Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:28:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. uh pol so v Mb. za 2 dni hitrejši. Če štejem da rodim 14 dni po PDPju bom rodila točno na 1. APRIL Saj me še noben resno nebo jemal takrat.. Ta bi pa res bla dobra!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:28:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:28:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. uh pol so v Mb. za 2 dni hitrejši. Če štejem da rodim 14 dni po PDPju bom rodila točno na 1. APRIL Saj me še noben resno nebo jemal takrat.. Pol bom pa še jaz prej kot ti... Če ne bom tudi jaz zamujala in bom sredi aprila...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:28:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi ne... Še torbe mi dragi ni prinesel iz avta... ajej no... nič me ne jemlje resno... najaa on ima očitno tudi v leru Ja. Sej je vedno v leru ali v 1. Pol pa na koncu nori ko zmešan... tipično!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:29:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako? vredu, pa ti? kje si zdaj! Kaj spet likaš?
< Sporočilo je popravil novo -- 3.2.2009 10:37:03 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:30:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. uh pol so v Mb. za 2 dni hitrejši. Če štejem da rodim 14 dni po PDPju bom rodila točno na 1. APRIL Saj me še noben resno nebo jemal takrat.. Pol bom pa še jaz prej kot ti... Če ne bom tudi jaz zamujala in bom sredi aprila... lahko pa obe na 1. april pa druga drugi sms pošljema da sva rodili
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:31:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. uh pol so v Mb. za 2 dni hitrejši. Če štejem da rodim 14 dni po PDPju bom rodila točno na 1. APRIL Saj me še noben resno nebo jemal takrat.. Pol bom pa še jaz prej kot ti... Če ne bom tudi jaz zamujala in bom sredi aprila... lahko pa obe na 1. april pa druga drugi sms pošljema da sva rodili Kdo bo pa na rr javil??
< Sporočilo je popravil Najaa -- 3.2.2009 10:32:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:32:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Sej zapikirano nimam še, no sem spomnila da imam še nogavice, sam v omari. Jaz imam občutek po novem, da bom med zadnjimi štartala proti P, še posebaj ker v Ce še 16 dni po pdpju, če je vse v redu pustijo. uh pol so v Mb. za 2 dni hitrejši. Če štejem da rodim 14 dni po PDPju bom rodila točno na 1. APRIL Saj me še noben resno nebo jemal takrat.. Pol bom pa še jaz prej kot ti... Če ne bom tudi jaz zamujala in bom sredi aprila... lahko pa obe na 1. april pa druga drugi sms pošljema da sva rodili če si bosta močno želeli, vama uspe!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:33:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kdo bo pa na rr javil?? aja točno ja kaki butec sem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:35:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo če si bosta močno želeli, vama uspe! pri meni ni take močne želje ..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:35:10
|
|
|
|
novo
|
upam, da drugi teden ne bo tako vreme. Mam tolk za zrihtat! CDS, MŠ, pregled,.... Me že kr glava boli vnaprej, ko se spomnim, sploh, kaj se papirjev tiče!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:36:13
|
|
|
|
novo
|
kaj boste kuhale danes? Kakšna ideja. Pa nekaj takega, kar mam doma!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:36:48
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz pa upam, da bo že v četrtek lepše, ker moram v Lj... Ko tule gledam skozi okno sploh ne morem verjet, da je kje sneg... Saj tukaj tudi ni bleščeče vreme, sam niti pa ni tako mrzlo in ni se treba noter skrivat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:37:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste kuhale danes? Kakšna ideja. Pa nekaj takega, kar mam doma! Jaz imam golaž od včeraj. Zraven bo polenta. In solata. Za povrh pa sladoled.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:38:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa upam, da bo že v četrtek lepše, ker moram v Lj... Ko tule gledam skozi okno sploh ne morem verjet, da je kje sneg... Saj tukaj tudi ni bleščeče vreme, sam niti pa ni tako mrzlo in ni se treba noter skrivat. boš imela vremenski šok!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:38:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo če si bosta močno želeli, vama uspe! pri meni ni take močne želje .. Pri meni tudi ne. Lahko celo kak teden prej... po pdp-ju pa ne... ni fajn čakat in čakat in čakat in vsakič na pregledu ti rečejo, da se še nič ne dogaja... aaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:38:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste kuhale danes? Kakšna ideja. Pa nekaj takega, kar mam doma! pol pa prvo napiši kaj imaš doma pa ti pol povemo jaz grem danes tašči na kosilo..kuham nič!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:38:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo dober dan! Čeprav se nism dolg nazaj zbudila. Sm spala ko ubita! Kaj Grahec se že pripravlja? Kam se pa mudi? dan kako? vredu, pa ti? kje si zdaj! Kaj spet likaš? kar sem mela za zlikat mamzlikano,tk ,da ni panike
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:38:43
|
|
|
|
Pupa7
|
ma kera bo zdej Grahcu sms poslala, da vidmo če je še 2v1?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:39:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste kuhale danes? Kakšna ideja. Pa nekaj takega, kar mam doma! Jaz imam golaž od včeraj. Zraven bo polenta. In solata. Za povrh pa sladoled. njam, sam moja skrinja je bolj skopa z mesom! Morem vprašat taščo, če bo kaj prispevala, js pa skuham.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:39:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa upam, da bo že v četrtek lepše, ker moram v Lj... Ko tule gledam skozi okno sploh ne morem verjet, da je kje sneg... Saj tukaj tudi ni bleščeče vreme, sam niti pa ni tako mrzlo in ni se treba noter skrivat. boš imela vremenski šok! Ja ampak res! Že garderoba je čisto drugačna. Tam ne moreš brez žab hodit okoli, tukaj komot. Tam moram imet pod bundo kak puloverm tukaj lahko sam majčko... Kaki problemi, ne? Sam ko čakaš ob 7h zjutraj v Lj trolo na postaji, zna bit ta problem zelo velik, če nisi dovolj oblečen!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:39:40
|
|
|
|
buksi
|
pozdravljene! DAnes pa sem se vsaj malo naspala. Sicer pa pri nas še vedno sneži. Ga je že preveč zapadlo. Grahec pa upam, da bo vse ok. Drim pesti. Sicer pa me zanima kako sploh zgledajo popadki, kako se jih občuti. Alimilahko katera pove to? Ker mene jekar malo strah, da ne bom vedla. Sicer pa mi je vcer popoldne kar naenkrat postal trebuh nad popkom mal trd. A to mora biti cel trebuh trd?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:39:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo upam, da drugi teden ne bo tako vreme. Mam tolk za zrihtat! CDS, MŠ, pregled,.... Me že kr glava boli vnaprej, ko se spomnim, sploh, kaj se papirjev tiče! men pa ni treba...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:40:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kera bo zdej Grahcu sms poslala, da vidmo če je še 2v1? Ni mi poslala cifre.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:40:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj boste kuhale danes? Kakšna ideja. Pa nekaj takega, kar mam doma! Jaz imam golaž od včeraj. Zraven bo polenta. In solata. Za povrh pa sladoled. njam, sam moja skrinja je bolj skopa z mesom! Morem vprašat taščo, če bo kaj prispevala, js pa skuham. Pa če ti že prispeva, naj pa še skuha...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?