|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
24.2.2009 20:26:01   
blaža
Stipe iskrene čestitke. Pa karkoli si napravil user posted image al pa user posted image .user posted image user posted image user posted image , važno, da je muško.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
24.2.2009 20:26:48   
blaža
ja to je pa res lepa novica. ni lepšega.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.2.2009 20:27:21   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.2.2009 20:30:11   
Blacky*

Hvala za čestitke carici in meni user posted image , sam na Stipeta ste pa vse pozabile, pa moram priznat, da je imel tokrat spet prste vmes user posted image

ja stipko je v paketu user posted image , sploh se pa še ni javil... tako da ko se bo pohvalil, dobi čestitko

drugače smo mi čestitali vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke stipiči

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.2.2009 20:57:07   
Februarka08
Čer.

Dolenjka, še 1x čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem iz šihta, sem se že najedlauser posted image nisem mogla da ne bi mal user posted image ampak vse ima svoj razloguser posted image
Zdaj greva pa pred Hausa, jutri pa upam da me čaka lep danuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.2.2009 21:10:51   
mlavla
Stipiči..kako ste mi polepšali večer!!!!user posted image user posted image user posted image ČESTITKE vsem trem!!!
Dolenjka dobrodošla med user posted image user posted image user posted image user posted image !!!
kako pa kaj počutje??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.2.2009 21:12:12   
pina-1

Čer user posted image

Evo javljanje od Stipičev po dolgem času. Se nam je mal dogajal.... v nedeljo je Tara zakuhala in potem je bilo samo še slabše, včeraj je imela že 39.2 ob 16h, tko da smo šli raje k P in dali tudi kri, ampak ni nič razen malo povišanih levkocitov. Noč je bila tudi burna, ampak ok, zbudili smo se brez vročine in že cel dan je tako user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da glede na vso to stanje in sranje, nismo planirali oz smo stornirali današnje praznovanje user posted image  Sem pa prej samo eno roladico oz tortico iz Mercatorja s smetano okrasila in svečko gor dala, da je bilo vsaj malo veselja.

Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ČESTITAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno vam bruseljski zrak dobro deneuser posted image user posted image user posted image

Samo da bo zdravo.

Stipe, Pino si je takoj natoču en glažekuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.2.2009 21:12:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Čer user posted image

Evo javljanje od Stipičev po dolgem času. Se nam je mal dogajal.... v nedeljo je Tara zakuhala in potem je bilo samo še slabše, včeraj je imela že 39.2 ob 16h, tko da smo šli raje k P in dali tudi kri, ampak ni nič razen malo povišanih levkocitov. Noč je bila tudi burna, ampak ok, zbudili smo se brez vročine in že cel dan je tako user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da glede na vso to stanje in sranje, nismo planirali oz smo stornirali današnje praznovanje user posted image  Sem pa prej samo eno roladico oz tortico iz Mercatorja s smetano okrasila in svečko gor dala, da je bilo vsaj malo veselja.

ČESTITAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno vam bruseljski zrak dobro deneuser posted image user posted image user posted image

Samo da bo zdravo.

Stipe, Pino si je takoj natoču en glažekuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.2.2009 21:13:33   
pina-1
se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo postuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.2.2009 21:14:28   
mlavla

se vidi da smo Pinotovi zelo veseli. Je kar 2x objavilo postuser posted image user posted image user posted image

bo že držalouser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.2.2009 21:20:41   
VRTNICA84
oj!

Pri nas pa danes mineva tri tedne od kar smo dobili našo pupo. Sploh ne morem verjet, da je tak hitro minlo. Kot, da bi bilo včeraj.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.2.2009 21:23:41   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

jah ne prebereš vak dan takih novicuser posted image user posted image user posted image

kmalu bomo pa itak pili na tvoj računuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.2.2009 21:24:24   
ELMA
Stipe, Dolenjka  zelo lepo darilo ste Tari naredili za rojstni dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
24.2.2009 21:27:29   
jencili
čer,

punce hvala vsem za čestitkeuser posted image .

Taj je bil danes še posebej super dobre volje in kot bi prelomil je dons začel prov lepo sam hodit in šibat okoli po bajti. Je prišel lepo iz kuhinje v dnevno sobo samuser posted image user posted image user posted image

Vidim, pa tudi lepo novico. Stipići...iskrene čestitke!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.2.2009 21:28:52   
mlavla

jah ne prebereš vak dan takih novicuser posted image user posted image user posted image

no ja ne še tko kmalu..če bo vse po sreči čez 2 meseca...user posted image
upam,da se mi na koncu ne bo tako vleklo kot pri Neži..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
24.2.2009 21:30:00   
pina-1

pa to je tuku za ovinkom.
verjemi, da se ti ne bo vleklo. NE boš mela časa za razmišljat ali se vleče ali neuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
24.2.2009 21:31:34   
mlavla

verjemi, da se ti ne bo vleklo. NE boš mela časa za razmišljat ali se vleče ali neuser posted image

sam zdej v drugo gre res vse hitreje...
a se je tebi tud to dogajal..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.2.2009 21:33:00   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

Taj je bil danes še posebej super dobre volje in kot bi prelomil je dons začel prov lepo sam hodit in šibat okoli po bajti. Je prišel lepo iz kuhinje v dnevno sobo samuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Taj

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.2.2009 21:33:36   
pina-1

sam zdej v drugo gre res vse hitreje...
a se je tebi tud to dogajal..

ja.
enostavno nimaš cajta razmišljat. včasih kar spozabiš da si noseč. No vsaj pri meni je bilo tako.
Mije šlo res noro hitro.
Da o porodniški ne govorim. Se mi zdi da je kar zletela mimo... Sej boš vidla. MEni se zdi da gre v drugo hitreje.user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.2.2009 21:34:33   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

bravo za Tajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.2.2009 21:36:41   
mesecnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
TAJ IN TARA VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi vam Madesa želimo lepo praznovanje in vse najboljše tudi vam (žal ne vem imena vašega user posted image ).
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenja, Stipe in Tara - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image . Res lepa novica user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.2.2009 21:43:56   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Dolenjka, še 1x čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem iz šihta, sem se že najedlauser posted image nisem mogla da ne bi mal user posted image ampak vse ima svoj razloguser posted image
Zdaj greva pa pred Hausa, jutri pa upam da me čaka lep danuser posted image

Nočko!

user posted image a sem kaj spregledala.... a ti lahko čestitamo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.2.2009 21:45:46   
mala_pikica
Pozdravljene!

Njprejuser posted image TARA user posted image in user posted image TAIuser posted image  vsenajboljše za vajin 1. roj. dan.

Dolenjka jaz se tudi vselim z vami ob tako lepi novički. In ti želim res lepo user posted image .

Meni je danes dan ful hitro minil, zjutraj sem bila z Lukcem v Rogaški, popoldan pa sva šli z Lano v mesto na maškarado in sva se imeli prav luštno.

Listek zelo lepe slikiceuser posted image , David je pravi lepotec, tortici sta pa tudi krasni. Držim pesti, da boste čimprej zdravi. Je pa pri nas podobno iz ene  bolezni v drugo, saj bo kmalu topleje in bomo verjetno vsi bolj zdravi.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 24.2.2009 21:47:40 >

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
24.2.2009 21:49:42   
mlavla
pa da se še malo pohvalim..sem danes zvedela za rezultate za en izpit..in sem ga anredila..ma sem prov vesela..user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.2.2009 21:50:40   
mala_pikica

pa da se še malo pohvalim..sem danes zvedela za rezultate za en izpit..in sem ga anredila..ma sem prov vesela..user posted image

Bravooooooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?