Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 9:58:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. V skrajnem primeru sem naložila vse cunje za na eno omaro in bo že dragi dal prat in bo zlikal najnujnejše... Sam bi raje videl, da jaz to naredim. Pa cel raztur imamo v dnevni! Škatle s cunjami čakajo na omaro... Torba še ni pripravljena... Voziček ni zrihtan... spps, na mail ti bom poslala svojo sliko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 9:59:00
|
|
|
|
spps
|
Grahec,a bolečine so prisotne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 9:59:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, na mail ti bom poslala svojo sliko. ti kr sam javi,ko boš poslala,da grem iskat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:01:45
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Živijo, jaz sem zaenkrat doma imam pa popadke na približno 1 uro do uro in petnajst že od včeraj zvečer. Se nekako da z njimi živet , če jih presedim na žogi in imam deko okoli trebuha in križa ovito. Zaenkrat se nič ne stopnjujejo oziroma gostijo, tako da lahko da bodo nehali, lahko se vlekli še naprej tako kot zdaj ali pa se zgostijo. Ne vem, nihče ni zadosti pameten, da bi kaj napovedal, baje da lahko rodim čez par ur ali pa čez en mesec , to pa itak skoraj vsaka od nas, a ne? To pa res Ampak ti se kar unga enga mesca drž
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:01:50
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! sem se sama odločila,da si bom tud avatar menjala,če se že matram pa gruntam katera je katera,ker me novi avatarji zmedejo a je vredu? paše k tvojem karakterju aja, dobro jutro, drgač
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:02:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce kaj boste letos za pusta? va kaj se boste maskirale?? jaz bom krof, sem glih prov okrogla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:02:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Živijo, jaz sem zaenkrat doma imam pa popadke na približno 1 uro do uro in petnajst že od včeraj zvečer. Se nekako da z njimi živet , če jih presedim na žogi in imam deko okoli trebuha in križa ovito. Zaenkrat se nič ne stopnjujejo oziroma gostijo, tako da lahko da bodo nehali, lahko se vlekli še naprej tako kot zdaj ali pa se zgostijo. Ne vem, nihče ni zadosti pameten, da bi kaj napovedal, baje da lahko rodim čez par ur ali pa čez en mesec , to pa itak skoraj vsaka od nas, a ne? uuuuuuuuuuuuuuuuu, a že??? a se nista z zmenila, da do petka ti še nimaš časa rodit?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:03:27
|
|
|
|
Grahec
|
Hmmm, saj midva tudi nimava še vsega zrihtanega, je vse bolj na pol, cunjice so oprane, a niso vse zložene vse ker predali v najini spalnici še niso prazni, posteljnina za posteljo še čaka na pranje.... Mož se je kar malo ustrašil in za jutri vzel dopust, da bo še kaj naredil in poštimal. Mene pa je tudi delovna vnema zagrabila, a kaj ko NE MOREM, ker sem kar malo švoh. AUČ, me spet grabi...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:04:49
|
|
|
|
felix7
|
noro, skoraj kot bi spremljali porod v živo a te fejst boli? a pravilno dihaš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:04:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! sem se sama odločila,da si bom tud avatar menjala,če se že matram pa gruntam katera je katera,ker me novi avatarji zmedejo a je vredu? paše k tvojem karakterju aja, dobro jutro, drgač sej sem misla,dat eno drugo,pa sem se spomnila,da moja mala hodi čekirat,kolk dni še imamo do konca,pa je nisem dala ,no sej je bla prevelika slika in ni šlo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:05:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate jaz tudi,samo kaj še mam je gel za tuširanje..amopak je tak rekla da je najbolje se umivat samo z vodo..tak da očitno niti gela ne rabim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:06:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Hmmm, saj midva tudi nimava še vsega zrihtanega, je vse bolj na pol, cunjice so oprane, a niso vse zložene vse ker predali v najini spalnici še niso prazni, posteljnina za posteljo še čaka na pranje.... Mož se je kar malo ustrašil in za jutri vzel dopust, da bo še kaj naredil in poštimal. Mene pa je tudi delovna vnema zagrabila, a kaj ko NE MOREM, ker sem kar malo švoh. AUČ, me spet grabi... Grahec,a zdaj si sama doma?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:06:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, na mail ti bom poslala svojo sliko. ti kr sam javi,ko boš poslala,da grem iskat Poslano!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:06:34
|
|
|
|
felix7
|
evo, še ena slikica z našega vrta, takle mamo... no, zdej je začel celo dež padat, mož se je pa dobri dve uri v službo vozil...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:07:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 noro, skoraj kot bi spremljali porod v živo a te fejst boli? a pravilno dihaš Pa ne bomo še navijale, noooo! Grahec, reci podnajemniku naj malo umiri živčke. Koliko si ?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:07:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, na mail ti bom poslala svojo sliko. ti kr sam javi,ko boš poslala,da grem iskat Poslano! 32.tednov urejeno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:08:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, še ena slikica z našega vrta, takle mamo... no, zdej je začel celo dež padat, mož se je pa dobri dve uri v službo vozil... Aaaa,l ne no! Na obali pa samo dežuje! Pa še to ne več. Od Kozine dalje pa sneg...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:09:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, na mail ti bom poslala svojo sliko. ti kr sam javi,ko boš poslala,da grem iskat Poslano! 32.tednov urejeno Vau, kok si hitra! Na nasl. seznamu bo pa gor, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:09:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa . Me ostale še nismo vse pripravljene! jaz še sploh ne. jaz tud ne,čez dva tedna bom za v P,mam sam zobno ščetko in oprala sem si copate jaz tudi,samo kaj še mam je gel za tuširanje..amopak je tak rekla da je najbolje se umivat samo z vodo..tak da očitno niti gela ne rabim jp,ker lahk bebija vonjave zmotijo pri dojenju
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:10:24
|
|
|
|
Pupa7
|
dobro jutro pupe, kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:11:40
|
|
|
|
NoBady
|
Dobro jutro... Sem ravnokar pršla s pregleda... joj ob 8 zjutri sem že mela... je blo tko zgodi za vstat, mi učke kr skup vleče... no da dam podatke, potem se grem pa mal nazaj uležt, ker ponoč nisem dobr spala... kar bo čedali pogosteje se mi zdi... dans sem mela 1.ctg, tko da ni kej velik za napisat, skor sm že zaspala tam ko sem ležala, ampak je mali potem začel na veliko razgrajat, je mogla dohtarca dvakrat prestavt on za poslušat srčka, ko se je tok premaknu ozirma skril naslednji pregled mam 17.2., takrat bo ctg in UZ + še on pregled za streptokok sma se dans zmenle... kilogrami kar naraščajo do zdaj je že +20kg!!! (pa mi G. nč ne reče... čeprou sama ne morm vrjet kam grejo te kile, ker ok, sej sm se zredila, sam ni vidt da za 20kg...joj... zdej pa res začnem mal gledat ka pojem, ker bo mali mel preveč kg in bo še težji porod... obseg trebuha je pa 107cm ... tko, zvečer oziroma popoldne prpopam še kako slikco bušija k je glih 35tednov... Zdej grem pa mal v vodoraven položaj, se mi ne da več... ajde čveke, lep dan vam želim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:12:16
|
|
|
|
spps
|
škaIZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, na mail ti bom poslala svojo sliko. ti kr sam javi,ko boš poslala,da grem iskat Poslano! 32.tednov urejeno Vau, kok si hitra! Na nasl. seznamu bo pa gor, a ne? šur da
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:12:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Poslano! 32.tednov urejeno iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:13:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu ja, sam še ti si manjkala aja, pa Grahec ima popadke...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 10:13:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro pupe, kaj se dogaja? vidim, da ste že v polnem zagonu ooooooooo,ma kje si ti?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?