![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:29:03
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita [ Drage moje so men se pa kr lepo lušči čep...sem klicala G in je rekla da naj čakam na popadke ali pa seveda vodo...kaj bo prej upam da popadki lahko pa traja nekaj časa li pa hitro... Caki ,caki a nimas ti sele na zacetku marca rok..kam hitis????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:29:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce kaj boste danes kuhale? Razen Lolite, ki je skuhala že včeraj za danes Jaz sem bila prepričana da sem vzela ven iz skrinje bedre in perutnice, pa zdaj vidim da sem vzela ven pišč. fileje. A mi ma katera za priporočat kak fajn recept, da nea samo popečem in je to to? ! Prosim lepo.. nareži jih na trakce, dodaj sojino omako, česen, malo zenfa, vrečko parmezana in na koncu kislo smetano... pride njamiiii recept sm si pa sama zmisnla zraven grejo super marušini oblački al pa njoki ali riž
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:29:38
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ IZVIRNO SPOROČILO: cita Jutro a sem prva nekaj me zanima tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja?????? no meni se je odluščil čep v nedeljo okoli 16-17 ure smo bili ravno na kostanjevem pikniku odluščil se mi je pa cel naenkrat ker pol ni blo več nič sluzasto, žilasto krvavo, je pa zelo malo tega vsaj pri meni je bilo, drugače sem pa slišala da se lahko lušči tudi do 3 dni.... sem pa imela v nedeljo zvečer tudi rahle redne popadke ampak sem šla spat ker nisem vedla da smo že tam.... pol v ponedeljek cez dan nič, sem pa fulll hodila tisti dan da bi ja kej blo, zvečer ko sem se pa umirila so bili pa spet redni rahli popadki in ob 22 sem mela dost in sem rekla da se greva kazat..... itak mi ni nč pokazal ctg (mi tudi ni kazal ko sem bila našopana s popadki in bi jih moral kazat pa ni blo nič, je rekla babica, da včasih ne pokaže...) in so me sprejeli ponoči mi je pa začela voda odtekat, sam sem mislila ene dvakrat da sem se samo malo polulala pa popadki so bili tudi že malce bolj resni čeprav nič v primerjavi z umetnimi.... no in pol zjutri ko me pošljejo na ctg ki ni nč kazal lepo vstanem iz postelje in bloooop voda se je ulila ven iz mene, no pol sem se kaki dve uri spehajala okol s tistim gromozanskim vložkom ker mi ni vsa naenkrt stekla okol 8 zjutri so mi pa naštimal umetne ob 13:42 sem pa rodila....dva dni pred PDP ufff mal mi je všlo iz pod kontrole, ampak ko začnem o tem pisat ne morem na kratko... Hvala!!!!!!Pa če čep gre ni nujno da i potem tudi voda odteče al kako je to???? no sej meni ni takoj voda odtekla in pomoje če drugi dan ne bi bila pouhne energije da bi razne hribe premagovale mi verjetn ne bi začela odtekat, ali pač kaj vem.... drugače pa jz počakam tja do 24.2 potem bom pa začela mal okol racat bomo vidl kako bo tokrat... drugače sem pa danes poiskala škatle s cunjami do treh mesecu in ne morem verjet kolk velik je tega....morem začet s pranjem, pa za otročka morem prpravt da bo moj imel kej za sabo prnest k bom rodila.... čeprav je to drugi otrok še vedno nevem če bi sploh znal prou prnest vse... a ve ste si že izmenjale tel. za poročanje o porodih al kako ste se zmenile....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:32:28
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: cita [ Drage moje so men se pa kr lepo lušči čep...sem klicala G in je rekla da naj čakam na popadke ali pa seveda vodo...kaj bo prej upam da popadki lahko pa traja nekaj časa li pa hitro... Caki ,caki a nimas ti sele na zacetku marca rok..kam hitis???? CITA pravjo da se čep lahko odlušči tud 14 dni preden greš rodit, tko da lahko še vseeno malo počakaš ane drugače pa da se ti vse izteče po najlažji poti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:33:13
|
|
|
|
_andreja_
|
joj cita brž ležat pa ne preveč okol skakat, sam kar je nujno....drugače pa imaš še samo 3 tedne in otroček je razvit, samo na teži bosta pršparala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:33:17
|
|
|
|
Pupa7
|
JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:33:18
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce kaj boste danes kuhale? Razen Lolite, ki je skuhala že včeraj za danes Jaz sem bila prepričana da sem vzela ven iz skrinje bedre in perutnice, pa zdaj vidim da sem vzela ven pišč. fileje. A mi ma katera za priporočat kak fajn recept, da nea samo popečem in je to to? ! Prosim lepo.. Narezes cebulo na listke,dodas piscancji file ,ki ga prej narzes na listice ali kocke...das preprazit, ko je lepo vse zarumenelo dodas mandelje in zacimbe ..preprazis na hitro.. Potem skuhas riz ,ko je skoraj ze skuhan ga odcedis , vrzes na ponev dodas jajcko ,zmesas ..dodas piscanska z manelji in dober tek...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:34:47
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII je treba zapit to dobro novico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:35:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: cita Drage moje so men se pa kr lepo lušči čep...sem klicala G in je rekla da naj čakam na popadke ali pa seveda vodo...kaj bo prej upam da popadki lahko pa traja nekaj časa li pa hitro... ojoj cita, kam se pa tebi mudi? Pa ne še ti no! citaaa ne nas strašit!!!! drži se!
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:35:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII je treba zapit to dobro novico ja, hahah, zdaj se ga bom vsekala s čajem in vodo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:35:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce kaj boste danes kuhale? Razen Lolite, ki je skuhala že včeraj za danes Jaz sem bila prepričana da sem vzela ven iz skrinje bedre in perutnice, pa zdaj vidim da sem vzela ven pišč. fileje. A mi ma katera za priporočat kak fajn recept, da nea samo popečem in je to to? ! Prosim lepo.. Jaz kuham madžarski paprikaš za mojega, jaz pa bom kar eno juhico pojedla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:36:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII Super, se je splačalo še enkrat iti! Sta bila draga?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:36:46
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII Super, se je splačalo še enkrat iti! Sta bila draga? ja nismo šparal, ker se je tašča ponudla da kupi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:37:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce kaj boste danes kuhale? Razen Lolite, ki je skuhala že včeraj za danes Jaz sem bila prepričana da sem vzela ven iz skrinje bedre in perutnice, pa zdaj vidim da sem vzela ven pišč. fileje. A mi ma katera za priporočat kak fajn recept, da nea samo popečem in je to to? ! Prosim lepo.. Jaz kuham madžarski paprikaš za mojega, jaz pa bom kar eno juhico pojedla... nevem zakaj si me zdaj spomnla, da kak bi jaz en golaž jedla bo treba en dan v akcijo stopit, ma kera kaki ekstra recept mogoče?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:37:55
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:38:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII Super, se je splačalo še enkrat iti! Sta bila draga? ja nismo šparal, ker se je tašča ponudla da kupi No, vidiš, da imaš zlato taščo! Te te že hoče za snaho imet...Če se je izprsila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:38:40
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zakaj že pijete malinov čaj?radovednost pač. Čeprav čaj iz malinovih listov ni najboljšega okusa, ima veliko koristi. Krepi maternico, popadki med porodom pa naj bi bili zaradi njega učinkovitejši. Vendar bodite previdni, čaja ne smete piti pred 34. tednom nosečnosti, na dan pa ga lahko zaužijete le dve skodelici. A ne pišem kao 1X na dan 2, 5 dcl??'
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:39:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII Super, se je splačalo še enkrat iti! Sta bila draga? ja nismo šparal, ker se je tašča ponudla da kupi No, vidiš, da imaš zlato taščo! Te te že hoče za snaho imet...Če se je izprsila! čaki da bom vidla odziv, ko bo za ceno zvedla... jah, sej se je sama ponudla ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:40:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII Super, se je splačalo še enkrat iti! Sta bila draga? ja nismo šparal, ker se je tašča ponudla da kupi pupa bravooooooo za prstane. tokrat pa tudi tašča zasluži he he he
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:40:16
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zakaj že pijete malinov čaj?radovednost pač. Čeprav čaj iz malinovih listov ni najboljšega okusa, ima veliko koristi. Krepi maternico, popadki med porodom pa naj bi bili zaradi njega učinkovitejši. Vendar bodite previdni, čaja ne smete piti pred 34. tednom nosečnosti, na dan pa ga lahko zaužijete le dve skodelici. A ne pišem kao 1X na dan 2, 5 dcl??' po mojem je čist odvisno kako skodelico maš, čeprov dvomim da če spiješ 4 dcl da nardi kako štalo edino to, da je zanič za pit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:41:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JAZ PA VAM CELA SREČNA SPOROČAM, DA SEM KONČNO IZBRALA IN DALA IZDELAT POROČNE PRSTANE JEIIIIIIIII Super, se je splačalo še enkrat iti! Sta bila draga? ja nismo šparal, ker se je tašča ponudla da kupi pupa bravooooooo za prstane. tokrat pa tudi tašča zasluži he he he čebelica hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:41:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce kaj boste danes kuhale? Razen Lolite, ki je skuhala že včeraj za danes Jaz sem bila prepričana da sem vzela ven iz skrinje bedre in perutnice, pa zdaj vidim da sem vzela ven pišč. fileje. A mi ma katera za priporočat kak fajn recept, da nea samo popečem in je to to? ! Prosim lepo.. Jaz kuham madžarski paprikaš za mojega, jaz pa bom kar eno juhico pojedla... nevem zakaj si me zdaj spomnla, da kak bi jaz en golaž jedla bo treba en dan v akcijo stopit, ma kera kaki ekstra recept mogoče? če misliš govejega..ga jaz delam tako, da dam toliko čebule kot govedine..torej 1:1...čebulo zarumeniš, daš na kocke narezano govejo meso (jaz narežem na res male koščke...ca 1,5-1 cm), sladko papriko, česen, parad. koncentrat, kečap (za foro in okus), sol ali vegeto, malo zaliješ..pokriješ in malo tinstaš..potem pa dodaš še več vode in počasi kuhaš kakšno urco...DOber tek!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:42:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zakaj že pijete malinov čaj?radovednost pač. Čeprav čaj iz malinovih listov ni najboljšega okusa, ima veliko koristi. Krepi maternico, popadki med porodom pa naj bi bili zaradi njega učinkovitejši. Vendar bodite previdni, čaja ne smete piti pred 34. tednom nosečnosti, na dan pa ga lahko zaužijete le dve skodelici. A ne pišem kao 1X na dan 2, 5 dcl??' Kje pa se ga kupi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:42:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce kaj boste danes kuhale? Razen Lolite, ki je skuhala že včeraj za danes Jaz sem bila prepričana da sem vzela ven iz skrinje bedre in perutnice, pa zdaj vidim da sem vzela ven pišč. fileje. A mi ma katera za priporočat kak fajn recept, da nea samo popečem in je to to? ! Prosim lepo.. Jaz kuham madžarski paprikaš za mojega, jaz pa bom kar eno juhico pojedla... nevem zakaj si me zdaj spomnla, da kak bi jaz en golaž jedla bo treba en dan v akcijo stopit, ma kera kaki ekstra recept mogoče? če misliš govejega..ga jaz delam tako, da dam toliko čebule kot govedine..torej 1:1...čebulo zarumeniš, daš na kocke narezano govejo meso (jaz narežem na res male koščke...ca 1,5-1 cm), sladko papriko, česen, parad. koncentrat, kečap (za foro in okus), sol ali vegeto, malo zaliješ..pokriješ in malo tinstaš..potem pa dodaš še več vode in počasi kuhaš kakšno urco...DOber tek! ja ja govejega sm misnla in HVALA kokica zlata si
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 5.2.2009 11:43:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 če misliš govejega..ga jaz delam tako, da dam toliko čebule kot govedine..torej 1:1...čebulo zarumeniš, daš na kocke narezano govejo meso (jaz narežem na res male koščke...ca 1,5-1 cm), sladko papriko, česen, parad. koncentrat, kečap (za foro in okus), sol ali vegeto, malo zaliješ..pokriješ in malo tinstaš..potem pa dodaš še več vode in počasi kuhaš kakšno urco...DOber tek! ja ja govejega sm misnla in HVALA kokica zlata si No problem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiImela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.