodajam.

ja, to je pa ful povezano... user posted image  važn, da lahko na koncu kaj "pametnega" pripomnijo.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
20.4.2009 22:28:37   
mimi30
khurde, kako so pa nogice v tem položaju?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
20.4.2009 22:32:03   
Zvezdica
moja tetka je pa razmišljala zakaj Špela joče v vozičku in se pomiri samo pri meni...in ugotovila, da mogoče imam pa premalo mleka in je lačna, ker ji nič ne dodajam

jap..podobna izkušnja

Raznorazne ženske so imele ideje, da ima katera od mojih punc krče - ki pa so čudežno izginili, čim sem vzela otroka v roke jaz... t

to je danes prbila moja mami. res sem mislila, da nikoli ne bom slišala take neumnosti iz njenih ust. Je zajamral in ji neumnost kar zleti iz ust, češ, ti ga primi, ker pri meni ima krče. Še zdaj sem šokirana nad izjavo.

Aja, pa tole s tem jokom, češ pusti ga.... pa od kod pobirajo take neumnosti no?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
20.4.2009 22:32:12   
mimi30
ma ja Ronja, trebušček ji pa itak velikokrat nagajauser posted image in pol jo je fino po ritki tapkat...na koncu, ko že bolj glasno rečem, da naj mi jo da, pa reče na jo, zgleda da ne bo šlo.  

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
20.4.2009 22:33:12   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Raznorazne ženske so imele ideje, da ima katera od mojih punc krče - ki pa so čudežno izginili, čim sem vzela otroka v roke jaz... tako da ne dam prav nič na raznorazne vraže...

to tut poznam, ja... "joj, a ti buši nagaja", "ja, ti ti trebušček, ane" ... in pol naj bi ti namišljeni krči bili razlog, da je ne dajo meni v roke, ker pri tem itak ni pomoči...

aja. a katera ve, kako lahko dojenčka zaščitim pred klopi? ker jih je ful in živimo od gozdu. našemu mačku jih moram vsak dan dol pobrat, pri tamali sem našla že dva, na kapici, pa enkrat sploh nisva nikjer lazili, samo po vrtu.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
20.4.2009 22:33:30   
Anonimen
.in ugotovila, da mogoče imam pa premalo mleka in je lačna, ker ji nič ne dodajam.

uf, to je sploh pogosta ugotovitevuser posted image

neo je dons neki tečen...se dere pa razburja tule, pa mal vleče, pa se afna, pa zravn joške si še roke proba tlačit v ustauser posted image no, zdej bo pa zgleda zaspal...

men je pa ula tok padla prejuser posted image iz mize v dnevni...sicer je nizko, sam vseen....sem se pa jaz na mizo vsedla, k sem mojmu neki hitela razlagat, k je bil na računalniku. in je valjda tamala zravn zlezla gor, pol pa sploh ne vem kaj je delalauser posted image zložlo jo je med mizo in kavč, ma k sem vidla, sem bla ziher da si je najmanj vrat zlomlauser posted image đizs....

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
20.4.2009 22:36:09   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

khurde, kako so pa nogice v tem položaju?

nekako stegnjeno pokrčene. user posted image  tko, naprej so, samo pokrčene, niso čisto zravnane, ponavadi je ena bolj stegnena kot druga, tko nekak, kot če nosiš otroka v naročju.

mogoče se na spodnji sliki bolje vidi.

user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
20.4.2009 22:37:30   
mimi30
najbolj zanimive so pa tiste bakice na cesti, ki se zgražajo, ko tvoje dete joče v vozičku, ker ga tisti trenutek res ne vzameš ven iz kakršnegakoli razloga...in to so po možnosti še take, ki v tistih časih svojih otrok sploh niso šmirglale, jim dude v šnops namakale in podobnouser posted image ...zdaj, ko slišijo druge jokat so pa vse moralne, se zgražajo al pa polne nasvetov

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
20.4.2009 22:38:36   
Anonimen
ki se zgražajo, ko tvoje dete joče v vozičku,

pa bohnedaj da še kape nimauser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2570
20.4.2009 22:42:06   
mimi30
aja. a katera ve, kako lahko dojenčka zaščitim pred klopi? ker jih je ful in živimo od gozdu. našemu mačku jih moram vsak dan dol pobrat, pri tamali sem našla že dva, na kapici, pa enkrat sploh nisva nikjer lazili, samo po vrtu.

ne vem če ga sploh lahko kak. Vsa tista pršila, kremice,...so po moje samo za večje. Naš tavelik ga je tudi zadnjič imel pod pazduho...bil je pa tisti dan in prejšnji v parku z vrtcem in na travi pri hiši (sredi mesta). Najboljše, da vprašaš v lekarni

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
20.4.2009 22:42:54   
mimi30

to pa itakuser posted image , je že skor tak kot, da je napol naguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.4.2009 22:43:45   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ki se zgražajo, ko tvoje dete joče v vozičku,

user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj otroke okol vozte brezkape, pa še jokajo povrhu...mislim....
jap to kapo smo sicer že obdelali ampak meni gre na glas na smeh, ko vidim zgrožene ksihte, a otrok je v majčki in brez kape, mater pa tko piha.... seveda pa ne pomislijo da ima otrok v košari zavetje in da je na zatilju topel in ni premražen in začuda pr vsem tem tko mirno spi...user posted image user posted image

Priznam, da če me kdo ogovori in reče a dons smo ap kar brez kapice, se sprostim in MIRNO povem vse, a naj nehajo vtikat nos v moj voziček in mojga otroka... in veste kaj se zgodi, se začnejo opravičevat in se kar odkotalijo stran. Sem že parkrat to nardila in super deluje.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.4.2009 22:44:29   
mimi30
Nejc se je odkar je šel ob 21:30h spat že štirikrat zbudiluser posted image ...zgleda da bo pestra noč

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.4.2009 22:45:37   
Anonimen
je že skor tak kot, da je napol nag

hujuser posted image nag je lhk, sam da ma kapo goruser posted image

grem ajat....da bom lohk pol ene petkrat vstalauser posted image ob 6ih pa itak budnica..mamica ne vec ajam, uva ne ne aja, mamica uva vstaniuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.