|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
5.2.2009 10:51:49   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
danes sem pa jaz postala teta mali prelepi user posted image , user posted image user posted image user posted image

Čestitke teti pa mamici in očiju ter vse najboljše mali user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.2.2009 10:51:56   
tasa_m
Punce kaj boste danes kuhale? Razen Lolite, ki je skuhala že včeraj za danes user posted image
Jaz sem bila prepričana da sem vzela ven iz skrinje bedre in perutnice, pa zdaj vidim da sem vzela ven pišč. fileje.
A mi ma katera za priporočat kak fajn recept, da nea samo popečem in je to to? ! Prosim lepo.. user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.2.2009 10:52:47   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Glede mazanja presredka:ženske pišejo, da si niso mazale, pa so bile šivane, ene so si pa mazale, pa so bile vseeno šivane-nestandardni recept!user posted image

Js pa pravim, poskusiti ni greh, saj ne more škodovati!user posted image

se strinjamuser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.2.2009 10:53:23   
PERSIDA
Zakaj že pijete malinov čaj?radovednost pač.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.2.2009 10:53:31   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

js še ne! me pa že čaka na polici. Po 36 tednu, a ne! sej ti ga že lahko piješ-Lolita23!user posted image

No mene v bistvu zanima, če pač to res kaj pomaga??user posted image

nekaj je že na tem! Drugač ne bi priporočali! Sicer pa že zato, da boš se boljše počutila, ker boš vedela, da si nekaj naredila za to! user posted image

Se strinjamuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.2.2009 10:55:10   
PERSIDA
Naredi jih v smetanovi ali gobovi omaki.Lušti pač kaj češ.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.2.2009 10:56:17   
Nina00
Persida sem ti že skor verjela, da si že doma, ko si o kuhanju pisalauser posted image

Mala Čebelica čestitam za podaljšanje pogodbe user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.2.2009 10:56:49   
Persida upam da ti dajo kaj kmalu še tvojega drugega bavca k tebi in se boste skuapj cartali...

Glede kuhanja jaz mislim da ne bom nč razen če bo moj kej ko je doma nekaj se mi dogajauser posted image user posted image user posted image pa me ne vprašat kaj ker ne vemuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.2.2009 11:04:54   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober dan nosečke moje. kako ste danes? jaz sem tak slabo spala, da bom po moje danes kar na kavču večino dneva...

sem pa bla zdaj v službi, ker mi pogodba preteče čez štirinajst dni in sem dobila podaljšanje. jeeeiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za podaljšanje pogodbe!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.2.2009 11:06:52   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čeprav čaj iz malinovih listov ni najboljšega okusa, ima veliko koristi. Krepi maternico, popadki med porodom pa naj bi bili zaradi njega učinkovitejši. Vendar bodite previdni, čaja ne smete piti pred 34. tednom nosečnosti, na dan pa ga lahko zaužijete le dve skodelici.

< Sporočilo je popravil novo -- 5.2.2009 11:08:09 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.2.2009 11:07:03   
tasa_m

te pa usput,ko prideš (ko si rekla da prideš na kosilouser posted image ) prnesi eno smetano pa solate ne pozabi..
Pol jaz res nebom rabla dol hodit v trgovino, ker se tak težko premikam..user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.2.2009 11:07:18   
novo

se pridružujem, jih imam tako najbolj rada! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.2.2009 11:10:25   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Persida upam da ti dajo kaj kmalu še tvojega drugega bavca k tebi in se boste skuapj cartali...

Glede kuhanja jaz mislim da ne bom nč razen če bo moj kej ko je doma nekaj se mi dogajauser posted image user posted image user posted image pa me ne vprašat kaj ker ne vemuser posted image user posted image user posted image

cita, povej mi, prosim! user posted image
Ker sva pri isti g.; ti je delala UZ pri 30tednu, pol pa ne več. Napiši mi prosim, kaj sledi potem? Sm radovedna, kaj me čaka!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.2.2009 11:13:43   
MalaČebelica

se pridružujem, jih imam tako najbolj rada! user posted image

njamsi, njamsi

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.2.2009 11:16:23   
pocka
Dobro jutro, da se javim na raport, danes sem bolj leteča, smo že imeli zjutraj zobarja za Tajo, prej sem pa izvedla misijo nemogoče, imam pol pregled,pa sem se morala malo uredit.user posted image Uf, niso lahke.user posted image user posted image

mama_m - čestitke za malo Mašo user posted image user posted image user posted image

čebeica maja - čestitke tudi tvoji kolegici user posted image user posted image user posted image , važno,da so v redu...me je pa kar malo stisnilo,ker jaz bi tudi morala več ležat,pa ne ubogam glih najbolj

masiranje presredka - mi smo to prakticirali v prvi nosečnosti, pa ni prav nič pomagalo, je pa baje Pušenjak enkrat eni odgovoril, da bi bil efekt šele, če bi se par let vsak dan masirala user posted image . No, škodit ne more, koristit pa tudi verjetno ne.user posted image

pupa
- več sreče danes pri iskanju prstanov

sterilni zloženci - jaz sem jih nabavila v lekarni 50 kom za 3€, so pa od Tosame...v prvo smo jih uporabljali predvsem za popek, drugo se pa ne spomnim, učke se mi zdi,da smo kar z vatko umivali

kosilo - popečen goveji steak, zraven pa pašta z zelenjavo, solate se mi pa ne da delat

tasa - na kulinariki je en fajn recept s piščančjimi fileji - piščančji žur, samo ne vem,če lahko ti ješ vse tiste sestavine user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.2.2009 11:18:18   
čebeica maja

dober dan nosečke moje. kako ste danes? jaz sem tak slabo spala, da bom po moje danes kar na kavču večino dneva...

sem pa bla zdaj v službi, ker mi pogodba preteče čez štirinajst dni in sem dobila podaljšanje. jeeeiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.2.2009 11:20:17   

user posted image user posted image user posted image za podaljšanje pogodbe!

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.2.2009 11:23:04   
pocka
mala čebelica - čestitke za podaljšanje user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi danes slabo spala oz. do 4 sem super spala, od 4 dalje pa sem gledala v luft. user posted image V znak protesta sem pa kljub vsemu ležala v postelji do 7 ure. Najhujše je pa to,da ne bom mogla not prinest, ker gremo po kosilu na pregled.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.2.2009 11:23:23   

cita, povej mi, prosim! user posted image
Ker sva pri isti g.; ti je delala UZ pri 30tednu, pol pa ne več. Napiši mi prosim, kaj sledi potem? Sm radovedna, kaj me čaka!user posted image

Ja mi je delala UZ to je bil samoplačniški...potem ti pa samo meri tlak mislim da pa vodo težo in mislim da poslušate srčka otročka...pr men je vse bolj zakomplicirano ker sem imela povišan tlak in sem bila sedaj v bolnici drugače pa mislim da nč ne dela na koncu vsaj kakor se jaz spomnim...razen če te bo kaj pogledala če si že odprta ampak ti ne znam povedat...vem da ti nisem velik pomagala ampak res ne vem...

Drage moje souser posted image  men se pa kr lepo lušči čep...sem klicala G in je rekla da naj čakam na popadke ali pa seveda vodo...kaj bo prej upam da popadki lahko pa traja nekaj časa li pa hitro...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.2.2009 11:24:21   
MalaČebelica
hvala za čestitke.

zdaj pa grem malo na kavč, ker me je to podpisovanje pogodbe čisto izmučilo user posted image user posted image
se tipkamo bolj pol....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.2.2009 11:24:47   

Čeprav čaj iz malinovih listov ni najboljšega okusa, ima veliko koristi. Krepi maternico, popadki med porodom pa naj bi bili zaradi njega učinkovitejši. Vendar bodite previdni, čaja ne smete piti pred 34. tednom nosečnosti, na dan pa ga lahko zaužijete le dve skodelici.

jaz ga nisem ne v prvo pila in ga tudi sedaj ne bom sej sedaj ko čep počasi popupšča ne mislim še čaja pit...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.2.2009 11:25:37   
pocka

Drage moje souser posted image  men se pa kr lepo lušči čep...sem klicala G in je rekla da naj čakam na popadke ali pa seveda vodo...kaj bo prej upam da popadki lahko pa traja nekaj časa li pa hitro...

ojoj cita, kam se pa tebi mudi? Pa ne še ti no!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.2.2009 11:26:26   
Pupa7

user posted image Pozdravček vsem

Glih nisem vseh 150 strani prebrala ker mam med odmori 2,5 ure časauser posted image ,tak ,da ,če je kaj pomembnega bom že zvedla ne.
Mi še vedno spimo in jemo,točni ,ko švicarska urauser posted image .Pa čakamo še vedno enega ,da vidim kakšen bioritem bo pri njemuser posted image .

Drugače gledam kak zunaj sonce sije ,pa študiram kaj bi danes kuhalauser posted image .
Nič lepo se mejte ,pa se javim kaj grem malo počivat že dolgo nisem user posted image .Saj se obračam ,da ne dobim zaležninuser posted image .

ti je Pupa dala napotke? user posted image
kr pusti še se strečt, pa uživaj!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.2.2009 11:27:31   
Pupa7

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image še obstajajo fer delodajalci user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.2.2009 11:27:32   
čebeica maja

kaj se dogaja, kaj pa marc?

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.