tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Če je otrok njegov, ima vso pravico zahtevati splav ali pa se odreči starševski pravici. Če pa ni, pa naredi kakor te je volja. ja, nimaš kaj, ena večjih bedastoč na RR. Ko že misliš, da si vse prebral, te vedno znova udari. Men se pa to več niti ne zdi tako noro...zgleda se mi kisa od krize . Pa poglejmo malo drugače....moški enostavno nima nobene besede. In samo zato ker je sexal z neko žensko, si zapečati celi život. Otroka si ne želi, ona pa. In pol ker si ga ona želi, moški naenkrat mora prevzeti odgovornost, ker je ženska tako hotela. Pa mater, jaz nikoli nisem in nikoli ne bom zahtevala odgovornosti, za nekaj kar si nekdo ne želi. Za otroka morata bit oba in ne samo eden. In ja, če moj moški ne bi želel skrbeti za otroka, ki sem si ga jaz želela, on pa ne, ne bi zahtevala od njega niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič. Pa poznam en primer oseb, ki so mi zelo blizu. On nikoli ni želel imeti otrok in ji je to jasno povedal. Seveda je ona mislila, da si bo premislil in ga je napizdila, tako da je zanosila. On je znorel, zahteval splav itd....otrok se je rodil, ga je buzeriral celo otroštvo(6 let), dokler se nista ločila. Za vse je bil on kriv, najslabši človek na svetu, prasec...pa kaj vem kaj vse. Kdo pa ga je spravil do tega? Je*bat ga ....različni smo. Če bi si pred seksom zapečatil kaj drugega, zdaj ne bi bil tu, kjer je. Simpl.