|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
24.2.2009 13:49:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

listek - njamiiii, kakšne tortice user posted image  user posted image  user posted image  Kako si pa uspela naredit tako luštnega medvedka Pu-ja? Krasen je. user posted image  user posted image  user posted image

suzi - Lana je že proskusila čokoloda user posted image  kakšen košček ji bomo že privoščili. Saj ji midva glede tega ne moreva bit kakšen vzgled. user posted image

SN- Pu-ja je pa en stric naredu, nisem jest tak mojster. Una ta prva je moja umetnina user posted image user posted image  Sta ble pa obedve fulllll dobri.

user posted image  user posted image  user posted image   za strica user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
24.2.2009 14:26:00   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Tara in Taj, vse najboljše!

Semprišla sam na hitro pokukat, sva pri mamici, ker je Luka staknil eno virozo. Je mel vročino, a HB so ušesa ok. Dons je pa že dober. user posted image

Se nam pa ful dogaja, je začel kobacat po vseh štirih user posted image , na nogice se postavlja, aparatek se ful obnese, ga nič dol ne meče in se ful oglaša. In ko je kak glasen zvok, ti pove po kitajsko in se začne režat. user posted image

Kje se dobijo usnjeni ta mehki čeveljčki?
Blacky, takšni, kot jih je mel Val?

Vem, da jih majo v BC, ampoak a so mogoče kje cenejši?

grem hitr ma pokukat, kaj sem zamudila, pol bo že budnica user posted image

skratka vsem želim en lep danuser posted image

lilchi katere misliš... a tiste usnjene tanke, ali tiste na nogavico... prve sem naročila na ebayu, druge pa kupila v H&M.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
24.2.2009 14:27:21   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

kakšne ima pa VAL?

ne vem katere točno misli

so nam pa v razvojni rekli, da naj bo čimveč brez vsega... čimbolj bos... tako mi prakticiramo štumfke z bremzicami

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
24.2.2009 14:32:46   
Blacky*
Evo, to smo dobili mi danes iz vrtca... seveda po tem, ko je nas poklicala naj pridemo po Vala... P je nam rekla, da gre otrok lahko v vrtec brez težav, če ni drugih znakov...

Spoštovani starši!
Obveščam vas, da se je pri dveh otrocih pojavilo vnetje oči. Okužba se
med majhnimi otroci zelo hitro prenaša, zato smo v vrtcu uvedli
dodatne previdnostne ukrepe: razkuževanje igrač, pohištva in ostalih
površin v igralnici.
Prosimo vas, da nas v primeru obolelosti obvestite.

Hvala za razumevanje in lep dan!
Ana

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
24.2.2009 14:50:11   
Suzi*
blacky, našega anžeja so tudi poslali domov zarad vnetja oči....oz. sploh ni blo vnetja kjer se bel "gnojček" iztaka, ampak je imel samo rdeče oči.
je pa to res zeloo hitro prenosljivo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
24.2.2009 14:55:33   
pina-1
dan,

Mi smo z uvajanja. danes je blo prov luštno. ANa je ostala sama do kosila. je sicer malce trmarila ko sem šla stran amapk pol je bla pa pridna. Jutri ponovio vajo. v četrtek pa spavanac.

Je pa tečka,ker je malospala. PA bi skozi na meni spala. se boji da bom kam šlauser posted image

še malo mora zdržat, pol bo šla pa še eno rudno spat in bo super.

vidim, da slavljenci kar praznujeno.
Stipe se je v mekinjama zgubu in se nič ne oglaša. ŠEfla pa tudi. Verjetno tortico pečejo in svečko pihajouser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
24.2.2009 15:11:08   
Suzi*
aja, pinči, uspešno dieto želim. vidim da si si tudi že podpis spremenila. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
24.2.2009 15:11:44   
lillchy123
user posted image

Blacky, a nima enih takšnih Val? sej za doma mamo mi tud štumfke ABS, za v  vrtec bo rabil take, če bo pa že hodil, pol pa ene bolj konkretne copatke. sem pa vidla, da so na netu dost cenejši. malo so drugačni. a pa so tud u redu?sam števoilk glih ni. user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 24.2.2009 15:14:27 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
24.2.2009 15:12:20   
pina-1
hvala prjatelca suzy
upam,da bom vsaj tako uspešna kot si tiuser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 24.2.2009 15:14:45 >

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
24.2.2009 15:15:45   
Suzi*
boš, boš. user posted image bomo lepe za polet za v kopalke. samo kakšen trebušnjak več bo treba še nardit.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 24.2.2009 15:16:47 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
24.2.2009 15:16:06   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Evo, to smo dobili mi danes iz vrtca... seveda po tem, ko je nas poklicala naj pridemo po Vala... P je nam rekla, da gre otrok lahko v vrtec brez težav, če ni drugih znakov...

Spoštovani starši!
Obveščam vas, da se je pri dveh otrocih pojavilo vnetje oči. Okužba se
med majhnimi otroci zelo hitro prenaša, zato smo v vrtcu uvedli
dodatne previdnostne ukrepe: razkuževanje igrač, pohištva in ostalih
površin v igralnici.
Prosimo vas, da nas v primeru obolelosti obvestite.

Hvala za razumevanje in lep dan!
Ana

to je mela tud od kolegice ta mala in jo je mogla prit kooooj v vrtec iskat!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
24.2.2009 16:13:22   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image

Blacky, a nima enih takšnih Val? sej za doma mamo mi tud štumfke ABS, za v  vrtec bo rabil take, če bo pa že hodil, pol pa ene bolj konkretne copatke. sem pa vidla, da so na netu dost cenejši. malo so drugačni. a pa so tud u redu?sam števoilk glih ni. user posted image

evo lillchy
http://stores.ebay.de/Shoes-Zoo_12-18-months_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm
http://stores.ebay.com/Littleoneshoes
http://manuela1978.moj-album.com/
http://copatki.homeip.net/index.php?var=1

tukaj sem jaz malo čekirala... nekaj sem jih nabavila preko "posrednic", ene pa direkt iz ebaya

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
24.2.2009 16:17:55   
Janey
hajli hajlo

jaz sem že pri mami, oni dveh pa še kar ni. sta šla na sprehod  v mesto in je bila povorka in zdaj počasi prihajata domov. pa tak že pogrešam pikeca.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
24.2.2009 17:30:32   
bamby
VENČEK ZAKONSKIH

STOPNJE V ZAKONU
  V zakonski zvezi vedno nastopijo tri stopnje, in sicer:
  Na začetku: On govori, ona ga posluša
  Po poroki: Ona govori, on jo posluša
  Po določenem času: Oba govorita, sosedje poslušajo.

BOLJE MU JE
  "Si slišal da je Bogdana zapustila žena?"
  "Res? In kako je prenesel?"
  "Zdaj je že precej bolje, prvi teden pa se mu je skoraj zmešalo
od  veselja."

DIAFRAGMA
  Moški, čigar žena je bila na službenem potovanju se je z družbo
  zapil in  domov pripeljal ''simpatično'' mlado dekle, ki jo je
spoznal v diskoteki.
  "Ves," mu je rekla, "nisem zaščitena."
  "To sploh ni problem. Moja zena ima diafragmo."
  Odšel je v kopalnico in se čez hip jezen vrnil: "Presneta babnica,
   ta mi  pa res nič ne zaupa! Si moreš misliti, da je diafragmo
vzela s seboj
   na  službeno potovanje!"

ŽIVALSKI VRT
  Sonja je rekla prijateljici Mateji:
  "Mojega moža sem spoznala v živalskem vrtu."
  "In kako si ga dobila ven?"

PODKUPNINA
  Policist se je vrnil domov in našel ženo golo v postelji.
  "Kje ga skrivaš?" je jezno vprašal.
  "Nikogar ni tukaj!" mu je vrnila zena.
  "Hitro povej, ce ne bom ubil oba!" je spet zavpil mož. Odprl je omaro,
  pogledal na balkon, pod okno, ko pa je pogledal pod posteljo mu je
  neznani   moški v roko pomolil sto mark. Vzel jih je, se dvignil in rekel:
  "Tudi  pod  posteljo ga ni!"

ČISTI ZRAK
  "Naslednjič pokličite meteorologe!" zavpije Damijan v slušalko in
jo trešči na vilice.
  "Kaj je pa bilo?"  vpraša zena previdno.
  "Nek norec je spet klical in vprašal če je zrak čist!"

VSAK NEKAJ NOVEGA
  Na modni reviji. Zena se obrne k možu in mu reče: "Ko vidim tako lepo
  oblečene manekenke si takoj zaželim novo obleko."
  "Jaz pa novo ženo."

ZAVAROVANJE
  "Zena!" sporoči mož, ko se vrne iz službe, "danes sem bil v zavarovalnici
  in sklenil življenjsko zavarovanje za dvajset milijonov  tolarjev!"
  "Super! Zdaj ti pa ne bo več treba za vsako malenkost obiskovati
zdravnika!"

DOVOLJ PROSTORA
  Vdova je za možev pogreb naročila venec z napisom:"Na svidenje."
  Ko je prišla domov je razmišljala in prišla do zaključka, da je napis le
  preveč reven in je poklicala v cvetličarno: "Prosim, če napisu na žalnem
  traku venca dodate se besede: "v nebesih", če bo se kaj prostora.
  Ko je prevzela venec je na traku pisalo:
  "Na svidenje v nebesih, če bo se kaj prostora."

NEMOGOČ MOZ
  "Alenka, slišala sem, da si zapustila moža. Kako to?"
  "Z menoj je ravnal tako kot s psom!"
  "Ni mogoče! Kaj pa je delal s teboj?"
  "Zahteval je, da sem mu zvesta"

DOMAČI REZIM
  Gospodar predava o domačem režimu:
  "Zjutraj ob sedmih je zajtrk, pa je čisto vseeno ali sem doma ali me ni!
  "Jasno?"
  "Jasno!" reče zena.
  "Ob dvanajstih je kosilo, če sem doma ali pa če me ni! Jasno?"
  "Jasno!" reče žena.
  "Ob sedmih zvečer je večerja, pa če sem doma ali me ni. Jasno?"
  "Jasno! In zdaj moja pravila, ljubi: Ob ponedeljkih, sredah, petkih in
   sobotah bomo seksali, pa če si doma ali pa te ni! Jasno?"

NA NJEGOVEM MESTU
  Mladenič je na ulici zagledal atraktivno mlado dekle s kužkom na vrvici
  in je želel vzpostaviti kontakt z dekletom:
  "Kako rad bi bil na kužkovem mestu!" je dejal.
  "Peljem ga na kastriranje!" je povedalo dekle.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
24.2.2009 18:17:31   
buči
Tara in Taj, vse najboljše!

Upam, da ste ok, midva s Tilnom še kar driskava, upam, da bo kmalu konec, ker tole je pa že noro! Pridem, ko bom boljše volje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
24.2.2009 19:06:32   
dolenjka
Čer user posted image

Evo javljanje od Stipičev po dolgem času. Se nam je mal dogajal.... v nedeljo je Tara zakuhala in potem je bilo samo še slabše, včeraj je imela že 39.2 ob 16h, tko da smo šli raje k P in dali tudi kri, ampak ni nič razen malo povišanih levkocitov. Noč je bila tudi burna, ampak ok, zbudili smo se brez vročine in že cel dan je tako user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da glede na vso to stanje in sranje, nismo planirali oz smo stornirali današnje praznovanje user posted image  Sem pa prej samo eno roladico oz tortico iz Mercatorja s smetano okrasila in svečko gor dala, da je bilo vsaj malo veselja.

Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
24.2.2009 19:08:35   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Evo javljanje od Stipičev po dolgem času. Se nam je mal dogajal.... v nedeljo je Tara zakuhala in potem je bilo samo še slabše, včeraj je imela že 39.2 ob 16h, tko da smo šli raje k P in dali tudi kri, ampak ni nič razen malo povišanih levkocitov. Noč je bila tudi burna, ampak ok, zbudili smo se brez vročine in že cel dan je tako user posted image  user posted image  user posted image
Je pa res, da glede na vso to stanje in sranje, nismo planirali oz smo stornirali današnje praznovanje user posted image  Sem pa prej samo eno roladico oz tortico iz Mercatorja s smetano okrasila in svečko gor dala, da je bilo vsaj malo veselja.

Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
24.2.2009 19:40:02   
listek1

Čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČČČČČČČEEEESSSSSSSTTTTTTTTTIIIITTTTTTAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
24.2.2009 19:53:49   
Blacky*

Čer user posted image

čeeeestiiiiitaaaaamoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravoooooooooo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za carico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo hitro bolje

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
24.2.2009 19:55:21   
larisa
Draga naša Tarica Carica in Tajson, vse najboljše in najlepše za 1. rojstni dan!user posted image user posted image Bodita pridna in zdrava, pa mamicam je treba mal nagajat user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
24.2.2009 20:00:19   
srečka nosečka

Čer user posted image

ČESTITAM user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
24.2.2009 20:08:12   
lillchy123

Čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Č E S T I T A M O O O O O O O O O O O

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
24.2.2009 20:15:20   
blaža

Čer user posted image

ja šefla!!!! Zdej si me pa prisilla, da sem se prijavla. Sem vas hotla samo malo prebrat, ma taka dobra novica.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
24.2.2009 20:23:42   
dolenjka
Hvala za čestitke carici in meni user posted image , sam na Stipeta ste pa vse pozabile, pa moram priznat, da je imel tokrat spet prste vmes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
24.2.2009 20:25:00   
blaža

Hvala za čestitke carici in meni user posted image , sam na Stipeta ste pa vse pozabile, pa moram priznat, da je imel tokrat spet prste vmes user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sem lih hotla še napisat, da čestitam tudi Stipetu, pa da je imel prste v mes, pa sem se bala kaj bo nazaj napisal, da ni imel prstov vmes, ma...user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.