![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:30:03
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vse smo v odštevanju. Ma po resnic, jez komaj čakam, da že mine teh 4 tedne, ker nikol nisem bila še tak lena, pa še nikol mi ni bilo toliko dolgčas. Sicer pa sem ne bi smela pritoževat nad dolgčasom, ker si ga bom mogoče še kdaj kasneje zelo želela. Boš rekla, da ni res
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:30:07
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN Jaz pa vam sm povem da je rodila kolegica ki je imela marca rok, punčko 2800kg in 49cm, je nosila nisko in bi morala tako ležat kot jaz, pa se ni tega nič držala, glavno da je vse ok Čestitke družinici. Samo, da sta oba ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:30:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ej punce, tiste ki veste spol otroka - kaj vam bolj paše jest, sladko ali kislo? Ker pravijo (babje čenče), da če ti paše sladko, bo kao drugače pa . Sej ne da verjamem v to, sam tak mal za razvedrilo in smeh, povejte no. Meni se je prvič sladko prav uprlo ( pa sem sicer sladkosnedna ) in je bil fant. Tokrat pa mi zelo na sladko vleče No, bomo marca vidli kaj bo. Po kitajskem izračunu pa je prvič prišel fantek, sedaj pa punčka. Bomo vidli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:30:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN Jaz pa vam sm povem da je rodila kolegica ki je imela marca rok, punčko 2800kg in 49cm, je nosila nisko in bi morala tako ležat kot jaz, pa se ni tega nič držala, glavno da je vse ok Čestitam kolegici! Ti pa še kar naprej pridno počivaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:32:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vse smo v odštevanju. Ma po resnic, jez komaj čakam, da že mine teh 4 tedne, ker nikol nisem bila še tak lena, pa še nikol mi ni bilo toliko dolgčas. Sicer pa sem ne bi smela pritoževat nad dolgčasom, ker si ga bom mogoče še kdaj kasneje zelo želela. Boš rekla, da ni res ti dam prav, zato pa se smejim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:34:08
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, glede sterilnih zložencev sem še mislila vpr: 50 kom. jih potrebujemo? Jaz sem v lekarni zadnjič rekla, da potrebujem sterilne gazice oz. za čiščenje popka in okic pri novorojenčku in mi je dala Tosamine gaze oz. na paketku piše Set tampon iz gaze 25.kos. A je to to ali moram nakupit še kaj? Sterilni zloženci 5*5 oz. gazice... Jaz sem jih kupila v Sanolaborju. Za celo škatlo - 50 kom sem odštela 6€, torej 0,12 je kom. Dokler se popek ne zaceli oz. odlušči jih menjaš pri vsakem previjanju. torej ziher jih rabimo po 8 kom na dan... Jaz jih sicer poznam že od prej in so take fine mehke, na otip žametne gazice. Full boljše od Tosaminih, ker niso tko grobo tkane. Firma je Nissan. Priporočam. no, zdej pa res grem pogledat, kaj sem jaz kupla in koliko. Se ne spomnim več! še dobr da sm pogledala. Js jih imam celo 10 kom. Bom res dokupla v lekarni.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:34:23
|
|
|
|
NoBady
|
Dobro jutroooooo ... Men je tut zadnje čase ful dolgčas in skos razmišljam kok bi to delala z malčkom, pa bi šla na sprehod pa to pa ono in tretje... samo ko bo pa tuki bom pa verjetno še vesela tisti čas ko bo spal in bom mela mal časa zase Mene pa zadnje dni ponoči ful boli v spodnjem delu trebuha.. ka to? to zato ko tko zateguje al kaj... Včeri mi je prvič začel trebuh otrdevat... če je to otrdevanje, tko trd trebuh je ratal pa bolel me je... hhmmmm... dost jamranja in pritoževanja... Dans se mi je ful neki zaluštal da bi neki sladkega spekla, in bom šla kr zele v akcijo dokler me še drži - bom probala če mi bo ratal nrdit KINDER PINGUI tisti iz trgovine mi je ful dober, da vidmo ka bo meni ratalo Če bote pridne dobite za probat Lep dan! papa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:34:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
Punce, lepo čvekajte..jaz grem na sprehod..ker spet sije SONČEK!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:35:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps vprašanje,kolk je tistih,ko imajo ,ki vedo,kaj bo Mi pa res ne vemo, tako kot prvič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:36:17
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN Jaz pa vam sm povem da je rodila kolegica ki je imela marca rok, punčko 2800kg in 49cm, je nosila nisko in bi morala tako ležat kot jaz, pa se ni tega nič držala, glavno da je vse ok no, pol pa ne skači preveč, da boš ostala marčevka! hvala vsem mislim da mi nobena tako pridna kot jaz, ko od začetka že ležim do marca še ležim pol bom pa jaz tud tako skakala kot punčka -avatar, zdej pa ona namest mene skače
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 5.2.2009 10:38:28 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:38:21
|
|
|
|
Lolita23
|
Ej a katera pije že malinov čaj????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:38:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, lepo čvekajte..jaz grem na sprehod..ker spet sije SONČEK!!!! kakšno sonce!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:40:45
|
|
|
|
novo
|
js še ne! me pa že čaka na polici. Po 36 tednu, a ne! sej ti ga že lahko piješ-Lolita23!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:41:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Pozdravček vsem Glih nisem vseh 150 strani prebrala ker mam med odmori 2,5 ure časa ,tak ,da ,če je kaj pomembnega bom že zvedla ne. Mi še vedno spimo in jemo,točni ,ko švicarska ura .Pa čakamo še vedno enega ,da vidim kakšen bioritem bo pri njem . Drugače gledam kak zunaj sonce sije ,pa študiram kaj bi danes kuhala . Nič lepo se mejte ,pa se javim kaj grem malo počivat že dolgo nisem .Saj se obračam ,da ne dobim zaležnin .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:41:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN Jaz pa vam sm povem da je rodila kolegica ki je imela marca rok, punčko 2800kg in 49cm, je nosila nisko in bi morala tako ležat kot jaz, pa se ni tega nič držala, glavno da je vse ok no, pol pa ne skači preveč, da boš ostala marčevka! hvala vsem mislim da mi nobena tako pridna kot jaz, ko od začetka že ležim do marca še ležim pol bom pa jaz tud tako skakala kot punčka -avatar, zdej pa ona namest mene skače sej zato sm pa napisala da ne skači preveč, ko sem vidla tisto čebelico!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:41:52
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ej a katera pije že malinov čaj???? jst sem začela pit čaj za nosečnie, kjer so tud not malinovi listi, sm verjetn jih je bol mal, je pa ta čaj tud za odvajanje vode
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 5.2.2009 10:42:06 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:43:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pozdravček vsem Glih nisem vseh 150 strani prebrala ker mam med odmori 2,5 ure časa ,tak ,da ,če je kaj pomembnega bom že zvedla ne. Mi še vedno spimo in jemo,točni ,ko švicarska ura .Pa čakamo še vedno enega ,da vidim kakšen bioritem bo pri njem . Drugače gledam kak zunaj sonce sije ,pa študiram kaj bi danes kuhala . Nič lepo se mejte ,pa se javim kaj grem malo počivat že dolgo nisem .Saj se obračam ,da ne dobim zaležnin . ti je Pupa dala napotke? kr pusti še se strečt, pa uživaj!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:44:11
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo js še ne! me pa že čaka na polici. Po 36 tednu, a ne! sej ti ga že lahko piješ-Lolita23! No mene v bistvu zanima, če pač to res kaj pomaga??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:45:47
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pozdravček vsem Glih nisem vseh 150 strani prebrala ker mam med odmori 2,5 ure časa ,tak ,da ,če je kaj pomembnega bom že zvedla ne. Mi še vedno spimo in jemo,točni ,ko švicarska ura .Pa čakamo še vedno enega ,da vidim kakšen bioritem bo pri njem . Drugače gledam kak zunaj sonce sije ,pa študiram kaj bi danes kuhala . Nič lepo se mejte ,pa se javim kaj grem malo počivat že dolgo nisem .Saj se obračam ,da ne dobim zaležnin . lepo napredujete bravo, kuhanje te bo že počakalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:46:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo js še ne! me pa že čaka na polici. Po 36 tednu, a ne! sej ti ga že lahko piješ-Lolita23! No mene v bistvu zanima, če pač to res kaj pomaga?? nekaj je že na tem! Drugač ne bi priporočali! Sicer pa že zato, da boš se boljše počutila, ker boš vedela, da si nekaj naredila za to!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:46:46
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja DAN Jaz pa vam sm povem da je rodila kolegica ki je imela marca rok, punčko 2800kg in 49cm, je nosila nisko in bi morala tako ležat kot jaz, pa se ni tega nič držala, glavno da je vse ok no, pol pa ne skači preveč, da boš ostala marčevka! hvala vsem mislim da mi nobena tako pridna kot jaz, ko od začetka že ležim do marca še ležim pol bom pa jaz tud tako skakala kot punčka -avatar, zdej pa ona namest mene skače sej zato sm pa napisala da ne skači preveč, ko sem vidla tisto čebelico!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:48:53
|
|
|
|
novo
|
Glede mazanja presredka:ženske pišejo, da si niso mazale, pa so bile šivane, ene so si pa mazale, pa so bile vseeno šivane-nestandardni recept! Js pa pravim, poskusiti ni greh, saj ne more škodovati!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:49:27
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ej a katera pije že malinov čaj???? js pijem malinov čaj ravnoo sm ga spila... tam kjer sem ga kupila mi je rekla da od dopolnjenega 34 tedna lahko piješ, jaz sem ga začela pit od dopolnjenega 35tedna...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:49:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober dan nosečke moje. kako ste danes? jaz sem tak slabo spala, da bom po moje danes kar na kavču večino dneva... sem pa bla zdaj v službi, ker mi pogodba preteče čez štirinajst dni in sem dobila podaljšanje. jeeeiiiiii
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 10:50:39
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo js še ne! me pa že čaka na polici. Po 36 tednu, a ne! sej ti ga že lahko piješ-Lolita23! No mene v bistvu zanima, če pač to res kaj pomaga?? nekaj je že na tem! Drugač ne bi priporočali! Sicer pa že zato, da boš se boljše počutila, ker boš vedela, da si nekaj naredila za to! neven če kej pomaga, pred dvemi leti ko sem bla v MŠ je babca rekla da je to spet neka modna muha, sm takrat je blo to bol nanovo, sej škodt nima kej, če pa nuca pa tolk bolš
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.