Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:13:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu ja, sam še ti si manjkala aja, pa Grahec ima popadke...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:16:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica jaz itak skoz neki sprašujem...tako da imam spet eno vprašanje - da ne boste samo o napol pošišanih čvekale al kakorkoli že rečete: 1. Ali si boste ve tudi kmal po rojstvu za vrtec oddajale vloge? Ne vem še... Verjetno ne bo potrebno, ker imamo že eno punco notri in bo drugi lažje prišel zraven. 2. A mož odda tisto vlogo za očetovskega, ko ga hoče koristit, al kaj prej to lahko naredi? nisem še poklicala na CSD, raje tale svet modrih na RR-u Skupaj bova šla na CSD in izpolnila vso birokracijo. 3. Glede otroškega dodatka - a nam za letos to pripada? če damo po rojstvu vlogo? Pripada od meseca otrokovega rojstva. Če boš rodila marca, ti priprada od marca.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:17:02
|
|
|
|
Najaa
|
yania, točno, te brisače s kapuco sem tudi jaz vidla v Kiku! Super, da si omenila. In so bile prav dobre, tako da bom kar tak vzela. mamaM, super za pregled. Le počivaj. lejca ti imaš tudi tako lep avatar! Obiski - se spomnim prvič, ko sem rekla, da v P ne rabim veliko obiskov... potem sem bila pa tako polna energije in otročka sem hotla vsem pokazat, da mi je kar pasalo malo počvekat. Doma sva pa začela sprejemat obiske po 1 mesecu. In tako bo tudi zdaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:17:47
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobro jutro... Sem ravnokar pršla s pregleda... joj ob 8 zjutri sem že mela... je blo tko zgodi za vstat, mi učke kr skup vleče... no da dam podatke, potem se grem pa mal nazaj uležt, ker ponoč nisem dobr spala... kar bo čedali pogosteje se mi zdi... dans sem mela 1.ctg, tko da ni kej velik za napisat, skor sm že zaspala tam ko sem ležala, ampak je mali potem začel na veliko razgrajat, je mogla dohtarca dvakrat prestavt on za poslušat srčka, ko se je tok premaknu ozirma skril naslednji pregled mam 17.2., takrat bo ctg in UZ + še on pregled za streptokok sma se dans zmenle... kilogrami kar naraščajo do zdaj je že +20kg!!! (pa mi G. nč ne reče... čeprou sama ne morm vrjet kam grejo te kile, ker ok, sej sm se zredila, sam ni vidt da za 20kg...joj... zdej pa res začnem mal gledat ka pojem, ker bo mali mel preveč kg in bo še težji porod... obseg trebuha je pa 107cm ... tko, zvečer oziroma popoldne prpopam še kako slikco bušija k je glih 35tednov... Zdej grem pa mal v vodoraven položaj, se mi ne da več... ajde čveke, lep dan vam želim za pregled ne rabi te pa bit strah,da bi zarad tega,ker se ti rediš bebi bil tolk težji si predstavljaš,kakšni bi mogli bit tisti,ko se mame zredijo po 30kg ali več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:18:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu Smo že v 4.prestavi... Še mal kave imam za spit preden dam v 5.!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:19:03
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvoje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:19:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Poslano! 32.tednov urejeno iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:19:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobro jutro... Sem ravnokar pršla s pregleda... joj ob 8 zjutri sem že mela... je blo tko zgodi za vstat, mi učke kr skup vleče... no da dam podatke, potem se grem pa mal nazaj uležt, ker ponoč nisem dobr spala... kar bo čedali pogosteje se mi zdi... dans sem mela 1.ctg, tko da ni kej velik za napisat, skor sm že zaspala tam ko sem ležala, ampak je mali potem začel na veliko razgrajat, je mogla dohtarca dvakrat prestavt on za poslušat srčka, ko se je tok premaknu ozirma skril naslednji pregled mam 17.2., takrat bo ctg in UZ + še on pregled za streptokok sma se dans zmenle... kilogrami kar naraščajo do zdaj je že +20kg!!! (pa mi G. nč ne reče... čeprou sama ne morm vrjet kam grejo te kile, ker ok, sej sm se zredila, sam ni vidt da za 20kg...joj... zdej pa res začnem mal gledat ka pojem, ker bo mali mel preveč kg in bo še težji porod... obseg trebuha je pa 107cm ... tko, zvečer oziroma popoldne prpopam še kako slikco bušija k je glih 35tednov... Zdej grem pa mal v vodoraven položaj, se mi ne da več... ajde čveke, lep dan vam želim čestitke za pregled, sam tista da če se ti zrediš da se bebek tudi, si pa tak v temo brcnla kaj so vas pa v MŠ učili?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:20:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu Smo že v 4.prestavi... Še mal kave imam za spit preden dam v 5.! da ne bo menjalnik pokno
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:20:45
|
|
|
|
Najaa
|
Srečanje primorke - torej jutri, 4.2. dejmo rečt ob 10h? KJE?? Samo še to nam manjka. Meni je vseeno... Če bo deževalo, kar bo ali pa bo tako usrano vreme... potem nekje notri. Bomo pa vse brez otrok, tako da ne rabimo iskat igralnice. Če se nobena ne javi do ene 16h danes, bom sama določila kraj. In glede na to, da moram v šoping, bo to verjetno kakšna Supernova...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:21:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvoje jaz še tega nimam vsaj zapakiranga ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:21:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Poslano! 32.tednov urejeno iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii A čeveljčki?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:21:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu Smo že v 4.prestavi... Še mal kave imam za spit preden dam v 5.! da ne bo menjalnik pokno Ni se za bat, ker hitro pade spet v 3. ali celo 2. ali kar v ler...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:22:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvoje jaz še tega nimam vsaj zapakiranga ne Jaz tudi ne... Še torbe mi dragi ni prinesel iz avta... ajej no... nič me ne jemlje resno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:22:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps Poslano! 32.tednov urejeno iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii A čeveljčki? tud to ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:23:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A čeveljčki? lahko tudi ja čeveljčki ampak tudi buši s čeveljčki..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:23:39
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvoje jaz še tega nimam vsaj zapakiranga ne Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:23:47
|
|
|
|
novo
|
dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:24:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi ne... Še torbe mi dragi ni prinesel iz avta... ajej no... nič me ne jemlje resno... najaa on ima očitno tudi v leru
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:24:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvoje jaz še tega nimam vsaj zapakiranga ne Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. tak dolgo pa res ne mislim čakat!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:26:37
|
|
|
|
novo
|
Sm kr šla pogledat, kdaj ma Grahec PDP. Počasi Grahec, pa zmeni se s tvojim : Mu povej, da je zunaj sneg in mrzlo, da naj bo še na toplem!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:26:39
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvoje jaz še tega nimam vsaj zapakiranga ne Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. tak dolgo pa res ne mislim čakat! jaz tudi ne, sam kaj če pa naši mislijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:26:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A čeveljčki? lahko tudi ja čeveljčki ampak tudi buši s čeveljčki.. Sem dobila idejo v reviji Mama... In sem kuj ponucala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:27:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. uh pol so v Mb. za 2 dni hitrejši. Če štejem da rodim 14 dni po PDPju bom rodila točno na 1. APRIL Saj me še noben resno nebo jemal takrat..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:28:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi ne... Še torbe mi dragi ni prinesel iz avta... ajej no... nič me ne jemlje resno... najaa on ima očitno tudi v leru Ja. Sej je vedno v leru ali v 1. Pol pa na koncu nori ko zmešan...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?