blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: blaža No zdej pa grem malo peglat kavč, časopis prelistat in pol skuhat šalšo za na pašto. Danes je OH. Pina kako ti gre kaj ? Si kej lačna? meni je šlo kar ok. blaža, a ti si se spet lotla ločevalne?? ja še tri kilce moram dol pravit, pa sem opravla, ma ne bom vseh 90 dni, verjetno bom rešla v dveh tednih, pa pol samo vzdrževanje. sem zadjnič spravla dol z ločevalno na 58.800 in ker gre kila dol kila gor, me moti, da je včasih 60, pa bom spravla na 57, da bo mir, še malček mi manjka, ki danes je po dveh dnevih že 59.300tako da še dobri dve kilci. ja enim se zdi too much, da se grem takole v nulo, ma res ne bi bla rada več debela in se probam dobro prehranjevat, zdravo. to je popotnica za dobro življenje, sploh pa je 57 kg za mojo višino 1.66 cm, čisto ok pohvalno, punca! no, sej ti si pol glih en tko velika kokr jaz, mogoče ti en centi "sfali" . jaz sem zdej po mesecu in pol oklestila 7 kil, prišla iz 69 na 62. bi pa rada še 3 kile dol dala. je bla pa moja idealna teža izpred obeh nosečnosti tud nekje 57-58 kil, ampak če bo kakšna kilca zdej več, me tud ne bo tolk motilo. ja, nč, dejmo se pol za te cca. 3 kile spodbujat! ja ni kej, se je treba kar lotit. Go suzi go! Janey, sej se nam lahko rpidružiš.