|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
5.2.2009 10:30:03   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vse smo v odštevanju.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma po resnic, jez komaj čakam, da že mine teh 4 tedne, ker nikol nisem bila še tak lena, pa še nikol mi ni bilo toliko dolgčas.user posted image Sicer pa sem ne bi smela pritoževat nad dolgčasom, ker si ga bom mogoče še kdaj kasneje zelo želela.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Boš rekla, da ni resuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
5.2.2009 10:30:07   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

DAN

Jaz pa vam sm povem da je rodila kolegica ki je imela marca rok, punčko 2800kg in 49cm, je nosila nisko in bi morala tako ležat kot jaz, pa se ni tega nič držala, glavno da je vse ok

Čestitke družinici. Samo, da sta oba ok.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
5.2.2009 10:30:49   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao user posted image  drugače pa user posted image . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. user posted image

Meni se je prvič sladko prav uprlo ( pa sem sicer sladkosnedna ) in je bil fant. Tokrat pa mi zelo na sladko vleče user posted image  No, bomo marca vidli kaj bo.

Po kitajskem izračunu pa je prvič prišel fantek, sedaj pa punčka. Bomo vidli user posted image

user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
5.2.2009 10:30:49   
KOKICA32

DAN

Jaz pa vam sm povem da je rodila kolegica ki je imela marca rok, punčko 2800kg in 49cm, je nosila nisko in bi morala tako ležat kot jaz, pa se ni tega nič držala, glavno da je vse ok

Čestitam kolegici! user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa še kar naprej pridno počivaj! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1854
5.2.2009 10:32:37   
novo

Vse smo v odštevanju.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma po resnic, jez komaj čakam, da že mine teh 4 tedne, ker nikol nisem bila še tak lena, pa še nikol mi ni bilo toliko dolgčas.user posted image Sicer pa sem ne bi smela pritoževat nad dolgčasom, ker si ga bom mogoče še kdaj kasneje zelo želela.user posted image

Boš rekla, da ni resuser posted image user posted image user posted image

ti dam prav, zato pa se smejim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
5.2.2009 10:34:08   
novo

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, glede sterilnih zložencev sem še mislila vpr: 50 kom. jih potrebujemo? Jaz sem v lekarni zadnjič rekla, da potrebujem sterilne gazice oz. za čiščenje popka in okic pri novorojenčku in mi je dala Tosamine gaze oz. na paketku piše Set tampon iz gaze 25.kos.
A je to to ali moram nakupit še kaj? user posted image user posted image

Sterilni zloženci 5*5 oz. gazice...

Jaz sem jih kupila v Sanolaborju. Za celo škatlo - 50 kom sem odštela 6€, torej 0,12 je kom.

Dokler se popek ne zaceli oz. odlušči jih menjaš pri vsakem previjanju. torej ziher jih rabimo po 8 kom na dan...

Jaz jih sicer poznam že od prej in so take fine mehke, na otip žametne gazice. Full boljše od Tosaminih, ker niso tko grobo tkane. Firma je Nissan. Priporočam.

no, zdej pa res grem pogledat, kaj sem jaz kupla in koliko. Se ne spomnim več! user posted image

še dobr da sm pogledala. user posted image Js jih imam celo 10 kom. Bom res dokupla v lekarni.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
5.2.2009 10:34:23   
NoBady
Dobro jutroooooo ...

Men je tut zadnje čase ful dolgčas in skos razmišljam kok bi to delala z malčkom, pa bi šla na sprehod pa to pa ono in tretje... samo ko bo pa tuki bom pa verjetno še vesela tisti čas ko bo spal in bom mela mal časa zaseuser posted image

Mene pa zadnje dni ponoči ful boli v spodnjem delu trebuha.. ka to? to zato ko tko zateguje al kaj... user posted image Včeri mi je prvič začel trebuh otrdevat... če je to otrdevanje, tko trd trebuh je ratal pa bolel me je... user posted image hhmmmm... dost jamranja in pritoževanja...

Dans se mi je ful neki zaluštal da bi neki sladkega spekla, in bom šla kr zele v akcijo dokler me še drži - bom probala če mi bo ratal nrdit KINDER PINGUI user posted image tisti iz trgovine mi je ful dober, da vidmo ka  bo meni ratalouser posted image
Če bote pridne dobite za probatuser posted image

Lep dan! papa

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
5.2.2009 10:34:46   
KOKICA32
Punce, lepo čvekajte..jaz grem na sprehod..ker spet sije SONČEK!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
5.2.2009 10:35:03   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps
vprašanje,kolk je tistih,ko imajouser posted image ,ki vedo,kaj bouser posted image

Mi pa res ne vemo, tako kot prvič user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
5.2.2009 10:36:17   
čebeica maja

DAN

no, pol pa ne skači preveč, da boš ostala marčevka! user posted image user posted image user posted image

hvala vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim da mi nobena tako pridna kot jaz, ko od začetka že ležimuser posted image user posted image user posted image user posted image  do marca še ležim pol bom pa jaz tud tako skakala kot punčka -avatar, zdej pa ona namest mene skačeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 5.2.2009 10:38:28 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
5.2.2009 10:38:21   
Lolita23
Ej a katera pije že malinov čaj????

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1861
5.2.2009 10:38:26   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Punce, lepo čvekajte..jaz grem na sprehod..ker spet sije SONČEK!!!! user posted image user posted image user posted image

kakšno sonce!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
5.2.2009 10:40:45   
novo
js še ne! me pa že čaka na polici. Po 36 tednu, a ne! sej ti ga že lahko piješ-Lolita23!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
5.2.2009 10:41:23   
PERSIDA
user posted image Pozdravček vsem

Glih nisem vseh 150 strani prebrala ker mam med odmori 2,5 ure časauser posted image ,tak ,da ,če je kaj pomembnega bom že zvedla ne.
Mi še vedno spimo in jemo,točni ,ko švicarska urauser posted image .Pa čakamo še vedno enega ,da vidim kakšen bioritem bo pri njemuser posted image .

Drugače gledam kak zunaj sonce sije ,pa študiram kaj bi danes kuhalauser posted image .
Nič lepo se mejte ,pa se javim kaj grem malo počivat že dolgo nisem user posted image .Saj se obračam ,da ne dobim zaležninuser posted image .

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
5.2.2009 10:41:37   
novo

DAN

no, pol pa ne skači preveč, da boš ostala marčevka! user posted image user posted image user posted image

hvala vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim da mi nobena tako pridna kot jaz, ko od začetka že ležimuser posted image user posted image user posted image user posted image  do marca še ležim pol bom pa jaz tud tako skakala kot punčka -avatar, zdej pa ona namest mene skačeuser posted image user posted image user posted image user posted image  

sej zato sm pa napisala da ne skači preveč, ko sem vidla tisto čebelico!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1865
5.2.2009 10:41:52   
čebeica maja

jst sem začela pit čaj za nosečnie, kjer so tud not malinovi listi, sm verjetn jih je bol mal, je pa ta čaj tud za odvajanje vode

< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 5.2.2009 10:42:06 >

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.2.2009 10:43:28   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Glih nisem vseh 150 strani prebrala ker mam med odmori 2,5 ure časauser posted image ,tak ,da ,če je kaj pomembnega bom že zvedla ne.
Mi še vedno spimo in jemo,točni ,ko švicarska urauser posted image .Pa čakamo še vedno enega ,da vidim kakšen bioritem bo pri njemuser posted image .

Drugače gledam kak zunaj sonce sije ,pa študiram kaj bi danes kuhalauser posted image .
Nič lepo se mejte ,pa se javim kaj grem malo počivat že dolgo nisem user posted image .Saj se obračam ,da ne dobim zaležninuser posted image .

ti je Pupa dala napotke? user posted image
kr pusti še se strečt, pa uživaj!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.2.2009 10:44:11   
Lolita23

js še ne! me pa že čaka na polici. Po 36 tednu, a ne! sej ti ga že lahko piješ-Lolita23!user posted image

No mene v bistvu zanima, če pač to res kaj pomaga??user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.2.2009 10:45:47   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo napredujete bravo, kuhanje te bo že počakalo

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
5.2.2009 10:46:15   
novo

nekaj je že na tem! Drugač ne bi priporočali! Sicer pa že zato, da boš se boljše počutila, ker boš vedela, da si nekaj naredila za to! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
5.2.2009 10:46:46   
čebeica maja

DAN

hvala vsem

sej zato sm pa napisala da ne skači preveč, ko sem vidla tisto čebelico!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
5.2.2009 10:48:53   
novo
 Glede mazanja presredka:ženske pišejo, da si niso mazale, pa so bile šivane, ene so si pa mazale, pa so bile vseeno šivane-nestandardni recept!user posted image

Js pa pravim, poskusiti ni greh, saj ne more škodovati!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
5.2.2009 10:49:27   
NoBady

js pijem malinov čajuser posted image ravnoo sm ga spila... tam kjer sem ga kupila mi je rekla da od dopolnjenega 34 tedna lahko piješ, jaz sem ga začela pit od dopolnjenega 35tedna...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
5.2.2009 10:49:53   
MalaČebelica
dober dan nosečke moje. kako ste danes? jaz sem tak slabo spala, da bom po moje danes kar na kavču večino dneva...

sem pa bla zdaj v službi, ker mi pogodba preteče čez štirinajst dni in sem dobila podaljšanje. jeeeiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1874
5.2.2009 10:50:39   
čebeica maja

nekaj je že na tem! Drugač ne bi priporočali! Sicer pa že zato, da boš se boljše počutila, ker boš vedela, da si nekaj naredila za to! user posted image

neven če kej pomaga, pred dvemi leti ko sem bla v MŠ je babca rekla da je to spet neka modna muha, sm takrat je blo to bol nanovo, sej škodt nima kej, če pa nuca pa tolk bolš

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.