pajci -> Partner zahteva splav (2.2.2009 10:05:58)
|
Ojla, sem čisto nova tukaj, stara sem celih 38 let in sem prvič zanosila, s partnerjem sva bila skupaj dober mesec ko sem zvedela, da sem že noseča, v začetku sva bila oba vesela, čeprav sva se pred začetkom najine veze dogovorila da ne bova imela otrok, ko pa se je zgodilo sem bila presenečena nad njegovo in mojo pozitivno reakcijo, toda kmalu sem doživela z njegove strani zahtevo, da prekinem nosečnost, da ne želi in ni pripravljen prevzeti odgovornosti, ker tega nisem želala sva se dober mesec dajala kaj in kako, jest sem vztrajala pri svojem on pri svojem in sem rekla, da prevzamem vso odgovornost in da ne morem prekiniti nosečnosti... ker pa se je spravil na moje materinstvo in da nimam tega čuta v sebi in mi je začel zbijati moralo sem počila po šivih in se v enem trenutku zavedala, da ne prenesem več pritiska, ki ga je izvajal nad mano, odločila sem sem med otrokom in njim in tako sem mu dala svobodo s tem, da sem mu rekla, da nisem prepričana da je on oče. Zdaj imam mir, v sebi sem pa malo nesrečna, ker mi je še enkrat v življenju spodletelo z nasprotnim spolom, ali imate zame kak nasvet?
|
|
|
|