Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 20:26:01
|
|
|
|
blaža
|
Stipe iskrene čestitke. Pa karkoli si napravil al pa . , važno, da je muško.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 20:26:48
|
|
|
|
blaža
|
ja to je pa res lepa novica. ni lepšega.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 20:27:21
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 20:30:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Hvala za čestitke carici in meni , sam na Stipeta ste pa vse pozabile, pa moram priznat, da je imel tokrat spet prste vmes ja stipko je v paketu , sploh se pa še ni javil... tako da ko se bo pohvalil, dobi čestitko drugače smo mi čestitali vsem čestitke stipiči
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 20:57:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Dolenjka, še 1x čestitke Jaz sem iz šihta, sem se že najedla nisem mogla da ne bi mal ampak vse ima svoj razlog Zdaj greva pa pred Hausa, jutri pa upam da me čaka lep dan Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:10:51
|
|
|
|
mlavla
|
Stipiči..kako ste mi polepšali večer!!!! ČESTITKE vsem trem!!! Dolenjka dobrodošla med !!! kako pa kaj počutje??
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:12:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Evo javljanje od Stipičev po dolgem času. Se nam je mal dogajal.... v nedeljo je Tara zakuhala in potem je bilo samo še slabše, včeraj je imela že 39.2 ob 16h, tko da smo šli raje k P in dali tudi kri, ampak ni nič razen malo povišanih levkocitov. Noč je bila tudi burna, ampak ok, zbudili smo se brez vročine in že cel dan je tako Je pa res, da glede na vso to stanje in sranje, nismo planirali oz smo stornirali današnje praznovanje Sem pa prej samo eno roladico oz tortico iz Mercatorja s smetano okrasila in svečko gor dala, da je bilo vsaj malo veselja. Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra ČESTITAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Očitno vam bruseljski zrak dobro dene Samo da bo zdravo. Stipe, Pino si je takoj natoču en glažek
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:12:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Evo javljanje od Stipičev po dolgem času. Se nam je mal dogajal.... v nedeljo je Tara zakuhala in potem je bilo samo še slabše, včeraj je imela že 39.2 ob 16h, tko da smo šli raje k P in dali tudi kri, ampak ni nič razen malo povišanih levkocitov. Noč je bila tudi burna, ampak ok, zbudili smo se brez vročine in že cel dan je tako Je pa res, da glede na vso to stanje in sranje, nismo planirali oz smo stornirali današnje praznovanje Sem pa prej samo eno roladico oz tortico iz Mercatorja s smetano okrasila in svečko gor dala, da je bilo vsaj malo veselja. Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra ČESTITAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Očitno vam bruseljski zrak dobro dene Samo da bo zdravo. Stipe, Pino si je takoj natoču en glažek
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:13:33
|
|
|
|
pina-1
|
se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo post
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:14:28
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo post bo že držalo
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:20:41
|
|
|
|
VRTNICA84
|
oj! Pri nas pa danes mineva tri tedne od kar smo dobili našo pupo. Sploh ne morem verjet, da je tak hitro minlo. Kot, da bi bilo včeraj.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:23:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo post bo že držalo jah ne prebereš vak dan takih novic kmalu bomo pa itak pili na tvoj račun
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:24:24
|
|
|
|
ELMA
|
Stipe, Dolenjka zelo lepo darilo ste Tari naredili za rojstni dan Čestitam vam
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:27:29
|
|
|
|
jencili
|
čer, punce hvala vsem za čestitke . Taj je bil danes še posebej super dobre volje in kot bi prelomil je dons začel prov lepo sam hodit in šibat okoli po bajti. Je prišel lepo iz kuhinje v dnevno sobo sam Vidim, pa tudi lepo novico. Stipići...iskrene čestitke!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:28:52
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo post bo že držalo jah ne prebereš vak dan takih novic kmalu bomo pa itak pili na tvoj račun no ja ne še tko kmalu..če bo vse po sreči čez 2 meseca... upam,da se mi na koncu ne bo tako vleklo kot pri Neži..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:30:00
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo post bo že držalo jah ne prebereš vak dan takih novic kmalu bomo pa itak pili na tvoj račun no ja ne še tko kmalu..če bo vse po sreči čez 2 meseca... upam,da se mi na koncu ne bo tako vleklo kot pri Neži.. pa to je tuku za ovinkom. verjemi, da se ti ne bo vleklo. NE boš mela časa za razmišljat ali se vleče ali ne
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:31:34
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo post bo že držalo jah ne prebereš vak dan takih novic kmalu bomo pa itak pili na tvoj račun no ja ne še tko kmalu..če bo vse po sreči čez 2 meseca... upam,da se mi na koncu ne bo tako vleklo kot pri Neži.. pa to je tuku za ovinkom. verjemi, da se ti ne bo vleklo. NE boš mela časa za razmišljat ali se vleče ali ne sam zdej v drugo gre res vse hitreje... a se je tebi tud to dogajal..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:33:00
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, punce hvala vsem za čestitke . Taj je bil danes še posebej super dobre volje in kot bi prelomil je dons začel prov lepo sam hodit in šibat okoli po bajti. Je prišel lepo iz kuhinje v dnevno sobo sam Vidim, pa tudi lepo novico. Stipići...iskrene čestitke! Taj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:33:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo post bo že držalo jah ne prebereš vak dan takih novic kmalu bomo pa itak pili na tvoj račun no ja ne še tko kmalu..če bo vse po sreči čez 2 meseca... upam,da se mi na koncu ne bo tako vleklo kot pri Neži.. pa to je tuku za ovinkom. verjemi, da se ti ne bo vleklo. NE boš mela časa za razmišljat ali se vleče ali ne sam zdej v drugo gre res vse hitreje... a se je tebi tud to dogajal.. ja. enostavno nimaš cajta razmišljat. včasih kar spozabiš da si noseč. No vsaj pri meni je bilo tako. Mije šlo res noro hitro. Da o porodniški ne govorim. Se mi zdi da je kar zletela mimo... Sej boš vidla. MEni se zdi da gre v drugo hitreje.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:34:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, punce hvala vsem za čestitke . Taj je bil danes še posebej super dobre volje in kot bi prelomil je dons začel prov lepo sam hodit in šibat okoli po bajti. Je prišel lepo iz kuhinje v dnevno sobo sam Vidim, pa tudi lepo novico. Stipići...iskrene čestitke! bravo za Taja
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:36:41
|
|
|
|
mesecnica
|
TAJ IN TARA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN. Tudi vam Madesa želimo lepo praznovanje in vse najboljše tudi vam (žal ne vem imena vašega ). Dolenja, Stipe in Tara - iskrene čestitke . Res lepa novica .
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:43:56
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Dolenjka, še 1x čestitke Jaz sem iz šihta, sem se že najedla nisem mogla da ne bi mal ampak vse ima svoj razlog Zdaj greva pa pred Hausa, jutri pa upam da me čaka lep dan Nočko! a sem kaj spregledala.... a ti lahko čestitamo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:45:46
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Njprej TARA in TAI vsenajboljše za vajin 1. roj. dan. Dolenjka jaz se tudi vselim z vami ob tako lepi novički. In ti želim res lepo . Meni je danes dan ful hitro minil, zjutraj sem bila z Lukcem v Rogaški, popoldan pa sva šli z Lano v mesto na maškarado in sva se imeli prav luštno. Listek zelo lepe slikice , David je pravi lepotec, tortici sta pa tudi krasni. Držim pesti, da boste čimprej zdravi. Je pa pri nas podobno iz ene bolezni v drugo, saj bo kmalu topleje in bomo verjetno vsi bolj zdravi.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 24.2.2009 21:47:40 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:49:42
|
|
|
|
mlavla
|
pa da se še malo pohvalim..sem danes zvedela za rezultate za en izpit..in sem ga anredila..ma sem prov vesela..
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 24.2.2009 21:50:40
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa da se še malo pohvalim..sem danes zvedela za rezultate za en izpit..in sem ga anredila..ma sem prov vesela.. Bravooooooooo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?