|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
3.2.2009 10:13:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro pupe,

kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu user posted image

ja, sam še ti si manjkala user posted image  aja, pa Grahec ima popadke...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 651
3.2.2009 10:16:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

jaz itak skoz neki sprašujem...tako da imam spet eno vprašanje - da ne boste samo o napol pošišanih čvekaleuser posted image user posted image al kakorkoli že rečete:

1. Ali si boste ve tudi kmal po rojstvu za vrtec oddajale vloge?
Ne vem še... Verjetno ne bo potrebno, ker imamo že eno punco notri in bo drugi lažje prišel zraven.

2. A mož odda tisto vlogo za očetovskega, ko ga hoče koristit, al kaj prej to lahko naredi? nisem še poklicala na CSD, raje tale svet modrih na RR-u user posted image user posted image
Skupaj bova šla na CSD in izpolnila vso birokracijo.

3. Glede otroškega dodatka - a nam za letos to pripada? če damo po rojstvu vlogo?

Pripada od meseca otrokovega rojstva. Če boš rodila marca, ti priprada od marca. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 652
3.2.2009 10:17:02   
Najaa
yania, točno, te brisače s kapuco sem tudi jaz vidla v Kiku! Super, da si omenila. In so bile prav dobre, tako da bom kar tak vzela.

mamaM, super za pregled. Le počivaj.

lejca ti imaš tudi tako lep avatar! user posted image

Obiski - se spomnim prvič, ko sem rekla, da v P ne rabim veliko obiskov... potem sem bila pa tako polna energije in otročka sem hotla vsem pokazat, da mi je kar pasalo malo počvekat. Doma sva pa začela sprejemat obiske po 1 mesecu. In tako bo tudi zdaj.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 653
3.2.2009 10:17:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dobro jutro...user posted image
Sem ravnokar pršla s pregleda... user posted image
joj ob 8 zjutri sem že mela... user posted image
je blo tko zgodi za vstat, mi učke kr skup vleče...user posted image
no da dam podatke, potem se grem pa mal nazaj uležt, ker ponoč nisem dobr spala... user posted image
kar bo čedali pogosteje se mi zdi...user posted image

dans sem mela 1.ctg, tko da ni kej velik za napisat, skor sm že zaspala tam ko sem ležala, ampak je mali user posted image potem začel na veliko razgrajat, je mogla dohtarca dvakrat prestavt on za poslušat srčka, ko se je tok premaknu ozirma skril user posted image

naslednji pregled mam 17.2., takrat bo ctg in UZ + še on pregled za streptokok sma se dans zmenle...
kilogrami kar naraščajo do zdaj je že +20kg!!! (pa mi G. nč ne reče... čeprou sama ne morm vrjet kam grejo te kile, ker ok, sej sm se zredila, sam ni vidt da za 20kg...joj... zdej pa res začnem mal gledat ka pojem, ker bo maliuser posted image mel preveč kg in bo še težji porod...user posted image user posted image user posted image
obseg trebuha je pa 107cm

... tko, zvečer oziroma popoldne prpopam še kako slikco bušija k je glih 35tednov...

Zdej grem pa mal v vodoraven položaj, se mi ne da več... user posted image
ajde čveke, lep dan vam želim

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregleduser posted image user posted image user posted image
ne rabi te pa bit strah,da bi zarad tega,ker se ti rediš bebi bil tolk težjiuser posted image
si predstavljaš,kakšni bi mogli bit tisti,ko se mame zredijo po 30kg ali večuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 654
3.2.2009 10:18:27   
Najaa

dobro jutro pupe,

Smo že v 4.prestavi... Še mal kave imam za spit preden dam v 5.! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 655
3.2.2009 10:19:03   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
. Me ostale še nismo vse pripravljene! user posted image
jaz še sploh ne. user posted image

jaz tud ne,čez dva tedna bomuser posted image user posted image user posted image
za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copateuser posted image user posted image

Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 656
3.2.2009 10:19:28   
tasa_m

Poslano!user posted image  
user posted image   32.tednov
urejenouser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 657
3.2.2009 10:19:30   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dobro jutro...user posted image
Sem ravnokar pršla s pregleda... user posted image
joj ob 8 zjutri sem že mela... user posted image
je blo tko zgodi za vstat, mi učke kr skup vleče...user posted image
no da dam podatke, potem se grem pa mal nazaj uležt, ker ponoč nisem dobr spala... user posted image
kar bo čedali pogosteje se mi zdi...user posted image

dans sem mela 1.ctg, tko da ni kej velik za napisat, skor sm že zaspala tam ko sem ležala, ampak je mali user posted image potem začel na veliko razgrajat, je mogla dohtarca dvakrat prestavt on za poslušat srčka, ko se je tok premaknu ozirma skril user posted image

naslednji pregled mam 17.2., takrat bo ctg in UZ + še on pregled za streptokok sma se dans zmenle...
kilogrami kar naraščajo do zdaj je že +20kg!!! (pa mi G. nč ne reče... čeprou sama ne morm vrjet kam grejo te kile, ker ok, sej sm se zredila, sam ni vidt da za 20kg...joj... zdej pa res začnem mal gledat ka pojem, ker bo maliuser posted image mel preveč kg in bo še težji porod...user posted image user posted image user posted image
obseg trebuha je pa 107cm

... tko, zvečer oziroma popoldne prpopam še kako slikco bušija k je glih 35tednov...

Zdej grem pa mal v vodoraven položaj, se mi ne da več... user posted image
ajde čveke, lep dan vam želim

user posted image user posted image user posted image

čestitke za pregled, sam tista da če se ti zrediš da se bebek tudi, si pa tak v temo brcnla user posted image user posted image user posted image kaj so vas pa v MŠ učili? user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 658
3.2.2009 10:20:07   
Pupa7

dobro jutro pupe,

Smo že v 4.prestavi... Še mal kave imam za spit preden dam v 5.! user posted image

da ne bo menjalnik pokno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 659
3.2.2009 10:20:45   
Najaa
Srečanje primorke - torej jutri, 4.2. dejmo rečt ob 10h? KJE?? Samo še to nam manjka. Meni je vseeno... Če bo deževalo, kar bo ali pa bo tako usrano vreme... potem nekje notri. Bomo pa vse brez otrok, tako da ne rabimo iskat igralnice. user posted image
Če se nobena ne javi do ene 16h danes, bom sama določila kraj. In glede na to, da moram v šoping, bo to verjetno kakšna Supernova... user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
3.2.2009 10:21:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

jaz tud ne,čez dva tedna bomuser posted image user posted image user posted image
za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copateuser posted image user posted image

Ti napreduješ tako kot jaz, trenutno imam samo to dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz še tega nimam user posted image user posted image user posted image vsaj zapakiranga ne user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 661
3.2.2009 10:21:13   
Najaa

urejenouser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

A čeveljčki? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 662
3.2.2009 10:21:46   
Najaa

dobro jutro pupe,

da ne bo menjalnik pokno user posted image

Ni se za bat, ker hitro pade spet v 3. ali celo 2. ali kar v ler... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 663
3.2.2009 10:22:32   
Najaa

jaz še tega nimam user posted image user posted image user posted image vsaj zapakiranga ne user posted image

Jaz tudi ne... user posted image
Še torbe mi dragi ni prinesel iz avta... ajej no... nič me ne jemlje resno... user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 664
3.2.2009 10:22:43   
Pupa7

urejenouser posted image

tud to ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 665
3.2.2009 10:23:01   
tasa_m
lahko tudi ja čeveljčki user posted image user posted image user posted image ampak tudi buši s čeveljčki..user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 666
3.2.2009 10:23:39   
Lolita23

Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo.

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 667
3.2.2009 10:23:47   
novo
dober dan! user posted image Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita!
Kaj Grahec se  že pripravlja? Kam se pa mudi?user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 668
3.2.2009 10:24:31   
tasa_m
Še torbe mi dragi ni prinesel iz avta... ajej no... nič me ne jemlje resno... user posted image
najaa on ima očitno tudi v leru user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.2.2009 10:24:55   
novo

Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo.

tak dolgo pa res ne mislim čakat!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 670
3.2.2009 10:26:37   
novo
Sm kr šla pogledat, kdaj ma Grahec PDP. Počasi Grahec, pa zmeni se s tvojim user posted image : Mu povej, da je zunaj sneg in mrzlo, da naj bo še na toplem!!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 671
3.2.2009 10:26:39   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: novo

tak dolgo pa res ne mislim čakat!user posted image

jaz tudi ne, sam kaj če pa naši user posted image mislijo

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 672
3.2.2009 10:26:59   
Najaa

lahko tudi ja čeveljčki user posted image user posted image user posted image ampak tudi buši s čeveljčki..user posted image

Sem dobila idejo v reviji Mama... In sem kuj ponucala! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 673
3.2.2009 10:27:00   
tasa_m

uh pol so v Mb. za 2 dni hitrejši.user posted image
Če štejem da rodim 14 dni po PDPju bom rodila točno na 1. APRILuser posted image user posted image Saj me še noben resno nebo jemal takrat..user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 674
3.2.2009 10:28:05   
Najaa

najaa on ima očitno tudi v leru user posted image user posted image

Ja. user posted image  Sej je vedno v leru ali v 1. Pol pa na koncu nori ko zmešan... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?