|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
25.2.2009 11:05:55   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

dan.
mi smo tud za en klinc spali. že dolgo ne tako slabo. med polnočjo in tretjo nisem nič spala. user posted image  mislim pa, da našo tud zobki matrajo, ker se jo pol končno umirila, ko sem ji dlesni namazala.
zjutraj smo imele že kontrolo pri dr., je vse ok, edino noska je treba še redno čistit, da se spet vnetje ušesk ne ponovi. Jutri grem torej nazaj v službo po enem tednu "počitnic". user posted image  

a je katera že slišala za cepivo, ki deluje proti tej bakteriji, ki povzroča vnetje ušes? kao samoplačniško ceplenje, 2 odmerka, če bi se vnetja ušes ponavljala. user posted image user posted image  dons mi je to pediatrinja priporočila, če bo seveda treba. ne vem, sem malo skeptična....

suzi mogoče to pomaga

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5186310,5267287#msg-5267287

Čakam pa info od mojih frendic, ki bodo vprašale svoje P kaj in kako, ali priporočajo... ne vem pa kdaj bodo te info...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
25.2.2009 11:09:02   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

dolenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem pa te zdaj vesela te noviceuser posted image user posted image joooj

user posted image  user posted image  user posted image  sej me je v soboto mal jezik srbel, sam zgleda ne dost, sem se pa bala, da me boš skužila user posted image  user posted image  user posted image

veš da sem jaz pomislila na to v soboto... pa še par pogovorov je bilo takih user posted image

sem pa full vesela user posted image user posted image user posted image user posted image

no, upam da nas ne boš zdaj zapustila in kje drugje full čvekala... se bomo razpustile brez tvoje trde roke in malo mehkejših stipetovih prispevkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
25.2.2009 11:10:40   
Blacky*
drugače pa dober dan

toliko zaenkrat...

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image

mi smo zdravi, samo sta danes z atijem doma, ker gresta danes prvič na fizioterapijo

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
25.2.2009 11:31:43   
Janey

dolenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem pa te zdaj vesela te noviceuser posted image user posted image joooj

user posted image  user posted image  user posted image  sej me je v soboto mal jezik srbel, sam zgleda ne dost, sem se pa bala, da me boš skužila user posted image  user posted image  user posted image

sej sem si mislila, ko sta tak spraševala če boma še enga mela pa tak...pa ne vem kaj smo se pol zagovorili, da sem pozabla vprašat kak pa vama gre. sej smo se že menli o tem, da delata na tem. ej res sem vesela za vas. lepi bosteuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
25.2.2009 11:42:12   
blaža
Dan!user posted image

Mi smo nazaj od uvajanja in je šlo kar dobro. je bil dobro razpoložen in se vidi, da je vsak dan malo boljše. Je bil sam eno uro in če je malo pocmihal, so ga zamotle pa je šlo lepo skozi in ni dosti jokal. No jutri, ko grem na razgovor, pa bo ostal tam dve uri sam.

Zdej že veselo smrči. Je pojedel kosilo in je omagal.user posted image

Mlavla čestitke z izpit.user posted image user posted image user posted image

blacky, poročaj kako je šlo na fizioterapiji.user posted image

Vsem bolnim pošiljam objemčke, ki mi noče smajlijev odpret.

No zdej pa grem malo peglat kavč, časopis prelistat in pol skuhat šalšo za na pašto. Danes je OH.

Pina kako ti gre kaj ? user posted image Si kej lačna? user posted image meni je šlo kar ok.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
25.2.2009 11:47:47   
kati kati

Je pa danes carica za 1. svečko dobila prav posebno darilo - slikico z ultrazvoka, na kateri se prav lepo vidi bratec ali sestrica, ki se ji bo pridružil-a konec septembra user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Č E S T I T K E E E E E E   ! ! !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiii, kako lepo!!!!!user posted image user posted image user posted image

superrrrrrrrrrrrrrrr
zame čist nova novica.......jeeeeeeeeeeee

čestitke

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
25.2.2009 11:52:08   
kati kati
naslednjič ko bo srečanje v kakem celju se rade volje pridružim...user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
25.2.2009 12:58:32   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

dan.
mi smo tud za en klinc spali. že dolgo ne tako slabo. med polnočjo in tretjo nisem nič spala. user posted image  mislim pa, da našo tud zobki matrajo, ker se jo pol končno umirila, ko sem ji dlesni namazala.
zjutraj smo imele že kontrolo pri dr., je vse ok, edino noska je treba še redno čistit, da se spet vnetje ušesk ne ponovi. Jutri grem torej nazaj v službo po enem tednu "počitnic". user posted image  

a je katera že slišala za cepivo, ki deluje proti tej bakteriji, ki povzroča vnetje ušes? kao samoplačniško ceplenje, 2 odmerka, če bi se vnetja ušes ponavljala. user posted image user posted image  dons mi je to pediatrinja priporočila, če bo seveda treba. ne vem, sem malo skeptična....

suzi mogoče to pomaga

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5186310,5267287#msg-5267287

Čakam pa info od mojih frendic, ki bodo vprašale svoje P kaj in kako, ali priporočajo... ne vem pa kdaj bodo te info...

ooo, najlepša hvala za link. user posted image  je koristno prebrat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
25.2.2009 13:00:52   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No zdej pa grem malo peglat kavč, časopis prelistat in pol skuhat šalšo za na pašto. Danes je OH.

Pina kako ti gre kaj ? user posted image Si kej lačna? user posted image meni je šlo kar ok.user posted image

blaža, a ti si se spet lotla ločevalne??

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
25.2.2009 13:09:34   
blaža

ja še tri kilce moram dol pravit, pa sem opravla, ma ne bom vseh 90 dni, verjetno bom rešla v dveh tednih, pa pol samo vzdrževanje. sem zadjnič spravla dol z ločevalno na 58.800 in ker gre kila dol kila gor, me moti, da je včasih 60, pa bom spravla na 57, da bo mir, še malček mi manjka, ki danes je po dveh dnevih že 59.300tako da še dobri dve kilci.user posted image

ja enim se zdi too much, da se grem takole v nulo, ma res ne bi bla rada več debela in se probam dobro prehranjevat, zdravo. to je popotnica za dobro življenje, sploh pa je 57 kg za mojo višino 1.66 cm, čisto ok

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
25.2.2009 13:21:11   
Suzi*

ja še tri kilce moram dol pravit, pa sem opravla, ma ne bom vseh 90 dni, verjetno bom rešla v dveh tednih, pa pol samo vzdrževanje. sem zadjnič spravla dol z ločevalno na 58.800 in ker gre kila dol kila gor, me moti, da je včasih 60, pa bom spravla na 57, da bo mir, še malček mi manjka, ki danes je po dveh dnevih že 59.300tako da še dobri dve kilci.user posted image

ja enim se zdi too much, da se grem takole v nulo, ma res ne bi bla rada več debela in se probam dobro prehranjevat, zdravo. to je popotnica za dobro življenje, sploh pa je 57 kg za mojo višino 1.66 cm, čisto ok

pohvalno, punca! user posted image  no, sej ti si pol glih en tko velika kokr jaz, mogoče ti en centi "sfali" user posted image . jaz sem zdej po mesecu in pol oklestila 7 kil, prišla iz 69 na 62. bi pa rada še 3 kile dol dala.  je bla pa moja idealna teža izpred obeh nosečnosti tud nekje 57-58 kil, ampak če bo kakšna kilca zdej več, me tud ne bo tolk motilo. ja, nč, dejmo se pol za te cca. 3 kile spodbujat! user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.2.2009 13:38:16   
Janey
punce kak ste pridne z dietamiuser posted image user posted image user posted image jaz sem se pa tak zanemarila, da je groza....sem bila ene 5 let (do nosečnosti) drugo ime za zdravo prehrano, pol pa sem prišla na žmah za sladko in zdaj ne morem nehat in kile gredo kar goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem si zdaj zadala da v ponedeljek začnem, gibat sem se že začela, hodim na aerobiko in na fitnes, zdaj moram pa samo še hrano porihtat. in zdaj pišem o hrani in kaj se mi lušta...nekaj sladkegauser posted image user posted image user posted image presneto. čez vikend imam psihično pripravo, v ponedelek pa začnem. sobota bo dan za nakup da se spet malo naložim z žiti in sadjem in zelenjavo pa vse sladko da lifram (beri požeremuser posted image user posted image user posted image user posted image sej ne) in potem veselo na pot. dolga bo...računam ene dobre pol leta, da bom na svoji teži...ako mi ratauser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.2.2009 14:32:45   
jencili
danuser posted image

sm pršla mal pogledat kaj je novegauser posted image .

Grem vas malo prebrat...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.2.2009 14:34:31   
blaža

pohvalno, punca! user posted image  no, sej ti si pol glih en tko velika kokr jaz, mogoče ti en centi "sfali" user posted image . jaz sem zdej po mesecu in pol oklestila 7 kil, prišla iz 69 na 62. bi pa rada še 3 kile dol dala.  je bla pa moja idealna teža izpred obeh nosečnosti tud nekje 57-58 kil, ampak če bo kakšna kilca zdej več, me tud ne bo tolk motilo. ja, nč, dejmo se pol za te cca. 3 kile spodbujat! user posted image user posted image

ja ni kej, se je treba kar lotit. Go suzi go!user posted image user posted image user posted image

Janey, sej se nam lahko rpidružiš. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.2.2009 14:37:15   
pina-1
dan.
Mi smo z uvajanja. Dane je blo super. Ana je bila pridna,ni nič jokala. celo zaspala je pol urce pred kosilomuser posted image user posted image user posted image . Tako da jo jutri čaka spanje v vrtcu.
Sva pa pol še vozičakli eno urco na soncu, dokler sva čakali mio. Sedaj pa Mia gleda smrkce, ana spi in mami gre kuhat kosilo.
Danes je OH in bo pašta z bučkami. grem pe na kulinariko poiskat kak dober recept.

Blaža te čakam na čvekuuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.2.2009 14:37:40   
blaža
V bistvu mi je fullll 1000x boljše počutje in zato sem se še malenkost lotla. Jaz sem tudi imela preden sem zanosila z Blažem 70 kguser posted image

Pol sem imela smotano nosečnost, pa sem šla na 57, pa spet pred porodom na 73kg in ko sem rodila na 66kg. pol sem mislila, da bo šlo še kej dol, je pa šlo goruser posted image na 68.200 in tam sem štartala z ločevalno.

počutje bistveno boljšeuser posted image user posted image user posted image , ne drsam hlač več med nogami in do poletja hočem zgledat fantastično.

No zdej bom še ob petkih hodla na telovadbo tle v senožečah in to je to, pa doma bo še kej migat treba, pa trebušnjake z Ab king projem, da bom lahko nosla krajše majčke, ne take čez rit, da si bom ok.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.2.2009 14:38:15   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.
Mi smo z uvajanja. Dane je blo super. Ana je bila pridna,ni nič jokala. celo zaspala je pol urce pred kosilomuser posted image user posted image user posted image . Tako da jo jutri čaka spanje v vrtcu.
Sva pa pol še vozičakli eno urco na soncu, dokler sva čakali mio. Sedaj pa Mia gleda smrkce, ana spi in mami gre kuhat kosilo.
Danes je OH in bo pašta z bučkami. grem pe na kulinariko poiskat kak dober recept.

Blaža te čakam na čvekuuser posted image

ma kje si ti, jaz sem ti že odpisala, pridi te jaz čakam.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.2.2009 14:44:39   
jencili
evo, sem vas na hitro malo preletelauser posted image

Pri nas nič novega drugače.
Jst sm v službi, Taj uživa pri varuški, to bi blo pa to za danesuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.2.2009 14:51:54   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Jst sm v službi, Taj uživa pri varuški, to bi blo pa to za danesuser posted image

uh si zgovorna, pol je pa nekako kot pri nas.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.2.2009 15:09:38   
jencili

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

uh si zgovorna, pol je pa nekako kot pri nas.user posted image

hihi, kaj čem pa povedat user posted image
Sem v službi, mal gledam po forumu pri vas, malo na temo poroke...pogrešam Tajsona mojga...pol mi pa že zmanjkauser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.2.2009 15:42:04   
jencili
kje je pa zdej ta zgovorna?user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.2.2009 15:43:19   
mlavla

sej sem si mislila, ko sta tak spraševala če boma še enga mela pa tak...pa ne vem kaj smo se pol zagovorili, da sem pozabla vprašat kak pa vama gre. sej smo se že menli o tem, da delata na tem. ej res sem vesela za vas. lepi bosteuser posted image user posted image

ma jst sem tud zelo vesela za vas...prov srečna sem zaradi tega..pa kakor vem vama pri tari ni tako hitro uspelo..zdej pa je tole šlo super..res bravo...user posted image user posted image

kje je pa kej Stipe?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.2.2009 15:57:17   
lillchy123
user posted image
mi smo glih od zdravnika- trebušna viroza. ušeski so bp, je pa Luka pol ZD pobruhal, vključno z mano, tko da so mi še eno majčko posodli. če bo bruhal, driskal ali kazal, da ga bolijo ušesa, morma takoj nazaj. tko da bova še par dni v hotelu pri mami.  mam pa res najboljšo mami.user posted image user posted image
zdej pa mami nujno rab compa, se pol tipkamo

uživajte na srečanju!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.2.2009 16:04:23   
lillchy123

dan.

ja, jst poznam. pri nas v vrtcu so vsi otroci ceplejeni, mamo pa mi zastonj, ker je pač rizičičen in mu zaradi vsadka pripada. bo pa Luka ceplejen skupaj s cepivom za ošice al kaj je že pri enmu letu. sam čakamo, da bo od operacije minilo 6 tednov.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.2.2009 16:29:09   
jencili
NO, PA GREMO POČASI DOMOVuser posted image

papa

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?