|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
24.2.2009 11:03:12   
blaža
Evo mi smo nazaj z uvajanja.

je blo tako tako. Je malo cmihal, ko sem šla ven za pol ure, ma se je pa kar zamotil in pol ni jokal več.

Čez cajt pa je ratal precej jokav, ker je bil zaspan. Danes je zgodaj vstal. No zdej že smrči. Ni problema z vstajanjem v posteljici, je kar takoj omagal.user posted image

počasi bo. Se bo že navadil.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
24.2.2009 11:06:23   
Suzi*
TARA IN TAJ, VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
24.2.2009 11:07:34   
Suzi*
DOLENJKA imaš ZS, če mogoče nisi opazila.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
24.2.2009 11:09:10   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Pri nas je snežni metež user posted image  
A bo še koga zamedlo? user posted image

jaaaaa kak sneeeeežiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kajuser posted image pri nas pa ful sonček user posted image user posted image user posted image

mi smo že sanke namazali user posted image  user posted image  user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
24.2.2009 11:19:53   
bamby

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJ IN TARA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN !!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa pridno dajamo kapljice v očke vsako uro. Sprva se je branila z vsemi štirimi, zdaj pa že ve, kaj jo čaka in je zato le malo jokca, ker je pač malo nadležno. Spala je za bujenjem okrog 2h ponoči. Niti ne vem, koliko časa je bila budna, ker sem nekajkrat kar v spanju vstala in jo porihtala. Ob 7h se je pa spet zbudila in se drla, ko sva se s Timom odpravljala v vrtec. Je šlo gotovo mojmu skozi uho, ker je iz nočne. Ko sem se vrnila, jo je imel pri sebi v postelji user posted image .

Pri nas je pa tudi sonček in nobenih sledi o kakšnem snegu. Najbrž ga je že pust odgnal user posted image . Sinoči sem mogla Timu še pustni kostum oprat, ker ga je čisto osvinjal. Danes je bil že suh, da ga je nesel v vrtec. Ga je kar odneslo tja user posted image user posted image .

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
24.2.2009 11:27:33   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Pri nas je snežni metež user posted image  
A bo še koga zamedlo? user posted image

jaaaaa kak sneeeeežiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kajuser posted image pri nas pa ful sonček user posted image user posted image user posted image

pri nas se je prej ful usulo, ravno ko sva šle venuser posted image pa sva počakale 10 min in je nehalo, zdaj pa sonček sijeuser posted image sva se nahodile, zdaj pa počasi spanje jaz pa upam da malo nafilam baterije...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
24.2.2009 11:29:33   
nizy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TARA
IN TAJ VSE
NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

MAMICAM PA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
24.2.2009 12:21:09   
lillchy123
Tara in Taj, vse najboljše!

Semprišla sam na hitro pokukat, sva pri mamici, ker je Luka staknil eno virozo. Je mel vročino, a HB so ušesa ok. Dons je pa že dober. user posted image

Se nam pa ful dogaja, je začel kobacat po vseh štirih user posted image , na nogice se postavlja, aparatek se ful obnese, ga nič dol ne meče in se ful oglaša. In ko je kak glasen zvok, ti pove po kitajsko in se začne režat. user posted image

Kje se dobijo usnjeni ta mehki čeveljčki?
Blacky, takšni, kot jih je mel Val?

Vem, da jih majo v BC, ampoak a so mogoče kje cenejši?

grem hitr ma pokukat, kaj sem zamudila, pol bo že budnica user posted image

skratka vsem želim en lep danuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
24.2.2009 12:33:04   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Tara in Taj, vse najboljše!

Semprišla sam na hitro pokukat, sva pri mamici, ker je Luka staknil eno virozo. Je mel vročino, a HB so ušesa ok. Dons je pa že dober. user posted image

Se nam pa ful dogaja, je začel kobacat po vseh štirih user posted image , na nogice se postavlja, aparatek se ful obnese, ga nič dol ne meče in se ful oglaša. In ko je kak glasen zvok, ti pove po kitajsko in se začne režat. user posted image

Kje se dobijo usnjeni ta mehki čeveljčki?
Blacky, takšni, kot jih je mel Val?

Vem, da jih majo v BC, ampoak a so mogoče kje cenejši?

grem hitr ma pokukat, kaj sem zamudila, pol bo že budnica user posted image

skratka vsem želim en lep danuser posted image

mi smo nabavili ShooFoo..upam,da sem prav zapisla..bom poiskala link..
meni so zelo všeč.pa čist mehke so..sam mal velike so še za našo punči...
a si dobila živčke?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
24.2.2009 12:34:29   
mlavla
evo to je to:
http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=8

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
24.2.2009 12:34:50   
mlavla
kakšne ima pa VAL?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
24.2.2009 12:41:04   
listek1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TAJ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TARA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan

da se mal javim, smo imeli kar naporen vikend. Smo tudi mi končno praznovali. Smo se imeli zeloooo lepo in mali je full užival. Sicer je imel spet vročino, in ko sva imela včeraj kontorlo, so bila pljuča sicer ok, vendar ima pa sedaj David poleg vsega še angino. Sicer je virozna in se bo moral sam zmazat ven. Men se bo pa odddddddddddpppppppeeeeeelllllallllll user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo zdej za neki časa zaključil s temi boleznimi. no pa nehimo jamrat user posted image

Lillchy - kook sem jest vesela za tvojga LUkca.

Vsem bolančkom en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem maškaram en velik koš krofov za pusta hrusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom pa zdele dala gor mal slikic od našga praznovanja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
24.2.2009 12:46:21   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

kakšne ima pa VAL?

Evo, najdla iz tvojga linka Robeez. sam te so če se prou spomnim ful drage, jst bi pa kej cenejšga, ker se mi zdi, da jih ne bomo dolg rabli.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
24.2.2009 12:48:43   
lillchy123
mlavla, nisem doma, tko da nič ne vem za pošto. je Luka že v nedeljo zakuhal, tko da sem šla v pon z vlakom v Trbovlje. ob sobotah pa pri as poštarja ni spljoh.
a si mi jih res poslala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala hvala hvala. sej greva dons al pa jutr domov. Ma jutri dragi rd. user posted image

grem. budnicsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3164
24.2.2009 12:59:08   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

kakšne ima pa VAL?

Evo, najdla iz tvojga linka Robeez. sam te so če se prou spomnim ful drage, jst bi pa kej cenejšga, ker se mi zdi, da jih ne bomo dolg rabli.

a to čevlje al copate...??
Ja živčke sem ti pa poslala..in upam, da so že v vašem nabiralnikuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3165
24.2.2009 13:07:54   
listek1
no evo nekja utrinkov :

Moja mala umetnina
user posted image  

Neja in David
user posted image

user posted image

user posted image

Moja žoga 
user posted image

Mami, David, pradedek od Davida
user posted image  

Mi3
user posted image  

Torta medevek Pu
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil listek1 -- 24.2.2009 13:18:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3166
24.2.2009 13:19:26   
Suzi*
o, madona, vas berem, da sneži, pa se čudim,user posted image ....pogledam ven in sneži kot norooo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
24.2.2009 13:22:23   
listek1
suzi - pri nas v Kranju nič ne sneži in upam, da tudi ne bo user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
24.2.2009 13:22:37   
Suzi*
listek, lepe tortice! user posted image

eno ? a dajete vašim user posted image  že čokolado? ker sem zdej pri listek vidla, da je delala čokoladno torto, a jo je tud david jedel? ne vem zakaj imam pred čokolado še mal rešpekta. user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
24.2.2009 13:25:52   
srečka nosečka
listek - njamiiii, kakšne tortice user posted image  user posted image  user posted image  Kako si pa uspela naredit tako luštnega medvedka Pu-ja? Krasen je. user posted image  user posted image  user posted image

suzi - Lana je že proskusila čokoloda user posted image  kakšen košček ji bomo že privoščili. Saj ji midva glede tega ne moreva bit kakšen vzgled. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
24.2.2009 13:26:41   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

listek, lepe tortice! user posted image

eno ? a dajete vašim user posted image  že čokolado? ker sem zdej pri listek vidla, da je delala čokoladno torto, a jo je tud david jedel? ne vem zakaj imam pred čokolado še mal rešpekta. user posted image  

suzi, jest mu jo že dajem ja. Ker ko jo tudi sama jem, pride do mene in stoji pred mano in odpira usta, da bi on tud. Torto je sicer mal probal, ampak za čokolado in monte bi pa vse naredu. Sej mu ne dajem velik in tud ne vsak dan, ampak občasno pa ja. Pa je vse ok.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
24.2.2009 13:28:42   
listek1

listek - njamiiii, kakšne tortice user posted image  user posted image  user posted image  Kako si pa uspela naredit tako luštnega medvedka Pu-ja? Krasen je. user posted image  user posted image  user posted image

suzi - Lana je že proskusila čokoloda user posted image  kakšen košček ji bomo že privoščili. Saj ji midva glede tega ne moreva bit kakšen vzgled. user posted image

SN- Pu-ja je pa en stric naredu, nisem jest tak mojster. Una ta prva je moja umetnina user posted image user posted image  Sta ble pa obedve fulllll dobri.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
24.2.2009 13:35:48   
Februarka08
Listek, ful ful dobre slikce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image David je pravi princuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
24.2.2009 13:45:07   
itata
dan,

TAI IN TARA vse najboljše!!! mamicam pa user posted image user posted image user posted image

vidim, da ste vse kar ok. bolančkov malo manj. lepe slikice David, joj pa kera huda torta!!! bravo res listek.

pri nas nič novega. jakob ima tolk "dela", da še spat ne more u miru. je spal prej samo pol ure. bodo po kosilu še enkrat probaluser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
24.2.2009 13:45:54   
itata
ok pol pa bravo stricuser posted image  sam hud medo pu sto na uro

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?